New hair (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

8

New hair

Jeg har lenge planlagt og fått satt i hair extensions igjen. Hadde jo langt hår sist jul, men tok det ut igjen noen uke før jeg ble gift med Jørgen. Nå har jeg endelig fått fikset det igjen. Denne gangen helt annerledes. Jeg hadde rødt extensions før. Nå er det svart(brunt) og blått.

Jeg må si at jeg føler meg finere med langt hår, likevel om jeg er vant til kort. Målet mitt er og få langt hår selv. Med mindre jeg ombestemmer meg, allerede få dager etter påsetting kjenner jeg at det og ha langt hår er mye jobb. NÅR det er fake må man jo være enda mer forsiktig. Det er ekte menneske hår, men ikke mitt eget. Det føles egentlig veldig rart.

Jeg vet enda ikke hvor lenge jeg blir å hai extensionet, men jeg vet at jeg i løpet av tiden som går kommer til og klippe det kortere. Dette fordi når mitt hår vokser blir også extensionet lenger. Nå går det langt ned omtrent til rumpen og over puppene osv forran.

Beklager om dere mener detter drøyt og legge ut bikini bildet. Jeg seg dog ull problem med å ta bilde i bikini og legge ut.

Jeg har også vært hos frisøren og vasket og tørket håret en gang, dette fordi jeg vil unngå floker og toving. Så fremmover er det frisøren som redder håret mitt. Jeg har alle produkter jeg trenger selv også, så noen ganger skal jeg ofc gjøre det fordi jeg er ikke rik. Uansett så er dette snakk om 1 gang i uken eller annen hver uke. Kun om jeg får råa, men minst 1 gang i mnd. Får jeg floker og tover det seg må jeg nemlig klippe mitt hår igjen, det nekter jeg.

Jeg er veldig fornøyd og synes jeg ser mye mer feminin ut med langt hår.

Jeg har lagd en YouTube video ang håret også. Her er linken: https://m.youtube.com/watch?v=FmC5eQyeLBY

Du kan  jo søke opp Kittycatslife94 om du er nyrskjerrig.

Hva synes dere om mitt nye hår?

Vi blogges. • 12.09.2017 kl.13:37
  Love it!!! :D
  12.09.2017 kl.16:01
  Sjukt at du klage på økonomien og velge å dra til frisør for å vaske håret en gang i uka 😂
  12.09.2017 kl.16:09
  Anonym om du ikke har fått M dæ d at vi har økonomien i orden igjen så må du lese andre innlegg. Jeg ble trekt alt for mye i skatt, men nå har jeg ordnet det.
  Anonym 2
  13.09.2017 kl.09:23
  Lol du hermer etter hun ene du har på vennelisten altså på facebook ;) Så henne hadde blått hår først
  13.09.2017 kl.10:04
  Anonym 2: Jeg hermer ikke etter noen. Jeg vet heller ikke hvem du snakker om. Jeg valgte selv og farge håret mitt blått og har ikke stirret på alle sitt hår for og velge det. Det er noe jeg har ønsket lenge, men ikke fullført. Jeg har veldig mange venner på FB.. Så og sitte og lete opp noen med blått hår ville tatt lang tid. Jeg fulgte det jeg selv ønsket og følte for. Jeg så på Google ikke fb.
  13.09.2017 kl.10:09
  Anonym 2 nå har jeg bladd igjennom alle vennene mine og ser ikke en eneste jente med blått hår der..
  Anonym 2
  14.09.2017 kl.11:24
  Fant henne nå ;) Minela Bancic på fb og Instagram
  14.09.2017 kl.11:59
  Anonym 2 Ja hun har hatt blått hår. Betyr da ikke at jeg hermer. Ja hun ga meg mer lyst til og fullføre ønsket mitt, men betyr ikke at jeg hermer. Hermer alle som har rødt hår hverandre å da eller?  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits