Alt i livet mitt feiler

I den siste tiden har alt gått på hodet. Jeg ble matforgiftet.. Så minsket nav trygden min.. Så klarte jeg å få noen steder der fargen i håret skinner igjennom (faget håret svart for dere som ikke vet det).. Så i dag skulle vi spise middag, jeg skulle ha på litt ketchup.. Så smalt tslerken rett i gulvet.. Maten fløy over alt.. Nå sitter jeg her skrubb sulten. Får ikke pemger før 16.mai... Så har ikke en gang råa til mat!

Jeg gleder meg, men gruer meg til å bo midt i skogen. Noe vi også skal. Det kommer til å bli en utfordring.

Går det ant å bli værre?

Noe positivt er det vel i livet mitt også, men hva hjelper da det når negativiteten og ulykke tsr overhånd.

Vi blogges.

6 kommentarer

Kari

07.05.2017 kl.22:26

Det er noe med deg heeeele tiden! Ugh!

kittycatslife

08.05.2017 kl.16:49

Kari: Ja livet er ikke alltid en dans på rosa skyer. Jeg skriver bare fakta.

Helle

08.05.2017 kl.14:49

Helt enig! Det er andre ting som betyr mer enn en knust tallerken, hårfarge som skinner igjennom. Skaff deg jobb, så slipper du å være avhengig av NAV, å syter over at de minsker trygden din. Det burde du kanskje ha sett komme da du valgte å gifte deg.

kittycatslife

08.05.2017 kl.16:48

Helle: Har du tenkt på at det ikke er alle som takler jobb..? Det er en grunn til at jeg ikke jobber. Dessuten har jeg faktisk en jobb, men jobber hjemme. Ja jeg valgte å gifte meg, men det er grunner til at jrg er irritert over at de minsker trygden.

Sophie

10.05.2017 kl.09:45

Hva jobber du som?:) Takler heller ikke jobb og kunne tenkt meg å jobbe hjemmefra

kittycatslife

10.05.2017 kl.15:01

Hei Sophie: Jeg jobber som forhandler hos forever living. (Alovera produkter, alt fra sminke til treningsprodukter). Vurderer også å bynne som Partylite konsulent, det er også veldig bra (der selger man lys, og alle slike produkter) Veldig poppulært. Man kan også jobbe med It works hjemme i fra (der selger man produkter feks body wraps, for å gi en strammere kropp eller strekkmerke krem osv) Håper du liker noen av mine tips, om du vil ha mer info om Forever living ta kontakt på mail: KatarinaBrekken94@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

kittycatslife

kittycatslife

22, Orkdal

Jeg er en 🇳🇴 ung dame på 22 år. Gift med Jørgen💍 Jeg elsker å skrive, så blogg passer meg perfekt. Noen dager kan det selvfølgelig være vanskelig å finne på noe å skrive, men jeg gir ikke opp så lett. På denne bloggen kommer jeg hovedsakelig til å skrive om meg og mitt liv. Ting som interesserer meg og kan være spennende for andre.

Kategorier

Arkiv

hits