Hva skjer med kroppen min. (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Hva skjer med kroppen min.

Ja da er jrg 14 dager sen. I går var jeg hos legen. Negativ urinprøve (graviditetstest). Likevel mente hun at jeg kanskje er gravid, men at det var for tidlig til og finne ut av det. Hun mente også at om jeg er gravid så er jeg rundt 7 uker på vei. Hun ville ha meg tilbake om 5 uker for og ta blodprøver. - Dette beregnet ut i fra siste mens, så det kan jo hende jeg ikke er gravid eller at om jeg er det at jeg ikke er så langt på vei. Så jeg kom inn med samme spørsmålene som jeg kom ut med. Er jeg gravid eller ikke.

Det er faktisk ikke alle som oppdager graviditet like tidlig. Ikke alle får positive tester. Om jeg ikke er gravid vil jeg nok finne det ut fordi da får jeg nok mens snart. Om jeg ikke er det finnes det flere nuligheter og sjanser. Om jeg ikke er det mener legen noe annet må være galt.

Jeg tenker at jeg ikke er det fordi jeg vil ikke bli så skuffet når og om jeg finner ut at jeg ikke er det. Vil heller bli sjokkert/overasket om jeg er det.

Tempraturen min har også økt i det siste. Pleier og ligge på 35/36, men nå er det som regel 36,7 eller over 37.    Noen dager har jeg kramper og er 100% sikker på at mensen kommer, men nei.

Så jeg fikk beskjed av legen om og ta folsyre. Så det skal jeg ta fremover. Ua sett om jeg er gravid eller ikke skal jeg ta det.

Velvel jeg tar en dag i gangen. Time will show what happens.

Det er jo egentlig en ny eggløsningsrunde snart + mens i starten av august, men kommer det?

Vi blogges. • 13.07.2017 kl.15:27
  Vi får bare se :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits