Vil du ha en katt eller 2?💖 (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

9

Vil du ha en katt eller 2?💖

Kjære bloggen!

Er det noen her inne som kunne tenkt seg å tatt i mot disse to fantastiske kattene?💖

Her er litt generell info om kattene og hvorfor de må gies bort.

Minni er kattunge enda (6-7) måneder. En kjempesnill liten frøken. Husren og veldig glad i barn! Kosen og leken. -Svart og hvit- Korthåret.

Så er det Lurven han er rundt 10 måneder gammel og er sønn til Black Beauty (min katt). Han er EKSTREMT kosen og litt leken. Husren og også vant med barn. Både babyer og eldre barn. -Grå og hvit- Langhåret.

Begge kattene liker å være ute, men kommer tilbake i løpet av dager, som regel. Da mener jeg at noen ganger kan de være ute over lengre tid, men de kommer alltid tilbake.

De er ikke sterilisert/kastrert eller chippet, men har fått ormkur. Vaksiner har de heller ikke tatt enda.

De må gies bort med et tungt hjerte. Pga flytting og flere andre ting. Er du interessert i en av dem eller begge? Kontakt søsteren meg. Legg igjen en kommentar på bloggen.

Dette er da min storesøster Maibritt sine katter og hennes mann Kai.
Jeg hjelper dem og legge ut dette da kattene betyr ekstremt mye for meg. Jeg ønsker og ta i mot de vakre pausene, men her vi leier sier eieren nei. Jeg har vært mye med kattene og derfor vet jeg at det  jeg skriver over er fakta. Om ingen kan ta over dem så må de kanskje avlives. 😢 Det gjør kjempe vondt for meg og tenke på at det kanskje kan skje. Plis en eller annen. Hjelp dem, hjelp oss❤️💙

Må da vel finnes noen her ute som ønsker seg en katt eller 2!😇

Gjerne del dette vidre. Kattene holder til i Orkanger, Sør Trøndelag.

Vi blogges.

Dere kan også ta kontakt med meg om dere føler for det så kan jeg si i fra vidre. ♥ • 16.09.2017 kl.11:18
  Nydelige katter, men trist å lese at de kanskje må avlives. Kanskje din søster bør tenke litt, og få de katter hun har sterilisert/ kastrert. Jeg har selv to hankatter som er kastrerte, og selvfølgelig har de chip. Slike som har katter, og ikke kan ta vare på ungene- er virkelig dårlige katteiere... Katter får faktisk unger, om de ikke får behandling mot dette! Håper at dere finner et hjem til disse, da det er forferdig å avlive unge friske dyr...
  16.09.2017 kl.11:30
  Due: De er aldeles ingen dårlige eiere! De har ikke rukket og gjort slike ting enda da de plutselig måtte flytte. Der de bor får de ikke lov til å ha katter, derfor må de gi dem bort. Så ikke en gang kom å si de er dårlige eiere!!! Kattene er helt friske og alt står bra til med dem. Ofc hadde de sterilisert og kastrert om de hadde fått beholdt dem, men det får de jo ikke. Det er ikke dems feil. De viste ikke når de tok dem i mot at de måtte flytte (og de har også veldig god grunn til flyttingen). Jeg håper noen vil hjelpe!
  16.09.2017 kl.11:38
  Lettere å få gitt de bort om de gir dem behandlinger først. Bedre å betale for det, enn å avlive. Katter er levende dyr! Ikke bare noe man kan kaste fra seg som søppel... Jo dårlige eiere som virkelig ikke har tenkt fremover før de påtok seg katter. Vår eldste katt av tre katter ble 18,7 år. Han måtte dessverre avlives i januar, da han hadde nyresvikt. Se- vi hadde katten i nesten 19 år. Våre to andre katter er 1 år, og den andre er snart 7 år. Dette er katter med kattedør. De går inn og ut som de vil. Stikker aldri av :) Lykke til med å finne nye eiere. Har dere satt kattene ut på finn.no?
  16.09.2017 kl.11:55
  Due: De viste ikke når de tok i mot dem at de måtte flytte! Omg... De kaster ikke fra seg noen som søppel!!! Skjønner ikke ossn du kan sitte og si slikt.
  16.09.2017 kl.12:07
  Jeg mente at dyr er ikke bare noe man kaster fra seg, når man ikke kan ha de lengre. Trist at det finnes slike dyreeiere. Når man skaffer seg dyr, så har man påtatt seg et ansvar for livet. Det er ikke bare å gi de bort, fordi at MAN ikke kan ha de lengre. Om man flytter, så må man flytte slik at man kan ha dyret med seg. Jeg får helt vondt når jeg ser at folk som for eksempel prøver å omplassere hunder som er 10 år. Tenk! Hunden har levd med dem i 10 år, og plutselig skal han få nye eiere... Stakkars hund :( Det samme er det med katter. De blir avhengige av eieren sin, og mange katter vil ikke finne seg i å få nye hjem. De vil hjem tik eieren sin! Dyr er ikke noe man bare kvitter seg med! Beklager at jeg dro det så langt som å kaste søppel, litt overdramatisert fra min side. Men det finnes også de som bare slipper dyr fra seg. De fikk jo ikke kvittet seg med det. Ja nå mente jeg ikke din søster eller deg..
  16.09.2017 kl.12:42
  Til opplysning så har d me helsa te en beby å jør!!! Sånne ting kan man itj vit før ett eventuelt barn e føtt! Så spar mæ får "dålig eier" prat. Hilsen hunn såm eie dæm!

  Ps: barna mine kommer først...
  16.09.2017 kl.19:49
  Blir for dumt å kalle noen for dårlig eier.. Ikke alt blir som man planlegger. Synes at denne "annonsen" viser hvor gode eiere de faktisk er. De tar ansvar og ønsker å finne nye gode eiere for dem.

  Et tips Katarina. Du kan legge ut annonse på Finn og evt. ta kontakt med noen organisasjoner som tar imot dyr.
  16.09.2017 kl.23:14
  Anonym: Ene katten har fått seg nytt hjem! Er kun den minste kattungen igjen nå. Så er glad noen viste interesse.
  kjære anonym
  19.09.2017 kl.09:06
  du som kaller deg due, nå får du gi deg... slutt med den dere frekke kjeften din... de kan ikke ha kattene lenger på grunn av diverse det står forklart at de ikke har hatt muligheten til og kastrere og osv. barna kommer faktisk først!!!!!!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits