Eksploderer ikke alle en gang i mellom? (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Eksploderer ikke alle en gang i mellom?

Jeg føler at jeg blir trokket ned på fordi jeg er ærlig med dere. Jeg føler alle tror at fordi om jeg har slitt masse før og noen ganger knekker sammen/eksploderer så er det slik heletiden. Slik er det ikke.

Ja jeg har hatt et vanskelig og problematisk liv, men jeg har tatt tak i det! Jeg har det ikke like ille nå som før. Jeg vet det kanskje kan se slik ut og det beklager jeg. Jeg hadde en dag hvor jeg rett og slett fikk for mye tanker og div som hadde bygget seg opp og jeg eksploderte.

Jeg har da ikke tenkt til og skade meg selv eller skille meg fra mannen, men det og tenke det er ikke det samme som og gjøre det! Det er noe dere må forstå.

Ja vi vil ha barn! Jørgen ser etter jobb, jeg vurderer jobb. Jeg har dog allerede ønkonomi. Ja jeg er uføretrygdet, men det betyr ikke at jeg ikke kan få eller ha barn. Jeg kan faktisk være en god mor likevel om jeg har noen få dårlige dager. Jeg gleder meg ekstremt mye til den dagen vi får barn. Det er mitt og Jørgen sitt valg når det passer for oss og ikke alle andres.

Jørgen er den mest fantastiske personen jeg noen gang har møtt, han er det beste og han er en gentleman. Har gjør alt han kan for meg i hverdagen og støtter meg uansett hva! Samme motsatt jeg gjør alt jeg kan for han. Sammen kan vi snakke om alt fra A-Å og vi stoler 100% på hverandre. Ja selvfølgelig kan vi ha små diskusjoner eller være uenige, men slik er det hos de fleste par.

Ting ornder seg igjen om man har en dårlig dag. Ingen menesker er blid og strålende 100% hver eneste dag, alle mennesker har tanker.. Så hvorfor dømme meg så hardt?

Kanskje ble dette innlegget om flere ting en kun en, men nå har jeg holdt det inne lenge.

Håper dere skjønner poenget mitt♡

Btw rosene kjøpte Jørgen til meg🌹

Vi blogges. • 21.06.2017 kl.19:11
  Så trivelig at dere vil ha barn. Ønsker dere en koselig kveld!
  21.06.2017 kl.20:23
  Thomas Frydenberg: :) Ha en fin og trivelig kvels du også :)
  Jørgen
  21.06.2017 kl.19:11
  Ingen dag er lik nei, og alle har noen dager som er dårlige.

  Men elsker deg uansett hva♡
  21.06.2017 kl.20:12
  Jørgen???
  Ingrid
  21.06.2017 kl.22:08
  Helt lov å ha dårlige dager, til og med perioder!

  Samtidig er det vel litt "vårt ansvar" som lesere å backe up eller komme med noe som kan hjelpe med å "komme tilbake til jorda" igjen :-)

  Regner med de aller fleste, inkludert meg, vil deg bare godt!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits