🌞arium + 💪 (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

🌞arium + 💪

🌞arium og 💪.

I den siste tiden har jeg tatt en del solarium, ikke overdrevent mye. Å ikke like ofte som jeg planla. Uansett poenget er at jeg føler meg mer vell nå enn før jeg gikk dit.

Målet mitt er å få en fin brunfarge, jeg er ikke 100% fornøyd enda,men det begynner å bli.

Ja solarium kan gjøre det ene og det andre, man kan få kreft, man kan eldes  (i huden++), men hva så!? Jeg tar ikke det hver eneste dag å heller ikke hele året.

Dette er bare en prosess, som må vedlikeholdes,om fargen skal være lenger enn 2 uker.

Jeg lever uansett kun 1 gang og da gjør jeg like greit det jeg føler for. Alt er farlig her i verden, alt kan gjøre oss syke. Ikke kun denne ene tingen.

Har også fikset noen før og etterbilder (ang brunfargen jeg har fått).

I tillegg til dette så har jeg faktisk blitt mindre,tynnere. Jeg skal ikke gå så mye inn på detaljer siden det ikke er noe jeg vil sette i fokus sånn direkte, men ja jeg har mistet enda flere cm, på mystisk hvis. Jeg trener i NY og NED, men jeg har enda ikke startet 100%. Jeg skjønner ikke hvorfor men jeg mister cm automatisk uten å gjøre noe.

Ikke for at de bildene over denne teksten nå har noe med å bli tynnere eller solarium å gjøre,jeg bare ville vise dere min nye kjole!♡ Jeg elsker den!

Folkens om det er noe dere vil, noe dere ønsker og dere kjemper for. ALDRI GI OPP!

Vi blogges. ^-^ • 20.03.2016 kl.14:55
  selv tar jeg ikke solarium, da har jeg heller noe å glede meg til når våren og sommern kommer, men det er jo opp til hver enkelt. du har helt klart blitt brunere. det er jo også moro å gå ned i vekt. jeg prøver det selv men det er mer for helsemessige årssaker. har ikke veldig lyst til å havne på sykehuset med blodpropp eller verre pga høyt blodtrykk. pluss at fibromyalgi ikke holder seg i sjakk av seg selv. hehe. håper du får en fin påske. digger kjolen forresten
  20.03.2016 kl.16:31
  Ruth: Håper du også får en fin påske:)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits