Vi ser etter ny leilighet, men! (kittycatslife)
Hjem Add Om meg Kontakt

12

Vi ser etter ny leilighet, men!

Ja vi ser etter ny leilighet, men ting er ikke alltid lett. Vi har vært på flere visninger, og det er en leilighet vi gjerne skulle hatt, men vi tviler på at det faktisk blir noe av. Dette fordi vi ikke får ha kattene våre der og det er ganske dyrt depositum. Leiligheten var dog perfekt for oss, men kan man ikke så kan man ikke.

Time will show. Får vi ikke den leiligheten så venter vi til etter jul om vi i det heletatt flytter. Det kan hende vi velger å bo her til vi kjøper oss hus/bygger hus.

Det er ikke så lett å bo på en plass som man ikke er helt fornøyd med, men kanskje vi kan prøve å overse alt som irriterer oss?..

Noen ganger må man bare.

En dag folkens, en dag får vi det slik vi vil.

Vi blogges. • 08.11.2017 kl.21:23
  Håper finner en dere liker til slutt :D
  09.11.2017 kl.17:24
  Charlotte: Ja det gjør vi nok, en dag. :D
  09.11.2017 kl.09:34
  Dere finner tilslutt :)
  09.11.2017 kl.17:24
  Nina: Ja en dag gjør vi nok det. :)
  Mathea
  09.11.2017 kl.16:08
  Hvorfor flytter dere så mye? Virker jo som om du aldri blir fornøyd med hvor du bor. Virker som om det er sånn at du bestemmer deg for noe og da skal det gjøres TVERT. Hvorfor ikke bare roe ned litt, pakke ut, bo litt, mens dere leter etter ny kåk? Jeg tror du har flyttet ca 4 eller 5 ganger på cirka 1 år. Og det er virkelig ikke bra for kattene å bli flyttet på så mye. De kommer jo til å bli nervevrak av dette. Når e endelig begynner å finne seg til rette så flytter dere igjen.
  09.11.2017 kl.17:20
  Mathea: Jeg er ikke noe nervevrak. Vi flytter pga grunner. Det er ikke alt jeg legger ut på bloggen. Å nei hadde det skjedd med en gang hadde vi bodd her knapt to uker. Vi har pakka ut. Å kattene har det superbra! Det er ikke sikkert vi flytter nå, men det er lov å se. Ingen av oss trives her.. JEG BLIR fornøyd den dagen vi finner noe med positive vibes hvor man kan bestemme over seg selv og gjøre det man vil. Å alt det. Ikke sikkert jeg skrev det, men vi kommer enten til å flytte nå for siste gang på mange år, eller vente til etter jul en gang, eller bare pine oss igjennom det å bo her til vi får råa til å bygge hus som vi ønsker eller kjøpe. Så vi stresser ikke. Vi bare ser oss rundt. Et står en hund å bjeffer utenfor vinduet vårt nesten 24/7. Får ikke sove om natten. Vi kan ikke åpne vinduene fordi det ikke går ant. Å vi får ikke lov til å lufte gjennom veranda døren. Får ikke lov til å dusje så lenge vi vil, og heller ikke henge opp ting på vegger. Man må trives der man bor. Vi prøver så godt vi kan nå å ignorere alt det. Fordi vi selv er slitne, men vi er ikke nervevrak fordi. Å kattene har ikke vært med på så mange flyttinger. De er uansett vant til å være med på bilturer og ferier osv, så det er null stress. Å om vi flytter er det ikke langt. Trodde du sa vi var nervevrak men ser nå du sa kattene. De er ikke det de heller. :) Vi tar en dag i gangen å ser Hva fremtiden bringer.
  Heidi
  09.11.2017 kl.16:51
  Hvor bor dere nå? :)
  09.11.2017 kl.17:21
  Heidi: Vi bor i Orkanger, vi trives på plassen, bare ikke i leiligheten vi bor i.
  Mathea
  09.11.2017 kl.17:42
  Ah, Ok. Da skjønner jeg litt mere :) Og forresten, jeg trodde du kom til å «bite av meg hodet» for at jeg var kvass nå. Men bra at du ikke tok det ille opp :)
  09.11.2017 kl.19:20
  Mathea: Hehe, ja man kan ikke klikke bare for at noen sier meningen sin. Har fått med meg at folk tror jeg er sint osv før, likevel om jeg ikke er det. Så prøver å formulere meg bedre. Akk nå så ser det ut som vi blir boende der vi er en stund fremover. Håper du har en fin dag, og at du får en fin dag vidre. :)
  Annon
  11.11.2017 kl.10:44
  Hahaha hvordan skal dere ta lån? Ingen av dere to har fastjobb.

  Bygge hus og det låne må man jobbe for ;) ikke bare sitte på nette og klage over livet sitt!

  Samme med huskjøp!
  12.11.2017 kl.14:44
  Annon: Jørgen har fast jobb. Å har du hørt om å spare penger? Finnes mange muligheter i livet. Så slutt å si ting du ikke vet noe om. :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits