Jeg og mannen min var i Avisen📰

Nå er det lenge siden jeg har vært her inne. Må ærlig innrømme at jeg tar for mange pauser, håper dog dere kan tillgi meg for det.

Flytting og alt har bare vært veldig mye. Det har også skjedd ting hver eneste dag. Uansett back to the point.

Jeg og Jørgen var i avisen. Ja det stemmer. Vi var kun i Glåmdalen. En dag fikk vi melding i fra faren til jørgen, svigerfaren min (Åsmund). Han lurte på om vi hadde lyst til og sende inn bilde fra brylluppet til AVISEN. JEG BARE HØØ.. Er du seriøs nå?

Så vi hev oss rundt og fikset noen bilder, gikk på nett og la det inn i avisen, eller på nettavisen. Det tok en del dager før vi hadde fått alt i orden, men etter en stund ble det publisert på pappir også. Dette er ett minne i mine øyne. Ja det var for en måned tilbake da det kom i avisen. Så da skjønner dere at MYE har hendt siden da. 

Jeg tenkte bare dere skulle få vite det. Å også få se bildet fra avisen.

Nå vil jeg bare si god natt!

I'll be back♡

Vi blogges.

Én kommentar

Den lille Pandaen c:

05.06.2017 kl.15:25

Gratulerer til dere to! :D

Skriv en ny kommentar

kittycatslife

kittycatslife

22, Orkdal

Jeg er en 🇳🇴 ung dame på 22 år. Gift med Jørgen💍 Jeg elsker å skrive, så blogg passer meg perfekt. Noen dager kan det selvfølgelig være vanskelig å finne på noe å skrive, men jeg gir ikke opp så lett. På denne bloggen kommer jeg hovedsakelig til å skrive om meg og mitt liv. Ting som interesserer meg og kan være spennende for andre.

Kategorier

Arkiv

hits