Morgenkvalme og vektnedgang (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

12

Morgenkvalme og vektnedgang

Litt over en uke nå har jeg undret over en del ting. Både det ene og det andre. Den siste uken+

Jeg har våknet hver morgen kvalm og uvell, eneste som hjelper meg er og stå opp! Når jeg står opp MÅ jeg spise frokost, om ikke blir jeg kun værre. Jeg har ALDRI hatt det slik før. Iallefall ikke så intenst.

Jeg har ømme pupper. TMI: gjør vondt å komme borti.

Den siste tiden har jeg heller ikke klart og spise like mye som før. Jeg spiser OFTE, men mye mindre. Dette er rettogslett fordi jeg ikke klarer å få i meg alt. Blir kjempe fort mett og "full i magen". Det er rart for har klart og spise de to brødskivene før, eller to pølser til middagen. Nå klarer jeg kun halvparten.

Jeg har minsket godteri inntaket. Likevel har jeg spist godteri av og til, rett og slett fordi jeg har cravings. Spesielt potet gull med rømme og urte smak. (Noe jeg ALDRI har likt før). 

Coco cola har også gått ned. Tillogmed litt sjokolade.

Så fikk jeg cravings igjen - dounuts-. Så det har jeg også spist. Nå må jeg ikke glemme iskremen!

Likevel har jeg for det meste spist sunn mat. Masse grønnsaker. Kjøtt, kylling.

Jeg har gått ned over en halv kilo på en uke. Jeg har gått ned 0,7kg. Kanskje er det ikke så mye for dere, men for meg er det helt fantastisk! Jeg aner ikke hvordan eller hvorfor det har skjedd, jeg har bare gjort det samme gamle. Vært litt ute, vært inne, pakket, slappet av med serier og spist normalt.

Jeg får veldig lett hodepine for tiden, magen min er heller ikke så god å ha med å gjøre.Jeg føler meg veldig rar for tiden, men samtidig som jeg føler meg bedre.

Emosjonell har jeg også vært.

One last thing - my period is late. Jeg sitter egentlig bare og venter på at noe skal skje. Jeg skulle fått det i går, så dag det er mens dag 2 og enda ikke fått det. (Har fått en svak positiv graviditetstest, skal ikke lyve). Jeg tror dog ikke på testene før jeg ser 2 TYDLIGE LINJER. Pga de to siste mnd har jeg fått flere veeeldig svake positive, men det har ikke gått lenger enn det.

Jeg kunne vel skrevet enda mer om ting som skjer med meg og min kropp, men det skal dere få slippe.

Kan jo ta med at tempraturen min også har økt den siste uken, nei jeg er ikke syk! Det ville jeg merket, for da hadde jeg ikke klart og besøkt folk og pakket osv osv. Så hm.

Legger med bilde av den ganske svake positive testen. Håper dere også ser linje nr 2. Vanskelig og fange på camera.

Vi blogges. • 16.05.2017 kl.13:36
  1. ømme åupper er ikke unormalt før mens

  2. 37.1 er normal kroppstemperatur for mennesker, ikke noe forhøyet

  3. den graviditetstesten er IKKE svakt positiv. graviditetstester viser tydlig to streker hvis du er gravid, din viser en strek dermed ikke gravid.
  16.05.2017 kl.14:57
  Anonym: 1. Puppene mine har vært ømme en god stund og fulle av "kuler". Aldri hatt det før mens. 2. Min normale tempratur har altid vært 35-36. så jo for meg er det forhøyet. 3. Den testen har 2 streker 1 velsig svak en og kontrollstreken. (Jeg har den rett forran meg og både jeg, mannen, mamma og søstra mi ++ ser den andre streken). Man kan ha svake streker også! (Sa ikke jeg var gravid, men muligheten er der).
  16.05.2017 kl.15:45
  ville i såfall kjøpt en test fra clearblue og snakket med legen
  16.05.2017 kl.15:55
  Anonym: Jeg tok en clearblue plus og fikk veeeeeldig svakt kryss. Så jeg tenkte å vente 1 uke eller 2 for å se om det faktisk holder seg der, eller ikke. :) Flytter også i løpet av denne uken, så rekker ikke dra til legen. Har digital test også, men føler ikke det er noen vits og å ta den flr strekene blir litt sterkere.
  Just me
  16.05.2017 kl.20:10
  På sånne graviditet tester vil nesten altid strek nr2 synes litt svakt. Forsinket menstrasjon er ikke så uvanlig har hatt det selv opp til 4mnd uten at jeg har vært gravid og det kan være stress eller andre ting i livet ditt som gjør dette men pleier og komme av seg selv igjen ettervært 😊
  16.05.2017 kl.20:34
  Just me: De testene der har ALDRI vist streker før når jeg har tatt dem. Jeg pleier skjldent og få mens for sent, heller noen dager før. Jeg er ikke stresset eller noe slikt. Mens har kun cært annerledes når gikk på prevensjon. Time will show.
  Just me
  17.05.2017 kl.00:10
  Aldri skjed meg før heller men Shitt happens selv om man er vant til det eller ikke. Og vær enkelt test er sin egen så slikt skjer, er jo ikke første gang du er usikker på testene. Bare å ta en digital en med en gang så slipper du å lure 😉
  17.05.2017 kl.00:38
  Just me: Digitale tester er ikke like sensitive som de andre så da vil den automatisk bli negativ om hcg'en ikke er høy nok.
  Trine
  18.05.2017 kl.18:02
  Noe som heter innbiltsvangerskap også! Da kan de mest utrolig symptomer komme.

  En hver graviditets test vil ha en veldig,veldig svak 2' linje. Er du gravid, skal den bli forsterket.

  Du sier at de graviditets testene du har prøvd før, aldri har vist 2 linjer. Synes ikke du har gjort noe annet enn å si at 95% av testene har vært positive hele veien. Utrolig hva man kan se, hvis man bare vil det sterkt nok. Mener dette begynner å bli psykotisk når det kommer til din "graviditet". Slapp av å ikke være så obsessed om du er gravid eller ei. Den tid kommer tidsnok, eller har du det travelt? Viktig at alt er på plass i livet før man får barn. Lev livet å gjøre det du vil først, får med barn så blir man såtte litt på sidelinjen.
  18.05.2017 kl.19:06
  Trine jeg inbiller meg ikke noe som helst. Nei testen har ikke 2 linjer uansett.. Jeg har vært til legen 2 mnd på rad pga positive tester. Legen mener jeg har hatt tidlig abort/kjemisk graviditet. Altså ha
  r jeg vært befruktet, men desverre varte det ikke lenge. Jeg er definnitivt ikke psykotisk! Jeg er verken stresset eller utolmodig.. Det skjer når det skjer JA! Jeg har hatt svake positive denne mnd og mens er 4 dager sen... Ja man vet aldri hva det er, but better to be safe then sorry!
  Jeg venter med å ta ny test i en uke eller 2. Jeg er heller ikke obsessed ang jeg er gravid eller ikke, men ofc lurer jeg på hva spm foregår.
  18.05.2017 kl.18:11
  Er du gravid skal det ikke være noe problem i forhold til enhver graviditetstest og hcg, det burde gi svar nok selv om du mener enkelte tester er mer høysensitive enn andre.
  Ingrid
  18.05.2017 kl.21:02
  Testene har en veldig veldig svak 2.linje uansett. Dette er filteret som gjør i testen. Se for deg at du legger et A4 ark over ett annet A4 ark sånn halvveis. Du vil se hvor skillet er der hvor det er dobbelt med ark. På samme måte er det med filteret i en graviditetstest. Filteret vises gjennom, men i kontakt med urin og utslag på hormonene forsterkes dette filteret. Og det forsterkes ikke litt. Enten så synes det godt, eller så synes det ikke. Filteret danner ingen mellomting :-)

  På en graviditetstest på legekontoret derimot kan man få svake streker. Dette for at disse testene er ømfintlige og forteller samtidig hvor tidlig HCG nivået er i ferd med å øke. Samme gjelder blodprøve, som er en ren HCG test som forteller om den er i økning eller ei.

  En ClearBlue test kan ikke sammenlignes med en test på legekontoret, da den fremdeles er mindre ømfintlig.

  Hilsen helsesekretær som studerer videre for å bli lege :-) Masse lykke til fremover!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits