Jeg er meg (deal with it) ✌ (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Jeg er meg (deal with it) ✌

Bitch, hore eller bare billig (løs)👚

Er det seriøst ett så stort problem, VIRKELIG.

Jeg var på Amfi i går. Der fant jeg en genser som jeg likte vedig godt. 

Vil du virkelig kalle meg en BITCH, HORE, BILLIG eller LØS  kun pga jeg kjøpte meg denne ene genseren. KUN fordi jeg har pupper, fordi jeg viser en del kløft. Kanskje liker du ikke at niplene mine synes igjennom på det ene bildet. 

Ja, jeg valgte å bruke 200 kr på denne genseren og jeg angrer ikke ett sekund. 

Vil jeg gå slik gjør jeg det, med BH eller UTEN. Pupper er en normal ting (alle jenter har det). Noen har små, noen har store. For min del så har jeg en plass i mellom. (Jeg varierer veldig i BH størrelse) Altså i går kjøpte jeg en i 90B ellers bruker jeg alt fra 85-B-85DD-E. Jeg ble målt til 90E på Change. 

Tåler du ikke puppe snakk vel da er ikke dette ett blogg innlegg for deg. (Da er det enkelt, bare bla videre, kryss deg ut, for du må ikke lese med mindre du vil). 

Å gå uten bh er deilig til tider, altså jeg kan gå naken om jeg så vil. Jeg bor alene, jeg er singel. Ingen har noe de skulle sagt på hvordan jeg kler meg. Måten jeg er på. Jeg er meg selv, ja jeg er kanskje ikke perfekt, men jeg er den jeg er. Så godta meg for den jeg er eller bare snu ryggen, å gå din vei. 

Er det virkelig så ille som mange skal ha det til å gå uten bh (at man kan se ett tegn til niplene). Menn kan gå i bar overkropp, men jeg som er jente må sjule alt bare pga annet kjønn? 

Jeg selger ikke meg selv på gaten. Ingen kan kjøpe sex av meg eller andre ting. Jeg er ingen bitch, jeg er ikke billig og jeg er iallefall ikke LØS! Jeg bryr meg ikke hva du tenker om meg, jeg skriver ikke dette for oppmerksomhet, men hvordan verden skal dette bli til slutt om man ikke en gang "får lov til å ha kløft på et bilde". Dette gjelds ikke bare meg. Mange får kritikk fordi andre mener vi jenter viser "for mye". 

Mange sier å hva med alle menn der ute det første de tenker på når deser deg er nok ikke "du er drømme damen min, men heller hun er deilig hun kan jeg "bruke". Ja jeg har opplevd gutter, menn osv som har tatt kontakt med meg. Fortalt meg jeg er pen, søt, at jeg har en fin kropp. At jeg er deilig. Jeg har det å det legger jeg heller ikke sjul på. (Poenget er de får tenke, synes og mene hva de vil). 

Hva med alle pedofile er det noen som spør meg om, ja hva med dem. Vet dere hva (lev med det, runker de til bilder av meg hva så, jeg er ikke der jeg ser ikke hva de gjør).  Å jeg må si det er bedre at de sitter å "koser seg til ett bilde" enn å komme å overgripe seg på meg. Jeg har vært igjennom 13 voldtekter (jeg vet hvordan det er). Tror du meg ikke, neivel det blir ditt problem. Jeg har vært igjennom 2 overgrep også. Jeg har anmeldt mange, å vær ut og inn av avhør hos politiet. Likevel om ett bilde med litt kløft gir andre litt  "glede" så ja da får de bare like det. Bedre det enn å (ikke være meg selv). 

Ikke er det er problem for andre hvordan jeg kler meg, jeg har på meg det jeg vil. Det jeg føler meg komfortabel i. Ikke det dere mener jeg burde bruke. Jeg følger ikke moten, jeg kjører min egen stil. 

Også er det det styret med BH og bikini... Begge deler viser ca like mye. Det er ingen krise. Jeg bryr meg ikke jeg om jeg går på stranda med en bh eller bikini. Altså jeg klarer ikke å se problemet. Hva er vel forskjellen. 

Så til alle dere som tror puppene mine er mitt fokus, dere tar veldig feil. Å til alle dere som tror jeg har selvtilitt til 1000 kun fordi jeg deler bilder av "kroppen" min eller fremgang når det gjelds trening. Dere tar feil. Jeg sliter hver eneste dag jeg pga alt jeg har vært igjennom. Jeg har psykiske problemer (jeg er syk, men ingen kan de det). Jeg har mine diagnoser, det gjør meg ikke til en forferdelig person fordi. 

Her sitter jeg innen 4 vegger. Jeg har veldig veldig lav selvtilitt. Kanskje 5%. Likevel prøver jeg å jobbe med saken. Jeg gjør noe med det fordi JEG VIL ikke fordi alle andre sier jeg må. 

Å igjen. Hva er problemet med at jeg viser kløft, liker du det ikke (har du problemer med det) synes du det er drøyt, vell da trenger du ikke å bry deg. Du treger ikke å slenge inn teite kommentarer. Eller være negativ, gjør deg selv en tjeneste og heller ikke se på det, ikke bry deg og bla forbi. Fordi bryr du deg ikke så heller gjør noe mer fornuftig enn å rakke ned på andre folk. Så enkelt er det. Men for all del klarer du ikke la være med å kommentere, så værsegod, jeg bryr meg ikke uansett. 

Vil du kalle meg en HORE en bitch, løs eller billig vel kjør på, (hva din mening om meg er telles ikke uansett).

Noen er vel enig med meg,mens andre er uenige alle folk er forskjellige.

Btw: innlegget her ligger også her: http://friendzone7.blogg.no/1456837119_bitch_hore_eller_bare.html (Ja jeg er med denne gruppen).

Vi blogges♡

  • 01.03.2016 kl.15:41
  helt enig, man kan kle seg som man vill! Uten å bli kalt dumme ting, alle er forskjellig og alle bestemmer over seg selv og hvordan de vil kle seg osv :)
  01.03.2016 kl.17:28
  AngstogRedsel: Bra du er enig. Alle er forskjellige som du sier:)
  01.03.2016 kl.16:42
  Hvor har du kjøpt genseren? :>
  01.03.2016 kl.17:26
  Anonym: Jeg kjøpte min genser på bikbok, men de har også lignende på Nelly. ^-^
  01.03.2016 kl.16:48
  Bra innlegg! :)

  Jeg hater at kvinner ikke kan kle seg slik vi vil, fordi vi må tenke på at litt av BH-en eller kløft som vises. Det fører bare til at kroppen våres blir et objekt som skal snakkes stygt om.
  01.03.2016 kl.17:27
  Miriam P.J: Så sant så sant. (litt hud skader ingen) Altså blir jo nesten å føle at man må gå med hals osv hele tiden pga man ikke kan være den man vil. Nei vi kvinner har bryst slik er livet.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits