🇳🇴17. mai. 2017🇳🇴 (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

🇳🇴17. mai. 2017🇳🇴

I går feiret vi 17.mai. Vi var i Orkanger, hos mamma og pappa. Først var vi bare hjemme, men litt senere på dagen gikk vi i 17.mai tog. Jeg hadde kun på meg kjole da vi gikk, med null strømpebukse under. Solen kom frem så jakken var ikke nødvendig å ha på. Likevel var det ting som begynte å skje. Jeg fikk plutselig veldig vondt mellom lårene da de begynte og gnisse mot hverandre. Jeg kunne kjenne varmen strømme. Jeg kjente det ble sårt! Det ble bare vondere og vondere, men jeg kunne jo ikke bare stoppe.

Jeg fikk så vondt at hvert steg pinte meg.

Jeg endte opp med å få ganske ille gnagsår/brannsår mellom lårene. Jeg klarte omtrent kkke gå tilslutt. Når vi var hjemme tok jeg og renset det med vann, da jeg ikke hadde pyrisept, også tok jeg på babypudder. Første påflring gjore tinf bedre, men de 2/3 andre gangene funket ikke like bra. Smertene gikk aldri bort og sårene forsvant ikke. Det ble ikke noe bedre.

Heldighvis hadde vi noen bra stunder i går også. Vi spiste masse god grillmat og koste oss i lag med familien. Maten var veldig god. Is spiste vi også en etter en. Spiste kun to iser da. Etter maten ble vi og kjøre mormor hjem, så sa jeg hade til hun.

Vi flytter jo om 2 dager. Så det er veldig rart og tenke på for min del. Jeg flytter i fra hele min nærmeste familie. Så 17.mai var siste dagen vi spiste sammen før flytting. Den dagen var det 3 dager før flytting. Jeg begynner og merke det nå.

Jeg ble sliten utover kvelden så vi tok turen hjemmover. Når vi var hjemme tilbrakte jeg og Jørgen litt alene tid sammen. Vi så Devil (skrekkfilm) og bare slappet av rett og slett.

Slik så jeg og Jørgen ut den dagen. Kledd i blått. Alt i alt var det en fin dag.

Vi blogges. • Andrea
  18.05.2017 kl.11:23
  Off, gnissing e kjempevondt, det skjer hele tiden til mæ også 😣 Et lite tips e å smør deoderant før du går ut! og avkjøl såret, og kanskje fukt det med parfymefri krem 😁
  18.05.2017 kl.19:39
  Så vakker kjole:)))  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits