Allergisk reaksjon 🐝 (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Allergisk reaksjon 🐝

I går tidlig på dagen ble jeg stukket av en klegg. Jeg er allergisk mot innsektsbitt og dermed fikk jeg en reaksjon. Hele gårsdagen gikk uten at jeg tenkte særlig på det. Tok selvølgelig en Aerius, allergipille som skulle funke. Likevel funket den ikke. Så neste morgen altså i mårest våknet jeg og så at det hadde blitt værre. Jeg orket ikke bry meg og prket heller ikke ta ny pille da den uansett ikke funket sist.

Tiden gikk for i dag har vi vært ute og kjøpt inn hvitevarer og tv. Det var fantastisk og gjøre det. Jeg begynte og få vondt i foten og det ble bare mer og mer hovent.

Slik som dette så det ut i mårest. Timene gikk. Tilslutt begynte jeg og bli dårlig og fikk feber, så vi bestemte oss for og dra til legevakten. Når vi gikk inn fikk jeg med en gang en allergipille! Så måtte jeg sitte der og vente. Jeg viste ikke at jeg skulle inn til legen.. Så ble jeg plutselig ropt opp og vi gikk inn til en lege. Legen så på foten min og skisset rundt stikket. Så sa han at det var på grensen og ville at jeg skulle ta antibiotika.

Den ene antibiotika kuren kan jeg ikke ta da jeg er allergisk, og de to andre ville de ikke gi meg i tilfelle jeg er gravid. Så jeg endte opp med null og niks. Dog sa de at om det ble større skulle vi komme tilbake.

Bildey over er forresten rett før jeg gikk inn til legen.

Her ser dere hvor han ringet rundt og som dere ser så vokser det fremdeles... Tabletten funker ikke... Så nå sitter jeg her og tenker.

Han sa nemlig at de vil heller at jeg skal ta abort for og få antibiotika enn og ikke gjøre noe, og det var da jeg ikke ville gå tilbake dit... Hvordan kan en lege si slikt.. Jeg skjønner jo at mitt liv er viktig, men er jeg gravid må det da finnes ANDRE løsninger!

Om dere lurer så er jeg 16 dager forsinket. Så jeg begynner og bli forrvirret.  Uansett jeg krysser fringrene for at hevelsen går ned og at det blir bedre!

Vi blogges. • 15.07.2017 kl.22:44
  Det finnes vel andre løsninger for gravide enn abort i en slik situasjon? Innsektbitt er trossalt veldig vanlig. Ville gått til en annen lege på mandag om ikke du merker bedring.
  16.07.2017 kl.16:09
  Jeg er allergisk mot dette selv, og får til og med enda større bitt. Man smører på en kortisonkrem, og får kortisontabletter. Dette er ikke skadelig for fosteret før etter uke 20, da det kan være en årsak til prematurfødsel. Klem fra turnuslege :-)
  Sara
  20.07.2017 kl.15:20
  Hvordan kan du være så sikker på at du er gravid? Det finnes andre grunner til at mensen forsvinner, f.eks overvekt og stess etc. Da burde du i såfall få en positiv test, og ikke en "det vises ikke på kamera, men er en svak strek".
  21.07.2017 kl.23:19
  Sara: Jeg har ikke sagt at jeg er gravid, jeg sier det kan være en mulighet.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits