Enda ikke inflyttet🤔 (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Enda ikke inflyttet🤔

Er vi enda ikke innflyttet? Vi har flyttet inn, men har vi klart å komme i orden.. Dette er noe vi har brukt evig lang tid på nå. Vi har hatt så mange esker, pakket ut og ryddet og styret på. Kan ærlig si at det har vært slitsomt, men ting får jo fremover. Altså om vi blir gravide så må jo ting være på plass og i orden! Det må det jo forsåvidt uansett.

Sannheten er at vi enda ikke er ferdig. Likevel om vi nå har brukt flere uker. Vi har holdt på hele dagen i dag. Jeg har ryddet i gangen og satt sko pent på rekke å rad. Jeg har tatt ting ut av esker og plassert bøker i hyller. I går pakket vi endelig ut bryllupsgavene vi fikk for ca et halvt år siden. Nå står det også i skap eller skuffer. Kottet der  hvor vi har tørrvarer, kattemat og kattegodt er også ryddet. Det er ikke helt blankt enda, men det er ikke lenge igjen.

Haha en ting som tar plass her inne er katteleker, klatrestativ, kattedo. Vi har faktisk tre kattedo og det er jeg glad for. Likevel om det tar plass. Vi har en matte hvor alle matskål står på. Der har vi for øyeblikket 8skåler til to katter. Hvorfor? Jo fordi de får tørrfôr, vårfor, to skåler vann og en gang i blandt kattemelk. Jaja sånn fann det gå.

Vi har faktisk ikke nok plass til klær, så vi må kjøpe noen hyller eller noe med tiden. Jeg har ikke pakket ut halvparten av klærne mine, egentlig så er det null poeng i det fordi mye bruker jeg ikke lenger. Jeg må stadig kjøpe nytt pga kroppen min.

Uansett nei vi har ikke kommet oss helt inn i hverdagen enda, men en dag blir det!

Vi blogges. • 31.10.2017 kl.06:47
  Tar tid, men tilslutt blir det :)
  Jannicke
  01.11.2017 kl.19:11
  kan du ikke legge ut bilder av leiligheten?
  09.11.2017 kl.17:23
  Jannicke: Er ikke mye å legge ut av, men kan se om jeg får lagt ut noen bilder den dagen vi har fått kommet oss 100%inn :)
  kristine
  10.11.2017 kl.01:03
  fin blogg du har :).
  10.11.2017 kl.01:52
  Kristine: Takk :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits