Ånei øyenbrynene mine (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Ånei øyenbrynene mine

I dag bestemte jeg meg for å farge brynene mine. Faktisk kjøpte mannen min øyenbrynsfarge til meg i går. Det ble SVART som ble valgt ut. Jeg var usikker og spurte de i butikken om hvilken farge jeg burde velge og de sa svart. Så jeg gikk for den. Den heter Kolorkreme eller noe slikt. Kjøpt på Cubus.

Så jeg filmet det ofc, jeg filmer nesten alt jeg gjør. Uansett jeg var 100% sikker på at det feilet. Ble overasket når jeg fjernet fargen.

De ble definitivt mørkere og passer mer til håret mitt. Jeg kunne hatt fargen på lenger, men var så redd jeg hadde ødelagt alt. Heldighvis for min del ser de overraskende bra ut. Jeg burde fått de nappet eller noe hos en frisør, men jeg bruker skjærer selv. Finner den ikke igjen.. Så derfor har jeg noen hår over og under som irriterer meg.

Uansett jeg er fornøyd.

Har du prøvd og farge dine bryn? Hvordan gikk det?

Her er før Vs etter. De er litt mørkere, og brynene er stusset. Likevel føler jeg at jeg kunne hatt fargen på mye lenger og fått de enda mørkere.

Hva synes du?

Vi blogges. • 15.09.2017 kl.17:47
  Jeg har farger mine bryn flere ganger. Det ble bra det, bortsett fra at fargen setter seg ikke så mye som jeg ønsker på enden av brynene (mot nesen).  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits