ALKOHOLIKER (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

ALKOHOLIKER

Jeg følte meg som en bedre person, men jeg druknet i sorgen. Jeg så det ikke selv, jeg merket det ikke. Den ene shotten etter den andre, likevel om jeg egentlig ikke ville drikke. Jeg drakk likevel, jeg ble revet med. Drakk jeg ikke var jeg ikke en del av gjengen.. DA var jeg ukul. Om jeg ikke drakk følte jeg meg heller ikke velkommen. Jeg følte meg ikke som en av dem, jeg følte meg ensom og utenfor.

En, to, tre. Shot etter shot, jeg merket ikke mye av det. Alkohol intaket økte, mens jeg bare satt der og latet som ingen ting. Musikken på full guffe og alle stemmene i rommet ble bare høyre og høyere. Alle snakket i munnen på hverandre, likevel prøvde jeg og holde meg mest for meg selv. Jeg sa ikke så mye iallefall ikke de første timene, men så plutselig kom ordene ur av munnen min: Jeg skulle ønske jeg var like pen som hun!.

Jeg fikk svar. Overraskende nok sa de: Du er mye finere enn hun der. Jeg tenkte på svaret de ga meg. Jeg tenkte så det knakte i hodet mitt. Nei tenkte jeg. Nei og atter NEI. Jeg er ikke i nærheten så fin som noen av de andre, eller hun.

Jeg skjønte ikke at det jeg holdt på med kunne få konsekvenser. Jeg ble fyllesyk gang på gang.

Mange ganger gråt jeg og var ekstremt deprimert. Flere ganger ble jeg trøstet av ene søsteren min og en eks venninne. Jeg var knust. Jeg hadde gjort det slutt med A****S. Jeg skulle komme meg igjennom det. Jeg var nemlig lei av 4 år med utroskap og løyner. Alle de årene hvor jeg lot han såre meg, fordi han lovde meg at han skulle endre seg.

Jeg så ikke selv at jeg holdt på å bli en alkoholiker.

~Vi blogges~


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits