Jeg har ikke sagt at jeg ER GRAVID.. (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Jeg har ikke sagt at jeg ER GRAVID..

Folkens det er veldig stor forskjell på å tro at man kan være gravid og det og faktisk være gravid! Jeg har ALDRI sagt at jeg er gravid, men jeg har sagt at sjansen er der. Jeg har sagt at tester har vært positive og at jeg ikke tror på det før det blir 2 sterke streker. Dette fordi jeg har fått positive tester før, gått til legen og funnet ut av at jeg har hatt kjemiske graviditeter (veldig tidlig abort). Fant også ut at jeg har cyster på venste siden, men de sa at det var fult mulig for meg å bli gravid.

Nå har det seg slik at jeg ikke vet hva som foregår med meg for tiden. Mensen er 4 dager sen. Det kan være graviditet etter som vi ikke har vært så forsiktige og i tillegg vet jeg at vi "koste oss" rundt den tiden før, under og etter eggløsning.

Jeg er ikke STRESSET, JEG ER IKKE PSHYKOTISK. Jeg mener at ting skjer når de skjer, thats life. Likevel betyr ikke det at jeg lurer på om jeg er gravid eller ikke, for det gjør jeg jo selvfølgelig.

Kanskje er mensen min sen av andre grunner, men da skjønner jeg ikke hvilke grunner. Uansett tiden vil vise hva som skjer.

Btw folkens.. Tenk litt over hva dere sier før dere kommenterer, ting kan faktisk såre.

Nei jeg innbiller meg ikke at jeg er gravid, heller motsatt. (At jeg ikke er det, nettopp pga jeg ikke vil få for store håp).

Vi blogges.


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits