6 dager sen! (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

6 dager sen!

I dag er jeg 6 dager sen. Altså mensen er forsinket. Jeg hadde spotting 6dpo og så forsvant det samme dagen. Hadde også spotting 16 dpo, det varte kun 10 min så var alt helt normalt igjen.

Jeg har hatt små kramper, føles ikke som mens smerter. Har også oppblåst mage, og ett slags press nedi der. Klarer ikke en gang og forklare. Jeg tok en test noen få dager etter eggløsning og først var den negstiv, så en veldig svak strek. Dette har jeg opplevd før så jeg tror ikke det er noen positive tester. Likevel om streken ble litt sterkere norn dager senere..

Jeg har mistet 3 ganger, denne har legen selv sagt til meg. Så ja kanskje var de positive, men likevel føler jeg ikke det stemmer.

Jeg har ikke tenkt til og ta noen ny test med det første. Jeg tror ikke selv at jeg er gravid og jeg tviler veldig på at det er det som skjer nå. Likevel om jeg skulle håpe jeg ble gravid.

Jeg skal bare la dagene gå og suse forbi. Går det over 8 dager uten at noe skjer så skal jeg begynne og tenke på ny test.

Sist gang dette skjedde fikk jeg mens ca 1 uke for sent og jeg vet at noe foregikk da. Anyway. Jeg pleier ikke og ha forsinket mens, så synes alt dette er rart. Jeg stresser ikke om dagene, men jeg følger med og skriver ned eggløsningsdato og alt slikt. Så det er jo slik jeg vet jeg ikke pleir og være sen..

Jeg vet ikke om jeg skal være trist eller glad.. Jeg har også hatt sure oppstøt og halsbrann mye mer enn jeg pleier og har fått uren hud.. + jeg har en del hodepine og ryggsmerter/muskelsmerter. Om dette har noen sammenheng aner jeg ikke.

Jeg har også en del kløe spesielt på magen og på puppene.. Noe som er veldig irriterende.

Nei da jeg begynte og blø 16 dpo var det kun lyst rosa og det var kun når jeg tørket og kun den ene gangen. Jeg var dog sikker på at nå var dagen for mens endelig der igjen, men nei.

Jeg har ikke hatt ømme bryster eller sterke smerter i magen som jeg alltid pleier og ha før/under mens!

Jaja livet går vidre uansett hva som skjer.

Det var alt for denne gang.

Vi blogges. • Hanne
  05.07.2017 kl.19:50
  Håper det går deres vei snart.

  Hvor lenge har dere vært sammen forresten? 😊
  05.07.2017 kl.20:16
  Hanne: Ja, det hår jeg også. Vi har vært sammen snart 1 år. Føles ut mange år, men det er det ikke.
  05.07.2017 kl.20:40
  Du merker vis du mister, spontanabort. Jeg mista i uke 8 og jeg merka det og så det i doen.. 😪
  05.07.2017 kl.21:10
  Anonym: Legen sa jeg hadde kjemisk graviditet= veldig tidlig SA.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits