Ferietur til Fredrikstad/Hvaler (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ferietur til Fredrikstad/Hvaler

Nå er det noen dager siden vi dro på sommertur. Det er også noen dager siden vi reiste hjem igjen. Denne turer var en 2 dagers tur. Kort men bra!

Jeg og Jørgen var med svigermor og svigerfar. Etter mange timer i bil kom vi endelig fram.

Før vi var fremme stoppet vi og spiste  lunch ute i det fine været. Som dere ser på det øverste bildet hadde jeg på meg bikini! Været var vellykket. Vi bestemte oss også for og være litt barnslige på turen og valgte oss 2 barndomsminner! For min del ble det Tom&Jerry. Liker Donal Duck også men det leser jeg enda til den dag i dag.

Soler skinte så fint på himmelen og alle var blide og fornøyde.

Duften av varme i luften og det var så fantastisk fint der! Så fint at jeg ikke ville dra hjem. Uansett til slutt kom vi til campingplassen. Der fikk vi problemer med og finne en resepsjon. Måtte ringe for og prøve og finne ut hvilken hytte vi skulle ha. Måtte også stoppe og spørre flere for og komme oss på rett spor. Hytten vi skulle bo i var gul og het STORE ULV.

Vi kom inn i hytten og fikk sjokk. Man måtte klatre opp en bratt stige for og komme seg opp. Derfor endte det opp med at jeg og Jørgen skulle ligge i stuen nede. Vi ønsket også og kjøpe oss em luftmadrass (lik dem min mamma og pappa har). Den har nemlig innebygd pumpe. Så vi dro til Jysk og kjøpte den!

Like etter vi hadde vært der skulle vi dra for og spise middag. Vi endte opp på Solveigs resturant. Eller noe i den duren.

Vet ikke hvorfor jeg ikke har bilde av maten. Uansett så bestilte vi en EKSTRA STOR PIZZA! Den smakte helt himmelsk♡ Har dog laget video om det til YouTube så sjekk ut det om du vil.

I'll be back med del 2.

Vi blogges.


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits