Bar overkropp (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

17

Bar overkropp

Vi jente får ofte kommentarer over hvor mye kløft vi viser og klager over at vi ikke dekker oss til nok. Hvorfor er det slik at menn bare kan rive av seg klærne uten problem, mens vi jenter omtrent må skjule oss.

Hva er så galt med at jenter viser sine nipler når menn viser sine? Er det kun fordi vi jenter har mer fylde i brystet. Er det fordi menn mister kontrollen når de ser nakene damer, eller at de tenker det er sexuelt?

Må man virkelig skjule seg, pakke på seg bh og bikinier bare for å gå ut døren. Finnes mange som klager om man viser nipler igjennom klærne. Hva er galt med det! Jeg vet at så utrolig mange jenter/damer som synes det er mye bedre og gå uten en bh. Bh'en presser rundt livet og strammer og gnager. Uansett om man har rett str så er det irriterende over lengre tid.

Skal jenter sove med bh? Må jenter alltid trene med sports bh.. Hvorfor skal dette være et så stort dilemma og press for oss jenter.

Mange jenter føler skam om de går uten bh, nettopp fordi man er redd for og få stygge kommentarer. Fordi man får fæle blikk og er redd for og ikke føle seg bra nok!

På dette bildet, hvor jeg viste frem den nye genseren som jeg nettopp hadde kjøpt. Jeg ble slengt dritt til i flere dager. Hvorfor!? Jo fordi niplene mine vistes igjennom genseren. For guds skyld, det må da være lov til og være seg selv. Føle seg fri, og slippe og skjule alt!

Når en mann går naken eller i bar overkropp er det jo ingen som klager. De får ikke beskjed om og kle på seg igjen! Hvorfor er det så stor forskjell.

-FREE the niple- (med hensyn til klager kladder jeg mine, men uansett håper jeg dere skjønner poenget mitt).

Vær deg selv og drit i alle stygge kommentarer som du får! Kropp er kropp!

Jeg mener at alle burde få lov til og gå slik man vil.

Vi blogges. • Elena
  14.09.2017 kl.11:38
  Ka e det hær å legg ut på en blogg alle kan se egentlig.. bildan hær kan jo bli spredd å brukes imot dæ..
  14.09.2017 kl.12:01
  Elena: Jeg prøver og få frem et poeng. Om bildene blir bredd så blir de det. Jeg viser ikke akk niplene uansett. Hvor mange bilder ligger ikke på nett i fra før av. Alt kan brukes i mot folk. Blir som og si du må ikke spise bacon fordi du kan få kreft..
  Sofie
  14.09.2017 kl.12:58
  SLAY GIRL! Syntes dette var et fantastisk innlegg.
  Mari K
  14.09.2017 kl.13:34
  Det her e nærmest nakenbilda man sende til kjæresten sin...
  14.09.2017 kl.13:45
  Mari K: Min mann har sagt til meg at det er helt greit at jeg legger det ut. Jeg sender jo ikke bilder med SLADD på til mannen. Desuten bor vi sammen så er ikke så mye behov for å sende bilder til hverandre. Folk har forskjellig syn og meninger på ting.
  Åsa
  14.09.2017 kl.18:35
  Ikke bra å legge ut slikt på Internett. Nettvettregel nr. 1. Kan jo hende noen allerede har lagra bildene? Jeg har jo også store pupper, men føler ikke en trang for å vise hele verden det. Og jo, niplene dine vises. Dette er noe man kunne sendt til kjæresten - ja som hun over sa.

  Kropp er ikke tabu iknow, MEN HVORFOR legge ut sånt skjønner jeg ikke!
  14.09.2017 kl.18:38
  Åsa: Dette har ingen ting med str på pupper og gjøre, men at vi jenter burde få gå kledd slik vi vill likt som menn uten og bli tråkket ned på.
  14.09.2017 kl.18:45
  Det hadde vel holdt med 1 bilde...?

  Tror alle har fatta pointet ditt av bare 1...

  Det fins en grense liksom....
  14.09.2017 kl.18:48
  Anonym: Om du ikke vil se så ikke se. Ingen tvang.
  15.09.2017 kl.09:33
  Det er faktisk mer in, enn noen gang - at bloggerne flasher puppene.

  Det de bør vite, er at de faktisk har et ansvar for leserne sine ? særlig toppbloggerne bør tenke over hva de

  publiserer.

  Vargas
  15.09.2017 kl.10:53
  Vagars12: Så du mener vi som publiserer slik ikke tenker? Jeg vet alt om hvilke konsekvenser det kan få eller allerede har fått. Jeg ble også "inspirert av Anna, noe som jeg tror de fleste som har gjort dette har blitt". JEG håper jo ikke at unge jenter kler av seg likevel om jeg gjorde det. Jeg er ingen toppblogger og er ikke ute etter oppmerksomhet. Jeg ville bare få frem et poeng, jeg gikk kanskje litt for langt. Uansett kan jeg ikke gå tilbake nå, for nå er det allerede ute. Det er nok både fordeler og ulemper med og legge ut såpass mye på nett. En av de er vel at de som har sett det stirrer på meg når jeg går på gaten eller på butikken. Det var det eneste jeg ikke tenkte over, det at folk faktisk kom til og lese det, se det og kjenne meg igjen. Å da jeg tenkte over det var det allerede for sent. Jeg angrer ikke, men ja jeg kunne tenkt meg om litt lenger.
  Elise
  15.09.2017 kl.15:14
  Hvorfor er det bare noen av kommentarene du godkjenner
  15.09.2017 kl.16:48
  Elise: Fordi dritt og negativitet ikke har en ting på minn blogg og gjøre. Jeg leser alle kommentarer, og godkjenner de jeg mener er greie. Om noen slengte dritt til deg hadde vel ikke du godtatt det du heller. Det er ikke alt som passer seg på nett.
  15.09.2017 kl.15:35
  Det her er bra jobbet. Du skriver "free the nipple" men av hensyn til andre skal du sladde bildene dine ? Ser du, hva som er teit med dette? Alle sier "free the nipple" men ingen legger ut bilder av puppene sine ? Hva prøver du / dere å oppnå med dette?
  15.09.2017 kl.16:50
  Anonym: Jeg prøvde og få frem et poeng. Har du ikke skjønt det enda så har du ikke lest nøye nok. Poenget er at jenter blitt trokket ned på om vi gjør det vi vil, feks går uten bh.. Mens menn kan gjøre hva enn de vil uten at noen bryr seg.
  17.09.2017 kl.23:52
  folk får gjøre som man vil
  18.09.2017 kl.20:42
  Anonym: Helt enig med deg! Man må få gjøre slik man selv vil.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits