kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Ny mat (prøv dette)

Hei igjen.

Tenkte jeg skulle gi dere oppskriften til min nye "rett". Prøvde det for første gang i dag, og ble faktisk fornøyd.

Vel her er det du trenger.

400 g karbonadedeig. 
1 løk.
2 gulerøtter. 
1 pose Konorr Bernesaus.
2,5 dl  melk.
1,5 ss sukker.
100 g margarin.
+ smør (olje til steking)

Fremgangsmåte:

1. Rasp først 2 gulerøtter. 
2. Skjær opp løk (ikke for store biter).
3. Stek løken til den bynner å bli litt myk tilsett så sukkeret. (Stø det over all løken.) RØR GODT.
4. Ha i guleroten i løken. Stek det en liten stund skal ikke bli svidd.
5. Lag så Bernesaus i en kjele.
6. Finn en skål som er stor nok til å ha løken og guleroten i. Ha det i å la det stå.
7. Del opp karbonadedeigen i mange 4 kanter før du putter det i stekepannen(har dere panne som dere må ha smør i bruk det har dere en som man ikke trenger så trenger man ikke bruke noe)
5. Stek karbonadedeigen.
6. Ta på grillkrydder på karbonadedeigen før den er helt stekt.
7. Når den er ferdig ta det oppi sammen med løken og guleroten.
8. Sausen skal være ferdig til dette tidspunktet ha sausen oppi det aner og rør godt. 

Tips:
Vil dere ha noe i tillegg? 

Kjøp en stor potet.
Aleminumsfolie.
Deretter pakker du poteten inn i folien.

Varm opp ovnen på 200 grader.
Dette gjøres selvfølgelig før alt det andre da poteten skal steke i 1-2 timer.

Når den er ferdig ta den ut av aleminumsfolien og finn en liten skje. Skjer ett kryss på toppen ha i litt smør og strø på litt salt. Deretter er det bare å nyte det.

PS,  denne retten er opp til 3/4 porsjoner) 

På bildet ser dere alt.

Håper noen tør å prøve høres kanskje rart ut men er utrolig godt ♡

Vi blogges.

 • 1

  Jeg og mormor på shopping.

  Heihei. Nå vil jeg bare skrive litt om i går. Jeg og mormor var på shopping på Amfi her i Orkanger.

  Vi gikk litt rundt å så på klær, sminke og det damer og jenter liker å se på. Vi fant mye fint som vi likte, så vi prøvde litt av hvert.

  Tilslutt fant vi noe som vi likte.

  Må si det var en veldig koselig tur. Velvel legger ut bilder av det jeg "kjøpte" også noen bilder av meg å kanskje noen av mormor og meg.

  Vi blogges.

 • 0

  Farging av extensions.

  I dag så måtte jeg bare begynne å farge hair extensionet mitt. Jeg bare måtte. Uansett om jeg vet at det kan bli ødelagt. Men jeg tror ikke det blir det.

  Jeg vet det blir bra til slutt. Må farge det en gang til da det er langt å jeg hadde bare en pakke med svart.

  Men ser ut som om det skal bli bra.

  Velvel skal snart vaske ut fargen nå.

  Vi blogges.

 • 17

  Er jeg virkelig så feit som dere vil ha det til?

  Heihei dere.

  Som jeg har sagt før så er jeg overvektig det er ikke noe jeg legge sjul på. I dag vil jeg bare får ut litt frustrasjon etter som mange har bynt å kalle meg feit og si at jeg ser så mye verre ut i virkeligheten enn på bildene. Å at jeg er så mye mer kraftig. Å at jeg liksom har et så mye rundere ansikt enn på bildene.

  Dette synes jeg er bullshit!
  Selvfølgelig ser jeg tynnere ut når jeg ligger. Det er ingen nyhet. Alle ser tynnere ut når de ligger.

  I dag skal jeg legge ut bilder av meg som var før og bilder av meg nå så skal vi snakke om hvor feit og KRAFTIG JEG ER.

  Så kanskje dere fatisk åpner øya å tenker åi hu har faktisk jobba med saken å hun PRØVER FAKTISK.
  For jeg jobber med saken å jeg prøver og strever og gjør alt jeg kan for å gå ned til rett vekt.

  På før bildene var jeg vel oppe i 91 på det største og 88 på de andre. Å 85,5 veier jeg i dag for å være ærlig. Så alle dere som MASER SLIK OM HVA VEKTA MI ER. SÅNN nå får dere være fornøyde.

  Jeg er ikke opptatt av bare vekten men også CM på kroppen. Disse har gått mye opp å ned de årene som har gått. I det siste har de minsket. Annet enn lårene og puppene de plassene er vanskelige.

  Jeg går på diett og trening for en grunn ikke bare for morro skyld. Jeg går turer. Går til og fra butikken. Går trapper i stede for heis som regel hele tiden med mindre jeg bærer veldig tunge ting eller er syk.

  Så for dere som er så glade i å rakke ned på meg. Er dere så mye bedre selv? Uansett hvilken kropp dere har. Å mobbe andre er en ukul ting å det er utrolig teit. Som regel så har de som mobber egene problemer. Å er ute etter oppmerksomhet. Ikke bare det men dere er heller ikke feilfrie. 

  For å si det slik før knakk jeg i to når folk var ekkel og slengte dritt. Nå tenker jeg JAJA hva så jeg er meg du er du. Folk er forskjellige å takk GUD for det. Jeg er heller ikke FEIT. Ja jeg er kanskje kraftig eller chubby eller hva dere enn vil kalle det. Men det betyr ikke at jeg ikke er en god person.

  Jeg hater meg selv mer enn alt! Jeg hater å se meg i speilet. I går når jeg var på butikken følte jeg meg som en klovn fordi jeg prøvde en ny sminkemetode å følte meg så stygg.

  Jeg tør ikke gå i bikini.  Pga alle blikkene jeg får.

  Likevel gjør dere meg sterkere. Dere gjør slik at jeg får lyst til å ikke gi opp målene mine om å få normal vekt og dere gir meg motivasjonen jeg trenger. Unnskyld for å si det men dere er litt dumme som er slik å mobber og slenger dritt.

  Om jeg har ett rundere ansikt i virkeligheten enn på bildene nei det tviler jeg sterkt på bildene er tatt av meg å er meg. Noen ganger er det noe som heter finn en vinkel som gjør slik at du ser finere ut. Å wolla. Om man tar bilder rett frem under eller over har veldig mye med saken å gjøre. Men det betyr ikke at jeg er tykkere irl.

  Å jeg kan ikke si at jeg ser tykkere ut i virkeligheten enn på bildene. Aldeles ikke. Men om det er det dere tenker og tror så bare fortsett med det. Det er jo kun deres problem.

  Nå vim jeg bare si at disse bildene er bilde rjeg helst ikke vil legge ut pga jeg skammer meg over de og over meg selv (spesielt før bildene-det står før på de). Jeg legger ut bilder fra i dag med klær og "uten" så dere selv kan se at jeg jobber med det.

  Vel..  Håper noen av dere tar hintet.
  Å For alle dere som tror jeg er feilfri nei jeg har mine feil jeg også.

  Legger også med ansiktsbilder fra i dag og i går. (I går sminka jeg meg) I dag har jeg ingen sminke.

  Vi blogges.

 • 13

  Shopping og div med Linn♡

  Hei alle dere flotte mennesker.

  I dag så har jeg møtt min super gode vennine Linn Elin ♡ Har ikke møtt hun på mange år nå så var veldig god å få se hun igjen. Om dere ikke vet det er hun søstra til broren min. Noe som gjør det enda mer spesielt og kult.

  Vi var på Amfi på Orkanger. Vi gikk på H&M og begynte å prøve klær. Vi prøve de samme tingene for morro skyld. Vi hadde det utrolig koselig å morsomt bare så det er sagt.

  Har ikke hatt en så bra dag på lenge.

  Jeg var jo så stolt over å ha penger på sparing, men nå igjen dumme meg klarte jeg å handle bort pengene mine.. Jeg er så flink det bare klør i fingrene. Så neste uke nå MÅ JEG VIRKELIG VÆRE STERK Å IKKE RØRE SPARE KONTOEN MIN. Å det er noe jeg virkelig mener.

  Vi prøvde for det meste kjoler. Vi fant noen vi syntes var veldig crazy og stygge. Det var våre meninger. 

  Velvel det endre opp med at vi likte hele 3 av de. Jeg likte en annen også men jeg kjøpte ingen. Huff.

  Men derimot kjøpte jeg meg ny sminke. Jeg bare måtte. Jeg kjøpte det som er tomt i sminken min å ting jeg ikke har. Slik at dere ikke tror jeg kjøper det jeg allerede har.

  Nei nå er det vel ikke så mye  er å si dette er en dag jeg ikke kommer til å glemme. Å jeg håper vi får flere slike dager.

  Jeg er så utrolig glad i deg Linn Elin! :* Skulle ønske vi kunne møttes hver dag. Desverre er dette vanskelig for oss begge.

  Ikke glem den giga cola boksen haha (Coca Cola Zero i den). Var godt med litt drikke etter mye varme.

  Nå vil jeg bare si at disse bildene er tullebilder. Så bi er ikke 100% seriøs på alle.

  Vi blogges.

 • 2

  Modell for en dag ♡

  Heihei alle dere!

  For en stund tilbake så var jeg modell for en dag. Dette fordi min soresøster Natasha hadde ett skole prosjekt hun spurte om jeg ville være med i (på). Jeg sa jo selvfølgelig ja.

  Vi hadde det veldig morsomt da vi tok bildene elle mer rett da søstra mi tok bildene av meg. Uansett det var utrolig morsomt.

  Det var veldig kaldt da. Siden vi tok bildene ute i minus grader og med snø. Så for min del ble det en utfordring. Jeg klarte det jo siden hun fikk levert oppgaven. Å må si det ble mange bra bilder.

  Selvfølgelig ble jo ikke alle bildene med i oppgaven. Men jeg liker veldig godt de jun valgte ut. Jeg vil bare si at jeg har blitt litt tynnere siden da. Å har mistet noen cm. Uansett morsomme bilder.

  Jeg er stolt over å ha en så flink søster. Å jeg er stolt over å tørre å la andre se meg. Kreds  til Natasha. :)

  Vil også si at det var hun som bestemte og fiksa kler og sminke.
  Å ja jeg var blond.

  Vel her kommer bildene som hun har redigert og fikset på. Dette er de hun brukte i skole oppgaven -hun fikk en bra karakter også - :D Hun er bare så flink ♡

  Tar med ett bilde av meg nå også. Bare for morro skyld.

  Håper dere liker bildene (Eventyr)

  Vi blogges.

 • 0

  Chille dag.

  I dag er det en dag det jeg faktisk har litt planer, men før de starter så skal jeg chille litt i gode klær. Er jo egentlig helt normale klær bare at jeg føler meg litt sløv, spesielt i buksa. Hihi.

  Siden jeg ikke har noe spesielt og skrive om akkurat nå så ville jeg bare skrive hva jeg skal i dag og slikt.

  Jeg skal jo i møte halv 11 med Pshykisk Helse. (De kommer hjem til meg). Tror jeg. Iallefall det er veldig lenge siden jeg har møtt de derifra nå  så blir spennende å møte hun igjen. Ja hun jeg har dame pga synes det er vanskelig å snakke med menn.

  Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal i dag. Bare noe av det. Jeg skal spise en bakt potet og sommerkotelett til middag ♡

  Etter det så skal jeg til Amfi rundt Kl 18:00. Der skal jeg møte ei venninde. Søstra til broren min faktisk hun er ikke søstra mi. Linn Elin heter hun :) Skal bli morsomt å se henne igjen veeeeldig lenge siden vi har møttes.

  Jeg kan ikek bruke noe penger så skal bli morsomt xp (med mindre jeg ikke klarer å la være.)

  Velvel ellers så skal jeg egentlig ikke gjøre mye. Jeg har ikke Så mange å være med eller slike ting så hehe.

  Om dere har noen tips til hva jeg kan blogge om er det bare å si ifra. 

  Legger ut bilde av meg så kan dere se hva jeg har på. ;)

  Vi blogges.

 • 2

  Shopping ♡

  God morgen (dag) alle sammen.

  I dag sto jeg opp halv 9 tiden da jeg ikke fikk til og sove mer. Så jeg tok meg en shake til frokost. Så satte jeg meg ned å så litt tv.

  For ja jeg går enda på dietten. (Har mistet noen cm her og der. Å blitt litt større på noen steder med det er de plassene som jeg alltid legger på meg. Vekten går 100 gram opp å ned.) Så har ikke blitt så mye lettere desverre.  Treningen har det også vært lite av i det siste da jeg var syk. Nå er jeg bedre men tør ikke bynne brått på. Vel dette var bare en oppdatering.

  Nå skal jeg over til det temaet jeg egentlig skal skrive om nemmlig shopping.

  I dag dro jeg på butikken Kl 10:30. Jeg følte for å dra til kiwi da de bruker å ha så lave priser på diverse ting. I dag var prisene satt opp. Så ble litt sjokka. Uansett handel ble det.

  Det jeg kjøpte i dag er:

  Potetsalat
  Italiensk salat
  1kg Gulerot
  Ostegrill (pølse)
  3 Nypoteter
  Mais kobler (Eldorado)
  1 Søtpotet
  1 Strømpe løk (4stk)
  Ekte majones (Mils)
  Rødbeter skiver (Eldorado)
  Ryvita Rug knekkebrød (400g)
  Kokt skinke (Fist Price)
  Havsalt m/kvern (Hindu)
  Fersk leverpostei
  3 Store bokser ekstra lett (1,75-Tine)
  3 Bæreposer

  Prisen: 298.-

  Ja grillmaten er fordi vi (jeg egentlig skal grille i dag). VET bare ikke om det faktisk blir noe av enda. Blir det ikke det får jeg grille inne. XD

  Så ja jeg var på mat handel i dag. Skulle gjærne kjøpt meg klær og sminke og alt jeg vil ha, men det kan jeg ikke.

  Jeg er stolt over å ha penger på sparing uka her. Å prøver så godt jeg kan å ikke bruke noe av de. Men selvfølgelig er det noe jeg trenger kjøper jeg. Da tenker jeg mat.
  For har ikke kjøpt frukt og grønnsaker denne uka da jeg er veldig glad i Ryvita knekkebrød :D

  Har du vært på shopping? 

  Vi blogges.

 • 2

  Kakebaking og rydding.

  Heihei.

  I dag har jeg baket Oreokake i lag med godtfolk. I tillegg til det har jeg ryddet i leiligheten.

  Kaken ble så utrolig godt. Mye bedre enn jeg trodde den skulle bli. Den var ikke kvalmende slik jeg trodde.

  Sist jeg spiste Oreokake så var det sånn som var kjøpt fra butikk. Vel de er gode men veldig sterk. Denne kaka jeg var med og lage var mild og god.

  Ryddingen derimot er utrolig slitsomt. Å jec blir jo aldri ferdig. Har ryddet siden februar. Å enda så er det en del igjen. Skjønner ikke hvordan det går ant å ha så mange ting.

  Menmen jeg er godt i gang. Så håper jeg at dagen i morgen blir bedre å at jeg kanskje får ryddet mye mer.

  Jeg har også veldig lyst til å trene i morgen, men vet ikke helt enda. Vi får se.

  Håper dere alle har hatt en fin dag ♡

  Vi blogges.

 • 0

  Ny sminkemetode. (TCMN/ Sophie Elise)

  Heihei dere. Ja dere ser vel overskriften min.

  Jeg satt på youtube en dag å kjedet meg utrolig masse. Så jeg søkte på blogg videoer. 

  Jeg bestemte meg fort på å se på Sophie Elise og TCMN. De hadde jo selvfølgelig sminkevideoer på youtube (gjennom bloggene sine).

  Jeg fulgte nøye med på begge å må si begge to er nydelige jenter. Måtte bestemme meg for å prøve en ting i dag å da helte jeg mere mot sminken til TCMN. Jeg har jo ikke sminket meg nøyaktig likens eller like fint men ja det ble en ny metode for min del.

  Hehe legger ut noen bilder av meg. (Før og etter sminke) +ett av mine øyne.
  Og bilder av de to videosnuttene på youtube. Så dere får se hva de heter.

  Ja dere ser vel forskjell på meg.

  Vi blogges.

 • 0

  Kylie Jenner Challange!

  Haha heihei ville bare henge meg på denne. Jeg vet dette er dumt da jeg allerede har prøvd det før.

  Men ja.

  Her er både før og etter to forskjellige.

  Btw - never try this. Med mindre du vim ha blåmerker rundt kjeften eller ja giga lepper. Jeg torte ikke gjøre det lenge denne gangen. Har gjort det to gang før.

  Jaja vel om dere gjør det lykke til.

  Vi blogges.

 • 3

  Kan det bli vanskeligere?

  Når jeg gjør ting for å ikke bli såret mer, men så blir jeg såret like mye  uansett.

  Av og til er det så utrolig vanskelig å være meg. Når noen får meg lei meg eller sint så sier jeg som regel meningen min, noen ganger blir det feil da det er det de er ute etter.

  Altså å få meg til å føle meg elendig osv. 

  Ja jeg har fått medisiner jeg skal bruke. Men har ikke begynt enda jeg jeg hater tabletter. + Jeg er redd for å ikke være meg.

  I tillegg så sitter jeg som regel alene hjemme hos meg å kjeder meg. Jeg har ikke så mye penger at jeg kan gjøre alt jeg vil.

  500 kr i uken til mat. (Men ble kluss forige uke). SÅ uka som kommer håper jeg det blir å går bedre.

  Jeg kan ikke reise på ferie.
  Ikke bare fordi jeg har lite penger meg siden jeg har AAP så har vi ikke lov til å reise utom Norge med mindre vi søker. Det er en dritt regel. Jeg som ønsker å dra til Syden og kose meg. Eller andre plasser.

  Jeg har ikke så mange ekte venner lenger. Skjeldent noen besøker meg. Å skjeldent jeg besøker de men det er kun pga lite penger å at jeg ikke har råd.

  Har du noen gang prøvd å fått vekk en person som betyr mye for deg. Men du må få den personen ut av livet fordi den personen sårer deg så mye. Det har jeg.

  Likevel hvor glad jeg er i personen og hvor mye den personen egentlig betyr. Kan bare ikke ha det slik.

  Kan ikke bare den personen slutte å bry seg om meg om jeg ikke betyr noen ting. Å slutte prøve å gjøre alt for å såre meg?

  Livet er vanskelig.

  Gleder meg til uka som  kommer. Vet ikke hvorfor jeg bare gjør det. For denne uka har det skjedd så mye som har vært vanskelig.

  Men jeg er glad for at jeg er hos mamma og pappa. De hjelper meg gjennom dagene. Katta "mi" Black Beauty er også her så det hjelper meg også.

  Jeg har klart å ikke skade meg. Å det er jeg stolt av. Jeg har begynt å forstå at skading ikke hjelper.

  Dette var bare et klussette innlegg.
  I tillegg våknet jeg å var kjempe dårlig form i mårrest.  (Beklager om dere mener bildet er for drøyt, men kløft er ikke farlig).

  Velvel ha en fin dag alle sammen!

  Vi blogges.

 • 0

  Min Snapchat.

  Heihei dette blir bare ett lite kort innlegg.

  Jeg ville bare si at om dere vil ha meg på snapchat er det bare å adde meg.

  Jeg kommer til og legge ut bilde med min snap. Så legger jeg ut bilder av dagen i dag. :)

  Vi blogges.

 • 0

  Lyst på lengre hår kjappere?

  Hei nå skal jeg skrive innlegget som jeg har lovet. Som handler om hårvekst.

  Jeg er ingen ekspert på dette området, men har lært mye i det siste og ja som jeg sa i ett annet innlegg så har jeg sett litt på forskjellige plasser og funnet flere gode råd.

  HER ER NOEN PUNKTER SOM ER VIKTIG OM DU VIL HA LENGRE OG SUNNERE HÅR -ting man helst ikke burde gjøre (bruke):

  1. Prøv så godt du kan å ikke bruk varme på håret, med det mener jeg rette (glatte) tang, krølltang,  bølge tang og hårføner. Alle slike produkt.

  2. Ikke børst håret ditt når det er bløtt!

  3. Ikke bruk hånduken til og tørke håret ditt med.

  4. Ikke stuss det hver hver sjette uke.
  5. Ikke vask håret ditt HVER DAG!

  6. Bruk kaldt vann for å vaske håret.

  NÅ HVORFOR IKKE?

  1: Grunnen til at man burde prøve å holde seg unna å bruke slike varme produkter på håret er rett og slett fordi at de skader og ødelegger håret ditt. De brenner håret ditt og klemmer det. De kan også gjøre slik at høre dott blir tørt og brekker. Man kan få flisete hår eller splitt i endene.

  Om du ABSOLUTT MÅ glatte håret ditt eller noe slik husk å bruk varme beskytter.  Disse finner både i kremer og sprayer.

  2: Ikke børst håret ditt når det er bløtt. Dette fordi at når du har nyvasket hår. Kan du ha en del floker. Uansett å børste håret når det er bløtt skader håret masse. Fordi om du gjør det og du har floker å du starter på toppen med en helt normal hårbørste. Kan du rive ut håret ditt, og flokene kan bli større.

  Tips om du må børste håret når det er bløtt. Bruk en kam med store tagger og my mellomrom. Selvfølgelig aldri start å børst håret ditt i fra toppen bynn nederst.  Fordi da slipper du så store floker og håret ditt blir ikke like mye skadet. Dette gjelder også tørst hår.

  3: Dette er en av punktene som er vanskelige, for vi er jo vant til å tørke håret med en hånduk. Når man gjør det fliser man håret og lager floker.
  Bare ikke bruk en hånduk. Ta heller en gammel t skjorte den er ikke så grov i fibrene og ødelegger mindre.  Man kan også bruke en mikrofiber klut. Men de koster mer.

  Hvis dere bruker hårføner husk varmebeskyttende spray!

  Aller helst la håret luft tørke og ikke børst det før det er helt tørt.

  4: Ikke dra til frisøren og få stusset det eller klippet håret hver sjette uke. Dette vil bare føre til at håret ditt står på en lengde veldig lenge og vokser omtrent ingen ting. (Greit nok) Har du masse splitte ender og slitt hår. Ta en stuss før du starter å spare.
  Håret blir friskt av å klippe det, men vil du ha langt hår så er det ikke lurt å gjøre dette for ofte.

  (Jeg selv har litt slitt og tørt hår. Så jeg skal prøve å få stusset det snart. Jeg har ikke vært hos frisøren siden i fjord. Da klippet de meg kortere enn jeg ba om. Nå har jeg hår ca ned til skuldrene. Litt kortere. Det er drit jeg prøver å endre.)

  Jeg kommer til å kjøpe mine egene frisør sakser og stusse mitt eget hår. Jeg kommer heller ikke til å gå til frisøren ofte. Kanskje 1 gang eller 2 i året. Kanskje enda mindre. Iallefall det spørs hvordan ting går for meg.

  Jeg skal selfølgelig ikke klippe meg med de sakene bare stusse tuppene (trimme) som jeg sa kun 1-2 ganger i året.

  Hvorfor ikke klippe så ofte som det er anbefalt? 

  Jo fordi håret vokser ikke fra bunn det vokser bra toppen altså fra røttene.  Der etterveksten din er.

  5: Ja dette høres sikker rart ut og ekkelt, men det er virkelig ikke bra å vaske håret hver dag. Dette fordi at de naturlige oljene som er bra for håret ditt som håret ditt danner. Venner seg til at det ikke skal være der. Og det sliter også utrolig mye på håret.

  Vil du ha sunnere hår. Prøv å gå så lenge som mulig uten å vaske håret ditt. Jeg vasker mitt hver andre dag eller hver tredje varierer. Noen dager kan jeg også gå 5 dager uten å vaske det.

  Triks for at det skal se litt bedre ut. Bruk dry shampo. Da slipper du Å føle at det er så oljete.

  6: Bruk kaldt vann i dusjen når du vasker håret ditt. Dette fordi om du bruker varmt vann åpner du "porene" i håret og da skader du håret ditt mer om de holder seg lukket. Så det som er lurt er kaldt vann da holder de seg igjen hele tiden. Enten så kan du bruke lunket vann mens du vasker og til slutt skyll av med kaldt vann slik at "porene" lukker seg.

  Noe som ellers er viktig som jeg ikke har skrevet over er VITAMINER.

  Når jeg får penger har jeg tenkt til å kjøpe meg noe som heter Biotin dette er noe som hjelper på hårvekst.
  Har også lyst å begynne med omega3 kapsler.

  Om du har veldig slitt hår er det lurt å kure det med en hårkur 1-2 ganger i uken.

  Vil du ha enda bedre hår lag deg sin egen hårmaske da vel å bruk det 1 gang i uken.

  Vel jeg har flere tips. 

  Kjøp deg kokosnøtt olje på helsebutikken eller vanlig matbutikk.
  Smør det i hele håret(maser det godt inn i hodebunnen). Du kan også sove med dette i. TA en plastpose over håret eller legg noe over puten som ikke skader håret. Hvor ofte man gjør dette er vel litt opp til hver enkelt. Jeg har ikke startet den der enda da jeg nettopp har prøvd hårmasken jeg lagde. (Men dette er noe jeg virkelig skal starte med). Vask dette ut dagen etter.

  Noen andre tips vel ja om du vil ha lengre hår maser hodebunnen din 5 minutter hver dag. Dette gjør at blodsirkulasjonen i hodet øker og får håret til å vokse fortere.

  Du kan også stå opp ned i 1 min. (Er på en måte det samme, blodet strømmer til hodet og gjør jobben sin).

  Vel nå vil jeg si meg ferdig med dette innlegget. Håper noen av dere fikk gode tips.

  Jeg kommer vel med nytt og bedre innlegg senere kanskje? :p

  Vel vi blogges! ^-^


 • 0

  Har lyst å lage videoer MEN.

  Ja nå har det seg slik at lenge har jeg hatt lyst å lage videoer til bloggen min.

  Desverre får jeg ikke dette til da jeg kun har mobil å blogge med. Som dere kanskje har sett så bruker alltid bildene mine å være under alt, det er fordi jeg blogger via mobil. (Utrolig irriterende).

  Det har seg nemlig slik at jeg ikke har noe Internett der jeg bor. Jeg prøver så godt jeg kan å få taki det, men det kan ta tid.

  Mitt andre problem. PCen min er "ødelagt". + Pc laderen.
  Dere vet der laderen skal stå inni PCen der er det to metall eller stål "tråder" de har selvfølgelig knekt.
  Ladern min fungerte bra. Så ble også "trådene" i den knekt. Så knekte selve laderen.

  Den ble glo varm og jeg klarte å brenne meg på den. Så tok jeg den ut av PCen og avkjølte den. Så knakk den bare. Veldig veldig rart.
  Uansett jeg kjøpte PCen min på komplett.no så ja jeg kjøpte den gjennom nett. Uheldigvis for min del har jeg mistet arkene som var med i sendingen. Jeg har forsikring på PCen.  Så siden jeg ikke aner hvor de arkene er får jeg ikke sendt den inn. Så nå må jeg finne en annen løsning.  Jeg skal ta kontakt med komplett i dag å spørre om de vet hva jeg kan gjøre. For de burde jo ha det lagret at jeg har bestilt PCen min fra dem?

  Jeg vet at det går, og fungerer  å filme med mobil og tydelighvis så skal man klare og  legge det ut på youtube via mobil. Jeg bare klarer ikke finne ut hvordan jeg legger de ut.

  Altså jeg lengter virkelig etter å legge ut sangvideoer på youtube å lage bloggvideoer. Å hærlighet sånn som jeg savner det. Så den dagen jeg får pc og nett igjen da skal jeg prøve å lage videoer.

  Ett annet problem jeg har med pc er at når jeg prøver å laste opp videoer så vil de ikke bli lastet opp. Er det slik kun på min blogg, hvorfor skjer dette. Noen som vet? Plis kom med tips.

  Vel det var alt for denne gang, skal prøve å skrive flere blogg innlegg i dag. Blant annet ett som handler om hårvekst. :)

  Vi blogges. 

 • 11

  Det er det værste jeg har gjort å det kommer jeg aldri til å glemme.

  Nå sitter jeg her i leiligheten min helt alene for meg selv. Jeg er lei meg.

  I dag begynte jeg igjen å tenke på hva som skjedde i 2014.

  For dere som ikke vet dette så var jeg i ett forhold. Jeg var forlovet. Jeg ble gravid... Jeg gikk på p-piller så det kom som ett sjokk!.

  Jeg tok testene kun fordi jeg følte noe rart i magen helt nederst. Kun dette fikk meg til å ta test. Å det var liksom som om noen sa til meg. "Du er gravid".

  Jeg tok 1 test den kvelden. For jeg klarte ikke vente til neste dag. Den viste en sterk strek og en veldig svak strek noe som er tegn på positivt. Det var bare test fra Kiwi. Uansett jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre.
  Tilslutt gikk jeg på stua så på han jeg var sammen med da å sa. Testen er positiv jeg er gravid! :o Han sa ikke mye. Ble veldig stille lenge. Så ble han sint.

  Dagen etter tok jeg en ny den var litt sterkere.

  Han ville ikke ha barn. (Derfor ble han sikker frustret).

  Når jeg kom hjem til meg selv senere kjøpte jeg en Digital graviditet test fra cleare blue, med uke indikator.
  Denne skulle vise hvor langt på vei jeg var. Å om jeg var gravid eller ikke.

  Var jeg ikke gravid ville det stått ikke gravid ell noe, om man var det sto det gravid med uke tall.

  På min sto det Gravid 1-2.
  Som vil si ja jeg var gravid,rundt uke 1-2. Dette ble enda verre for meg. Å først ble jeg sjokkert, så glad så trist.
  Jeg så på han jeg var sammen med. Han bare satt der. Å jeg begynte å gråte. Fordi jeg viste ikke hvordan jeg skulle ragere. Han sa jeg måtte ta abort. At han ikke ville ha unge. Jeg ble selvfølgelig bare mer lei meg da jeg er en jente som HATER OG VIRKELIG ER I MOT ABORT!!

  Jeg bestemte meg for å beholde, men så en dag kom han... Å jeg fikk slengt det ene etter det andre i trynet på meg. Om at det kom til å bli en hore unge. At det ikke kunne være han som var far til barnet. At jeg var en bitch. Å tro meg den dagen havnet jeg på legevakten av selvskading. Jeg ble strispet og måtte ta en sprøyte.   -Jeg taklet bare ikke alt som ble sagt-.

  Igjen var jeg bestemt på å beholde. 8 uker gikk å jeg begynte å merke ting. Fortsatt hver dag prøvde han å tvinge meg (presse) meg til abort.
  Jeg tenkte ikke smart nok den gangen. Jeg elsket han! Jeg ville ikke miste han. Jeg fikk valget... Ta abort eller mist meg. Om du tar abort mister du meg aldri. Jeg var lei av all klagingen å bråket og kranglingen. Til slutt sa jeg javel jeg gjør det.!..-.- MEN KUN FOR DIN SKYLD OG FORDI DU TVINGER MEG TIL DET.

  Jeg gråt mange dager. Til slutt dro vi til sykehuset. Juli 2014. Vi snakket med legene om abort. Jeg tok min første ultralyd. Han var med. Eneste problemet var siden jeg (vi) vurderte abort fikk jeg ikke lov til å se. Uansett hvor mange ganger jeg spurte Plis la meg få se. Så nektet de meg. (Grunnen til at jeg virkelig ville se var rett og slett fordi hadde jeg fått sett liv hadde jeg fått sett ungen min hadde jeg ALDRI klart å tatt abort. Men han var for "overbevisende".

  6/7 juli? Tok jeg en abort pille, jeg kastet opp så måtte tilbake å ta en ny. Dagen etter den 8 møtte vi opp på sykehuset. Der fikk jeg enda flere piller. Noen av de skulle svelges men andre rett og slett skulle føres opp i vagina.

  Jeg fullførte aborten. I sykt sterke smerter og i gråt og anger. Jeg ble dopet ned. Jeg var så dopet at jeg skylte ned etter embryoet eller som da var i starten av fosterstadiet  :'(
  10 uker på vei etter å ha båret vrdens beste å fineste engel i magen i 2,5 måneder. Tatt tilskudd jeg trengte. Alt for ingen ting.

  Han var der med meg han, satt å spilte å klagde på hvor lang tid alt tok. Som regel tar det 6 timer.  Men jeg brukte 10.

  Å jeg klarer ikke slutte å tenke på hva jeg har gjort. Det er det værste jeg har gjor og kommer ALDRI ALDRI ALDRI til å ta abort igjen. Uansett når jeg blir gravid og om vi holder sammen og alt det der.

  Jeg har det fortsatt kjempe vanskelig. Jeg slo opp med han jeg var i lag med. Jeg bare klarte ikke mer.

  En gang spurte jeg han om han ikke angret. Så sa han nei, jo jeg angrer på en måte men jeg er ikke klar til å bli far.  Han er 23 år blir 24. Greit nok livet hannes besto av spill... Men han hadde greid å bli en far. Han var sur fordi unger er DYRT. Å han ville ikke betale!!! Han tenkte kun på seg selv.

  Så nå er det jeg som sitter igjen med alt det vonde. Går ikke en dag uten at jeg tenker på det.

  Håper at en dag så kommer han virkelig til å angre å kjenne hvor vondt der er for meg. Å tenke seg tilbake å se hva han virkelig gikk glipp av.

  Legger ut ett bilde av meg som jeg tok via fb derfor er det Screen shot.  Jeg var gravid på det bilde. -dagen før aborten- eller noe slikt.

  Vi blogges. 

 • 4

  Vil du ha sunnere hår? ;)

  Heihei alle dere fine vakre mennesker.

  Nå i dag har jeg tenkt til og blogge om hår. Mitt hår og gi dere tips om hår. :) Håper dere liker tipsene. ^-^

  I det siste har jeg søkt mye på nettet og på YouTube og lett etter bra ting for å få hår til og bli bedre kvalitet og mest sannsynelighvis vokse litt.

  Målet og drømmen min er langt skinnende hår. Først og fremst ned til navlen. Dette vil ta meg lang tid. Denne gangen har jeg ikke tenkt til å gi opp.

  Håret mitt nå går ca ned til skuldrene mine.

  Sist jeg var hos frisøren klippet de meg kort. Kortere enn jeg ba om. Skulle aldri latt de få lov. Å selvfølgelig angrer jeg. Etter det har jeg ikke vært hos frisøren å det var i fjor en gang. Husker ikke når. Mange måneder siden.

  Håret mitt er desverre veldig slitt pga farging og bleking. Å det er utrolig irriterende. Likevel om jeg har skjerpet meg når det gjelder slikt.
  Vel nå har jeg farget håret mitt svart. For en uke eller 2 siden. Å slik skal jeg ha det LENGE.

  Ja jeg fant to til slutt en god del info om hår og hvordan man lager produkter som skal hjelpe. Og forskjellige "utfordringer".

  Det meste fant jeg på YouTube.  Fikk også tips av venner.

  Jeg var mest fokusert på hårmasker, men også dry shampo og masker for vekst. (På en måte en hårmaske men funker på mer enn bare glans.)

  Jeg fant ut mer om vitaminer. Hvordan man skal behandle håret. Hvordan man burde vaske det. Når man IKKE skal børste det. Med mer.

  Mye av dette har jeg hørt før og viste allerede en god del. Likevel var det spennende.

  Jeg fant en ting som heter Hairfinity det er vitaminer man kan ta slik at man får bedre hår. Så fant jeg noe som heter Biotin. Dette fant jeg på YouTube rett før ei venninde tipset meg om det. Da jeg så det trodde jeg ikke helt på Biotin. Da jeg så resultatene hennes ble jeg overbevist. Så nå vet jeg hva jeg vil kjøpe meg.

  Vil dere ha glinsende og mykere hår da må dere prøve hårmasken jeg lager. For den funket virkelig på meg og mitt hår. ♡

  Her er oppskriften:

  1. 1egg.
  2. 1ts Olio Extra Vergen DI Olivia (classico) -minste flasken.
  3. 3 ss olivenolje.
  4. Saften fra en halv sitron.
  5. 1 ss honning.
  6. 1 ss  Cocasa altså kokosnøttolje.

  Bland alt sammen varm i 30 sec i mikro.

  Denne kan du ha i tørt eller fuktig hår. Skal du fukte det bruk en spray flaske med lunket vann. -ikke ta for mye i av vannet. Så tar du bare fingrene nedi masken og sprer det ut i håret. Bruk en tannbørste nærme røtter. Del gjerne håret opp i seksjoner. Dette vil gjøre det enklere.
  Sitt i 20 min til 1 time. Så må du vaske det ut med kaldt vann og shampo får du ikke alt ut gang nr 1 ta mer shampo og vask en gang til.
  Balsam trenger du egentlig ikke men om du vil å har slitte tupper kan du ta balsam kun i tuppene. Skyld deretter ut etter 3-5 min.

  Jeg legger ut bilder. Så dere får se alle tingene + meg før og  etter hårmasken. Meg før er de med blomstrete topp. Kun 2 bilder. Så legger jeg de andre fra i går og i dag under de. Og det jeg brukte helt til slutt.

  Jeg kan skrive flere innlegg om hår. Kanskje litt senere i dag eller i morgen. Da jeg nå fokuserer på hårmaske.

  Maske for vekst:

  1. 1 egg.
  2. 1ss honning.
  3. 1 ss oliven olje.

  Jeg har flere oppskrifter og kommer også til å prøve å lage flere selv. Håper dere prøver det ut.

  Vi blogges.

 • 4

  Til dere Gutter og mannfolk!!!

  Heihei.

  Nå er jeg lei av at mange gutter og men prøver seg på meg. Eller at de skriver hei. Å blir sint om jeg ikke svarer.

  Tilogmed gamle menn kontakter meg å spør om jeg vil bli sammen med dem. Jeg blir rett og slett kvalm.

  Å når jeg ikke orker å svare eller forteller dem at jeg ikke vil ha kontakt med de, men de gang på gang prøver å ta kontakt og ikke gidder å holde seg unna meg sier det klikk.

  For dere som ikke vet det holder jeg på med en. Å jeg håper det kommer til å funke, det vet jeg ikke helt enda.

  Så jeg vil ikke ha noen forespørsler fra alle der ute om jeg vil bli sammen med dere eller om jeg kan sende diry pic osv. For nei ærlig talt. Det får dere ikke!.

  Jeg er ikke noen løs person. Jeg er en jente som liker forhold. (Langvarige).

  Ja jer er aldeles ikke fan av å være singel det er jeg ikke. Men bedre å være singel enn å bli såret 1000 ganger.

  Uansett. Alle som har en "p**kk" mellom bena og som vet jeg ikke vil flørte eller snakke eller slikt SLUTT Å TA KONTAKT MED MED. SLUTT Å PRØV GANG PÅ GANG Å LEGG MEG TIL SOM VENN! SLUTT Å SEND MEG IDIOTISKE BILDER PÅ FB ELLER SNAP ELLER HVOR DET ENN ER. Bare godta at jeg ikke vil.

  Svarer jeg ikke er det en grunn. Jeg vil ikke ha noe med deg å gjøre. Altså da snakker jeg om ukjente.

  Håper dere forstår.

  Vi blogges.

 • 1

  Underernæring og jernmangel.

  Heihei ja da er det en ny dag. I går var jeg på sykehuset hos legevakta.

  Fordi jeg var dårlig form og følte meg elendig. Legen fant ut at jeg er underernært og mangler jern.

  Så fikk streng beskjed om å spise mer mat å få i meg kalorier. Å bare ta det helt med ro å slappe av. Å det gjore jeg.

  Så nå i dag så føler jeg meg litt bedre etter å ha prøvd å spist 6 knekkebrød +3 pizzabiter. Dette fordi jeg prøvde å bli bedre å fjerne svimmelheten.  Fikk også opp blodsukkeret.

  Dette hjalp på mens jeg sov. Så nå er jeg faktisk mindre svimmel. Høres kanskje mye ut men var ikke det så lite jeg har spist de siste dagene. Og det var fiber knekkebrød. Så var ikke så mektig.

  Såå nå sitter jeg her å tenker om jeg skal høre på legen å slutte helt med dietten eller om jeg skal fortsette men passe på å spise mer normal mat i tillegg.

  Jaja vi blogges.

 • 5

  Syk (i allefall føles det slik)

  Hei dere. I dag så har jeg en vanskelig dag. Det har jeg vel hatt de 3 siste dagene. Men var ikke før i går at jeg virkelig fikk kjenne.

  Jeg er så svimmel og ekkel. Hodet mitt myser innvendig. Altså "rister" på en måte når jeg prøver å snu hodet eller gjøre ting. Når jeg reiser meg i fra en stol eller når jeg skal legge meg.

  Jeg holder på å svime av 1000 ganger noe som er utrolig ekkelt. Dere skjønner at tallet ikke er så høy men er slik det føles for meg.

  Jeg klarer ikke konsentrere meg å jeg bare ler og gråter i ett sett. Å jeg har ingen anelse hvorfor. Jeg klarer ikke kontrollere det.

  Jeg takler ikke for høye lyder.

  Det føles nesten ut som om jeg er dopet ned. Noe jeg vet jeg ikke er.

  Jeg begynte på en diett litt over en uke siden? Husker ikke helt når uansett jeg har trent veldig mye i det siste å gått veldig mye. Men har ikke økt mengden mat. Da jeg følgte "instruksene".

  Jeg trodde ikke noe var galt helt til jeg begynte å regne ut hvor mange kalorier jeg egentlig spiste på en dag. 5-700. Ikke mye Altså!  Å alt for lite i forhold til det jeg skal ha.

  Jeg trodde jeg spiste nok jeg men tydelighvis må jeg prøve å spise mer. I tillegg til dietten.

  Kan være at jeg ikke tåler dietten også.

  Jeg vet jeg mangler jern i fra før av.
  Så om jeg ikke blir bedre drar jeg til legen for en sjekk. 

  Jeg skal egentlig lage meg mat, men orker omtrent ikke gå da jeg kjenner at jeg er ekkel og svimmel. Men må gå da jeg skal fikse meg to fiber knekke brød med skinke, ost, agurk og litt majones. Bare for å se om jeg blir bedre. Blir jeg bedre vet jeg det er at jeg får forlite næring. Mat osv.

  Huff jaja å være syk (dårlig form) og helt alene er kjipt. I allefall i denne formen. Jeg er seriøst redd for å svime av.

  Å alt jeg gjør er å ligge da jeg ikke hæler å gå rundt. Prøver å sitte å men bare surrer.

  Så om jeg ikke skriver blogg innlegg på en stund vet dere hvorfor.

  Jeg beklager om det er noen skrive feil.

  Vi blogges.

 • 0

  Svar på spørsmålsrunden.

  Heihei ja da tenker jeg å svare på de spørsmålene jeg har fått. Virker ikke som jeg får fler. Så da setter jeg i gang.

  1. Har du plattfot? (Jeg anbefaler spesialsåler).

  Svar: Ja jeg har plattfot hatt dette i mange år. Holder på med oppbygning. Jeg har spesialsåler. De funker bra.

  2. Hvorfor ble det slutt mellom deg og kjæresten?

  Svar: Fordi vi hadde en krangel å jeg ble lei meg å såra. Derfor slo jeg opp å tenkte ikke det kom til å virkelig bli slutt, men det ble det vist.  (Men hvem vet hva som skjer i fremtiden).

  3. Bruker du kontaktlinser?

  Svar: Nei det er noe jeg aldri har brukt å tviler på at jeg kommer til å bruke det også. 

  4. Hva synes du om deg selv?

  Svar: Godt spørsmål. Jeg synes jeg er stygg og "feit". Men har ett fint ansikt og smil og øyne. Jeg synes det er vanskelig å være meg.

  5.Ryktes at du vil ta silikon?

  Svar: Ja er vel et sant rykte det. Jeg har snakket mye om silikon de siste månedene. Har hatt lyst på silikon siden jeg var 14 år. Jeg må spare for å få råd. Å det vil ta lang tid.

  6. Burde du ikke ha litt mindre kropp for at det skal bli noe vellykket (silikon)?

  Svar: Jeg jobber med saken. Bmi grensen er veldig på forskjellig fra plass til plass. Jeg trener 3 dager i uken på Maxgym. Går mye hver dag ikke hver dag jeg går tur men som regel går jeg 2-3 turer 3 dager i uken. Noen ganger blir det kun 1. Jeg blir jo utslitt jeg også en gang. Jeg går også på diett. Så dette blir med tiden. Har ikke tenkt til å ta det i dag uansett. Kanskje får jeg barn før det også hvem vet.

  7. Er du forelsket i noen for øyeblikket?

  Svar: Ja jeg er forelsket i noen akuratt i dette øyeblikket. ;)

  8. Kunne du tenkt deg å forlove deg snart?

  Svar: JA!:) Dette er noe jeg ønsker meg, men vil finne den rette først.
  (Har vært forlovet før)

  9. Hvem er din aller beste venn?

  Svar: Dette må vel være Natalie :D

  10. Går du på skole?

  Svar: Nei skolen gikk jeg ferdig i 2012. Begynner å bli lenge siden det nå.

  11. Er du gravid.

  Svar: Nei jeg er ikke gravid. Er jo ikke lenge siden jeg var det å ble tvunget til abort . 8 juli 2014. Har ikke kommet over det enda. Men jeg ønsker meg barn i nermeste fremtid da jeg ikke vil være en gammel mor.

  12. Har du en spesiell eller uvanlig hobby?

  Svar: Min spesielle hobby må vel være at jeg holder på å skrive bok og det at jeg skriver mine egene sanger. Uvanlig hobby, nei det tror jeg ikke jeg har.
  Ellers har jeg mange hobbyer blant annet sang og tegning.

  13. Kan du gi meg ett godt middag tips?

  Svar: Ja det kan jeg. Kyllingfilet med stekt søtpotet og bacon er super godt! ♡

  1. Lag marinade av rapsolje pomfri rydder og grillkrydder. Litt salt om du vil ikke mye. Bland dette sammen.

  2. Skjær tynne skiver av søtpoteter til "pomfribiter" ikke for tykke.

  3. Sett på ovnen til 175 grader.

  4. Ha potetskivene i marinaden og bland ha de så på rist med bakepapir eller plate. Spre de utover ikke oppå hverandre. 100-200g er mer enn nok for en person. Stek de i 15-20 minutter. Til de ser litt "sprø ut".

  5. Stek kylling filet i stekepannen 2 min på hver side på høy varme krydder med kyllingkrydder. Så stek den i 8 minutter bytt på hvilke  side etter noen min. Helt ha lokk over da vil den bli bedre.

  6. Stek bacon.

  Wolla nå har du en god sunn middag ♡

  14. Kan du skrive om hvordan klær du har på i dag?

  Svar: Har allerede skrevet om det tidligere i dag ;)

  15. Kan du lære meg mer om hvordan man pleier blomster.

  Svar: Nei dette er ikke min sterkeste side, men gi de vann minst 1 gang i uken.

  Jeg tar med bilde av middagen min i dag. Tok pølse i stede for kylling da jeg har spist kylling ofte i det siste. Men der ser dere potetene.

  Takk for alle spørsmål.

  Vi blogges.^-^

 • 2

  Har du allerede tatt på sminken og fine klær???

  Heihei dere.

  Mange av dere har vel hatt på sminken i dag å "de" fineste klærne. Eller klær sol skinny jeans og en nydelig topp.

  Da er det bare å fjerne alt av sminke igjen å være naturlig. Ikke rett eller krøll håret ditt denne dagen.

  I dag er det en spesiell dag. Hiv på deg joggeklærne å bare vær deg selv.
  Det har nemmlig jeg og mange andre. Jeg har på jobbe bukse og jogge genser. De er alt for store til meg. Så er veldig chille å gå i.

  Tør du?

  (Fortsatt lov til å stille spørsmål til spørsmålsrunden min).

  Vi blogges.

 • 7

  Plis kom med spørsmål?

  Jeg tenkte å prøve meg på en ny spørsmålsrunde. 

  Å denne gangen håper jeg kanskje at noen faktisk stiller meg spørsmål. Flere enn 3.

  Siden jeg ikke har så utrolig mange ideer for tiden. Så er det vanskelig å skrive bra blogg innlegg. 

  Vel håper dere kommer med noen spørsmål da. Hva som helt så lenge det ikke er for personelig.

  Til slutt ja jeg er singel igjen. Så vet dere det også.

  Ha en fin dag dere ♡

  Vi blogges.

 • 0

  Trives på trening ♡

  I dag var jeg på trening. Skulle egentlig det når Jeg sto opp i mårrest rundt 8 men så måtte jeg heller spise frokost å dra til banken å fikse svindle saken.

  Så etter det vill jeg så mye på trening igjen men da måtte jeg rydde mer i leiligheten min. Tilslutt bestemte jeg meg for å ta mer rydding senere å komme meg på trening.

  Da var klokken 12. Jeg går alltid til og fra trening så det blir på en måte en liten oppvarming. I tillegg tar jeg noen andre øvelser før jeg starter på det "værste". Jeg har styrke trening som gjelds hele kroppen å aktiverer utrolig mange muskler. Programmet er laget for å miste noen kilo å få flatere mage og slike ting. "Tilpasset meg".

  Noen av øvelsene er enklere enn andre å jeg vurderer å øke noen av vekten litt etterhvert. Må si det tyngste er armhevinger åå stang og den "pt planken".

  Likevel klarer jeg jo å komme meg igjennom alle øvelsene og jeg bruker 3 kvarter. Så går jeg på 3D møllen 15 minutter før jeg går hjem. Etterhvert kommer jeg også kanskje til å finne flere øvelser. Men ikke godt å trene for lenge og for mye på en gang.

  Liker du trening like mye som jeg gjør?

  Vi blogges.

 • 8

  Du er så feit hærregud! STIKK AV.

  Hei igjen alle sammen.

  Siden dette er ett tema jeg har tenkt på lenge får jeg vel bare hoppe ut i det å skrive om det.

  Ja folk kaller meg feit og sier stygge ting. Jeg har blitt mobbet hele livet.
  Jeg er så vant til det at det ikke plager meg lenger. Iallefall ikke på samme måten som før. Det har faktisk gjort meg sterkere å fått meg til å gjøre noe med det.

  Ja nemmlig jeg har nå endrer kostholdet mitt totalt. Jeg trener. Jeg har ett supert liv. Jeg ser også resultater. Jeg har jo kjempe langt igjen enda, men ting tar tid.
  Akkurat nå å i allefall frem til august skal jeg gå på denne dietten som jeg har skrevet om på bloggen før.
  Siden jeg nå er overvektig og ikke trives med meg selv å fordi jeg ikke vil ha sykdommer så gjør jeg noe med det.  Jeg vil være frisk å rask å klare å få den kroppen jeg drømmer om.

  Hva er en normal kropp? Vet du for jeg vet virkelig ikke hva som er normalt og ikke lenger. Jeg mener at det ikke finnes noe som heter normalt. Man burde få være den man er hvis man trives med det. Så lenge man ikke kan bli eller er alvorlig syk.

  Tykke jenter(damer) og også menn blir mobbet som regel for å være for store. De blir kaldt stygge fæle ting. Jec har vært der selv og vet hvordan mobbing er. Jeg har kanskje ikke vært kjempe kjempe stor. Slik noen kan være. Fordi om de er store betyr jo ikke det at de ikke er gode personer.

  De som er for tynne eller bare "normal tynn" eller at de har litt muskler uansett hvordan tynn man er så kan man også bli mobbet. Der har jeg også vært.

  Jeg selv mener jeg er chubby eller skal jeg si kraftig?.. Hmm. Ja for jeg er da aldeles ikke verdens tynneste. Jeg har ikke den kroppen jeg skulle ønske jeg hadde aldeles ikke. Men jeg prøver så godt jeg kan å nå målene mine for fremtiden.

  De som er for stor til å gjøre ting. De som er for tynn til å kle av seg klærne forran folk,men isteden for har på seg 2 lag for å se større ut. De som er slik som meg å ikke tør å vise seg i bikini på stranden pga man får så.mange rare blikk og er redd for å bli mobbet.

  Jeg var tynn før. Så ble jeg chybby. Så kraftig så feil. Så mye tynnere. Så la jeg på meg igjen. Å enda litt til. Så gikk jeg en god del ned men la på meg igjen så gikk jeg ned å så noen kg opp. Slik har livet mitt vert lenge. Jeg savner kroppen min som jeg var da jeg var tynn.

  Uansett hvordan man ser ut betyr ikke det at man har en dårlig personlighet.

  Vel jeg kommer ikke på Så mye å skrive da jeg måtte skrive alt på nytt glemte jeg ideen min som egentlig var mye bedre enn nå. Uansett alle fortjener en venn. Å alle må kunne få lov til å være den man vil være.

  Nå legger jeg til forskjellige bilder tilogmed noen av meg.

  En av de kroppene er min nå å en av de ønsker jeg meg, hvilken kropp det er forteller jeg ikke noe om. Dette fordi jeg er usikker på hvordan min vil se ut når jeg når mine mål. Å da må jeg være fornøyd med den kroppen jeg får.

  Om dere fikk velge en av disse kroppene jenter hvilken kropp ville dere valgt?

  Vi blogges.

 • 1

  Hvorfor SVINDLER noen MEG!?

  Heia alle sammen.

  I dag så har det vært litt av en dag.
  Jeg våknet med at jeg fikke ne melding i fra Advokaten/Vergen min.
  Altså han som hjelper meg med min økonomi. Ja det var bare å hoppe ut av senga det, få peg klær og begynne med rydding.

  Jeg fikk vite hvordan min nye økonomiske årding blir så nå slipper jeg sitte å være usikker.

  Vel det er jo ikke akkurat en nyhet for meg at noen svindler meg. Det har jeg skjønt i slutten av 2014. Fordi det var ikke før den tid at jeg klarte å finne ut hvem og hva.

  Jeg begynte allerede på den tiden å prøve å snakke med banken om problemet. Jeg sendte mail til de som trekte meg penger med de bare feilet. De ble aldri sendt.

  Banken kunne ikke gjøre så mye. Så jeg ble veldig fortvilet. Så jeg bestemte meg for at jeg ville anmelde det. Så langt kom jeg heller ikke. Dette fordi jeg var lite hjemme og opptatt med så mange andre ting at jeg ikke rakk å gå dit.

  Nå i dag har jeg heldighvis fått hjelp med saken. Banken hjelper meg så nå sitter jeg å fyller ut skjema for svindling som rett og slett skal bli tim en anmeldelse.  Noe jeg er utrolig glad for. De har allerede sperret ene bank kortet mitt. Uheldigvis for min del må de nå også sperre mitt aller nyeste kort som jeg fikk for ikke lenge siden. Da svindlerne har klart å svindlet meg på mitt nye kort også.
  Så da må jeg igjen få ENDA ett nytt bankkort for fjerde gang. 

  De som svindler meg trekker 299.- pr måned. De startet for første gang med å trekke meg 5 kroner  den 21-03-3014.

  Liksom hvorfor trekker man noen 5 kroner liksom det er det dummeste jeg har hørt. I følge banken var dette en test svindlerne gjore for å sjekke om de kunne svindle meg. Å om det virket.

  De som svindler meg heter:
  Transactions.no/Aarhus. 

  Jeg og banken + flere har nå funnet ut at dette skal være en såkalt "dansk dating side" eller for Norden.  Uansett hav skal jeg med det!?

  Jeg hater dating sider. Jeg har verken sett eller hørt om de før. Å liksom hallo Danmark...

  Vi prøvde til slutt å ringe de men fikk beskjed om at de ikke var tilstede altså utilgjengelig.  Slik ble det både på mail og tlf. Nå er jeg LEI.

  Å dette må det virkelig bli en slutt på.
  For til samme  allerede frem til nå trodde jeg kun de hadde trekt noe med 1000 kroner men i dag fant jeg ut at de allerede har trekt over 2000!

  Banken har lovd meg at jeg skal få pengene mine tilbake det håper jeg virkelig. Å at de som gjør dette fjerner seg i fra mitt liv. Å slutter med å svindle meg OG ALLE ANDRE.

  Jeg aner ikke om det er noen andre som blir svindlet av disse, men nå er dere i allefall klar over at disse er svindlere. Hold dere langt unna dem.

  Å ikke minst vær forsiktig med å kjøp ting på nett. De kan få informasjon gjennom slike ting.

  Så nå sitter jeg her i sjokk. Å er fortvilet og lei meg over at banken må sperre kort nr 4 på 1 år! Ellers har jeg det bra jeg bare skjønner ikke hva folkene tenker med.

  Hadde nesten vært morsomt å gått til tv2 hjelper deg med denne saken.

  Håper dere der ute har en bedre dag en meg ha en fin fin dag alle sammen. :)

  Legger ut 2 bilder ett av ene skjemaet. Nr 2 av katta mi. ♡

  Vi blogges. 

 • 1

  God morgen.

  Hei i dag så Har det bynt å snø igjen. Regnet også en god del.

  Jeg  sitter bare å venter på å kunne få gå til Maxgym da jeg kjeder meg så sykt mye at jeg ikke har noe annet å gjøre. Så da vil jeg trene.

  Nå har jeg i det minste spist frokost. Å fått i meg det jeg skal. Trenings klærne er på å jeg er egentlig ready to go.

  Har tatt 6 ProBalance Tab
  1 Jorbær-banan Shake + en ss Fersken Aloevera juce.

  Dette blir min første dag på trening etter jeg satt in p-staven. Kjenner jeg både gleder å gruer meg.

  Ha en fin dag alle.

  Vi blogges.

 • 0

  Shopping med Carina og Mormor

  Hei igjen alle sammen.

  Ja jeg har egentlig ikke så mye å skrive om så da hopper jeg bare i ett innlegg.

  Først så avtalte jeg og Carina at vi skulle på Amfi. Fordi hun hadde noen ærend. Så da tenkte jeg jaja hvorfor ikke jeg kjeder meg har ingen ting å gjøre så ja jeg kunne jo like greit bli med.

  Når jeg kom i gangen ringte mormor meg. Så sa hun hva skjer. Jeg svarte med at jeg skulle til å dra til Amfi med Carina. Så da ble vi enige om at min kjære mormor også kunne bli med. Vi hadde en koselig liten gåtur dit. Først så ble jeg med Carina dit hun skulle mens mormor gikk opp på H&M der skulle jeg møte mormor etter vi var ferdige.

  Så gikk Carina hjem da jeg ville være litt lenger med mormor så gikk jeg opp å møtte hun. Så så vi på klær. Hadde aldeles ikke tenkt og kjøpe meg noe som helt. Det bare klødde veldig i fingrene. Så nå har jeg to nye fine kjoler. Den ene skal jeg sy om litt. Ikke jeg da men en skredder. Kostet jo kun 99 å den passet perfekt over alt alt annet en øverst i ryggen pga puppene mine er litt for store. Så da skal jeg få fikset det. Fordi den er bare så nydelig.

  Den ene kjolen er blå med blonder trodde den skulle bli alt for liten siden den så veldig liten ut. Måtte bare prøve den å PANG der satt den. Å jeg bare måtte kjøpe den elsker den!! ♡ Den er super god å ha på å den er behagelig.

  Den andre er rød. Sweetheart.

  Så kjøpte jeg meg salat og en grov big bite med Coca Cola zero. Spiste salat til lunch og taco salat til middag. Å så sparer jeg big biten til kvelds. Unna meg bittelitt ekstra på en lørdag.

  Det var en utrolig fin og koselig butikk tur med venner og familie. ♡

  Nå sitter jeg å venter på at jeg og Carina skal spille Kubb. Ute.
  Mens jeg drikker masse sitron vann. Det er så utrolig godt med vann.

  Vi blogges.《3

 • 2

  Her sitter jeg og koser meg (mens de fattige sliter)

  Hei alle sammen mitt tema i dag kom litt ut av det blå. Håper dere liker det.

  Det finnes så utrolig mange barn både her i Norge og i mange andre land som har det vondt. Mange familier har dårlig råd. Noen er fattige.

  Det er ikke bare de som har en annen kropsfarge enn oss som sliter. Likevel om det kanskje er de som sliter mest men på en helt annen måte enn oss.

  Jeg er ingen rasist. Slik at alle dere som leser dette vet det.

  Alle er mennesker alle fortjener ett liv. Uansett om de kommer i fra Afghanistan eller i fra Iran eller pakkistan eller fra Filippinene. Tilogmed om de kommer i fra Russland, Danmark eller Norge og selvfølgelig alle andre land. Uansett hvor man kommer fra så har man rett til og leve.

  Det sies at Norge er det beste landet å bo i. I mine øyne føler jeg at andre land kan være like bra, sammtidelig som at jeg vet at vi som bor i Norge har så mye mer.

  Jeg er litt sjule på de som bor i andre varme land. Synes Norge kunne vært litt varmere.

  Å være fattig er VANSKELIG. Det er vondt. Det er trist. Det er kjedelig. Det er helt forferdelig.

  Hvordan jeg vet det. Jo fordi jeg har ikke alltid hatt et liv med penger og slikt. Å ja alle trenger jo ikke vite alt.
  Uansett jeg har kjent familier før som har hatt dårlig råd. Jeg ser tiggere i Oslo og i Trondheim og nå har noen tilogmed kommet til Orkanger. Har foreløbig bare sett 2 stykker. Håper virkelig ikke det blir flere. Jeg tør nesten ikke gå på gaten når folk sitter og tigger. Jeg blir små redd. De er jo ikke farlige, men det er bare en følelse jeg får.

  Noen ganger gir jeg litt penger men ikke jeg en gang har råd til å gi penger til ALLE. Nå fortiden har jeg jo nesten ikke råd til å være meg. Økonomien min er veldig trang.

  Det finnes familier som ikke kan eller klarer å ta vare på hverandre eller ta vare på barna sine da de har for lite å rutte med. I utlandet er det kanskje noen hakk værre enn her i Norge.

  De som ikke bor her i vårt nydelige land Norge. Som sliter. Må bære og grave etter vann. Noen har vann men det er skittent. De må slite og jobbe for all maten de får og har. Noen spiser kun en liten kopp ris om dagen. Andre har litt mer. Noen sulter seg. Noen har ikke engang foreldre som kan passe på dem.

  Tenkt deg en dag du som bor her i Norge. Å måtte gå maaaange timer om dagen kun for å hente vann. De bærer det som regel i bøtter på hodet. Tenkt deg at du må lage absolutt alt selv helt fra bunnen av. Ingen ting er ferdiglaget. Tenk deg hvor sulten du hadde vært om du fikk kun en liten kopp ris om dagen som kanskje nesten smakte som ingen ting. Du kjenner kun at du tygger noe. Hadde du vært dem hadde dere garantert skjønt hvor vondt de har det. Heldighvis er vi så heldige i allefall de fleste av oss. Så vi kan vite hvordan det er å føle seg bra. Føle at man lever. At man kan spise når og hvor man vil. Trenger ikke lage alt fra bunnen av likevel om det er det beste. Vi trenger kun å gå til vasken for å hente vann. Vi har både glass og flasker. Vi er heldigere enn det de er. Likevel om vi ikke kanskje har det 100% på topp.

  Vi har luksus i alle mulige måter. Mens de de må kjempe seg igjennom hver eneste dag for å overleve.  Jeg er glad jeg er meg.

  De som bor i utlandet i fattige strøk har så lite penger at det er kun noen som får gå på skole. Mange blir tvunget til og jobbe. Små barn og store.

  Noen har ikke mat så de sulter helt og til slutt dør de. :( Mange har alt for dårlig råd. Hvis de blir syke eller noen ring om noen får Malaria eller hvordan det skrives. Så blir de utrolig dårlige. Finnes jo mange sykdommer. Ikke alle har råd til å dra på sykehus. Ikke alle har ett sykehus i nærheten en gang.

  Mange av barna blir adoptert eller får faddere for ar deres foreldre eller søsken eller hvem som helst som har ansvaret for de vil at de skal ha det bra og få ett bedre liv. I mange andre land finnes det regler på om man kan ha jenter eller gutter og de har mange tradisjonen og forskjellige ting.

  I Norge så kan vi ha dårlig råd. Man kan ha det vanskelig hjemme. Man kan være uteligger. Tigge etter penger. Mange bruker penger på narkotika som i mine øyne ødelegger livet.

  Ikke alle er bortskjemt og får det de peker på. Mange trenger støtte og hjelp fra andre familier for og leve.

  Heldighvis har vi som regel en plass og bo elle ri det minste ett tak å være under. Vi har dusj og badekar og basseng.

  De stakkars andre fattige som ikke bor i Norge har ikke dusj. De lager.

  Ett annet tema er KRIG. Mange andre land har krig. De har nesten ikke fred på noen av plassene. Folk dør. Ja vi har hatt 2 kriger her i Norge også. Heldighvis er det ikke krig hver dag. Vi har ikke bomber som blir skutt ned i skoler eller slike ting.

  Jeg kan bare si en ting jeg er alldeles ikke rik, men jeg er ikke fattig heller likevel om jeg sliter litt med økonomi fortiden så får jeg kjøpt mat og jeg har klær.

  De som bor i andre land som er veldig fattige land har som regel ikke så mye klær. De har ikke "hus" i allefall ikke slike hus som vi har da snakker jeg om de plassene som har det værst.

  Mange går å leter i søppelen etter mat. Tilogmed her i Norge kan noen finne på det.

  Vel nå har jeg snakket mye om dette. Så nå vil jeg bare si litt hva jeg gjør.

  I dag har jeg blitt ferdig med å spise frokost. Å skal snart ta meg litt frukt. Som ett mellom måltid før middag.
  I dag har jeg utrolig vondt i ene øyet mitt det er rødt og det klør. Ellers så er leppene mine såre og tørre så jeg skal smøre de med den utrolig bra lipsylen Carmex.

  Vel nå vet jeg ikke hva mer jeg skal si annet enn at jeg kommer til å legge ut bilder.

  Ha en fin dag alle sammen.

  Vi blogges. ♡

 • 1

  Starten på ett bedre liv. (Mitt liv)

  Hei alle dere nydelige lesere.

  Likevel om jeg har skrevet lite på bloggen i det siste har jeg enda ikke gått ned i 0 lesere noe som er utrolig bra.

  Livet mitt er egentlig supert nå samtidig som det er veldig vanskelig. Slik er det når man mister noen som betyr veldig mye (personen er ikke død) bare ting har endret seg. Så har blitt mye såret av den personen så godt å få litt "fri".

  Jeg kan vel starte med at jeg kom meg hjem igjen til min egen leilighet i går.

  I går bleket jeg og stripet håret mitt. Dette var et eksperiment sammen med min storesøster Maibritt. Begge to så ikke ut på håret etterpå så i dag blir det helfarging. Mitt hår er blått, brunt, gult, orange, blondt, gult, svart og lilla. Hennes hår er svart, rødt, orange, gult, blondt, og brunt. SÅ JA vi har utrolig mange farger i hårene våre. I tillegg så ser vi ut som dalmatinere da stripene feilet. Så i dag farget jec håret mitt svart som er en fin farge til meg. Savner svart.
  Tilslutt må jeg bare si at det var veldig morsom opplevese og vi hadde det veldig morro. Vi lærte av våre feil.

  Nå vil jeg over til ett annet tema det er faktisk helse og skjønnhet. + Trening og kosthold.

  I går så fikk jeg endelig hentet ut pakken min med den nye dietten min. Gledet meg som en liten unge til å ta ut pakken å åpne den.

  Jeg dro en tur hjem til mamma og pappa så viste jeg mamma produktene. Mammaen min heter Laila. Hun er værdens beste mamma. Uansett jeg dro videre med søsteren min Maibritt og Kai som er forloveden hennes. Vi handlet mat og slikt. Så fikset vi håret etter det. Jeg var på besøk hos de. Vel dette er vel ikke direkte om temaet jeg sa men må jo ha med noe annet en kun det også men handler jo også om meg og hva jeg gjør med de produktene osv.

  Ny diett. I dag startet jeg med 28DAYS
       BODY MISSION .
  Dette er da en diett som jeg skrev over. Den er i fra et firma som heter LR. Det jeg bruker heter Figu Activ.
  Dette er naturlige produkter og det er også Aloevera. :D

  Dagen min går ut på å faktisk trene, gå turer og trene styrke som da vil si en blanding av styrke og kondisjon. Er jo ikke bra å trene kun en av de alene. Jeg er også ute etter å minske vekten min da jeg faktisk er overvektig.

  Målet mitt er å miste 20-33KG. Men jeg setter meg små mål i de store. Så vet ikke helt kanskje 5 kg på 4 uker? Eller er det også for mye. Vet ikke helt hvordan å hvor mye jeg kan gå ned av denne smarte fine nydelige og bra dietten. Fordi det er forskjell fra person til person.

  Måltidspalenen min er enkel.

  Frokost:
  6 Tab (ProBalance). + Shake Latte Macchiato + 1 ss Aloevera(fersken) juce.

  Mellommåltid: Frukt og grønt.

  Middag: Sunn mat feks kyllingwok.

  Kveldsmat:
  6 Tab(ProBalance) Shake Jorbær-banan eller tomatsuppe. Figu Activ Protein Drink + 1ss Aloevera (fersken) juce.

  Det ser kanskje kjedelig ut men det er faktisk ikke kjedelig det er variert og det er veldig bra produkter. Det smaker også godt. Må si jeg har mest problemer med tablettene og Shake Latte Macchiato da jeg ikke er fan av kaffe men den er ikke så ille at jeg ikke klarer.

  I dag har jeg kun blitt ferdig med frokosten. Å det var rundt 10 halv 11 jeg er enda like mett.

  Om jeg får søtsuget så har jeg også Praktiske Bars. De er selvfølgelig med i pakken min og er også fra samme produsent(firma).

  De finner i 3 forskjellige smaker
  Crunchy Caramel,  Jorbær-Yoghurt og Nougat. Jeg valgte Nougat da jeg elsker sjokolade så håper den er god. Det tror jeg den er. Crunchy Caramel har jeg faktisk smalt før og den er veldig god.

  LR har ikke kun shaker og barer og slanke produkter og kosttilskudd skulle jeg til å si. De har også sminke, parfyme, kremer og alle mulige bra ting.
  Så lurer dere på noe feks priser er det bare å spørre meg så skal jeg gi svar.

  Kan jo si hvilken pakke jeg har. Min heter igjen som jeg sa lenger opp. 28DAYS
       BODY MISSION.
  Dette blir kanskje ett langt blogginnlegg. Vil bare si jeg setter pris på alle dere som faktisk tar dere tid til å lese alt.

  Foresten lurer dere på priser og slik er det bare å spørre så skal jeg gi svar.

  Jeg kan vel si alt som er med i pakken så her er en liste.
  Hei alle dere nydelige lesere.

  Likevel om jeg har skrevet lite på bloggen i det siste har jeg enda ikke gått ned i 0 lesere noe som er utrolig bra.

  Livet mitt er egentlig supert nå samtidig som det er veldig vanskelig. Slik er det når man mister noen som betyr veldig mye (personen er ikke død) bare ting har endret seg. Så har blitt mye såret av den personen så godt å få litt "fri".

  Jeg kan vel starte med at jeg kom meg hjem igjen til min egen leilighet i går.

  I går bleket jeg og stripet håret mitt. Dette var et eksperiment sammen med min storesøster Maibritt. Begge to så ikke ut på håret etterpå så i dag blir det helfarging. Mitt hår er blått, brunt, gult, orange, blondt, gult, svart og lilla. Hennes hår er svart, rødt, orange, gult, blondt, og brunt. SÅ JA vi har utrolig mange farger i hårene våre. I tillegg så ser vi ut som dalmatinere da stripene feilet. Så i dag farget jec håret mitt svart som er en fin farge til meg. Savner svart.
  Tilslutt må jeg bare si at det var veldig morsom opplevese og vi hadde det veldig morro. Vi lærte av våre feil.

  Nå vil jeg over til ett annet tema det er faktisk helse og skjønnhet. + Trening og kosthold.

  I går så fikk jeg endelig hentet ut pakken min med den nye dietten min. Gledet meg som en liten unge til å ta ut pakken å åpne den.

  Jeg dro en tur hjem til mamma og pappa så viste jeg mamma produktene. Mammaen min heter Laila. Hun er værdens beste mamma. Uansett jeg dro videre med søsteren min Maibritt og Kai som er forloveden hennes. Vi handlet mat og slikt. Så fikset vi håret etter det. Jeg var på besøk hos de. Vel dette er vel ikke direkte om temaet jeg sa men må jo ha med noe annet en kun det også men handler jo også om meg og hva jeg gjør med de produktene osv.

  Ny diett. I dag startet jeg med 28DAYS
       BODY MISSION .
  Dette er da en diett som jeg skrev over. Den er i fra et firma som heter LR. Det jeg bruker heter Figu Activ.
  Dette er naturlige produkter og det er også Aloevera. :D

  Dagen min går ut på å faktisk trene, gå turer og trene styrke som da vil si en blanding av styrke og kondisjon. Er jo ikke bra å trene kun en av de alene. Jeg er også ute etter å minske vekten min da jeg faktisk er overvektig.

  Målet mitt er å miste 20-33KG. Men jeg setter meg små mål i de store. Så vet ikke helt kanskje 5 kg på 4 uker? Eller er det også for mye. Vet ikke helt hvordan å hvor mye jeg kan gå ned av denne smarte fine nydelige og bra dietten. Fordi det er forskjell fra person til person.

  Måltidspalenen min er enkel.

  Frokost:
  6 Tab (ProBalance). + Shake Latte Macchiato + 1 ss Aloevera(fersken) juce.

  Mellommåltid: Frukt og grønt.

  Middag: Sunn mat feks kyllingwok.

  Kveldsmat:
  6 Tab(ProBalance) Shake Jorbær-banan eller tomatsuppe. Figu Activ Protein Drink + 1ss Aloevera (fersken) juce.

  Det ser kanskje kjedelig ut men det er faktisk ikke kjedelig det er variert og det er veldig bra produkter. Det smaker også godt. Må si jeg har mest problemer med tablettene og Shake Latte Macchiato da jeg ikke er fan av kaffe men den er ikke så ille at jeg ikke klarer.

  I dag har jeg kun blitt ferdig med frokosten. Å det var rundt 10 halv 11 jeg er enda like mett.

  Om jeg får søtsuget så har jeg også Praktiske Bars. De er selvfølgelig med i pakken min og er også fra samme produsent(firma).

  De finner i 3 forskjellige smaker
  Crunchy Caramel,  Jorbær-Yoghurt og Nougat. Jeg valgte Nougat da jeg elsker sjokolade så håper den er god. Det tror jeg den er. Crunchy Caramel har jeg faktisk smalt før og den er veldig god.

  LR har ikke kun shaker og barer og slanke produkter og kosttilskudd skulle jeg til å si. De har også sminke, parfyme, kremer og alle mulige bra ting.
  Så lurer dere på noe feks priser er det bare å spørre meg så skal jeg gi svar.

  Kan jo si hvilken pakke jeg har. Min heter igjen som jeg sa lenger opp. 28DAYS
       BODY MISSION.
  Dette blir kanskje ett langt blogginnlegg. Vil bare si jeg setter pris på alle dere som faktisk tar dere tid til å lese alt.

  Foresten lurer dere på priser og slik er det bare å spørre så skal jeg gi svar.

  Jeg kan vel si alt som er med i pakken så her er en liste.

  1. Delikate Shakes.
  1 Shake boks Latte Macchiato.
  1 Shake boks Jorbær-banan.

  2. ProBalance.
  1 boks tabletter. 

  3. Figuractive Protein Drink.
  1 boks.

  4. Vital Crunchy Cranberry.
  1 boks.

  5. Praktiske Bars.
  Nougat  (husker ikke hvor mange som var i pakken).

  6. LR shake flaske.

  7. Egen LR perm.

  8. Alt man trenger av info for å starte og Jobbe med det. Altså brosjyrer. Kataloger, prislister. 

  9. Det er også brosjyre om hvordan man bruker produktene eller i allefall forslag.

  10. Tilslutt er det en side på nettet med veiledning der man kan sette inn vekt osv å se fremgang. + mer.

  Noe jeg kjøpte med ekstra: 1 flaske fersken Aloevera juce.

  PS,  viktig å drikke masse vann når man driver med dette. Vann er JO viktig eller også. Sitron skiver i vannet for å friske det opp.

  Når det gjelds skjønnhet var bare tanken at de selger også kremer og sminke og såpe tilogmed tannkrem.
  Utrolig bra produkter.

  Vel til slutt men ikke minst trening kan være viktig. Jeg trener men har ikke startet etter påsken enda. Så begynner mandag til uken som kommer.

  For at jeg selv skal se fremgang legger jeg nå også ut bilde av hvordan jeg ser ut nå. Jeg vil heller være ærlig med værden enn å lyge. (Kan ikke si jeg er stolt av kroppen min men) jeg er på bedringens vei. Målet mitt er å få flat mage og mindre låt mer muskler osv. Dette kan ta tid men ting tar tid. Skal klare det til slutt. 

  Gleder meg ♡

  Vi blogges. 

 • 2

  Vanskelige dager.

  Hei dere.
  I det siste har jeg hatt lite nett og vært mye borte. Defor har det blitt lite blogging. Ikke bare det men er vanskelig å vite hva jeg skal skrive.

  I den siste tiden har jeg hatt det veldig vanskelig. VELDIG vanskelig. I allefall føles det slik. Jeg har vært utrolig mye lei meg å grått utrolig mye. Slik går det når livet er komplisert. Er jo ikke alltid like lett.

  Å ha det slik som nå gjør rett og slett vondt. Liksom det å bli såret så sykt mye av en person. Å bli trykket så langt ned. Se mørket i stede for lyset.
  Likevel så prøver jeg å stå oppreist. Uansett hvor vanskelig å hvor vondt ting er.

  Jeg prøver å få ut frustrasjonen min. Jeg gikk en tur i dag å det føltes bra.
  Likevel om jeg har mest lyst til å sette meg ned å gråte hvert sekund.
  Jeg prøver å tenke på andre ting. Å ikke la det plage meg.

  Høre på musikk og se tv og serier og YouTube.  Det funker bra.

  Jeg begynner å bli sliten av å være så mye lei meg. Jeg skulle også ønske DPS tok kontakt snart. Da det ble avlyst igjen den 17 mars. Så har ikke vært der på en måned snart og det er ikke så enkelt. Fordi det er så mye som skjer. Å så mye jeg vil snakke om. Ikke minst blir jeg "sprø" av å vente på å få medisinen min.

  Ikke bare det men jeg sliter med sjalusi... Jeg prøver å ikke bli det prøver å kontrollere det men føler det nesten er umulig.

  Vel.. Håper dere har en fin dag for min er helt midt på treet.

  Vi blogges.

 • 1

  0 blogging (0 nett)

  Hei dere.

  Grunnen til at jeg ikke har blogget noe er rett og slett fordi jeg ikke har noe Internett.  Får ikke før den 20 april. Så derfor blir det lite blogging fremover desverre.

  Håper jeg kan skrive innimellom.

  I dag har jeg hatt en morsom dag.
  Har vært på bowling.

  Så nå sitter jeg å ser på Harry Potter og den vise stein. Mens jeg venter på at paradise skal bynne. Sammtidelig lager jeg meg kveldsmat.

  Vel vi blogges.

 • 6

  Ny måned, nye muligheter♡

  Hei alle dere supre mennesker.
  Nå mens jeg holder på å lage meg middag ville jeg skrive ett blogginnlegg.

  Jeg prøver noe nytt i dag så jeg lager meg Ostepølse med bacon rundt.
  Så skal jeg ha lompe, ketsjup og potetsalat i tillegg.  Gleder meg.
  Står i stekeovnen nå så da er det bare å vente.

  Ja i dag er det 1 april. Det er dagen der mange spøker (tuller) med andre folk. Å det er en ny måned.

  I denne måneden har jeg tenkt til å få igang treningen min igjen. Å det gleder jeg meg masse til. Jeg skal også bynne med LR. Figur Activ.
  Som vil si Alovera produkter.
  Jeg tar en 28 dagers "diett" utfordring, men skal fortsette til jeg når målet mitt. Det var eller er i allefall planen min. Så får jeg se hva som skjer.

  Det går jo i supper, shaker, barer, juce, te, proteinpulver og noen supre tabletter. :D 

  Kommer til å skrive mer om dette senere. Når jeg har kommet i gang. Bynne ikke før torsdag,  onsdag neste uke. Altså etter påsken. 

  Vekten min har kun stått stille den siste måneden eller de to siste kanskje. Kun 100g opp og ned.
  Så jeg håper at vekten min begynner å gå ned snart. Det er jo veldig viktig for meg.

  Treningen åå ja treningen skal jeg jo bynne med igjen nå. Å jeg gleder meg så utrolig masse. Skal også trene hjemme tillegg til trenings senter + gå (jogge turer) ♡

  Håper denne månden blir bedre enn mange av mine andre. Å at jeg kan spre glede.

  Vi blogges. 

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits