0 søvn

Nå er klokken 02.15 på natten. Jeg bare ligger i sengen vedsiden av min kjære. Han sover, og det skal han få lov til. Jeg derrimot klarer ikke. Jeg sliter til tider med søvn. I kveld er det vel pga jeg begynte og tenke på at livet en dag tar slutt, jeg er redd. Jeg vil ikke forsvinne, jeg vil leve evig, men det er vel umulig.

Ja jeg har også kort hår igjen, jeg og Jørgen har brukt 2 dager på å få ut extensionet mitt. Jeg setter så stor pris på hjelpen han ga meg.

Jeg tror nok kanskje de fleste sover nå, likevel føler jeg for og poste dette.

Jeg skriver her for og komme meg over på andre tanker. Jeg har ikke skrevet om så mye interessant i det siste, det er rett og slett fordi jeg ikke kommer på noe bra å skrive. Så jeg bare skriver det jeg har på hjertet.

Vurderer spørsmålsrunde, hva tenker dere om det?

Uansett nå får dere alle ha en super natt vidre, vi ses igjen.

-God natt-

Vi blogges♡

2 kommentarer

14.01.2017 kl.07:32

Takk for at du lagde videoen om forlovelse :D Kan du ikke lage youtube filmer oftere? Er så hyggelig å følge med på <3

kittycatslife

16.01.2017 kl.14:06

Vet ikke hvem du er da du er anonym, men vi får se hva tiden bringer.

Skriv en ny kommentar

kittycatslife

kittycatslife

22, Orkdal

Jeg er en 🇳🇴 ung dame på 22 år. Gift med Jørgen💍 Jeg elsker å skrive, så blogg passer meg perfekt. Noen dager kan det selvfølgelig være vanskelig å finne på noe å skrive, men jeg gir ikke opp så lett. På denne bloggen kommer jeg hovedsakelig til å skrive om meg og mitt liv. Ting som interesserer meg og kan være spennende for andre.

Kategorier

Arkiv

hits