Kan jeg ikke kle meg slik jeg selv vil.. (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Kan jeg ikke kle meg slik jeg selv vil..

Kan jeg ikke kle meg slik jeg selv vil?

Mange ganger føler jeg at folk tenker at jeg som er kraftig (litt større) ikke kan kle meg i feks kjoler eller korte topper. Det må da være lov?

Fordi om jeg har litt mer på kroppen, litt mer å ta i betyr vel ikke det at jeg automatisk ikke kan vise litt mage, gå i trange kjoler eller i bikini?

Nei vet dere hva jeg ELSKER korte topper, jeg elsker kjoler og ikke minst det å gå i bikini på sommeren. Nå er det nok, rett og slett. Jeg er den jeg er! Ingen andre enn meg selv kan endre på det. Jeg er vakker likevel om jeg veier 63 eller 105 KG! Alle er pene, uansett på en eller annen måte.

Jeg liker og kle meg i klær som gjør slik at jrg følelser meg mer feminin, spesielt nå når jeg har kort hår, om ikke føler jeg med (mer som en gutt). Jeg liker og se at jrg har pupper, litt kløft. Jeg liker å se at jeg har former. Jeg liker ikke å kle meg i ekstremt for store klær som gjør slik at jeg ser ut som en pinne med en giga potetsekk over..

Så folkens jeg er meg.

I går kjøpte jeg meg 2 korte topper. Den ene som dere ser på bildet er rosa. Den andre er helt lik, bare lilla (rød).

Måtte jo fikse bilde av den også. Forskjellen er også at med den rosa har jeg bh under, det har jeg ikke under den lilla. (Jeg kan, men følte ikke for det i dag).

Elsker de uansett!

Disse toppene er dog veldig korte, så jeg kommer til og kjøpe nye som er litt lengre ned også med tiden. Har mange i fra før av, men kort topper er favoritten😍

Kjøpte meg også ny bukse i går. Elsker den mer enn alt! Den er litt i det største laget. Kunne nok gått ned en str eller to, men liker at det er god plass.

Jeg må kunne gå på stranden, eller i svømmehallen som alle andre kan. Sole meg uten og skjemmes over meg selv, og heller tenke at jeg er bra nok.

Dette er ikke så lett i dagens samfunn, men i år. I år skal jeg bare være helt meg selv. Ofc skal jeg jo prøve å få vekten ned, men dette tar TID.

Vi blogges. • 10.05.2017 kl.20:24
  Hei! Det er viktig at du kler deg slik du føler deg komfortabel, og føler deg fin. Uansett størrelse, har du rett til å kunne føle deg fin 😊 Masse lykke til framover med å jobbe med vekten.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits