kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Fløtegratinerte poteter (hjemmelaget)

Ja jeg er fyllesyk,likevel må jeg ha mat. Jeg kjørte på med å lage hjemmelagd  (fløtegratinerte poteter). Fra bunnen.

Jeg brukte 4 poteter (middels størrelse).

Salt, pepper og litt hvitløks(krydder).

3dl kremfløte+1dl ekstra lett melk.

1ss margarin ca (spruteflaske).

Mosarella ost (raspet).

Ildfastform (ikke for stor).

Pensel til smøring av form.

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200°C. (Du må ha en rist som den illfaste formen kan stå på).

Du kapper potetene i tynne skiver med ostehøvel, rasp med skiver eller noe lignende etter hva du liker best.

Så tar du å smører formen.

Legg potetene lagvis i formen og krydre litt mellom hvert lag.

Så tøm fløten over potetene.
Deretter smøret. Så melken.

Set det mist i ovnen i ca 30 min ta det ut så strø på osten og ha det inn igjen i 15-20minutter. Til du får en gylden (sprø ost) på toppen.

Ta ut så avkjøl litt og server:)

 • 3

  Igjen!..

  Enda en dag (mobilen tok igjen bilder av oss)...

  Å hvem vil vel ha slike rare bilder av seg selv.?

  Må nesten le XD

  Jaja slik kan det gå og slik gikk det.

  Vi blogges. 

 • 1

  Tips til MÅ gjøre video

  Hei dere vi har tenkt til å lage en MÅ gjøre video,og trenger deres hjelp.

  Hva kan vi gjøre.  (Kjapt, kjapt, kom med tips) ;)

  Vi skal lage videoen i dag kjappest mulig.

  Vi blogges.

 • 0

  Whisper challange

  Jeg og lillesøstra mi Amanda lagde denne videoen. Whisper challange♡ 

   

  Vi blogges  
   

 • 4

  Når vi ikke tar bildene selv😦

  Heihei igjen.

  I kveld så har jeg hatt besøk av lillesøstra mi. Vi har bakt som også kommer video av. Også har vi hatt Whisper challange.

  Uansett over her ser dere flere bilder der begge to ikke rører noen som helst mobil. Iallefall ikke MIN som er hele poenget.  Eller noe som helst kamera...

  Tidligere i dag hadde jeg en hendelse hvor jeg sto på badet. Jeg hadde latt mobilen min stå igjen på stua. Hadde satt pause på serien jeg så på, og jeg hadde også to koder man må trykke på for å komme seg inn på mobilen, jeg var alene. Plutselig hører jeg stemmer fra stuen. Å skjønte fort det var serien som hadde blitt slått på av seg selv! Jeg tok det helt ok, ble ikke red eller noe bare skjønte ikke ossn det gikk ant.

  Så nå i kveld satt jeg og Amanda og skulle til å begynne med Whisper challange. Så hadde jeg satt mobilen på bordet slik at det var en bra lengde mellom oss og mobilen. Jeg måtte strekke meg for å nå den. Uansett plutselig tok mobilen bilder helt av seg selv! Av meg og hun. Å dere kan se på bildene at vi fikk sjokk. Å den tok tillogmed bilde der vi pekte på når vi la merke til at bildene ble tatt.

  Jeg har en rar følelse akk nå, det er liksom noe som ikke stemmer og jeg prøver å ikke være redd.

  Det er helt umulig at en mobil tar bilder av seg selv uten at noen trykker på... Så hva er det og hvorfor.

  Jeg har også hodepine,men jeg overlever. Bare håper ting roer seg ned å at vi begge klarer å sove i natt.

  Noen liker vist mobilen min,å liker å leke med meg...

  Vi blogges.

 • 0

  Meg, Amanda(lillesøster) og mamma

  Noen ganger kan man begynne å lure på hva vi holder på med.

  Det er egentlig en stund siden vi fikset disse bildene, å jeg hadde tenkt og lage blogg innlegg om det så here we go.

  Altså jeg kjøpte meg parykk da jeg fikk kort hår. Jeg følte det hadde vært kjekt å ha om jeg skulle bort å jeg ikke følte meg komfetabel med kort hår.

  Jeg prøvde jo selvfølgelig ut parykken samme dagen som jeg fikk den, og som også var samme dag jeg var bedt på middags besøk hos mamma og pappa.

  Amanda kjente meg ikke igjen med langt hår. Å heller ikke med kort hår. Uansett poenget er at vi hadde det veldig gøy den dagen. Lillesøstra mi Amanda Emilie hadde lyst til å prøve parykken min,likevel om hun har super langt hår i fra før av. Jeg sa ja for morro skyld, å endte da  opp med å ta bilder.

  Litt etterpå lot jeg også mamma få prøve parykken min, å hun også tok jeg bilder av.

  Vi lo, og smilte og hadde det veldig morsomt. Det var veldig komiskt.

  Så her er noen av bildene som ble tatt.

  Hva synes dere passet vi alle 3 til samme hår farge?

  Ble vi mere lik hverandre?

  Jeg må ærlig si jeg syntes vi kledde den brun fargen alle 3.

  Jeg har flere bilder av mamma også noen som er litt morsomme men jeg skal la de være for denne gangen, men bare vent kanskje kommer det flere bilder av meg, lillesøsteren min og mamma med parykk.

  Jeg har også fått en ny en og Amanda kommer på besøk i kveld så kanskje jeg og hun tar noen morsomme bilder sammen.

  Uansett hva synes dere?
  Hvem kledde parykken best?

  Let me know in the comments ♡

  Vi blogges.

 • 4

  Jeg er fri

  Jeg er FRI. Jeg innser plutselig at jeg faktisk er singel. Jeg er alene. Jeg kan være meg selv,slippe å prøve å endre meg for noen som likevel "prøver seg på andre". Å slippe å endre meg fordi "oppførselen min ikke er bra nok".

  Endelig kan jeg være glad, blid og fornøyd. Jeg kan gjøre hva enn jeg vil! Slippe å bli såret gang på gang på gang. Slippe å tilgi, noe jeg egentlig ikke burde tilgi.  Jeg ga så mange sjanser og muligheter. Å innser nå at det bare har vært bortkastet tid. Ser eksen min dette, ja da får han bare se det.

  Jeg er lei av å føle meg som søppel,eller som pynt på en hylle, jeg er lei av å føle at alt jeg snakker til er en vegg, en vegg som aldri svarer. Det å vite at jeg ikke er den eneste at jeg ikke er bra nok,jeg har vist det flere år. Likevel ga jeg ikke opp håpet. Nå har jeg innsett hvor dum jeg var.

  Han var utro, han gikk bak ryggen min, han såret meg MANGE GANGER.

  Ja jeg kan si jeg hadde sex med noen (men da var vi ikke sammen). Å de gangene angret jeg på, jeg gjore det, men jeg var singel. Så det er ikke det samme som utroskap. Synes dere det er utroskap?

  Dette her er ikke ett innlegg hvor jeg prøver å få alle til å hate eksen min, jeg nevner ikke navn fordi jeg bare orker ikke. Dette er ett innlegg kun fordi jeg føler det er påtide å få ut i værden hvordan jeg har hatt det, eller følt det de siste 3 (4) årene.

  Jeg skrev status på fb i dag: Jeg er fri,fri fra helvettet.

  Jeg fikk kommentar om at de viste ikke at jeg var innestengt "følt meg innestengt". Å jeg svarte med: det har ingen ting med saken å gjøre. Men vet dere hva at nå i ettertid så har jeg tenkt over akkuratt det og kanskje jeg faktisk har følt meg innestengt.

  Jeg gikk å var redd for å såre han, likevel om jeg viste alle gangene han hadde såret meg. Jeg ville ikke at han skulle ha det vondt. Vet dere hva det er bedre å være singel enn å være sammen med en som faker. En som sier han elsker deg, men så finner man ut av at det ikke er hele sannheten.

  Jeg har ingen følelser for han lenger og jeg føler meg fri som fulen. Jeg kan være meg selv, leve. Smile! Le,kose meg med venner og familie. Dra bort til andre om jeg vil.

  Jeg trodde jeg kom til å ha det forferdelig etter det siste bruddet,men det har skjedd å mange ganger at jeg ikke lenger en gang klarer å felle en tåre. Jeg snakker ikke med han lenger (med mindre jeg absolutt må).

  Ja jeg elsket han (var iallefall det jeg trodde da). Innerst inne har jeg vel slitt med følelsene for han lenge, og jeg sa også i fra til han om det,men vet dere hva? Han trodde ikke på meg da jeg gang på gang sa jeg har ikke følelser for deg lenger (ikke slike følelser som jeg burde hatt). Svaret jeg fikk var som regel:Jo det har du,men du er bare redd for at jeg skal såre deg igjen. 1 gang hadde han rett om det, men ikke alle de andre. Likevel prøvde jeg å se hvordan det gikk.

  Å være singel er ikke så værst egentlig hater jeg å være singel, men nå har jeg det supert.

  Fri fra helvettet (da tenker jeg på at jeg er singel, og slipper å bli såret gang på gang igjen). Jeg skjønner mange kan missforstå den setningen. Finnes vel flere tanker i den setningen også,men trenger ikke nevne alt her.

  Jeg er bare glad jeg slipper å være en av flere jenter.

  Jeg er en bra jente,jeg er ett godt menneske.

  Ja hjertet mitt er kanskje knust i flere biter, gang på gang,men hjertet mitt er mere helt uten han,enn med han.

  Kj(ærlighet).

  Ærlighet et mye av ordet kjærlighet.  Ærlighet hadde ikke jeg å han,å 0 tillitt.

  I ett forhold må man kunne stole på hverandre, snakke sammen, være ærlige og ha tillitt til hverandre uten det er det ingen ting!

  Bedre å ha et knust hjerte,være singel og alene enn å ha en som (bruker meg) eller en som jeg vet jeg ikke er bra nok for.

  Vi blogges.

 • 0

  Lørdagen jeg kom hjem fra "Oslo"

  Jeg har egentlig lovd dere ett innlegg om "hjem turen min".

  Jeg har rett og slett ikke husket det. Å jeg må desverre si at jeg har slettet mange av bildene jeg tok. Pga jeg tenkte ikke over det da jeg trengte mer plass på telefonen. Likevel kan jeg jo fortelle litt.

  Jeg var hos en kompis ikke i Oslo som alle tror. Det var nærmere Jessheim, men ja hvilken plass og hvilket sted er ikke det som teller mest. Den lørdagen lå jeg i sengen. Helt frem til jeg skulle dra, pga formen min ikke var helt på topp.

  Jeg slapp heldighvis å dra til Gardemoen alene, han jeg var med ble med meg på bussen og også inn til togstasjonen. Eller det sporet jeg skulle til. Jeg liker ikke store steder og får angst i rom med mange folk. Han måtte dra 20 min før toget mitt gikk da han skulle rekke en buss hjem. Det var helt ok det. Vi sa hade til hverandre.

  Å til alle dere som spør meg om jeg er sammen med han nei jeg er ikke det jeg er fremdeles singel.

  Det kom mange folk, å det var kaldt ute. Tilslutt kom toget. Heldighvis fant jeg rett vogn og rett plass veldig fort. Måtte sitte vedsiden av en gutt.

  Jeg husker jeg var redd for at jrg ikke skulle ha nok strøm til å få vist frem biletten min pga jeg hadde brukt NSB reiseapp. Heldighvis så hadde de strøm kontakter der så jeg fikk ladet mobilen, og alt gikk supert.

  Jeg gikk av toget i Trondheim,  derifra tok jeg bussen til Orkanger. Jeg hadde smerter i venstre arm og i brystet (den uka jeg var borte hadde det der gått litt opp å ned). Likevel var jeg sulten, så jeg gikk inn på resturanten ved Kiwi Orkdal kafé og grill eller noe slikt,der bestilte jeg meg en pizza.

  Jeg kom hjem spiste pizza ble dårlig... Så snakket jeg med Carina om smertene også pappa og jeg ble enig med meg selv om å se om smertene gikk over. Det gjore de ikke. Så til slutt kontaktet jeg legevakten som ga meg time halv 1 den natten.

  Pappa kunne desverre ikke kjøre så det ble slik at Carina vennina mi ble med meg til sykehuset. Der måtte jeg ta CRP,EKG,måle blodtrykk og teperaturen min. ++
  Jeg fikk beskjed om å ta det med ro, ikke stresse. Ikke drikke energi drikker og ikke røyke. Såå dro jeg hjem igjen. La meg til å sove.

  Å det var vel egentlig alt.

  Jeg hadde en super uke i lag med han og de andre gutta. Å ja jeg er veldig glad i han.

  Vi blogges.

 • 0

  Gå,du må GÅ

  Så mye mas.

  Jeg har fremdeles super vondt i foten,verre i dag enn i går. Folk maser på meg om at jeg må gå.
  Jeg klarer ikke å gå!
  Ikke normalt iallefall.

  Jeg prøver selvfølgelig å gå litt men,fy hvor vondt det gjøre. (Men jeg må) om ikke mister jeg alt som heter blod sirkulasjon i foten.

  Jeg er enda hoven, enda må jeg ha krykkene til visse tidspunkt.
  Kroppen verker.

  Jeg brukte over ett 15 minutter fra leiligheten min og opp til nav i dag. Når det egentlig tar max 2 minutter å gå dit. Å ikke tok jeg trapper jeg kjørte heis.

  Jeg er som en snegle. Klarer omtrent ingen ting. (Dette er slitsomt).

  Gå da sier de, kom da du er så treg. Det ser kanskje ikke så ille ut, men på innsiden ser det ikke like bra ut.

  Om jeg sitter eller står har ingen betydning smertene er der likevel.

  Hva skal jeg gjøre..

  Må hente en pakke på posten i dag, hvordan skal jeg klare det?
  Jeg kan jo GÅ som alle sier. Gjøre det værre NEITAKK.

  Vel jeg håper jeg finner en løsning. Jeg håper smertene kan forsvinne snart fordi jeg begynne r å bli sprø. Jeg hater smerter. Iallefall denne typen smerter.

  Nå skal jeg spise og slappe av sliten etter turen til nav.

  Vi blogges.

 • 5

  Yes or No

  Jeg ble blond fordi jeg ville se etterveksten min bedre, men nå sitter jeg her og lurer på og vurderer å farge håret mitt likens som etterveksten min (noe lignende).

  Hva tror dere hadde det passet? Mellomblond (mørkblondt).

  Men sammtidelig så ser jeg jo ikke hvor mye håret mitt vokser da så på en måte burde jeg bare ha det slik som jeg har det, men er så usikker.

  Jeg holder jo på med den 6 måneders utfordringen om å la håret mitt vokse så langt som mulig på den tiden. Så er jo litt kult å se hvor langt det var og blir.

  Men det kommer jo til å se helt rart ut til slutt med den etterveksten. Men satidelig så liker jeg naturlige hårfargen min.

  Hva synes dere,skal jeg la det være slik som det er nå eller farge det?:)

  Vi blogges.

 • 0

  Opp å hopp

  Heihei

  I dag ble jeg vekt av en telefon fra nav. Jeg har uansett ikke sovet så super godt. Jeg har masse smerter i foten (jeg snek meg til å gå litt i går noe jeg ikke har lov til) eller har lov, men med krykkene som støtte frem til jeg klarer å gå uten smerter. Det var ett dumt valg, fordi det gjør ikke mindre vondt nå i dag for å si det rett ut.

  I tillegg så er enda foten min hoven og som i går rekner jeg med at den blir giga igjen. Jeg ble kjempe hoven i går kveld fra 8-11ca.

  Parasett og ibux funker ikke så veldig bra og jeg har bestemt meg for å ikke ta det så ofte.

  Grunnen til at nav ringte meg er fordi de vil jeg skal gå opp dit for å fylle ut en søknad. Litt vanskelig å gå dit, pga jeg går på krykker og det tar 100 år + det er veldig glatt ute. Så jeg lurer på hvordan det skal gå når jeg skal dit.

  Jeg ligger her i sengen og føler meg rett og slett utslitt, og dårlig form. Jeg føler meg syk. Det er veldig skjeldent jeg bruker det ordet.

  Likevel må jeg klare og komme meg opp så det er bare å opp å hopp. Noe som er litt ironisk.

  Jeg har ikke lov til å hoppe eller danse.. Noe jeg gjør ofte i hverdagen egentlig.

  Jeg har også merket som dere kan se på bildet av meg noen rynker i pannen min,de irriterer meg så kjempe masse. Det er vel bare slik det er å bli gamlere.

  Vel vurderer å prøve å komme meg til nav i dag, jeg må også hente posten min. Heldighvis er det en heis i bygget. Har allerede merket hvir vanskelig det er og komme seg ned trappene.

  Det som plager meg er at når jeg går på krykkene får je gjemme vondt i hoften på høyreside. Å blir kjempe sliten i høyre foten (den er jo ikke helt 100% den heller), men jeg må vel bare da. 

  Dere ser sikkert ikke så godt på bildet øverst at jeg er hoven da dere ikke har andre foten og sammenligne med, men jeg skal slenge med ett bilde fra i går kveld. Jeg var så hoven at flere folk sa foten min var dobbel størrelse. Da er man hoven. 

  Uansett her er bildet.

  Å jeg er ikke hoven bare der boksen er oppe, men også hoven i låret og ved kneet. Så det er tungt. Jeg Sier det føles ut som jeg går med ett tre bein. I går mistet jeg også mye av blodsirkulasjonen i foten og ble forferdelig kald i den foten. Så endte opp med varmeflaske og ullsokk.

  Vel dette er nok i dette innlegget,men ikke fortvil jeg legger ut flere andre innlegg i løpet av dagen.

  Vi blogges♡

 • 1

  Muskelstrekk!👎

  I går så klarte jeg å skade foten min, å dro til legen i dag. Jeg skrek både dag og natt i går pga syke smerter.

  Når jeg kom til legen så sa han at jeg har fått giga muskelstrekk i foten som er (kan være) like ille som å ha ett benbrudd.

  Han sa også at jeg ikke får lov til å gjøre noe spesielt i 6 uker fremover. Men også at jeg ikke får lov til å være helt i ro.

  Jeg får ikke lov til å danse eller hoppe. Eller ta bevegelser jeg ikke har noen kontroll på (over).

  Jeg har bare lov til å bevege  meg på en måte som ikke gjør vondt. Noe som er vanskelig nå som alt gjør vondt. Jeg må prøve å gå innimellom (men har krykker).

  Jeg har lov til å trene feks 3d mølle og sykling pga da har jeg kontroll på hvilke bevegelser jeg gjør, men selvfølgelig så kan det også gjøre ting værre.

  Han sa også at jeg kom til å ha syke smerter (sykt vondt), å slike ting var veldig veldig smertefulle. Noe jeg allerede opplever.

  Jeg føler meg ganske så hjelpes løs. Klarer jo ikke å gå. Klarer ikke strekke foten ut 100% å heller ikke å bøye den.

  Vel det var det som har skjedd nå i dag. Jeg skal ta parasett og ibux ca hver 4 time for å dempe de sterkeste smertene men de blir ikke helt borte å jeg må uansett gå 6 uker for at det skal klare å gro 100%.

  Jeg må også ha foten høyt pga hevelse.. Men må også passe på å få blod sirkulasjon slik at jeg ikke gjør det værre.

  Dette kommer til å bli noen tøffe uker også fordi min høyre fot er "skadet"jeg har jo benhinnebetennelse i den å muskelstrekk i venstre så det er sykt tungt å holde meg oppe i over lengre tid.

  I går var jeg som en ballong. Hoven og blå. Jeg er enda hoven, såå jeg håper hevelsen går ned snart.

  Vel vi blogges.

 • 0

  Dialekt utfordring (blogg video)


  Hei alle. Jeg har langet en Dialekt utfordring's video hvor jeg prøver ut litt forskjellig. 

   

  Om dere liker den så gjerne legg igjen en kommentar (om dere vil jeg skal prøve å lage en ny en med flere dialekter). 

   

  Vi blogges. 

   

   

 • 0

  Blondie👱

  Hei igjen folkens.
  Nå er jeg hjemme hos meg selv igjen,kom hjem på lørdagen noe jeg også kommer til å skrive litt om i ett annet innlegg litt senere.

  I dag sto jeg opp klokken 8 for å gå til frisøren. Jeg hadde time klokken halv 9 i mårrest. Jeg var der litt før.

  Jeg prøver å bli hel blond. Da mener jeg over hele håret. Dette fordi jeg vil ha mer lik farge når det vokser ut å jeg føler det hadde vært rart med en liten del blond og resten svart/naturlig farge.

  Må si meg ganske så fornøyd i og med at det svarte rundt bare har vært igjennom en bleking enda. Å det er ganske lyst. Selvfølgelig ble det en slags fersken farge (orange), men jeg liker det.

  Noen før og etter bilder!

  Vi blogges.

 • 0

  Chill

  Da har jeg litt tid til og blogge litt igjen, jeg er enda borte. Jeg må si jeg har kost meg mye den siste uken.

  Jeg har (spist normal mat, ikke lavkarbo, men det fikser jeg igjen når jeg er hjemme om ikke hopper jeg på ett kosthold med normal mat igjen (mindre i gangen men, å spise oftere).

  Jeg har snakket mye og møtt nye folk,blitt "kjent" med noen andre. Må si jeg har utfordret meg selv i og med at jeg egentlig ikke takler mange folk.

  Vel jeg er så glad for at jeg dro, uken har føltes lang, men det har vært totalt vært det.

  Bare det å komme meg litt ut av leiligheten min var supert.

  Ja ikke for å snakke om noe annet,men har klart å bli ganske så vant til brillene mine nå. Å det er en god følelse.

  Jeg har også møtt en nydelig hund, en hund som elsker kos♡

  Jeg har tatt igjen mye søvn også fordi har sovet veldig godt når jeg har vært her.

  Det er meningen at jeg skal dra hjem i morgen. Om jeg vil hjem (neh egentlig ikke, jeg trives veldig godt her). Livet er vel bare slik at der man trives kan man ikke være i over lang tid.

  Haha måtte bare få med bilde av disko lysene :)

  Jeg er fremdeles singel, jeg har en sånn følelse av at jeg kommer til å være det en stund likevel om jeg ikke vet helt hva tiden bringer.

  Siden dette innlegget ikke handler om noe spesielt kan jeg jo også si at den challangen min om å få lengre hår funker. Jeg begynner å få litt lenger hår altså. Ikke sånn sykt mye men,ja det har nok vokst litt.

  Ja jeg sitter i mørket pga disko lysene. Såå ikke så bra bilde,men uansett. Det vokser. Som dere kan se vises det veldig godt nå som jeg er blond i toppen.

  Vi blogges.

 • 6

  Første tur alene på lenge! 🚄

  Ja da sitter jeg på toget. Å ja hva annet skal jeg gjøre enn å blogge?

  Jeg har tid og mulighet og elsker jo å skrive.

  Vel jeg sitter her rundt noen folk og koser meg masse. Jeg hører på NRJ Norge (altså radio) masse bra musikk.

  Btw tror vi er på Støren nå. Eneste som irriterer meg er at skjermen ikke viser hvor vi er eller klokken.

  Det skal bli hærlig komme meg litt bort og kose meg!

  Livet er hærlig og det blir hva man gjør det til.

  Har snakket med mange som jeg aldri har snakket med før og det er hyggelig og slå av en liten prat.  Tiden flyr så mye fortere da♡

  Sitter baklengs haha jaja slik kan det gå. Det sto det ikke var noen ledige plasser, men nå ser det ut til at det er veldig mange ledige plasser likevel (kanskje noen kommer på toget etter hvert, ikke vet jeg).

  Anyway ha en strålene dag dere også slik jeg har🌞
  Åja solen skinner.

  Å glemte å si jeg sitter i komfort vogn pga må ha strøm da jeg har kjøpt biletten på NSB sin  app. Den er super og veldig enkelt og bruke. (Annbefales).

  Vel det var alt for nå så skal jeg stikke innom bloggen i løpet av dagen,eller i allefall i løpet av uken!

  Vi blogges.

 • 1

  Når det gyldne begeret renner over

  Nå har jeg fått nok.
  Jeg prøver og prøver,men gang på gang blir jeg dratt ned.

  Forrige uke var jeg tom for tårer pga jeg hadde vært så mye lei meg,nå i dag igjen ble jeg lei meg igjen i dag tidlig kom tårene mine tilbake.  Å nå i kveld ble jeg også lei meg, er fremdeles lei meg.

  Det er liksom det ene etter det andre. Jeg er vist værdens største problem.

  Jeg prøvde å rette opp i ting i dag som jeg har gjor feil før, det gikk tydelighvis ikke slik jeg ville. Alt ble bare problematisk. 

  Nesten så jeg skulle ønske jeg ikke prøvde å si unnskyld (Fordi jeg bare får "dritt" tilbake). JEG PLEIER ALDRI Å SI UNNSKYLD TIL NOEN MED MINDRE JEG MENER DET.

  Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si. Hva er egentlig vitsen i at jeg skriver noe om det egentlig.

  Hvem bryr seg vel om dette uansett.

  Er ikke alltid enkelt å være glad og bare skrive om ting som får meg glad.

  Vel nå har jeg en litt vanskelig tid så jeg avslutter her.

  Vi blogges.

 • 0

  Restylane❔

  Jeg har lenge nå hatt lyst til å ta Restylane eller noe i den duren. Har bare ikke tort pga redd det sjal gjøre veldig vondt + jeg har nålskrekk.

  På bildet over er det til venstre mine naturlige lepper mens de to andre er etter jeg har pumpet de litt opp. (Carte kun 2-4 timer).
  Jeg elsket hvordan det så ut. Å vurderer nå igjen å ta Restylane.

  Vel hva synes du var finest? :)

  Vi blogges.

 • 0

  Parykk og større lepper 👄


  Hei Da har jeg lager 2 nye youtube videoer.  Dere ser over hva de handler om. 

   

  Uansett enjoy. 

   

  Vi blogges. 
   

 • 0

  Nedtur etter nedtur

  Først måtte jeg flytte for litt over 1 år siden, måtte la kattene mine få andre hjem. Det fikk meg veldig langt ned. Heldighvis har kattene det bra. Ene katten min fikk kattunger 4 stk, den ene døde. Så ga jeg bort to av de å har 1 igjen. Så jeg har mor og datter som er mine. De bor på en gård hvor jeg bodde før. Å den andre katten bor hos mamma og pappa.

  Jeg får de igjen den dagen jeg flytter til en plass det er lov til å ha dyr.

  Før det skjedde var det jo det med graviditeten og aborten som jeg gikk igjennom.

  Så når jeg flyttet var jeg trist og lei og sliten, jeg hadde mange mange problemer. Likevel kjempet jeg meg igjennom hver dag.

  Etterhvert ble jeg litt bedre, jeg var mye med vennina mi, og han jeg da var sammen med.

  Nå sitter jeg her singel, alene, men jeg overlever. 

  Jeg er fremdeles med venninna mi, og jeg er veldig glad for å ha hun som venn.

  I tilleg til bruddet som nettopp har skjedd så har treningskontakten min avsluttet alt. Å det er det jeg føler er det værste. Jeg skal høre om å få en ny trenings kontakt. Å håper ting ordner seg med tiden.

  Alt er en kamp her i livet, det er alltid noe man må igjennom. Ja jeg har mye motgang, men jeg gir ikke opp så lett.

  Nedtur etter nedtur sitter jeg her sterk.

  Likevel om ting er vanskelige og jeg føler meg veldig alene, har jeg det ganske bra.

  Måtte bare legge med to bilder av Alice ene katten min.

  Vi blogges.

 • 8

  Wow nå ser jeg en forandring

  Det er ikke alltid like enkelt å se forandringer på kropp og ansikt.  Uansett jeg klarte og finne igjen 2 gamle bilder og 2 ganske så nye.

  Jeg er enda ikke fornøyd, men jeg må si jeg ser bedre ut nå enn før. Min mening.

  Jeg er endelig tilbake på rett kjør, og det føles godt.

  Likevel om jeg nå er singel så har jeg det fint. (Ja det er jo litt opp å ned), men jeg fortjener bedre. Uansett over til rett tema. Nå har jeg tid til å fokusere mer på meg selv.

  Jeg skulle egentlig trene i dag,men hun jeg skulle trene med avlyste enda en gang + jeg må bare droppe det da jeg skal til pshykisk helse.

  Anyway jeg har ett mål, men i mitt store mål har jeg flere små, om ikke blir det nesten umulig. Har fremdeles over 20kg for mye på kroppen. Det ser kanskje ikke slik ut, men det er fakta.

  Jeg får nøye meg med rydding og vasking av leilighet i dag og ta det som "treningen" for dagen. 

  Jeg vil ut i trening igjen,det er bare litt vanskelig å komme seg ut døra. Jeg gir ikke opp. En dag i nermeste fremtid skal jeg til å se når gruppe timene jeg pleide å være med på er.

  Vel vel her er min forandring.

  Først kroppen min  før og etter.

  Her er ansiktet mitt før og etter.

  Må si det er rart å se tilbake. Å sitte her i dag uten den forferdelige dobbelt haken,og følelsen av å være en hvalross. Ja jeg føler meg ikke bra nok,jeg føler meg enda stor (kraftig), men jeg føler meg ikke feit lenger.

  Vel det var alt for denne gangen.

  Vi blogges.

 • 0

  The end :)

  Her ser dere kaka mi! :)
  Endelig ferdig og gleder meg til å smake.

  Vel da håper jeg bare dere får en fin dag videre.

  Vi blogges. 

 • 2

  Bakedag 🎂 + 💔+😀

  For første gang på lenge så skal jeg bake. Som dere kan se har jeg jo allerede begynt. Jeg prøver ut min nye kjøkken marskin for første gang også.

  Jeg har begynt med lavkarbo igjen. Så denne kaken er da lavkarbo. Skal bli en suksessterte og jeg gleder meg masse til å smake på den, når jeg blir ferdig.

  Kanskje ikke alle som vet det men, er slutt i mellom meg og typen så godt å ha noe å gjøre annet enn bare å sitte å se i veggen.

  Likevel om jeg er litt trist har jeg også hatt en super dag.

  Jeg har kjøpt inn mat og ting til baking.

  Nå kjenner jeg at det begynner og lukte kake i leiligheten min,for en nydelig lukt♡

  Jeg kjøpte meg ny kakeform, og kakespade. Jeg kjøpte meg også 10 filmer i dag.

  Mye forskjellig jeg skriver om her nå, men mer om baking en kommer senere i kveld.

  Vi blogges.

 • 2

  Helgebesøk hos kjæresten♡

  Da har jeg pakket og gjort meg klar til å dra bort en tur denne helgen også. Jeg skal til typen min.

  Jeg gleder meg.

  Har ikke så veldig mye å si annet enn at det skal bli hærlig og komme seg litt ut av leiligheten igjen så når jeg kommer hjem så får jeg en ny start.

  Gleder meg til at jeg kanskje klarer å sove en hel natt. At jeg kanskje har noe mer å gjøre enn å se i taket. Å bare ha det koselig i lag med han.

  Vel har ikke så mye mer og si, vet ikke om jeg får tid til å blogge mer i helgen, men det finner dere ut av.

  Fordi dere ser om jeg har lagt ut noe mer enn dette eller ikke.

  (Han skal få se meg med briller) han har sett bilde, men ja. Jeg synes fremdeles de er uvant,men sammtidelig elsker jeg de.

  Begynner å bli avhengige av de også, men må ta pause en gang i blandt. (Pga å unge hodepine) noen ganger anstrenger jeg meg litt for mye siden det enda er så nytt. Feks i går på Coop Mega ble jeg kjempe sliten og svimmel fordi jeg gikk så mye sikk sakk i butikken. Så etter det måtte jeg bare slappe av litt. De kantene er som en ramme å de er litt ekle. Uansett.

  Jeg skal ta meg ett glass vann eller 2 så jeg kvikkner til så skal jeg bare vente på å bli hentet. Så gleder jeg meg til å se han igjen.

  Kjærlighet♡

  Vi blogges.

 • 0

  Lufting av tanker


  Jeg har mye oppturer og nedturer. På denne viden er jeg 100% meg. Jeg bare måtte få ut noe av tankene mine. 

   

  Vi blogges. 

   

   

 • 0

  Hair growth challange 👧


  We are all humans♡ 

  If you want to join me on this Hair growth challange, let me know. 

   

  Over you can see my FB group. Find it and join it if you want to♡ 

   

  I have been making a youtube video also. The link is in my group. 

   

  I hope some of you guys will join me and just grow your hair with me. 

   

  My goale is shoulder lenght or to my eares. 

   

  Some easy roules    

   

 • 2

  på MANDAG må DET skje🍳🍗🍅

  På mandag må det skje!
  Altså nå har jeg vært så sløv siden jeg var i Oslo.

  Jeg datt ut av alt som heter sunn mat, trening og lavkarbo...

  Poff så ble alt så vanskelig.

  Nå har jeg bestemt meg! PÅ MANDAG BLIR TING SERIØST. Jeg skal starte på lavkarbo igjen! Å jeg skal stå på å holde motivasjonen oppe.

  Jeg har også tenkt til og skjekke ut tidene til gruppetimene på maxgym og se når det er. Så skal jeg eventuelt TRENE.

  Jeg hadde jo egentlig 100 dager uten godis og slik men datt ut spesielt forige helg. Så ja... På mandagen blir det store endringer.

  Jeg skal fjerne godteriet jeg har i leiligheten denne gangen i steden for å ha det liggende i skapet! JEG SKAL FJERNE ALT USUNT, SOM KROPPEN MIN OG JEG IKKE TRENGER.

  JEG SKAL FINNE FRAM VANNFLASKEN MIN IGJEN, OG DRIKKE VANN DAGEN LANG.

  JEG SKAL OG JEG VET JEG KLARER OM JEG VIL OG HAR TROEN PÅ MEG SELV.

  Jeg må komme meg igang igjen da min drøm er å få en kropp jeg trives i og med. Bli meg selv.

  Likevel om jeg for noen dager sa til typen.  Jeg er da ikke så feit skal jeg virkelig fortsette med det. Da var jeg sliten og lei og veldig veldig umotivert. Nå har jeg surfet på internett (youtube) å fått ny motivasjon. I tillegg som Minela og Siri motiverer meg. (To venner).

  Jeg ser på bilder og tenker kjør på dette skal du klare du er sterk nok.

  Altså jeg skal liksom lage en ny video på youtube i mars om mine forandringer... Holder jeg på slik som nå skjer det ingen!

  Så etter helgen er det bare og starte igjen på nytt.

  I'll blelive in myself,like I belive in others ♡

  Y: YOU
  O: ONLY
  L: LIVE
  O: ONCE

  NÅ er min tid, min sjanse. Jeg kan ikke gi opp nå.

  Vi blogges.

 • 1

  Briller og kort hår😎🙅

  Heihei dere.

  Ette rjeg trodde jeg skulle slutte å blogge har bare lysten på å blogge økt så mye mer.

  Ikke bare det, men det har skjedd veldig mye med meg i det siste.

  Noe av det er at jeg har fått briller (pga dårlig syn)
  Jeg er nærsynt. 

  Jeg har også endt opp med kort hår. Ikek bare det men ble vist lysår også (noe av det.

  For meg er brillene veldig uvant i allefall nå som jeg ikke har kun lesebriller lenger,men også må bruke de daglig... Føler jeg har en bilderamme rundt øynene. Det er så utrolig uvant og rart på en gang. Sammtidelig som det er deilig og behagelig. Jeg klarer å se klart i steden for å se skygger, tåke og bare skurrete. Er så nytt for meg og tar nok noen dager og bli vant til. Jeg håper jeg takler å bruke de og ikke feiger ut.

  Vel vel.

  Dette er meg nå,jeg må bare leve med det ta en dag i gangen. 

  Håper håret mitt begynner å vokse snart. Sammtidelig som jeg håper jeg blir vant til brillene.

  Nå skal jeg fortsette å se tv.

  Vi blogges.

 • 1

  Fra mørk til lys på 2 dager


  Hei dere. Over her ser dere min siste video altså slutt resultatet mitt. Gjerne se fra starten også til slutten om dere vil. 

   

  Jeg kan med hånden på hjertet si at nå er jeg blond i toppen. Jeg vet håret mitt er tørt og må kures masse fremover. 

  Jeg annbefaler ikke folk å gjøre det samme som meg, med mindre dere ikke er redd for å miste håret eller få veldig skadet (tørt eller slitt hår). 

   

  Jeg viste hva jeg gjore å jeg vet hva jeg skal gjøre fremover. 

   

  Vi blogges. 
  Her kan dere se FØR OG ETTER♡ 

 • 0

  02.02.2016

  Ta en titt på videoene mine på youtube da. (Hjemmebleking) 


  Det ligger også en del 2 på youtube. Kommer også del 3 og 4 med tiden tror jeg. 

   

  Ja håret mitt tåler dette. Er fremdeles sterkt og mykt. Jeg kan mine ting for å få sunt friskt har også så alt går bra. 

   

  Vi blogges. 

 • 9

  Oh no my hair❎

  Hei igjen allesammen.

  Jeg satt i keratine  hair extensions i september i fjor. De var lys brune og lys blonde.

  Så endret jeg fargene til mørk brun øverst og masse crazy colors (farger) nedover å jeg digget det.

  Tiden gikk og så ble jeg lei av å måtte farge på nytt og på nytt. Jeg valgte derfor å farge hele håret svart. Dette har jeg både angret på men også elsket.

  Jeg føler meg vel med langt hår. Jeg holdt jo på å spare til langt hår. Problemene ble bare større og større som tiden gikk.

  Satt i flere timer med hjelp av folk for å løsne floker, men de bare kom tilbake igjen og igjen og jeg følte bare for å gi opp.

  Så begynte jeg å spørre rundt hva jeg burde gjøre. Ene personen sa det gikk bra jeg kunne ha de i lenger så jeg gikk 2 uker før jeg spurte andre personen (denne personen har vært frisør før). Jeg spurte: hva ville du gjort om du hadde hatt mitt hår og extensionet som floker seg slik osv. Hun kjente på håret og sa "hadde jeg vært deg ville jeg tatt det ut".

  Så jeg surfet rundt på nett etter middel for å kjøpe så jeg kunne gjøre det hjemme, men så bestemte jeg meg i steden for å gå å spørre om priser hos frisører.

  Jeg dro jo også til Oslo midt oppi dette og jeg angrer ikke ett sekund (bare at da hadde jeg ikke farget håret svart enda jeg gjore det rett etter oslo turen).

  Uansett ene plassen var det kjempe dyrt og den andre en ok pris. Så jeg valgte min frisør som jeg som regel alltid går til.

  Gledet meg masse til og ta ut extensionet da jeg ville se hvordan mitt eget hår hadde blitt. Etterhvert som dagene gikk ble det mer snakk om flokene i håret mitt og at de var helt oppe i hodebunnen og så ut og føltes som dreds.

  Så vi begynte å snakke om at jeg kanskje trengte en klipp i tillegg.

  Da jeg dro dit var jeg nervøs da jeg viste jeg mest sannsynelighvis måtte klippe meg kort (dette var noe jeg hadde vurdert lenge).
  Jeg håpet på å få slippe det på ett tidspunkt helt til frisøren sa "håret ditt er jo helt tovet, skal vi klare dette må du nesten dra hjem og vaske håret ditt mange ganger". +++ Hun prøvde også å fjerne en av festene. Det gjore kjempe vondt. Hun sa at det kom til å ta veldig veldig lang tid å klare å få ut de flokene. Å da måtte jeg ha mange flere timer hos hun. (Jeg har ikke råa til det).

  Så sa jeg JA, men går det ant og klippe det av da. Hva skjer da osv. Så sa hun jaa men da blir det kjempe kort. (Hun mente dette var kjappere og enklere enn andre metoden og jeg var enig). Bare det å klippe av festene gjore vondt... Hun sa også at hvis det blir klipt av kommer det til å måtte bli marskin kort hår.

  Jeg bare ja det går fint, men så lenge det er slik som bildene jeg hadde sendt hun dagene før.

  Det føltes så godt å få av håret og flokene. Likevel om jeg føler korthår ikke er helt meg er det godt.

  Jeg kjøpte meg 2 lurer i går å bruker de ute. Hihi.

  Jeg skal spare til langt hår og har allerede startet den reisen.

  Det positive med det korte håret mitt er at det er så enkelt og vaske og fikse. I tillegg så får jeg jo friskt sunt hår når det vokser ut igjen.

  Vel dette var min hår historie.

  Hvordan det ble så folkete?
  Joda har en hår remse startet og floke seg må man fjerne den, om ikke så floker den seg inn i andre og lager større og større floke. (Dette viste ikke jeg). Nå vet jeg. 

  Selvfølgelig har jeg lært mye av denne opplevelsen. Jeg tror ikke jeg blir å skaffe meg extetsions på 1-3 år minst og ikke keratin. I såffal blir det slik man syr inn i en flette eller teip. Har allerede snakket med frisøren min så.

  I første runde skal jeg fokusere på sunt nytt "langt" hår.

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits