SÅ FULL (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

SÅ FULL

Jeg var så full at jeg nesten ikke skjønte hvor jeg var. Det var i det øyeblikket jeg for første gang tenkte over hva jeg holdt på med. Hadde jeg blitt en ALKOHOLIKER? Lille meg? Jeg som liksom var så uskyldig og aldri hadde gjort noe galt. Jeg som trodde livet skulle være så enkelt når det egentlig var helt for fredelig vanskelig. Lille meg som alltid skadet seg selv, ikke bare en gang, men om og om igjen. Nå innså jeg det, jeg hadde drukket mengder med alkohol. Hver eneste helg drakk jeg i lag med venner og noen ganger søsken. Jeg følte meg jo utenfor om jeg ikke hang meg på. Likevel om jeg egentlig HATET alkohol. Derimot likte jeg den befriende følelsen det ga meg.

Jeg stusset en stund, jeg så meg selv i speilet inne på badet. Jeg tenkte: Hva har skjedd med meg. Hvordan har ting gått så utrolig langt!

Likevel gikk jeg tilbake til stuen hvor alle andre var. Likevel om jeg følte meg dårlig og trøtt, kvalm og uvel fortsatte jeg og ta den ene shotten etter den andre. Skulle ingen stoppe meg? Kunne jeg gjøre nøyaktig det jeg ville. Hva om.. Hva om jeg drakk så mye at alle tanker forsvant, hvordan hadde det føltes. Jeg som var så dum drakk bare enda mer og til slutt vet jeg ikke en gang hva jeg sa, hva andre sa eller hva jeg gjorde den dagen. Jeg har ingen hukommelse fra resten av den kvelden. Ikke før natten kom. Den natten hvor jeg var så dårlig jeg kastet opp 20 ganger på rad. Jeg gråt, jeg klarte ikke puste. Jeg gikk til slutt og la meg, verden suste rundt. Tilslutt sovnet jeg.

Neste morgen våknet jeg, jeg hadde hodepine og følte meg elendig. Har aldri noen gang følt meg mer dårlig enn den dagen. Jeg begynte og tenke på hvor langt ting egentlig hadde gått. Jeg drakk alle helge dager. Mandager, tirsdager og ikke glem ONSDAGER. Noen ganger endte jeg opp med og drikke på torsdager også. Jeg satt lenge og tenkte på hvordan dette hadde skjedd. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre.

Jeg hadde jo fått kommentarer i fra folk om hvorfor jeg drakk så ofte, at jeg hadde blitt en alkoholiker. Jeg nektet og bare fortsatte livet mitt. Dag inn dag ut. Shot, shot, shot hørte jeg hver dag NESTEN.

DEN DAGEN, den dagen når jeg ble så dårlig klarte jeg endelig og innse at det jeg holdt på med var galt. At jeg hadde trokket over grensen. Familien min var bekymret for meg og flere andre. Overraskende nok drakk jeg aldri alene, det har jeg aldri gjort.

Jeg bestemte meg for å legge alkoholen på hyllen, jeg prøvde og finne fred og ro på en annen måte. Hvordan gikk dette mon tro?

Det finner du ut i neste blogginnlegg.

~Vi blogges~


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits