Turer til Trondheim🚘 (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Turer til Trondheim🚘

I dag turer vi til Trondheim. Vi skal dra til Trondheim fordi Jørgen har eksamen i morgen. Så jeg har valgt å bli med. Vi har ikke dratt enda, men blir nok ikke lenge til vi sitter i en bil på vei dit.

Vi drar sammen med svigerfaren min, altså faren til Jørgen (Åsmund).

Det blir mange lange timer i bil. Jeg blir ofte kvalm på bilturer, i tillegg har jeg briller som gjør meg dårlige (de vil jeg komme tilbake til senere, i ett annet innlegg).

Kanskje klarer jeg og skrive i bilen, usikker. Har egentlig mange ting og oppdatere dere om, skrive om her på bloggen. Bde det ene og det andre. Tenlte bare  skrive kjapt hva som faktisk skjer i dag, pr dags dato.

De andre innleggene vil nemlig hoppe litt tilbake i tiden.

Jeg gleder meg, men gruer meg også. Mange timer i bil og jeg ble syk sist vi kjørte så langt. Så håper dette går greit og at vi får en fin biltur! Vi skal sove på hotell i natt. Det gleder jeg meg masse til. Skal ta med meg en god hårkur og ta meg en dusj når vi er der. Så blir det avslapping, håper jeg. Svigermoren min Anne, altså Jørgens mor har lagt opp strikking til meg. På den måten har jeg noe å gjøre også. Det temaet vil jeg også komme tilbake til ved en senere anledning.

Jeg skulle ønske vi kunne vært i Trondheim lenger enn en dag, det tror jeg desverre blir veldig vanskelig. Vi drar igjen den 6 juli, så vidt jeg vet. Så det blir på en måte bare frem og tilbake igjen. Den 6 vet jeg enda ikke hva som kommer til å skje. Kun at Jørgen har eksamen. Vi må også innom gamle leiligheten vår i Trondheim og hente resten av tingene våre.

Hm kanskje vi også tar med oss Harry Potter (nr5) og ser den i kveld. Det spørs om Jørgen må lese enda mer eller ikke.

Nå må jeg nesten spise. Om ikke blir det lenge til mat. Klokken er litt over halv 11 på dagen. Vet ikke når vi drar jeg 11-12.

Stakkars kattene må være alene.. (Kanskje får de besøk av svigermor)🤗

Må jo ta med bilder av kattene også (Ariel og Black Beauty)

Ps, Black Beauty var neddopet etter en opperasjon på bildet der, men se på de øynene da. (Tenkte bare å si i fra).

Nå må jeg virkelig slutte å skrive her.

Vi blogges♡ • 05.06.2017 kl.15:32
  Du kan ta kvalmestillende (reisesyketabelett) som fås på apoteket :) er reseptfritt.
  07.06.2017 kl.14:03
  Hei, jeg leser bloggen din og ser på videoene dine på youtube, jeg lurte på om du kunne filme morsomme ting? (ikke at de du filmer nå er kjedelige), jeg mener typ sminkevideo, bakevideo, forskjellige challenger, noe skikkelig morsomt! :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits