Vi flytter om en uke! (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Vi flytter om en uke!

Ja om ca en uke flytter vi til Kongsvinger (finnskogen). Om jeg ikke tar helt feil. Det var Jørgen som sa det var den plassen. Jeg sier bare mot Oslo.

Har vi pakket ferdig? Svaret er enkelt: NEI. Vi har ikke pakket ferdig, men vi jobber med saken, pakking dag og natt. Vi har eksremt mange ting. Heldigvis begynner vi å komme godt i gang. Mange esker står uåpnet i fra siste flytterunden, noe som er bra. Jeg ser ingen ende i pakkingen enda, det er som å prøve å rydde uten og ha plass til ting noen steder, så alt bare dukker opp igjen.

Jeg har pakket ned 2 søppelsekker med klær og har enda klær nok til en eller to slike poser til. Noen klær må jeg jo ha, om ikke må jeg gå naken. Jørgen har også klær som skal pakkes. Vi driver med kjøkken utstyr for tiden og dvd/cd/spill utstyr. Vi må også ta ned kjøkkenutstyret.

I går drakk jeg en kaffe/sjokolade esspresso, med brunt sukker i på kvelden. Jørgen drakk også kaffe. Jipp nemlig for og holde oss våkne i noen timer ekstra.

Akkuratt nå er vi på et punkt der jrg føler vi aldri blir ferdig, også har jeg jo vært mye dårlig og slikt den siste tiden og vær veldig sliten. Dette hjelper ikke meg stort.

Vi må også skru kjøkken bordet fra hverandre.

Uansett alt går vel på en eller annen måte. Veldig rart og tenke på at den 20/21 er denne leiligheten helt tom. Vi skulle egentlig ikke flytte før i juni, men vi takler rett og slett ikke å bo her. Vi vil bare komme oss vekk.

Det er alt for mange folk for min del, det at vi endelig har kjøpt oss bil hjelper ekstremt mye!

Nå må jeg nesten gå, må fortsette med pakkingen.

Desverre lite tid til blogging for tiden, men jeg prøver å lage vlogger om livet mitt på youtube. (Snakker engelsk). Har også en kanal hvor jeg lrgger ut videoer hvor jrg snakker Norsk.

Vi ses igjen senere.

Vi blogges.


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits