Synet mitt har blitt dårligere🤓 (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Synet mitt har blitt dårligere🤓

I de siste månedene har jeg gått og hatt hodepine dag ut, dag inn. Jeg har  vært velsig annspent. Jeg har gått og følt på at noe må være endret med synet mitt. Jammen var det meg det også.

For noen dager siden bestemte jeg meg for og bestille time hos Spacsavers, den timen var i dg kl. 14.30. Jeg var der 5 minutter for sent, men de var forsinket de også. Så jeg gikk dit, mens Jørgen dro og fikset vognkortet til bilen.

Først måtte jeg vente litt, men så endelig ble det min tur. Det første de gjorde var å ta bilder av øynene mine. Det så helt bra ut. Så vidre til neste del. Der hvor de satt på forskjellige styrker og både bokstaver og rundinger ble vist. Nå har jeg 0,50 (nærsynt). Uansett det viste seg fort at det må litt mer til. Synet mitt har nemlig blitt dårligere. Så nå må jeg ha 0,75 noe + jeg har - 0,25 (1,25) skjev hornhinne. Husker ikke helt hvilket nummer som er rett. Uansett. De måtte plusse på det også i styrken på brillene så ja, det vil si dobbelt så mye styrke som jeg allerede har i fra før av.

Jeg skal beholde innfatningen på de brillene jeg har nå, men få byttet glasset. Både gleder og gruer meg! Fordi jeg blir velsig svimmel ov den styrken jeg skal ha, dette må vel tilvennes.

Vi blogges. • 25.05.2017 kl.00:09
  mitt også, slik er det å bli eldre :P Må skaffe meg nye briller nå etter eksamen, for da har jeg tid ..hehe!!
  25.05.2017 kl.00:46
  Birgitte: Jeg er kun 22 så jeg er ikke så velsig gammel hm.
  25.05.2017 kl.00:59
  Nei, sant nok. Blir 27 og er ikke dårlig gammel jeg heller 😊  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits