Sen mens og neseblod (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Sen mens og neseblod

Den siste tiden har alt vært rart. Så har jeg jo vært i en lignende situasjon flere ganger før.. Nå har jeg ikke fått mens så jeg sitter egentlig bare og venter på at jeg skal få det. Har absolutt ingen symptomer for og få det slik jeg pleier å ha, men hvem vet kanskje det bare er veldig veldig forsinket denne gangen også likevel om det aldri pleide å skje meg før..

De 3 siste dagene har jeg også bynt og blø neseblo flere ganger helt ut av det blå..

Jeg hadde eggløsning 17-18 mnd her i følge tester og apper. Den ene appen menes mensen vurde kommet 30 juni og den andre menes mensen burde kommey i dag den 2 juli. I følge kalkulatorer på nett burde den vært her 30 juni. Så tror med på det. Uansett så har jeg ikke tenkt så fryktelig mye på det. Det kan jo fremdeles dukke opp.

Syklusen min er som regel 38 dager lang så ja.

Jeg bare lurer på hvorfor jeg plutselig blør neseblod så ofte jeg. Hm merkelige greier.

Skjønner at jeg må ha papir, bind og tampinger i veska i dag. Så er man på den sikre siden, skal nemlig til Sverige med min nye familie (familien til Jørgen). 🙂

Har sett på nett at neseblod kan være tidlig tegn på gravisitet pga høyere blodsirkulasjon? Er dette fakta eller bare tull?

Uansett jeg tror ikke at jeg er gravid og hadde jeg vært det hadde det vært veldig tidlig..

Skal opptadere senere but for now this is it.

Vi blogges. • Anonym.
  02.07.2017 kl.12:16
  Bare tull at neseblod er et tegn på graviditet.
  05.07.2017 kl.21:12
  Anonym: Det står svart på hvitt at noen blør neseblod når man er gravid. Sier ikke alle, men det står der og da står det der. Man vet jo aldri, har det ikke skjedd hos deg eller noen du kjenner så er det ikke enkelt og vite. Ikke vet jeg bare ser hva som står.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits