Ernæringsfysiologen min sier (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

8

Ernæringsfysiologen min sier

Ja da har jeg snakket med ernæringsfysiologen min på sykehuset. Nå vet jeg hvorfor jeg jeg blir dårlig av Allévo. Hun sa det nemlig slik: reagerer du på laktose? Meg:Ja. Hun:Brukte du melk i, eller vann? Meg:Vann. Hun:Ja for da er det som ikke tåler dem. Å reagerer på laktosen. Du kan prøve nutrilett om de har noen uten laktose, om ikke så fortsetter du med kostholdsplanen du hadde før du bynte med shaken.

Det er laktose i selve pulveret til shaken rundt 5gram i hver pose. Så siden jeg ikke bruker melk er det selve shaken i seg selv du ikke kan bruke. (Til de som ikke skjønner hvorfor jeg ikke tåler det når det ikke var melk i det).

Så hun sa at jeg ikke burde fortsette siden jeg reagerer så sterkt på det. Så i dag blir det nok tilabke til det gode gamle.

No more Allévo shakes, supper eller smoothier.

Så da vet dere at jeg ikke lyver.

Vi blogges. • 20.10.2017 kl.09:28
  "Hun:Brukte du melk i, eller vann?

  Meg:Vann.

  Hun:Ja for da er det som ikke tåler dem. Å reagerer på laktosen."

  Hvordan kan du reagere på laktosen når du ikke har noe melk i? hmm...
  20.10.2017 kl.10:33
  Anonym:Fordi selve produktet inneholder laktose noe jeg skrev i innlegget. 5pr pose. Så det er ikke noe hmm
  20.10.2017 kl.10:14
  <3
  Katja
  20.10.2017 kl.15:19
  Veldig rart hvordan du reagerer på så liten mengde laktose i en pakke når du på YouTubekanalen din drikker sjokolademelk laget av "vanlig" melk, omelett med ost, kjøper deg kalori og laktose-bombe-drikke på Starbucks, har oppskrift på hjemmelaget iskrem på bloggen hvor ingredienser er fløte og Philadelphiaost.
  20.10.2017 kl.19:57
  Katja: Når man har i sjokomadepulver i melken omgjøres laktosen og brytes opp. Ost har ikke laktose i seg... Starbucks var ikke en gang halve drikken.. Å fløte er ikke det samme som melk.
  20.10.2017 kl.18:55
  Herregud. Du kan ikke redigere innlegget og leke at du har riktig. Bullshit.
  20.10.2017 kl.19:58
  Anonym: Jeg kan redigere så mye jeg vil. Jeg trodde jeg skrev det, men hadde hoppet over det så da skriver jeg det ofc når jeg husker. Så nei det er ikke bullshit. Å du tør ikke en gang bruke ditt eget navn.
  20.10.2017 kl.20:09
  Katja: det finnes også både melk og fløte og slikt som er laktosefritt. +Alle de tingene du nevnte har mindre laktose enn en shake har. Å jeg drikker ikke slikt hver dag, men gang i blandt!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits