Allévo shake, suppe og smoothie (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Allévo shake, suppe og smoothie

Dette er noe jeg gjør igjennom sykehuset. Jeg får oppfølging gjennom tlf for det meste, og kan ringe når jeg vil. I dag har vært min første dagen Allévo. Det har vært en utfordring! Det smaker ikke akkurat deilig å noen ganger blir jeg kvalm og kaster nesten opp. Likevel presser jeg meg selv igjennom det. Jeg vet det vil ligge tøft, men jeg skal klare det.

Jeg tror at med tiden så venner jeg meg til smaken. Jeg sliter ikke med å bli mett, føler meg mett hele tiden, nesten for mett. Jeg får kjapt hodepine om jeg er i for mye bevegelse. Å blir veldig kjapt sint. Jeg har to måltider igjen i kveld. Så blir en sen kveld i dag. I morgen må jeg stå opp tidligere. Haha så jeg slipper å være våken for lenge.

Jeg gir ikke opp så lett. Å dette er noe jeg håper går fremover fordi dette er noe jeg skal gå på i 8uker fremover. Siste dag er 14, desember. Å i 6avukene har jeg kun en arm.

Første shaken var ekkel, den andre enklere, men fæl, supper var ok, men så ble den pyton å nå skal jeg snart prøve smoothien. Det lukter godt å ser greit ut men ettersmaken er ikke digg. Smaker som sagflis eller papp. Å det er det som gjør meg KVALM.

Men men men. Jeg vil komme tilbake med flere oppdateringer senere.

Vi blogges. • 20.10.2017 kl.10:21
  dette får du til :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits