7 dager uteblitt mens, negative tester. (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

7 dager uteblitt mens, negative tester.

Nå er jeg lei! Først fikk jeg kjempe svake positive tester, eller kanskje var det bare falske positive?

Puppene mine er kjempe såre, vonde og har kuler inni seg... De blir bare vondere og vondere. Jeg er uvell/kvalm om morningen når jeg står opp. Jeg blir VELDIG fort sliten og trøtt. Nei jeg innbiller meg ikke graviditet.

I dag fikk jeg negative tester, valgte også å ta digetal da jeg er så sent ute med mens og lei av å vente. (Negativt, negativt, negativt).. Hva skjer med kroppen min!?

Jeg pleier å ha normal mens, men lange sykluser. Jeg vet jeg hadde eggløsning rundt den 5.mai pga positiv eggløsningstest. Alt fra 32-38 dager. +- Likevel har jeg alltid hatt mens når kaøenderen og appen har sagt den skal komme!

Jeg merker at noe ikke stemmer, jeg føler noe skjer med meg.

Kan jeg være gravid? Likevel om testene blir negative?

Det får tiden vise, akk nå tenker jeg vare at om jeg ikke er det så finnes det flere muligheter.

Vi blogges. • Ingrid
  22.05.2017 kl.10:49
  Er planen deres å beholde evt? Isåfall forstår jeg ikke hvorfor stresse så hinsides med dette. Slapp av, stress ned. Ta ting litt som det kommer :-) La det gå noen uker. Er det fremdeles negativt, så kan du begynne å tenke i andre baner. På hva det kan være.
  22.05.2017 kl.11:27
  Ingrid: Ja vi blir nok og beholde om det skulle vise seg at jeg var det. Jeg stresser ikke, bare skjønner ikke hva som akjer med kroppen min. Hehe, da venter jeg 1-2 uker og tar ny test :)
  Siri
  23.05.2017 kl.19:12
  ville dratt til legen og sjekket! bedre å ta en ekstra tur for å få sjekket. er mye en må ta hensyn til når en er gravid trossalt :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits