Jeg takler ikke mer. (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

16

Jeg takler ikke mer.

Nå har ting gått ekstremt langt. Jeg takler ikke mer.. Jeg orker ikke. Hver eneste dag prøver jeg og komme meg igjennom angst, deprisjon og panikk... Økonomisk sliter jeg sykt fortiden og det er vanskelig og være meg. Alt er ikke perfekt fordi om man er GIFT som mange tror.

Jørgen har ingen jobb, så det er kun jeg som har penger, nå har det seg slik at vi ikke har en eneste krone og leve for. Så vi må nok spise luft fremover. 

Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre, har bare lyst til og grave meg ned i jorden og bli der.

Vi har fått en del hjelp, men nå er de som hjalp oss sinte og irriterte pga vi trenger hjelp ofte. Når man er i en vanskelig situasjon er det ikke ALLTID like lett og komme seg ut av den. Jeg vet heller ikke hvordan det kommer til og gå med meg og Jørgen, nesten så jeg føler det også begynner og bli vanskelig. Dette ofc pga slik ting er for tiden. Jeg vil jo ikke skille meg fra han, men noen ganger virker det som en enkel vei ut.

Hver dag har jeg grått inni meg, hver dag er jeg frustrert og forvirret.

Jeg si at jeg er glad for den hjelpen vi har fått, men nå har vi ikke "den støtten lenger". Det som gjore så vi følte oss trygge og kanskje kunne klare oss igjennom denne perioden.

Noen mener også at jeg/vi bruker penger på UNØDVENDIGE TING. Da sier jeg bare at det er ikke alltid man vet at man får regninger man ikke hadde forventet, man kan ikke gå nakne, man kan ikke leve på luft... En gang i blandt må man kunne unne seg noe godt (likevel om det ikke er penger du har tjent selv du bruker)..

Det eksploderer for meg. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre.

Om jeg jobber trekker de av det jeg tjener og da lønner det seg ikke og jobbe + jeg takler egentlig ikke jobb, men nå vurderer jeg og gi F i alt og bare jobbe til jeg ikke takler mer.

Ting beynner og bli så ille at tankene om selvskading og det at jeg ikke vil leve mer begynner og komme tilbake og bli sterkere.

Det hjelper også veldig lite og bo langt unna familien eller bare det og bo midt i SKOGEN.

Vi blogges. • 10.06.2017 kl.12:52
  Hvorfor kan ikke Jørgen jobbe?
  11.06.2017 kl.12:25
  Anonym: Har aldri sagt at Jørgen ikke kan jobbe, men han har lyst til å ha sommerferie.
  Ingrid
  11.06.2017 kl.18:24
  Hva han har lyst til og hva dere har råd til er noe av det å bli voksen, og ikke minst det å være gift. Det er mye vi alle har lyst til, som vi kanskje ikke kan pga helse, ikke har råd til pga økonomi eller ikke kan av andre grunner. Man må rett og slett prioritere. Pr i dag har dere det vanskelig økonomisk, da må man skippe ferien akkurat nå og jobbe. Og heller ta ferien ved en anledning man har råd og mulighet.

  Lykke til!
  12.06.2017 kl.12:10
  Du svarer alltid så uhyggelig tilbake. Hva er greia?
  13.06.2017 kl.14:29
  Anonym: Jeg føler ikke selv at jeg svarer uhyggelig, isåfall beklager jeg at det blir tatt på en slik måte. Kanskje jeg formulerer det jeg prøver og skrive på feil måte. Hm Takk for at du sier i fra :)
  13.06.2017 kl.17:26
  Og nei, man må ikke unne seg noe godt med penger andre har hjulpet dere med. Du unner deg jo noe godt hele tiden. Brus, godteri og usunn mat
  13.06.2017 kl.22:09
  Anonym: Jeg tror ikke du helt vet hva du snakker om. Å isteden for å vøre anonym kan du i det minste tørre å stå frem for den du er.
  Me myself and I
  13.06.2017 kl.23:24
  Ikke ta dette frekt, for jeg mener ikke dette frekt. Men nå ser jeg at dere koser dere mye, spiser mye ute (uansett hvor mye du sier dere ikke gjør). Dere er voksne nå, og ikke minst gift, og da må man ofre. Jeg og samboeren har stram økonomi for tiden vi også, og vi må kutte ned på f.eks kino, snus, ute og spise, alt sånn. Vi reiser faktisk til Sverige 1 gang i mnd for å hamstre ris, pasta og kylling, for å leve på. Sånn er livet! Og jeg synes det er teit at Jørgen vil ha ferie framfor å jobbe og forsørge dere, for dette skal dere være to om!! Dere må samarbeide, sette opp budsjett, søke på jobber og gjøre deres beste for å få det til å funke. Dette blir for dumt, ta dere sammen og gjør det som trengs for å økonomien i orden!
  En annen anonym
  20.06.2017 kl.23:17
  Og du prøver/ ønsker i tillegg å få barn mens du tenker på selvskading, skilsmisse å at du er lei av å leve, og trangt økonomisk? Jeg er mamma til en gutt på 5 år. Barn koster MASSE. Feks 2-3 regnsett ( uteklær ) i året, pluss at det er veldig greit å ha noe ekstra hjemme. Støvler kanskje to til tre ganger i året. Joggesko må man kjøpe enda oftere siden barna bruker skoene sine til å bremse med sykkel osv. Gutten min hadde de siste joggeskoene sine i 2 mnd sist nå. Klær til barnet, bleier, mat. Pluss at barn må ha all omsorg.
  21.06.2017 kl.16:52
  En annen anonym: Jeg har tanker av og til ikke hver eneste dag! Jeg har ikke tenkt til og skille meg, alle par har da vel oppturer og nedturer. Jeg er fult klar over at det og få/ha et barn vil og er dyrt. Jeg vet all tiden for det meste går til det barnet. Økonomi har jeg og mannen leter etter en jobb. Jeg har det bra, og jeg og mannen har det supert sammen. Det var bare ekstremt mange ting som skjedde på en gang. Derfor ble ting vanskelig. Fordi om man tenker på ting, betyr jo ikke det at man gjør det. Uansett vi ønsker oss barn, og det må da være opp til meg og mannen om det passer inn i våre liv eller ikke. Ikke absolutt alt i livet mitt/vårt ligger ute på bloggen. -Takk for kommentaren, ting går som sagt bedre nå- :)
  En annen anonym
  21.06.2017 kl.21:21
  Men du skrev jo at dere hadde så dårlig økonomi? Hvordan kan du da si at du plutselig har økonomi? Så skrev du at folk var leie av å låne dere penger. Jeg skjønner de godt jeg, for på de såkalte vloggene dine så bruker dere jo penger på burger, chips, badebasseng som aldri blir brukt, treningsutstyr som sikkert blir brukt to ganger, akrylneglesett som sikkert blir brukt 3 ganger. Cola, potetgull, REKER TIL KATTENE. Kjøp heller tunfisk på boks til kattene. 7-10 kroner tilsammen for 3 bokser. Bensin fordi du plutselig vil på heisatur til Sverige for å kjøpe ostepop pg neglelakk. Og ikke minst alle de graviditetstestene du bruker opp fordi du føler deg litt uggen om morgenen. Alle de pengene du bruker på frisør. Folk ser jo på vloggene hva pengene de låner bort blir brukt på. Jeg beklager for at jeg er kvass, men jeg blir bare helt ærlig litt oppgitt av den sutringa di. Og jeg så på den "løpevideoen". " så bra!", tenkte jeg. Men det tok jaggu ikke lange tiden før det lå en ostebolle i munnen din.
  21.06.2017 kl.23:42
  En annen anonym! Jeg har økonomi, men vi hadde en periode med fult av regninger som nå er betalt. Alt vi har kjøpt har vi brukt EGENE PENGER PÅ, TAKK OG LOV FOR DET! Vi har ikke lånt penger... Vi har fått ting og slikt av foreldrene til Jørgen. Feks vi har spist middag med de og vært med dem på turer til Sverige. Akryl/gelé settene mine har keg hatt i flere år og OGSÅ BETALT HELT SELV. Man har lov til og kose seg i helgene. Jeg spiste den ostebollen pga jeg hadde lavt blodsukker vi hadde ikke noe annet i nærheten og jeg holdt på og besvime, så jeg beklager virkelig. Graviditetstestene kjøpte jeg også selv... Så skjønner ikke hvordan du kan si jeg bruker ANDRE sine penger på det. Vi hadde en trang periode og nå har det løst seg. Kattene får det vi føler for. Om det er reker eller tusnfisk på boks... Treneutstyret mitt blir nok brukt mer enn to ganger. For å være helt ærlig synes jeg du begynner og gå litt langt nå. + Jeg synes du er feig som ikke tør/vil ha med dit eget navn og stå for hvem du er. Alle mennesker har oppturer og nedturer. Om du tror at alt du ser på YOUTUBE er alt som skjer i livet mitt tar du feil. For jeg spiser ikke bare burger, ostepopp og drikker ikke kun cola! VANN OG SALAT ER MINE FAVORITTER. Om du synes det er så ille så ikke bry deg. Finn heller noe annet og bruke tiden din på enn og klage på meg. :)
  En annen anonym
  22.06.2017 kl.01:00
  Jeg beklager for at jeg var litt kvass. Men jeg prøvde bare å forklare deg at det virker som om dere prioriterer helt feil. Det virka bare som om dere lånte penger siden du skrev at du sto for økonomien, men at dere nå var blakke og måtte leve på luft, og at folk begynte å bli sur og irriterte av å måtte hjelpe dere så ofte. ( dine egne ord )

  Jeg har elendig økonomi selv jeg, så jeg vet at det ikke er bare bare. Men så bruker jeg ikke det lille jeg har av penger på ostepop, cola og burger.
  22.06.2017 kl.12:59
  En annen anonym: Jeg har ikke brukt opp pengene på ostepopp, cola og burger.. Så slutt å si det!
  26.06.2017 kl.00:17
  Må si mæ enig med personen over. Du klage på dårlig råd, men Jørgen gidde ikke å jobb fordi han vil ha ferie. Tru mæ, ferie e nåkka de fleste vil ha. Men det e faen ikke alle som kan ta sæ råd til det. Handle om å prioriter, og å bli voksen.

  Enn derre kattan dokkers da? Herre e ikke første gangen du skaffe dæ dyr, for så at du ikke klare å ta vare på dem. Så skaffe du dæ i tillegg en kattonge til. Ser de har vært hos dyrlegen ift sterilisering, håpe begge blir det, pluss chippa og vaksinert. Du e vel klar over at de ska ha spesialfor når de e sterilisert/kastrert? Og med dårlig økonomi, ka gjør du hvis en av dem blir syk? Lar du dem pines da fordi du låne dæ penga som går til å kjøp mat fra restaurant, og masse unødvendig dall? Ska du ha dyr må du kunne ta godt vare på dem og.

  Hvis du sir at dokker e over det verste no, koffer bruke dokk så mye peng på dritt? Dokk e to voksne menneska, da burde egen økonomi være null problem. Begynn å lev etter ett visst budsjett, så dokker har litt ekstra til det blir trangt. Mange av oss som må gjør det, ikke alle som bli sponsa av NAV og svigers.

  Og ikke snakk om all derre graviditetstestan du tar hele tida. Dokker slit med å betal for dokk sjøl og ha mat på bordet å snakke om å få onga?? E du på styr... Du kan ikke gjør med onga som du har gjort med derre kattan dine. At når det bli kjedelig, du klikke vinkel eller nå, så e det ikke bare å send dem bort til andre folk. Ikke sånn det funke og forkastelig at du har holdt på sånn med dyr og.

  Gått lenge og latt vær å kommentert, men ærlig talt. Du sitt bare å sutre og jamre, du har det så fælt og når folk faktisk kommentere, e du så gæli frekk i kjeften. Ikke glem at du har familie som har sagt litt av hvert om dæ både her og der, så e null poeng i å lyg på dæ ting på bloggen og i tillegg vært dritfrekk mot de som kjem innom. Og ja, man legg på sæ når man kun spis søppelmat og spise for my og aldri gidde å beveg sæ. Helt normalt det.
  29.06.2017 kl.11:00
  Mæ: Jeg tror jeg vet hvem du er.. Isåffal er du den jeg tror du er synes jeg disse kommentarene er veldig unødvendige.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits