💪Begynner å trene igjen👟 (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

💪Begynner å trene igjen👟

Ja dere ser rett! Jeg skal begynne og trene igjen. Dette er noe jeg har tengt på lenge og endelig har det blitt slik at jeg føler trening passer inn i livet mitt igjen. Denne gangen fokuserer jeg på trening som hovedsaklig burde hjelpe meg ned i vekt.

Jeg skal ikke bygge muskler samtidig. Først og fremst må jeg få igang fettforbrenningen. Mat er også en viktig del av dette, så det er bare og være forsiktig med hva som blir spist fremover.

I den siste tiden har jeg spist mye mindre godteri enn det jeg har gjort før og merker godt at søtsuget er mye mindre. Jeg spiser lite ofte, og variert.

Jeg vurerer og lage YouTube video om første treningsøkten. Da dere alle vet at vekten har økt og jeg har hatt en del utfordringer. Kondisen min må nok bli bedre igjen den også, derfor vurderer jeg og filme så jeg har motivasjon for og fortsette. Som tiden går må det vel bli forbedringer både i trening og kropp.

Jeg har fått hjelp av en personlig trener. Så jeg har eget treningsprogram.

Jeg skal ta før og etter bilder. Måle forksjellige steder på kroppen og også veie meg. Dette for og se fremgang. 

Nå har vi vært og kjøpt både kettlebell , hoppetau og hoppestrikk. Jeg trenger egentlig en benk, men det har vi ikke, derfor skal jeg hoppe over strikket i stedenfor frem til vi finner en annen løsning.

Jeg leter ennå etter en ny treningsthights og sportsbh, kanskje en ny singlett også. Det får bli med tiden. De første gangene får jeg bare bruke det "gode gamle". Blir det velsig varm bruker jeg sjorts.

Gleder meg ekstremt mye. Jørgen skal også være med meg, så han er der for og hjelpe. Nå tenker jeg at jeg kommer tilbake til bloggen senere, fordi vi har en del og gjøre i dag.

Vi blogges. • 14.06.2017 kl.18:35
  Mat er vanligvis det som gjør størst endring på vekten og trening holder vekten, samtidig til å hjelp å gå ned litt. Masse lykke til! 👏🏼
  14.06.2017 kl.19:18
  Anonym: Takktakk, det blir spennende :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits