Til alle dere som sa (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

11

Til alle dere som sa

Alle dere som sa at jeg faket graviditeten at jeg bare var ute etter oppmerksomhet til dere som sier jeg stresset!!

Jeg var gravid (jeg hadde rett). Jeg stresset ikke og jeg hadde ikke noe innbilt svangerskap. Det var helt ekte! Desverre mistet jeg i uke 8 (noe som jeg selv mistenkte). Jeg var veldig lei meg og trist. Jeg ville sjekke hos legen for og være 100% sikker. Der fikk jeg avklart at det var en SA - Spontan abort.

I uke 7 fant jeg ut av det, men mistenkte noe lenge før. Hadde også fått svake positive tester over lengre periode. Jeg fikk aldri mensen. Jeg tror at første gangen jeg hadde spotting festet det seg, men så en god del uker senere klarte det ikke holde seg fast mer. 💔

Jeg harvært gravid 4 ganger nå og mistet alle gangene. Jeg har vært trist og lei. Grått og tenkt masse på hvorfor dette skjer akkurat meg.

Når jeg var hos legen sist fikk jeg heldigvis litt håp tilbake igjen. Vi fikk tips og triks og tok det i mot med et stort takk. Om vi ikke blir/er gravide innen Januar så får vi hjelp. ♥

Jeg føler meg klar for og bli/være en mor. Det og bli skuffet og lei seg og miste gang på gang gjør vondt. Likevel om jeg ikke var ekstremt langt på vei. Jeg merket at kroppen min endret seg. Feks da jeg ble kvalm av potet som er favoritten! Murring i magen, puppene ble større og blodårene ble sykt tydelig. Ikke spør meg om hvorfor jeg fikk så mange tegn (kanskje jeg er en av de som får det raskt).

Vi har også råa til og ha en unge. Vi har også allerede kjøpt inn litt nøytrale baby klær, dette fordi hver gang jeg tok det frem og så på det plagget fikk jeg nytt håp. Vi kjøpte inn litt mer nå sist da vi fant ut at jeg var gravid, men det varte desverre ikke. 💔 Jeg har ingen planer om og kaste eller gi bort de klærne for en vakker dag får vi en prins eller en prinsesse og da er det kjekt og ha.

Ja for vi har tanker og planer om fremtiden. Vi gjør det vi selv vil.

Nå er det ikke sånn at vi aktivt prøver og bli gravide. Vi fikk beskjed om og tenke minst mulig på det og bare leve livet, men vi må følge ting som legen ba oss om.

Vi er begge lei av å prøve. Triste av og miste. For tro det eller ei, man blir glad når man finner ut at man er gravid, men man blir også ganske knust hver gang alt går galt.

Jeg har følt mye på det og har følt det er min skyld. At det er min kropp som nekter. Vi har nemlig testet Jørgen og de testene viser at han kan lage barn. Dermed må det nesten være meg.

Får bare håpe på det beste og krysse fingrene. En dag sitter spiren vår mye bedre enn før og da da skal jeg bli en stolt mamma! 😊 😇 ♥️

Ja jeg tok bilder av magen, men turte aldri og legge det ut. Jeg gjør det nå, likevel om jeg ikke lenger er gravid.

Vi blogges. • 29.08.2017 kl.10:34
  du får ikke så stor mage i uke 8, sånn at du veit det. men synd det har gått galt alle gangene da:(
  29.08.2017 kl.11:19
  Anonym: Det der er magen min når jeg var i uke 8. Folk er forskjellig. (Ja det er kjipt at det har gått galt alle gangene:()
  29.08.2017 kl.11:26
  Din mage ? Ja DIN uten beibi.. det synes ikke så fort om du vil det eller ikke, det er fysisk umulig;-)

  Ellers håper jeg dere snart får en liten prins eller prinsesse ❤️😍
  29.08.2017 kl.11:38
  ANONYM: Jeg var 8 uker da det bilde ble tatt. Så jeg var GRAVID. UANSETT det håper vi også??
  Erika
  29.08.2017 kl.12:08
  Du vet det at når man er gravid i uke 8 så ligger livmora som babyen ligger inni, heeeeelt ved skambeinet omtrent? Selv om du har baby i magen som du sier, så ligger den ikke der før livmora vokser seg større. Les deg opp litt før du skal ha sympati
  29.08.2017 kl.12:15
  Erika jeg vet alt om det. Har både bøker og lest på nett. Fordi om jeg holder hånden på magen betyr da ikke det at det var så langt opp. Magen vokser uansett hvor det ligger. Har heller ikke bedd om noen sympati.. Jeg har vært gravid før.. SÅ jeg vet nok om det å være gravid. Jeg leser også gravid uke for uke! Hvordan det utvikler seg og alle slike ting så ikke kom til meg og si jeg IKKE VET fordi det er langt i fra fakta. Så ja jeg vet det.
  Marita
  29.08.2017 kl.12:39
  Anonym: det er fullstendig mulig at en mage popper tidelig. Har selv 2 barn, fikk tidelig mage begge gangene. Faktisk like tidelig som deg Kitty. Ikke dermed sagt at det er babyen og livmoren som gjør dette, men vann i kroppen. Trist lesing forøvrig ❤ Håper det snart går deres vei.. klem til deg ❤❤
  A
  29.08.2017 kl.15:22
  Du skrev jo for ikke så lengesiden at du ikke skulle ta graviditetstester hele tiden siden det ble til stress. Og det hadde legen sakt til deg så da må du jo ha stressa litt og kan jo være derfor du mistet også siden du blir stressa pga at du vil ha barn så sårt. Men det kommmer til å skje bare ta det med ro 😊
  29.08.2017 kl.16:12
  Vet hvordan det e å miste! Helt forferdelig.. dokker der oppe? Har dokk vært gravid før? Eh! Trukke det! Jeg blei allerede spurt i uke 6/7 om æ var gravid
  29.08.2017 kl.21:12
  Magen ble større fordi det var mye luft i magen, tidlig i svangerskapet får man mye luft i magen. Håper på et mirakel for dere <3 Lots of love!
  EE
  01.09.2017 kl.15:09
  Hva er det med dere? Hvorfor unner dere ikke jenta den gleden med å se magen bli større. Dere har rett, det er ikke en babymage, men alle som har vært gravide vet at man hovner veldig opp helt i starten. Masse blod kommer til livmoren for å gi det lille frøet masse næring. Man kjenner det nok mer enn det synes, men jo, man blir oppblåst og magen kjennes større.

  Masse lykke til! Som legen sier, ikke stress selv om det ikke er så lett. 😘  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits