kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Alt om bryllupet

I går dro jeg og Jørgen til Orkanger. Nemlig for og handle inn mat og drikke til bryllupet. Handlekorgen på bildet er ingenting i forhold til det vi handlet inn. To stappfulle handlevogner med drikke og mat ble kjøpt og betalt. Vi handlet på Kiwi og Rema 1000.

Endelig! Nå slipper jeg og stresse så innmarri mye. Nå begynner ting og bli bra. Bare få ting igjen nå. Noe småtteri til maten, blomster og kjolen(e) min (e).

Så endelig føler jeg ting går fremmover og jeg kan slappe av litt mer enn før. Likevel er jeg jo spent og nervøs.

Jeg gleder meg innmarri mye til den store dagen vår. Det kribler i magen. Jeg gruet meg masse, mye mer enn nå i starten, men så nå endelig er det litt bedre. Jeg tenker enda mer positivt enn det jeg allerede gjore i fra før av. Kanskje har det noe med at ene søsteren min hadde en samtale med meg om hennes bryllups dag. Kom med tips og råd. Maibritt, min eldste storesøster skal være forloveren min. Det er nemlig hun jeg snakker om.

Frem til nå har jeg også tatt 3 wraps, har 5 igjen. Tenkte og fått tatt 4 iallefall før den 15.april. Skal jo i vei for å prøve kjolen igjen den 10, siste sjekk siste innsying osv. Så skal jeg hente den den 13! Kun 2 dager før bryllupet. 

Bordkortene er ikke 100% ferdig enda, men jeg jobber med saken. I morgen om det blir noe av, skal jeg og Jørgen bli med søsteren min og hennes mann til Sverige en tur, kanskje finner jeg (vi) noe der som kan fullføre bordkortene.

Jeg føler nemlig at de ser veldig uferdige "stygge" ut nå, og det irriterer meg VELDIG.

Får bare 🤞 fingrene og håpe på det beste. Jeg prøver i det minste.

Faren min skal lage program, søsteren mon Natasha skal være fotograf, tabtungen min Viktoria skal mest sannsynlighvis være blomsterpike (datteren til Natasha). Amanda lillesøsteren min skal være brudepike, hadde noen flere men en av de kan ikke likevel og den 3dje vet jeg ikke noe om enda. Kai er forresten forloveren til Jørgen  (mannen til Maibritt). Mamma er taostmaster, og hun skal ogaå følge Viktoria ned kirkegulvet👏 Kari skal hjelpe med med brudebuketten min🌹🥀. Kari er en kjempe dame, med det mener jeg ekstremt snill og grei og hyggelig. Jeg bodde i en leilighet ved gården dems for noen år tilbake  (det er de som har katten min Alice for øyeblikket). Jeg setter så stor pris på all hjelp og alt!

Servitører (kokk) har vi også skaffet endelig!^-^ Det var ekstremt vanskelig og finne folk som kan hjelpe den dagen. Påskeaften er en spesiell dag.

Jeg håper borkortene blir ferdige, om ikke må jeg finne en nødløsning.

Vi blogges.

 • 6

  P-sprøyte slutt, & MENSEN

  Dette kan være litt for mye for noen, for ja jeg deler mye informasjon.

  Mange som har gått på P sprøyten som da er en hormonell prevensjon (for og stoppe graviditet) vet hvor lang tid det kan ta før det slutter og virke etter siste sprøyte er satt.

  Vi alle reagerer ulikt på den sprøyten. Jeg har igjen sprøyter på resept, men jeg nekter og vil ikke ta flere. For det første la jeg på meg ekstremt my da jeg begynte å ta den, og nå slutter ikke kroppen min og øke vekten. Ikke bare det, men jeg ønsker meg barn i nærmeste fremtid. I løpet av si "max" 5 år. Man vet jo aldri hva som skjer. Jeg ble veldig stresset etter siste sprøyten ble tatt. Når det gikk ut i januar tok jeg ikke en ny en. Så jeg har ventet og ventet og ventet.

  I mens alt det skjedde fikk jeg 2 svake positive graviditetstester og jeg ble veldig sjokkert! Det var en måned siden nå ca. Noen dager senere var testene igjen negative. Jeg ble forrvirret og dro til fastlegen min som jeg da hadde. Hun sa at hun trodde jeg hadde en kjemisk graviditet (veldig tidlig spontan abort). Så jeg tenkte ikke mye mer på det annet enn at hun mente jeg skulle få en sterk blødning innen noen dager. Jeg ventet og venter. Jeg var jo også trist..

  Jeg ventet jo også på å få mens igjen etter sprøyten sluttet 100% å virke.

  Kroppen min har vært veldig rar i de siste ukene. Brystene mine er kjempe ømme og vonde, og de har blitt en del større og  jeg har rare smerter i magen. Jeg er ekstremt sliten ofte og veldig mye humørsvingninger... Har også en del hodepine og føler meg uvell på morgenen...  Jeg må si at jeg skjønner ikke mye på dette tidspunktet. Jeg byttet fastlege da jeg ikke følte jeg ble behandlet rett hos den fastlegen jeg hadde. Altså jeg kom inn dit bekymret og med mange spørsmål. Alt hun sa var en settning. Ikke sjekket hun med noen tester eller prøver og hun kjente ikke på magen, ikke fikk jeg noen ultralyd eller en eventuell gynologisk undersøkelse. Så nå sitter jeg her og undrer. Hva skjer med kroppen min?

  Jeg vet man kan ha ømme bryst før man får mens i sånn 2 uker eller mindre, men nå har jeg hatt det slik 4 uker+ og det blir bare værre..

  Jeg fikk spotting, små blødning den 25 mars, jeg tenkte, ja nå skjer det sikkert. Nå forsvinner det som skulle blitt et barn. (Nå kommer den store blødningen som legen snakket om, men nei). Neste dag skjedde det samme, og dagen etter. Bare så vidt man ser noe når jeg tørker meg (mye info jeg vet). Så i dag våknet jeg sent og gikk på do som jeg alltid gjør hver eneste morgen. Jeg så ned og endelig var det litt økning av blodet. Ikke stor blødning eller velsig mye som legen mener skal skje, men nok til at man ser drt er blod.

  Så nå sitter jeg her tenker og surrer. Har jeg fått mensen igjen? Jeg tar det iallefall som det. Fordi jeg pleier å ha mens 4-5 dager, men uregelmessig. Pleier dog å ha litt sterkere blødninger enn dette. Jeg har heller aldri før hatt ømme bryst mer en max 2 dager.

  Så jeg vurderer en ny legetur, kun for å være 100% sikker. Håper de vil hjelpe meg på en bedre måte der. (Skaffet meg ny fastlege).

  Å jeg vet jo at man kan være gravid likevel om man blør, men hadde jeg vært det enda synes jeg det er rart at testene blir negative.

  På bildet er den ene svake positive testen, ja jeg vet dere ikke kan se det. Det var nemlig omtrent umulig å få med på kamera, så at den er (var svak) er det ingen tvil om. Har den enda liggende på badet, og begge strekene vises enda. Dumt det ikke vil vises på bilder.

  Jaja dette er min lille historie.

  Vi blogges.

 • 0

  Å telle mengde mat

  Når man har en kostholdsplan og det står hvor mye man skal ha av hver enkelt ting, så er det mange tanker som suser i hodet mitt.

  Jeg fikk jo beskjed om å spise slik som før, de på sykehuset mente det var bra nok.

  Når det kommer til mengder mat merker jeg at det er litt småforskjeller i hva jeg spiste og hva det står på kostholdsplanen. Noe blir jeg bare overasket over og tenker OI er det ikke mer enn det. Jeg er ofte redd for å ikke bli mett.

  I dag er første dagen med den nye kostholdsplanen.

  Da jeg så det sto 35 gram av en hvis matmengde tenkte jeg wow det høres så ekstremt lite ut. 35 gram er i skålen på bildet. Jeg synes nå det er en helt grei mengde. Smoothien er laget av 100 gram frosne bær + appelsinjuce, havremelk og sojamelk, (1dl) tilsammen.

  Overaskende nok ble jeg mett.

  Så hoppet jeg over frokost og lunch. Men det blir kind of frokost for meg uansett. Anyway jeg begynte så å tenkte på når jrg skulle spise middag. Det spiste jeg ca 10 over halv 5.

  Jeg tror virkelig jeg feilberegnet pastaen i dag. Det sto 1,5dl fullkornspasta. Så jeg tenkte automatisk 150gram. Når jeg kokte det så det veldig mye ut. Så når alt var ferdig spiste jeg kun halve mengden. Jeg spiste alt som er bildet av, pastaen som ble for mye tok jeg over på ett annet fat.

  Jeg trodde ikke jeg kom til å like retten så godt iogmed at jeg måtte bruke helt vanlig hakkede tomater (hermetiske) til sausen. Som regel kan det bli veldig bittert, men så raspet jeg en halv  mini løk og en haøv gulerot oppi og rørte rundt. Så kappet jeg de to andre halvdelene i små biter og blandet det inn.

  Når jeg skulle spise, hærlighet folkens. Det var så sinnsykt godt! Ikke bare var det ekstemt godt, men det var nok mat. Jeg ble mett, og jeg er enda mett.

  Prolemet mitt er vel det at jeg blir mett der og da, men så blir jeg veldig fort sulten igjen.

  Jeg venter alt fra 2-4 timer mellom hvert måltid jeg spiser.

  Jeg skal egentlig spise 5 gsnger lm dagen men blir som regel ikke mer enn 2-3. I morgen må jeg stå opp tidligere. Bare for å se om jeg klarer å få i meg alle måltidene på en dag eller ikke. Jeg skal ikke tvinge i meg mat jeg ikke klarer og de sa jo at jeg allerede spiser bra. Så uansett om jeg følger kostholdsplanen slavisk eller med mine egene innslag sa de at det gikk bra uansett.

  Jeg fikk iallfall litt nytt syn på mat, men jeg HATER telling av gram og slikt. Jeg blir så forrvirret og frustret, men jeg gir ikke opp fordi.

  Vi blogges.

 • 0

  Jeg skulle ønske at jeg

  Jeg skulle ønske at jeg kunne være den jeg er på innsiden på utsiden.

  Jeg skulle ønske jeg kunne dratt på ferie til ett sted med sol, varme og basseng.

  Jeg skulle ønske at håret mit var mye lengre, spessielt siden jeg skal gifte meg. Kort hår gjør meg mindre feminin (det er min mening). Desverre blir det nok kort hår jeg har den dagen, men jeg håper jeg ser nydelig ut likevel.

  Jeg skulle ønske jeg aldri var sjalu.

  Jeg skulle ønske jeg var frisk.

  Jeg skulle ønske at jeg ble frisk, så jeg kunne jobbet med det jeg ville, men jeg klarer det ikke.

  Jeg skulle ønske jeg slapp å ha ANGST og alle andre diagnoser keg har.

  Jeg skulle ønske jeg fikk råa til å ta silikon (ja det er noe jeg har tenkt på i snart 8 år, time will show).

  Jeg skulle ønske jeg kunne vært en mer poppulær blogger.

  Jeg skulle ønske jeg kunne laget sang videoer på youtube og fått føere følgere.

  Mest av alt skulle jeg ønske jeg klarte å elske meg selv for den jeg er 100% uansett hvordan jeg ser ut.

  Jeg skulle ønske så mange ting, jeg håper virkelig det er en mening med livet. At jeg en dag får barn og kan danne en familie.

  Jeg skulle ønske jeg klarte å nå alle mine mål, og ikke minst ha troen på meg selv.

  Vi blogges.

 • 3

  Slik ser det ut❗+❓runde

  I går kveld og i natt og nå i dag har jeg tenkt litt om denne skanningen. Jeg har bestemt meg for å dele den med dere også.

  Fordi jeg føler at da kan dere se at jeg snakker sant. At jeg faktisk sliter, det er ingen løyn. Det står krysset av på normal livstil, men høy risiko (pga alt det andre). 

  Ja jeg fikk en kostholdsplan som er 1500kcal dette fordi jeg skal holde meg aktiv minst 30 min per dag. Kroppen min trenger 1417kcal når jeg hviler, det står også på arket.

  Ideal vekten på 63kg står også der i tilleg til -39,6 som jeg rekner med er kilo for mye på (i kroppen min)

  Bmi: 40,3..
  Vekt: 102,6..
  Høyde: 159,5..
  Muskelmasse: 26,9..

  Man ser også nederst på arket (kroppsbalanse musklatur) der det er laget en strek. Der ser dere hvor ujevnt det er. Som sagt bena mine har lite muskler, mens overkroppen har mye mer.

  Jeg sier skanning, men det er en analyse. En vekt som går igjennom alt og måler det som trengs.

  Så jeg håper jeg ikke går opp enda mer i vekt fra nå og til den 27 april.. Gjør jeg det, ja da.. Da skjønner jeg absolutt ingen ting.

  Får krysse fingrene å håpe vekten går ned og ikke opp, men kroppen min er som regel ikke enig med meg uansett hva jeg gjør og hva jeg prøver på.

  Hva hadde du gjort om du bare gikk opp i vekt mer og mer uten en grunn?

  Forresten folkes jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde! Nå begynner det å bli lenge siden jeg har hatt det.

  Jeg håper så mange som mulig slenger med de spørmålene dere enn måtte ha.

  Så får vi se om noen gir meg spm eller ikke, vanskelig å svare på slikt om ingen stiller spm.

  Uansett, still spørsmål om meg eller noe rundt meg. Ikke still sprøsmål om hvorfor ting skjer med mine søsken, fordi det handeler ikke om meg.

  Velvel da venter jeg i spenning.

  Vi blogges.

 • 4

  Enda en tur til sykehuset (pga fedme)

  Hei igjen dere!

  I mårrest var jeg på sykehuset igjen. Enda en time hos Fedme poliklinikk.

  I dag så jeg denne kommentaren nå etter at jeg kom hjem fra en lang dag. Jeg tenkte: ENDELIG ER DET NOEN SOM FORSTÅR MEG.

  Jeg ble jo ikke henvist til fedme poliklinikken for moro skyld, men pga jeg er overvektig. Ikke bare er jeg overvektig, men vekten min slutter ikke å gå opp. Jeg måtte tilogmed skrive ned hva jeg spiste i 4 dager å ta med dit. Jeg fikk beskjed om at jeg spiste bra og at de ikke skjønner noe hvorfor jeg fortsetter å gå opp i vekt. Fra sist jeg var der og til nå har jeg allerede gått opp 1,6k på under en måned. På 6mnd jar jeg gått mystisk opp 18KG! Likevel om jeg spiser masse grønnsaker, salat og små måltider ofte osv. De så på meg å sa at de ikke skjønte hvorfor jeg gikk opp når jeg spiste slik jeg gjorde.

  Jeg fikk også skannet kroppen i dag på en vekt. Å jeg skal ærlig si jeg ble stresset når jeg så fett % øke og øke. I tillegg er musklene mine veldig ulikt fordelt. Jeg har mye muskler i overkroppen og alt for lite muskeler i bena. Jeg veier ca over halvparten så mye som jeg burde veie. Normalvekten min skal egentlig ligge på (63) KG. Det fant de ut igjennom skanningen. Jeg har arket, men litt usikker på om jeg føler å dele akkuratt det. Det å skrive om det går greit.

  Jeg må bare si at jeg skjønner ikke hva som skjer med kroppen min, hvorfor vekten øker. Likevel om jeg lever helt normalt og jeg er som regel minst 30 min aktiv omdagen, så langt jeg klarer.

  Jeg skal ikke lyve, men må ærlig innrømme at jeg begymmer å skjemmes over vekten min. Nemlig hele 102,6 kg. Likevl om det ikke er min skyld. Legene må jo ofc prøve å finne ut hvorfor det skjer med meg. Noe må det jo være. Jeg spiste 8 smash biter forrige helg og litt potetgull. Kan man legge på seg så mye bare av det?

  Føler snart jeg drukner i min egen kropp. Jeg kan ikke se tærne mine, alt jeg ser er magen min (når det er sagt er det andre vanskeligheter med å ha magen min i veien også) dere som er jenter kan kanskje forstå hva jeg mener. Jeg begynner å få mye dårligere selvtilitt. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre, jeg føler meg nesten litt fortapt.

  Jeg skal nå femover følge en kostholdsplan som de ga meg på sykehuset. Man kan gjøre den litt om til sin egen. Så skal jeg tilbake på sykehuset igjen den 27. April kl: 10. 00 på mårran. Om en måned altså.

  Jeg velger å vise bilde av magen min fordi at det er meg. Slik ser jeg ut nå i dag. I fjor sommer hadde jeg nesten flat mage. Dere kan tenke dere den følelsen jeg får når jeg tenker på sommeren i år. Jeg er rett og slett litt redd. Redd for å ha på meg bikinien, fordi MAGEN MIN VISES. Redd for å bli dømt.

  Hadde jeg kunne velget helt selv, skulle jeg virkelig ønske jeg veide mindre, at mangen min var flat (litt å ta i er ok). Jeg skulle ønske vekten min var 63 kg som den egentlig skulle vært.

  Går jeg ikke ned i vekt etter jeg har fulgt planen til sykehuset, kan det hende slankeopperasjon er eneste løsningen for meg. Jeg prøver jo selvfølgelig så godt jeg selv kan først, men om det er det jeg blir rådet til, om det er den eneste muligheten, siste utvei, ja da må jeg vel nesten igjennom det. Fordi at vekten min er så høy og at den ikke slutter å øke det er ikke sunt, det er ikke normalt og det kan være farlig. Jeg vil ikke bli syk! Jeg vil være ung og frisk.

  Hvordan skal jeg egentlig klare og forklare. Jeg vet jo ikke hvorfor dette skjer med meg. Jeg har godt inn for å få hjelp, jeg er tross alt bare 22 år og slik det ser ut nå... Ja jeg står i rissiko for mye.

  Jeg kan sikkert skrive enda mye mer, men jeg har egentlig ikke så mye mer å si om det. Jeg har ingen kontroll over kroppen min lenger. Fordi om jeg bruker wraps fra It works betyr ikke det et jeg blir sunnere eller tynnere, ja kroppen strammer seg opp, men innsiden blir fremdeles se'ende likens ut. Jeg er reds vekten ikke skal stoppe å øke.

  Jeg håper virkelig kostholdsplanen virker, likevel om det er samme mat som jeg allerde spiser. Jeg må spise 5 ganger om dagen. Jeg klarer som regel ikke spise mer en 1-3. Noen ganger 4. Så det blir en utfordring for meg.

  Jeg har spiseproblemer, jeg sliter med mat. Bare tanken på mat gjør meg kvalm ofte! Om jeg ikke spiser det jeg har lyst på klarer jeg ikke og spise noe. Heldigvis er jeg ekstremt glad i salater, grønnsaker, kylling, egg og slikt. Jeg er ikke særlig glad i fisk, kjøtt og meieriprodukter.

  Itillegg tror de eller mener de at jeg reagerer på laktose. Så jeg må redusere mengden av det, eller prøve å bytte ut med laktose reduserte produkter eller laktosefrie produkter. Dette fordi jeg får ekstremt vondt i magen omtrent hver gang jeg spiser. Ikke alltid, men nesten.

  Jeg beklager at dette blir (ble) veldig langt, men jeg håper at dere som ville vite mer om det fikk et bedre svar, og en bedre forståelse.

  Jeg var syk når jeg skrev opp hva jeg spiste, men jeg spiste så normalt jeg klarte å de bare så på meg å smilte! Ene dagen havnet jeg jo også hos legevakten så jeg spiste det jeg hadde mulgiheten til.

  Nå må jeg nesten stoppe meg selv her. Om ikke så orker ingen å lese dette.

  Må bare si en siste ting eller to. Jeg fikk en overraskelse i dag. De målte nemlig lengden min. Sist den ble målt var jeg 158,5 cm lang, men i dag sa de at jeg er 159,5cm lang så jeg ble veldig glad!^-^

  Jeg var også å prøvde brudekjolen min i dag, endelig fikk jeg se den. Nå er det kun små justeringer igjen. Å de blir ikke gjort før den 10 april. Hvorfor? Jo fordi jeg har blitt tynnere (mistet cm av kroppen) dette pga wrapen. Å jeg skal bruke 7 til før jeg gifter meg. Så jeg er nok litt slankere innen da. Så derfor venter vi såppas lenge, døryt ja, men det er værdt det. Så den 13. April vil kjolen være ferdig. Den 15. skal jeg ha den på meg og være stolt.

  Vi blogges.

 • 5

  So incredibly embarrassing! You can see my boobs 😳

  So yeah I did make a video about It works wrap today. I didn't see all of it before I did upload it so I just did.  
  Now I can see what I did. I did wake up like 5 Am last night just to take my wrap of. I was so so tired, I felt like a zombie. Well my boobes just dropped out a few times... That is so incredibly embarrassing, and i'm so sorry that happend. I still hope you guyes like the video tho. 
   
  I'm not going to take away the video just because of my boobs showing of. Its just a body. 
   
  Also sorry about my english writing, and all the wrong talking in the video. 
   
  Vel vel jeg håper noen av dere likevel føler for å se videoen, jeg er i det minste åpen og ærlig. 100% meg selv. Hadde jeg sett det hadde jeg jo kanskje ikkr lagt ut den videoen, eller i det minste redigert litt. 
   
  Jeg har ikke hatt spesielt mye å blogge om i det siste, men håper dere ikke mister håpet, jeg prøver å finne noen bra tema. Føler ikke det er noen vits i å skrive, om det ikke gir noen mening. 
   
  Vi blogges. 
 • 1

  Feeling better so then I make COOKIES

  Nå når jeg endelig føler meg i litt bedre form og det er lørdag er det jo en perfekt mulighet til å gjøre noe jeg elsker!

  Så i dag har jeg valgt å bake kjeks altså cookies. Jeg har kun lagd deigen så langt, men lagt alt fra bunnen av, gleder meg til de skal rulles ut og stekes.

  Min forlovede lagde middag imens så nå sitter vi her og spiser. Godt å få servert mat en gang i blandt.

  Nå har jeg vært ganske så sunn og flink til å holde meg unna godteri hele denne uken, så i dag må jeg bare ta litt godis på kvelden. Det blir nok en gang etter middagen.

  Spiser jeg en stor porsjon middag? Vel om dere ser er det nesten bare rosenkål, dette fordi jeg ELSKER ROSENKÅL. Vi orket ikke lage andre grønnsaker denne gangen, litt potetbåter også er det jo ofc 1 løvbiff vedsidenav med litt bearnaisesaus. Helt perfekt!

  Så må jeg (vi) jo også iallefall steke noen av kjeksene i dag, for å se om det smaker godt.

  Vel nå må jeg spise før maten blir kald, så vi snakkes.

  Håper dere også har en bra og fin dag!

  Vi blogges.

 • 2

  Wrap fra it works - jukser jeg?

  Yo!

  Nå er jeg tilbake for å skrive litt om hva som skjer, hva jeg holder på med om dagene.

  I dag valgte jeg å bli lojal kunde hos It works, altså jeg har hørt utrolig mye bra om det og har også prøvd det en gang før for mange år siden.

  Så i dag bestilte jeg meg noe som heter Wrap pack 3, altså en pakke med 3 pakker wraps og en stor tube med defining gelé. Som bildet over viser.

  Jeg er nemlig så heldig å ha en søster som er distributør hos It works. Så jeg kjøper igjennom henne, så får vi se om jeg en dag også velger å bli det, eller om jeg bare fortsetter å være kunde.

  Jeg gleder meg iallefall masse til å få produktene og wrappe meg litt, dette fordi jeg skal gifte meg den 15.april altså påskeaften og da vil seg se litt "strammere ut". Altså få litt strammere hud og kanskje få bort noen strekkemerker og slikt. Dette er ikke på noen måte en slankemetode. Ja man kan se slankere ut, noen mister flere cm, mens andre har det mindre virkning hos. I de fleste tilfeller funker It works wrappene supert. Noen må som sagt bruke flere wrapper, for best mulig resultat. Man må jo også prøve å være sunn og i det minste være litt aktiv. Drikke masse vann i løpet av dagene og bare stå på.

  Noen mener vel at jeg jukser fordi at jeg gjør dette, men jaja det får bli deres problem. Jeg vil bare se littt bedre ut den dagen, enn det jeg ellers gjør. Ikke at jeg er forferdelig, men hvorfor ikke gjøre det når man har muligheten?

  Vil du også prøve ut wraps fra It works eller kanskje er det noe annet du er interessert i fra It works? Let me know, så kan jeg guide dere til søsteren min.

  Jeg tror jeg kommer til å lage YouTube video om dette temaet etter jeg har motatt det.

  Så ja det var dagens nyhet.

  Vi blogges.

 • 2

  Legevakten/sykehuset

  I går var jeg ikke i form i det heletatt. Hvorfor? Natten før den dagen våknet jeg mitt på natten med syke ryggsmerter og pusteproblemer. Jeg tenkte det kom til å gå over, så jeg la meg igjen. Morgenen kom, jeg var kvalm, sliten og rar form. Likevel prøvde jeg å tvinge i meg frokost, uten matlyst. Vitaminene og alt kostilskudd ble tatt. Så tok jeg bussen til Orkanger. Jeg skulle nemlig til sy damen igjen den dagen. Var også litt hos mamma og pappa. Utover dagen ble smertene og problemene værre. Så jeg valgte å dra hjem igjen etter jeg hadde vært hos sy damen.

  Måtte vente 30 minutter ute på bussen, da bussen var en del forsinket. Det blåste og regnet. Det var veldig kaldt, jeg frøys. Da bussen kom ble jeg ekstremt glad. Satt meg ned i setet og bare kjente smertene i ryggen blir sterkere. Måtte holde meg til brystet hver jeg jeg pustet dypt inn.

  Når jeg gikk av bussen, gikk jeg hjem. Valgte å gå av rett før parken og gå igjennom den. Når jeg kom hjem holdt jeg nesten på å besvime, men fikk tatt til rettes igjen, helt til jeg satt meg ned i sofaen. Jeg begynte å gråte pga smertene var så sterke, og jeg klarte ikke puste normalt. Så jeg ringte legevakten. Klokken 19.00 fikk jeg time. Så vi gikk kvart på 7. Måtte vente en halvtime + før jeg ble ropt opp. Hadde forresten med meg Jørgen, noe jeg er glad for.

  Når jeg ble ropt opp måtte vi enda en gang vente lenger. Før jeg så ble ropt opp igjen. Endelig fikk jeg komme inn til legen. Der fikk jeg flere spørsmål, de lyttet til hjertet mitt. Det første legen sa var at han trodde det kunne være ett ribbensbrudd. Så da ble jeg sendt for å ta blodprøver. Etter de var tatt ble jeg trillet rundt på sykehuset mens jeg  sykehussengen. De skulle nemlig ta røntgen av meg.

  Det var en ekstrem rar følelse å ligge på den sengen, mens jeg ble trillet rundt av ambulanse persjonell. Joda røntgen gikk da greit det, så var det bare å vente på å bli trillet ned igjen. Vi ventet og ventet.. De hadde glemt meg. Så etter nesten 30 min kom de og trillet meg til den avdelingen jeg var på (i) først. Så kom en sykepleier og målte meg for å sjekke om jeg hadde feber. Det hadde jeg ikke. Så kom det en annen lege for å ta ekg av meg. Så da måtte jeg vel bare bli med på det også, blodtrykk ble også målt.
  Så måtte jeg (vi) igjen vente. Så endelig etter en lang ventetid kom legen i gangen og sa jeg kunne bli med inn. Så sa han: Det ser ut til at alt er bra, vi ville ta tester for blodpropp, hjerte, lunge osvosv for å sjekke at alt var bra. Å det ser det ut til at det er. Jeg tror det er noe med brystet ditt, at det er der smertene kommer fra. Så jeg gir deg en resept på Paralgin forte mot smertene. Det skal nok gå over av seg selv etterhvert. Om det blir værre så ta kontakt med fastlegen din, eller kom tilbake hit.

  Jeg ble både veldig glad og skuffet på samme tid. Jeg tenkte NOE må det vel være. Hvordan kan jeg ha ryggsmerter om det er brystet som er problemet. Å hva skal jeg gjøre med pusteproblemene. Så spurt ehan om jeg hadde noen spørsmål, jeg lo å sa nei tror ikke det. Hehe. (Ps, jeg har aldri taklet mannlige leger, så ja).

  Jeg sa jeg ville ha regning, og at vi kunne dra å hente tablettene på Solsiden i går, likevel kjøpte vi oss bare mat og dro hjem. Jeg var så trøtt, sliten og helt ferdig. Tok meg en voltaren og gikk å la meg. Jeg sovnet, våknet igjen på natten, gikk på do. Tenkte har jeg like vondt enda, er det bedre. Så prøvde jeg å trekke inn pusten og det føltes litt bedre. Så jeg hikk å la meg igjen. Så våknet jeg rundt 8 på mårran, hele kroppen verket, nesen rant og jeg var totalt slapp. Jeg klarte ikke sove, orker ikke røre meg. Så jeg spurte min kjære Jørgen om han orket å hente en tablet til meg. Det gjore han (han er alltid en gentleman). Så jeg fikk i meg tabletten, snurret litt rundt i sengen og borte var jeg. Når jeg håknet igjen var klokken halv 12. Jeg var litt bedre form, men merket fort at i dag skulle bli en dag hvor jeg slapper av å "kurer" meg selv med tabletter.

  I 1 tiden tok jeg igjen alle mine vitaminer og kostilskudd. Så gikk jeg bare rjndt og suste. Før jeg skulle være morsom å prøve på meg enda en av mine nye parykker. Tok den for av meg, da jeg ikke er i så god form. Uansett måtte jeg jo ta bilde.

  Så tok jeg en ny tablett. Å nå sitter jeg bare her slapp som bare det. Har klart å fått i meg en yoghurt og litt chruncy musli. Å det er alt som har skjedd så langt. Jeg har 0 matlyst å det er kun få ting som hodet mitt bringer opp når jeg først får lyst på noe. Å det er kinamat, salt potetgull og cola.. MEN jeg prøver å være sunn, men har jeg ikke matlyst, må jeg vel prøve å få i meg det jeg klarer å få i meg.. Eller hva?

  Vil også beklage alle skrivefeil!

  Viblogges.

 • 0

  Litt om bryllup😊

  Ja hvor skal jeg begynne. Aner egentlig ikke hva jeg skal skrive.

  Nå sitter jeg og venter på å få middagen servert. I dag skal vi ha vårruller. Jeg elsker det, det er så fantastisk godt!

  I dag kjøpte vi inn enda mer til bruluppet. Så nå har vi duker og servietter. Alt annet pynt og slikt får vi hjelp med.

  Jeg er så glad jeg har en familie som er så snill og hjelper oss♡ Jørgen sin familie hjelper nok også vil jeg tro. Eller jeg vet:)

  Stoffet til kjolen(e) er levert og jeg gleder meg til den (de) blir ferdig (e). Har stor tro på at det skal bli bra. Jeg har lgså fått sko til kjolen, og de passer, litt store. Heldighvis fikk jeg med såler. Så jeg skal tilbake en dag å prøve kjolen(e) for å sjekke hvordan tkng skal gjøres og om noe må endres osv.

  Nå er maten ferdig.

 • 3

  Hjelp meg😊

  Hei! Nå er jeg veldig fortvilet, jeg trenger din hjelp. Hva skal jeg gjøre? Håper foresten videoen kan ses. 

  Vi blogges. 
   

 • 0

  Bryllupsforbredelser video

  Kanskje ikke den beste videoen, men jeg prøver. Litt vanskelig når det er så mange ting, enklere å skrive om det. 

  Vi blogges. 

 • 2

  Borte på besøk

  Jeg og Jørgen er ikke hjemme denne helgen. Vi er nemlig på besøk hos mammaen og pappaen min.

  Jeg trodde denne helgen kom til å gå kjempe sakte, men tvert i mot. Det har faktisk gått veldig fort i mine øyne.

  Jeg kom hit først på fredag på dagen. Så kom Jørgen etter litt utpå ettermiddagen. Vi bare slappet av og tok livet med ro. I går altså på lørdag ble vi med mamma og pappa på middagsselskap til bestemoren min♡ Det var utrolig hyggelig og koselig.

  I dag så har jeg bare spist frokost og chillet og kost med kattunger, Jørgen også. Jeg venter på at tiden sksl gå da jeg og mamma skal til en sy dame i kveld rundt 8.

  Jeg skal nemlig få sydd brudekjolen min og kanskje enda en kjole, hvem vet.

  Kjenner nå at det begynner å nærme seg bare mer og mer♡ Jeg er så spent.

  Velvel i går var vi også på gården der jeg bodde før. Jørgen fikk endelig se Alice for aller første gang og jeg fikk endelig møtt hun igjen. Ja katten min Alice! Hun kjente meg nok igjen og klamret seg godt fast i meg. Nei det er ikke Alice på bildet, men en av hennes nye kattunger.

  Håper virkelig jeg får med meg Alice når jeg og min kjære skal flytte. Skal også ha med en katt til. Skulle egentlig ha en kattunge, men nå blir det kanskje slik at jeg skal ha med meg en av mine andre katter Black Beauty. Vi får bare vente å se hva som skjer.

  Vi blogges.

 • 0

  Dialekt Utfordring

  Hei da har jeg og typen prøvd å lage en video til bloggen. 1u1eAOTp3xk
  Ikke ta alt for seriøst. 
  Vi blogges. 
 • 1

  Videoblogg om fedme

  Hei dere da har jeg fikset en video igjen. Ikke alltid like enkelt og skrive om alt. Derfor prøver jeg å snakke om det, likevel om jeg kanskje er flinkest til å skrive. M8TIT1LTpuk

  Gjerne legg igjen en kommentar om du mener jeg burde fortsette med slike videoer. 

  Håper dere har en fin dag. 

  Vi blogges  

   

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits