kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ostekake💖👍🎂

Hei alle dere fantastiske mennesker. Her er min supre ostekake oppskrift.
Det er i allefall den beste ostekake jeg har lagt.

Ingredienser:

Bunn:
300 Bixit kjeks
150 g smør

Fyll:
1 pk jorbærgelépulver
2,5 dl kokende vann
3 dl lettrømme
200 g kremost (Philadelphia orginal)
100 g melis
1 ts vaniljesukker
3 dl kremfløte

Pynt:
1 pk blåbærgelépulver
2,5 dl kokende vann

Fremgangsmåte:

Knus kjeksen ved å ha den i en plastikpose og kjevle over. Bland kjekssmulene med smeltet smør. Ha en kakering (26 cm i diameter) direkte på et passende fat. Klem kjeksblandingen i bunnen og helt inn til kanten på kakeringen. Sett det kaldt.

Løs opp jorbærgelépulveret i kokende vann. Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Pisk sammen rømme, kremost, melis og vaniljesukker. Pisk kremfløten stiv og pisk kremen deretter inn i fyllet. Pisk til slutt inn avkjølt gelé i en tynn stråle. Hell fyllet i kakeformen og la kaken stivne i kjøleskapet (2-3 timer).

Løs opp blåbærgelépulveret i kokende vann. Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Hell i formen og sett kaken tilbake i kjøleskapet til gelélokket har stivnet. Skjær forsiktig langs kakeringen med en kniv og fjern kakeringen.

Tips: Vil du få ett finere gele lag på toppen bruk en stor skje hell gelén ned i skjen så det renner utover. Om du vil pybte kake  litt ekstra kan du bruke bær eller frukt i gelelokket på toppen om ønsket. Feks blåbær, jorbær eller kiwi.

Ikke bruk hurtiggelé til denne oppskriften.

Bruk elektrisk mikser når du blander fyllet, slik at blandingen blir helt jevn.

Ikke ta av kakeringen før du heller over geléen. Selv om du setter kakeringen tilbake rundt kaken, vil geléen renne ut igjennom sprekkene mellom formen og kaken fordi den er så tyntflytende.

Det er min erfaring at kjeksbunnen kan sitte litt fast i fatet når kaken kommer rett fra kjøleskapet, så jeg pleier å la kaken stå i romtemperatur en liten stund før severing. Da blir smøret i bunnen mykere og kakestykkene penere.

Kaken er holdbar i kjøleskapet!

Håper noen av dere prøver den ut. Lykke til♡

Vi blogges.

 • 0

  Kino ♡

  I dag fikk jeg viljen min igjen og det ble kino.  Ikke bare det, men jeg var så heldig å få velge filmen også.

  Så jeg valgte San Andreas. En Action film. Jeg vil ikke avsløre filmen men kan si jeg angrer ikke ett sekund på at jeg valgte den. Super bra film. Jeg vil tillogmed se den igjen men helst i 3D. Så i 2D denne gangen.

  Å nå har jeg spist god middag Tadory chiken♡

  Vi blogges.

 • 2

  What happend today.

  En kopp kakao kan vel ikke skade. I dag var jeg på Amfi med mormor. Vi tok oss en kopp kakao. Det må da vel være lov en gang i blant?  Likevel om jeg trener. Jeg kan jo ikke straffe meg eller slutte med alle godene.

  Tok meg også ett glass pepsi i dag fordi jeg var tørst og mormor spanderte.

  Vi var også på H&M jeg så etter en svart high waist shorts og en kort topp. Jeg fant det jeg ville ha men hjalp ikke så mye når jeg ikke får penger før mandag. De ville heller ikke legge set av til meg. Så nå går jeg og bekymrer meg for at mine størrelser skal bli utsolgt før jeg rekker og kjøpe klærne. Det var noe jeg virkelig ønsker meg og er ikke lett og finne klær som passer meg så bra som de gjore lengre.

  Jeg bare krysser fingrer og tær å satser på at mine størrelser fortsatt er der.

  Klærne var super behagelig å ha på seg å jeg elsker de. Jeg mener det virkelig jeg blir så lei meg om de er borte på mandagen.

  Jeg har 300 på sparing men jeg kan aldeles ikke bruke av de jeg må klare å spare nå å har klart å ikke røre de denne uka. Det er vanskelig men sammtidelig veldig godt. Godt å se pengene vokser. Må nok begynne å legge på litt mer på sparing slik at det går fortere å nå den summen jeg er ute etter. Desverre er det ikke lett å spare når man får litt lite penger.

  På lørdag skal jeg faktisk kose meg med en Japp til lørdagskos ja de 100 dagene uten godis funker enda men en gang i blant så får jeg søtsuget å vil kose meg med noe godt.

  I dag kjøpte jeg meg foresten en ny bh og en ny bikini overdel.

  Prøvde også en annen overdel som jeg har lyst på men liker de jeg har kjøpt til nå i år veldig godt.

  Legger ut bilder.

  Vi blogges♡

 • 0

  (The Cleansing Detox Foot Pads)

  I kveld vil jeg snakke om ett produkt fra luxstyle.no å det heter The Cleansing Detox Foot Pads.

  Jeg har brukt de i 1 år. De har hjulpet meg masse. Nå er det veldig lenge siden jeg brukte de sist gang da jeg har konsentrert meg om trening, men i kveld så skal jeg feste på meg de enda eng gang. Så når jeg våkner i morgen føler jeg en hærlig følelse. Å kan rett og slett se de hjelper.

  Jeg bare elsker de!

  Om dere ikke har prøvd de anbefaler jeg virkelig og prøve. Det er 10 padder i hver eske.

  Jeg bruker alltid sokker når jeg bruker de. Fordi jeg vil ikke de skal falle av. Teipen kan gå opp om man går barfot. Spørs jo når man tar de på da. Jeg tar de som regel på noen timer før jeg legger meg så de fyker enda lengre.

  Så tar jeg de av når jeg er på badet om morgenen så vasker jeg under føttene slik at 0 klister og gørr sitter igjen.

  Disse fjerner masse av avfallstoffene som ikke skal være i kroppen.

  Om de funker på meg funker de garantert på deg også.

  Try it out! ♡

  Vi blogges.

 • 4

  Det største savn.

  Nå ligger jeg her i den brune sofaen min å tenker på mange ting.

  Det er noe jeg savner veldig noen som hjalp meg i hverdagen. Å det er kattene mine.

  Jeg måtte flytte fra Gjønnes og ned hit til Orkanger. Jeg hadde aldeles ikke noe lyst, men med bv inni bildet var det ikke så mye jeg kunne gjøre med det. Jeg skulle egentlig flytte til kaun men det var før bruddet. Jeg vil dit fremdeles men må ta en og en dag om gangen. Her jeg er nå er det ikke tillatt ned dyr. Ikke en gang akvarium med fisker og lignende.

  Jeg savner virkelig kattene mine. Virkelig, jeg kan ikke en gang sette ord på hvor mye. For de betyr så masse for meg. Heldighvis vet jeg de har det bra begge to.

  Alice er blitt ute (gårdskatt). Hun var innkatt. Black Beauty/lisjpus er enda hus katt, men går av og til ut uten lov.

  Black Beaty ble 1 år i mai nå. Alice var 4-5 måneder da jeg flyttet fra hun? Jeg klarer ikke huske det helt.

  Uansett de er det beste jeg noensinne har hatt i hele mitt liv. De trøsten meg når jeg var nede. De fikk meg til å smile som en solstråle. De gjore min dag til en bedre hverdag. Der jeg klarte å være meg. Nesten så diagnosen min forsvant når jeg var i lag med dem.

  Alle dørene i huset var åpen slik at de kunne føle de hørte til og at de var velkommen. Å så søte de var når de var små! Jeg har kun sett Black Beauty og ikke Alice, men håper at jeg får se hun snart. Å da blir det vel mange tårer.

  Da jeg fikk vite at jeg måtte flytte i fra de hadde jeg de i fanget hele tiden å gud hvor mye jeg gråt. Det var nesten som om noen skulle gått bort, noen jeg virkelig bryr meg om. Jeg var så utrolig langt nede. Å jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre.

  Jeg er veldig lei meg for at Alice ble gårdskatt/utekatt men skal ikke klage så lenge hun har det bra.

  Jeg kjenner tårene mine presse på bare jeg sitter her å skriver. Gleder meg så masse til den dagen jeg finner en litt billigere plass enn her å bo der det er tillatt med dyr. Så kan jeg endelig få leve med mine vakre vesker hver dag.

  Jeg vil flytte det vet jeg problemet mitt er bare jeg aner jo ikke hvilken vei livet mitt går. On jeg finner meg en og dele det med eller ikke. Jeg vet liksom ikke hva jeg vil lenger. Dette pga alle mine drømmer har blitt knust. Jeg har fremdeles ett håp om at noen av de kan bli oppfylt men akkurat nå både kjennes og føles det veldig vanskelig og tungt. Føles ut som ingen ting går min vei.

  Jeg legger ut bilder av kattene mine. Black Beauty er svart og hvit, mens Alice er grå++. Det blir selvfølgelig flere nyere bilder av B enn av A da jeg ikke har møtt min kjæres søte pus Alice enda.

  Vi blogges.

 • 2

  Ja jeg synger :)

  Hei hei ja jeg vet klokken er halv 7 om morgenen. Jeg har ikke sovet ett eneste sekund i natt. Da musikken tok meg med storm å jeg glemte tiden.

  Om dere vil høre meg synge gå inn på linken på bildet. (Dere må skrive den inn selv).

  Håper noen av dere liker det.

  Vi blogges. 

 • 0

  Ååå!-.-😢

  I dag har jeg ikke en lett dag. Det har vært mye som har fått humøret mitt nedover. Er ikke lett å være blid når ting er vondt. 

  Kjærlighetssorg er den ene tingen. Å vite at den du liker ikke vil ha deg. Eller nå jeg savner noen.

  Ellers så er det det med å være så mye alene å føle at jeg ikke duger til noe. At jeg ikke føler meg bra nok.
  Føler snart at jeg knekker i 2 som en pinne å nå skjønner vel dere å at humøret mitt går sykt mye opp å ned.

  Er ikke lett å kontrollere med mine problemer. Jeg er jo "syk"...

  Skulle virkelig ønske jeg hadde noen å bo i lag med noen å være med å gjøre ting sammen med. Skulle ønske Jeg hadde flere venner eller at noen ville hatt med med på ting en gang i blant.  Er jo selvfølgelig noen jeg er med men liksom blir ikke det samme. Jeg er jo selvfølgelig veldig glad i de vennene jeg har å alle de som er her for meg i familien. 

  Jeg har så lyst å bare bryte ut i gråt å bare få det ut. Har vel grått mye de siste 2 ukene. Noen dager som har vært supre.

  Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger jeg når det kommer til kjærlighet.  Jeg venter og venter og venter. Å enda er ikke den sjamerendw prinsen her. Ja jeg vet jeg ikke er perfekt men hallo noen må det jo være der ute. Under en viss alder.

  Eller er jeg virkelig så ille som mange vil ha det til? Er jeg stygg og feit og kan ingen ting. Ikke bare det men i følge ryktene er jeg jo så utrolig løs og alt mulig.

  Har bare så lyst til å kaste mobilen i veggen pga sinne og frustrasjon. Å være slik som meg er aldeles ikke lett. Å jeg håper at en dag får jeg det bedre.

  Jeg har ikke vært på virkelig ferie siden jeg var 13 år! Det er lenge siden. Å jeg ønsker meg virkelig en lang ferie i Syden å bare kose meg å slappe av. Det er jo umulig uten penger. Ingen av drømmene mine går etter planen min ikke en eneste en.

  Å jeg har ikke peiling på hva som kommer til og skje videre må bare ta en og en dag i gangen og det er vanskelig.

  Ikke har jeg matlyst heller. Blir kvalm av tanken på mat. Men noe må jeg jo spise så jeg tvinger i meg mat slik at kroppen min får næring.

  Skulle ønske jeg slapp å spise.

  Noen ganger skulle jeg ønske jeg slapp å leve. Nesten slik jeg føler det i dag, men prøver å løfte meg opp å være sterk.

  Livet mitt er virkelig en crazy berg og dalbane som ingen vil være med på. Det er jo kanskje ikke så rart.

  Jeg forstår... (Alt er galt med meg).

  Vi blogges.

 • 2

  Hvor er jeg om 5 år?

  Om 5 år fra nå så har jeg ønske om å ha en mann som elsker meg for den jeg er. Jeg vil ha unger og skulle ønske jeg hadde mer penger slik at jeg kan dra på ferie.

  Om jeg skulle sett det fra slik jeg har det nå blir det værken det ene eller det andre. Folk spør om jeg skal flytte til ett billigere sted, men det er jo ikke så lett når man ikke vet hvor man vil bo. Jeg vet jo ikke hva som skjer videre i livet mitt. Er jo fremdeles singel. Føler liksom ikke jeg kommer til å finne en. Vet ikke om det er fakta eller bare en følelse. Heldighvis har jeg mine håp.

  En dag må vel jeg vøre heldig også? Eller skal alt være negativt i livet mitt.

  Om 5 år vil jeg ha gått ned i kg å kanskje fått kroppen jeg drømmer om. Jeg vil være fri for emosjonell ustabil personlighets forstyrrelse.

  Jeg vil bare være meg den ekte meg. Kanskje har jeg fått silikon? (Om det skjer vet jeg ikke enda).

  Om 5 år har jeg et hærlig liv der jeg liker å leve å føler meg trygg på meg selv.

  Så da får vi se. Er noe av dette bedre når den dagen kommer.

  Vi blogges.

 • 0

  I'm so happy 🍅🍎🍌🍐

  Å være meg nå er egentlig ganske så godt å veldig positivt. Jeg er så glad å i så utrolig godt humør.  Det er bare så hærlig.

  Å jeg føler at jeg faktisk er bra nok for en gang skyld. Å at jeg klarer om jeg bare VIL. Motivasjonen er 100%på topp. Jeg bare elsker livet mitt akuratt nå, (skulle ønske jeg hadde en kjekk kar å dele det med da). Det er vel det eneste som mangler.

  Jeg får utrolig mye støtte av familie og venner og også de som jobber her jeg bor. Da jeg bor i omsorgsbolig.

  Hærlighet så godt det er å føle seg glad og blid. Tror ikke jeg har følt det slik på over 3 år. Å det er lenge tid siden.

  Jeg kan ærlig si at jeg er stolt av meg selv! Å jeg har mye bedre selvtilitt. Jeg føler meg bedre og jeg ser jo også bedre ut. Jeg elsker treningen jeg holder på med å trives så utrolig godt med det. Spesielt om noen er med å pusher meg så jeg når optimalt.

  I tillegg har jeg vært i banken i dag å fått fikset slik at jeg kan overføre penger inn på sparekontoen min å se pengene men jeg kan ikke ta ut noen ting. Da må jeg gå i banken. Å det er så supert for da slipper jeg å bli frista av det jeg prøver å spare.

  Jeg har vært mye med Carina i det siste å det er og har vært koselig. :)

  Jeg trives også utrolig godt med all den nye maten jeg spiser å jeg er alltid mett jeg går aldri sulten.  Jeg er også fornøyd med at jeg drikker minst 2 liter vann om dagen. Vann er viktig for kroppen.

  Å jeg er bare så glad har ingen ord som kan forklare.

  Jeg ser positivt på livet og tenker jeg er veldig heldig som har ett langt liv igjen å leve enda. Å må utnytte å nyte hver eneste dag som går.

  Min favoritt sang er The Rose- Bette midler.  (Eller ossn det skrives. Jeg sang den i begravelsen til bestefaren min i 2012). Maaaange minner! BÅDE GODE OG VONDE.
  HVIL I FRED KJÆRE BESTEFAR ♡ 😇

  ~Har dere noen glad dager?
  ~Hva er sin favoritt sang?
  ~Har du en kjæreste?

 • 1

  Tivoli

  Tivoliet som er i Orkanger nå er Hugos tivoli.

  Jeg har både gode og dårlige minner i fra tivoliene som jeg har vært på igjennom årene.

  Jeg kan huske min første tivoli tur som 8-9 åring. Jeg hadde med med storesøsteren min som kun var ett år eldre enn meg. Vi tok mange karuseller den dagen.

  Desverre ble jeg veldig redd etter den dagen og utrolig dårlig. Så hver gang jeg har vært på tivoli etter det får jeg panikk bare tanken av å være i en karusell. Spesielt de som er langt oppe i luften.

  Jeg har høyse skrekk og jeg blir utrolig lett kvalm. Jeg er livredd for at jeg skal dette ut(falle ned) i fra karusellen. Defor tar jeg ikke karuseller den dag i dag. Kun 1 å det er tekoppene. Den er godt plantet i jorden å er på bakkenivå.  Eneste uting er at jeg blir så fort kvalm. Likevel om jeg synes det er morsomt. 

  Det jeg liker best med tivoli er vel godteriet og alle de andre bodene som man må bruke penger på.

  Desverre synes jeg prisene på tivoli begynner å stige. Å synes det er litt dyrt. 45 kr kun for 1 bilett. 260 for 7. Den er ikke så ille men, skal det stikk slik hvert år blir det jo bare mindre og mindre folk som orker å dra dit.

  Jeg var på tivoliet i går å bare så på. Ble svimmel. XD

  Skal også dit på lørdag. Kanskje med familien kanskje ikke.  Jeg har uansett ikke penger til å kjøpe noen ting. Så er jo litt kjedelig men. Ja morro å se andre pines.

  ~ Har dere noen dårlige opplevelser fra tivoli?
  ~Hvilke?
  ~Hvorfor?

  Vi blogges.

 • 0

  Svar på spørsmålsrunde 2.

  Ja nå er dere vel spente på alle svarene. I allefall gleder jeg meg på å svare dere.

  Her er de:

  1. Hvem motiverer deg?
  Svar: Min motivasjon kommer jo selvfølgelig i fra flere men må si ene venninda mi Minela Bancic er den som motiverer meg mest. Hun er en super Jente :)
  Siri Katrine Tolke gir meg også masse motivasjon.

  2. Hva er målet ditt med treningen?
  Svar: Mitt mål er å bli den jeg vil bli å føle meg vel i min egen kropp. Føle at både det ytre og det indre hører til meg slik jeg egentlig er. Jeg vil få en flat mage. Bli sterkere. Mindre lår mer former rett og slett ett "bedre meg". Jeg skal komme meg ned til enten 62kg eller 55. Det kommer jeg til å se ann når jeg har kommet mer ned i vekt. Vil jo ikke bare være kun bein.

  3. Er du forelsket?
  Svar: Ja jeg er forelsket men er komplisert.

  4. Hvem av dine Facebook venner ville du nøtt i livet?
  Svar: Jeg skulle absolutt ønsket jeg kunne få møtt Minela og Siri Katrine Tolke. Er så mange jeg skulle ønske jeg kunne møtt. Så blir nok vanskelig å nevne alle.

  5. Kan du legge ut bilde av hvordan du ser ut nå (ikke ligg)?
  Svar: Ja det kan jeg. :D

  6. Er du tynnere eller feitere?
  Svar: Jeg er nok tynnere. Vekten har minsket målene på kroppen har minsket. Å jeg kan kjenne ribbeina mine og kragebeinene. Det kunne jeg ikke for noen måneder tilbake. Dobbelthaken min er også neste 100%borte. Så jeg vil absolutt si tynnere. Fra 86-84,5kg.

  7. Hvorfor har du så mange blogger med venner, selv om det er bare du som skriver på dem?
  Svar: Vel jeg liker blogg. Å det gjør mange av mine venner å. Jeg har hatt lyst til å dele blogg med mine venner for at det skulle blitt mere spennende og variert. Å at man skulle fått sett hva flere folk gjør enn bare meg. (Ja har endt opp med at det er bare jeg som skriver på de. Det skuffer meg litt da alle jeg har laget blogg med sa de kom til å skrive. Uansett så har jeg nå laget min egen blogg). Å tror at det kanskje er det beste for meg.

  8. Hvorfor starta du å blogge?
  Svar: Det der var det beste spørsmålet jeg har fått på lenge. Vel jeg startet med bloggingen i 2010. Jeg var vel 16-17. Kan hende jeg husker feil jeg tror jeg starta enda tidligere fordi jeg bodde på Støren da jeg hadde min første blogg å da brukte jeg å blogge med Lise. En god venninde av meg. Iallefall var hun det. Jeg begynte vel å blogge for å ha noe å gjøre om dagene. Å fordi jeg ville liksom lette på trykket. Jeg hadde det ikke alltid like lett. Å mange ting var vanskelige. Da var det godt å kunne bare skrive det.  Å la folk få vite hvordan det er å være meg. Å det var også min hobby. Å jeg elsker å skrive. Må vel være derfor.

  9. Hvordan er drømmemannen?
  Svar: Vet dere hva jeg har egentlig ingen mening om dette lenger. I allefall ikke utsende messig, men personlighet derimot osv.
  Feks han må være ærlig, omsorgsfull, litt romantisk, blid å glad å en som liker å gjøre ting. +++
  Jeg elsker blå øyne også må han bære lengre en meg.
  Å selvfølgelig må det være en som ønsker å danne en familie en gang i fremtiden. Å som klarer å snakke om ting og problemer uten å bli sint.

  10. Hva synes du om politikk.
  Svar: Har egentlig ingen formening jeg, men er noen av partiene jeg liker mye bedre enn andre. Hvem forblir hemmelig.

  11. Hvilket yrke vil du utdanne deg som og hvorfor? 
  Svar: Konditor, negeldesigner, frisør eller fotograf.
  Hvorfor jo fordi det er de tingene jeg elsker å holde på med.
  Jeg elsker å ta bilder. Jeg elsker å bake å spesielt lage pynten til kakene. Jeg er glad i å holde på med hår. Å jeg liker å pynte å fikse på negler.

  12. Kan du svare med videoblogg?
  Svar: Jeg skulle så gjærne svar dere med videoblogg, men desverre så har jeg værken pc eller CAM eller nett. Har kun mobil å får ikke til å legge ut videoer på bloggen med den. Har prøvd. Det vil desverre ikke funke.

  13. Ønsker du barn, evt hvor mange?
  Svar: Ja jeg ønsker meg barn. Tror jeg vil si jeg ønsker meg 3 men max 4. Vil ikke ha for mange. Det er jo slik jeg tenker nå. Ting kan jo endre seg med tiden.

  14. Hva jobber du som?
  Svar: Jeg jobber ikke som noe, jeg jobber ikke med noe. Jeg har ingen jobb. Ikke enda i allefall.
  Jeg ghar hatt flere jobber gjennom årene.
  Har jobbet på bakeri og konditori, bensinstasjoner og på Meldal helsetun. Sist men ikke minst Norigo.

  Ja da var alle spørsmål besvart å håper dere ble fornøyd med svarene.
  Bilder blir lagt med til de som spurt hvordan jeg ser ut nå. Legger også ut noen andre bilder.

  Beklager om det er noen skrivefeil 
  Ha en super dag videre alle sammen♡

  Vi blogges. 

 • 0

  Sko, vesker + dagen i dag.

  Hei alle dere der ute. I går fikk jeg meg en del nye ting.

  Jeg fikk:
  2 vesker
  2 par sko
  1 vannflaske
  1 Neglelakk
  1 lebestift
  2 par ødedobber
  1 skjerf
  1 rockering for trening

  Uansett sko og vesker har ikke vært noe jeg har  rydd meg så mye om. Jeg er mye mer glad i sko enn i vesker. Likevel så har jeg fått nye ting av begge sorter. Må jo oppdatere meg litt med tiden.

  Dagen i dag. Ja jeg skal på trening men vet ikke om jeg blir å dra alene eller med noen. Blir kanskje alene i dag.

  Nå til frokost lagde jeg meg havregrøt. Det var godt men jeg klarer jo aldri å spise opp. Har i allefall fått i meg frokost å det er jo en god start på dagen. Jeg har også drukket vann. Å nå koser jeg meg med å se litt på tv før jeg skal finne på andre ting.

  Kan hende jeg skriver ett innlegg til senere i dag. Mer om det kommer senere.

  Vi blogges.

 • 2

  Hull i ørene og lange negler.

  Endelig kan jeg si jeg har fått mine ønsker oppfylt. Nå har jeg ikke bare 4 hull i ørene men 6.

  I dag kjøpte jeg meg 4 nye sølv øredobber som jeg skal bruke når jeg må bytte. Nå måle jeg kjøpe ett par til da mine gamle hull er åpne igjen.

  Har egentlig aldri ønsket meg mer enn 4 hull menmen nå har jeg 6 å digger det.

  Å ta hull i ørene var noe jeg var utrolig redd for. Jeg var redd det skulle gjøre vondt. Noe det ikke var. Det gikk mye bedre enn jeg noen gang hadde trodd. Likevel om jeg besvimte vel hull 3. Var ikke vondt bare kroppen min som var stresset + jeg hadde ikke spist den dagen jeg tok  de.

  Neste temaet er negler. Dere vet kanskje ikke at siden jeg var lita har jeg bitt negler. Det er nå utrolig irriterende for meg. Jeg har prøvd så mange ganger å slutte. Det er ikke så lett. Hver gang jeg blir nervøs biter jeg uten å tenke over det.

  Nå har jeg hatt på meg juksenegler 1 mnd å det har hjulpet meg så mye. Har også brukt negelakk. Jeg biter sjeldnere med det på. Å plastikk negler biter jeg ikke. I løpet av den tiden har neglene mine blitt ganske mye lengre. Å vurderer snart å ta av de som er juks. Er bare så redd for at jeg skal starte med biting igjen. Jeg som så virkelig har lyst å ha lange fine ekte negler.

  Jaja alt er ikke like enkelt.

  Vi blogges.

 • 5

  Spørsmålsrunde.

  Nå Må du ja akkurat DU stille meg alle de spørsmålene du vil jeg svarer på alt!

  Tenkte å kjøre en runde igjen nå siden det er lenge siden sist gang. Håper jeg får en del spørsmål. Det hadde i allefall vært morsomt.

  Velvel da er det bare å sett i gang er det noe du lurer på eller noe du vil skal ut på min blogg legg igjen en kommentar med dine spørsmål.

  Vi blogges. 

 • 0

  I don't give up, I wont give up.

  Heihei kjære mennesker. 

  Nå vil jeg skrive om hvordan jeg har det hva jeg holder på med. Selvfølgelig er temaet i dag I don't give up, I wont give up.

  Dette er nemmlig fordi jeg endelig har kommet meg inn i rutinen min igjen eller skal jeg si veien til ett bedre meg. Å jeg gir ikke opp enda en gang. Nå er det bare å fullføre.

  I forrige uke begynte jeg endelig å trene igjen da jeg har vært syk å underernært har det ikke vært mye trening.  Måtte også begynne å spise normal mat igjen.

  Nå er det bare positivt med både treningen min og kostholdet. Jeg trener å blir pusha dette er noe som virkelig hjelper. Jeg har blitt flinkere å sterkere. 

  Dette vet jeg da jeg har økt alle vektene på treninga.

  Jeg har enda ikke nådd alle målene mine det vil jo ta en del tid. Slik er det bare. Jeg har satt meg små mål i de store. Jeg har full motivasjon og ser fremover med glede.

  For å oppdatere så gikk jeg litt opp i vekt så gikk opp til 86, men så gikk jeg ned til 84,7 så det er den vekten jeg ligger på nå. Målene mine har også minske over 5 cm det sa jeg jo en gang før i ett annet innlegg.  Har ikke målt etter det men føles ut som jeg har minsket litt. Ellers så har det ikke skjedd det store. Med mindre det at jeg kan se kragebeinene mine å kjenne de supergodt å tillogmed kjenne ribbbeina mine. Det kunne jeg ikke før. Jeg er sunnere, friskere og gladere. Sprekere og sterkere. Å SUNN ♡

  Nå om dagen i dag. Jeg har vært på trening å det er denne uka jeg begynner for alvor. Det var utrolig godt å trene. Forige uke ble jeg utrolig støl å hadde vondt i 3 dager. Nå merker jeg ingen ting av smerter. Men kjenner jeg har brukt musklene mine godt. Husket å tøye ut denne gagen.

  Jeg tok hele programet pt ga meg. + Jeg prøvde en annen øvelse i slyngen. Så rodde jeg 1000 meter. Bare for å trene litt ekstra det var utrolig morro å kjenne kroppen jobbe. Brukte vel 3-5 min på 1000 meter med god fart.

  Så gikk vi ja vi jeg hadde jo med meg en person som pusha meg på treninga så jeg gjør det bare bedre. Så vi dro på butikken Kiwi.

  Skulle handle inn til uka her i dag å må si jeg fikk MYE for pengene.

  Brukte mindre enn det jeg får for å handle i uka å da kjøpte jeg tilogmed dyre vitaminbjørner. Hadde jeg ikke kjøpt de hadde jeg spart enda mer men de hjelper hårveksten min og meg med å ha det bedre.

  Jeg har også tatt hårmaske og dusjet. Å spist. Så nå er jeg god å mett å happy.

  Leiligheten er fortsatt veldig ryddig. Litt rot men det blir borte når jeg tar rydderunder hver dag.

  Jeg legger ut noen bilder. Fra i dag :)

  Har helt glemt å si at jeg nettopp har tatt 4 nye hull i ørene. Det er også noe jeg gruet meg til men gikk bedre enn  forventet.

  Vi blogges.

 • 0

  17 mai.

  Yey i dag har det vært en din dag i lag med familie og venner.

  Hipp hurra for Norge.

  Vi blogges.

 • 0

  Skyting med pil og bue!

  Heihei dere.

  Vet jeg skriver mye mindre nå enn før å jeg har ikke så mange bra temaer desverre.

  I går var jeg med på noe jeg ikke har gjort før. Nemmlig bueskyting eller (pil og bue skyting) som noen kaller det.

  Jeg har alltid hatt lyst å prøve det på ekte bane med bra bue. Å i går gikk en av mine oppfyllelse opp.

  Kan være helt ærlig å si jeg har skutt med pil og bue før, men ikke på samme måten og jeg traff nesten aldri. Men var morsomt det også.

  I går var en av de beste dagene på lenge. Jeg traff faktisk mange ganger midt i blinken. Det var en ny opplevelse å det var spennende og vi klarte nesten ikke dra da de 3 siste rundene ble konkurranse.  Jeg vant ikke, men jeg er ingen dårlig taper.

  Å jeg vet nå at jeg skal tilbake flere ganger. Faktisk allerede neste uke. Var planen. Så da får vi se.

  Jeg er ikke så fan av så mange folk å kan si det var mange der. Jeg var litt skeptisk i starten, men alt gikk så mye bedre enn jeg trodde det skulle gjøre. 

  Ikke bare var det morro å spennende men det var godt å komme seg ut å gjøre noe annet en trening eller det å rydde eller sitte å stirre på en tv. Var der i 3-4 timer om jeg ikke tar helt feil.

  Nå skal jeg ikke skrive mer fordi jeg skal lage meg frokost. 

  Legger ut noen bilder da fra i går.

  Vi blogges.

 • 3

  Ryddig leilighet.

  Nå endelig er leiligheten min utrolig ryddig. Å ikke minst ny vasket.

  Lukter godt å ser bra ut.

  Så nå er det bare for meg å klare å holde det slik.

  Fikk litt hjelp av mamma da jeg var lei av å aldri bli ferdig. Jeg gjore omtrent alt mens hu så på. Men hu hjalp meg med noe :) Å det setter jeg pris på.

  Jeg er så glad for at jeg kan se hele gulvet mitt.  Å det lukter så godt. 

  Å rydde er ikke min sterkeste side men må jeg så må jeg.

  Så nå når det er helt blåst ryddig og rent så er jeg storfornøyd. Å kan endelig bare slappe av å trives med å være her.

  Vel jeg hadde ikke noe å skrive så jeg måtte bare skrive noe.

  Kjeder meg. 😂

  Vi blogges.

 • 0

  Mine beste hårprodukter (annbefales)

  Hei igjen dere.  Nå tenkte jeg å skrive om en del av mine hårprodukter.

  Jeg vil anbefale de til alle dere som vil ha finere og lengre hår. Eller bare glans osv.

  Haiabelle er en sjampo og balsam som gjør slik at håret vokser fortere.
  (Den virker)

  Coconut milk shampo og balsam er superbra. Det er vel de beste jeg noen gang har prøvd. Fikk mykt og glansfullt hår kun av en gangs bruk. Håret mitt har ikke vært så bra på lenge.

  Sunsilk er også utrolig bra og gode produkter håret får fylde og glans.

  Har også flere sjampoer og balsamer  men orker ikke skrive om alle.

  Mine beste oljer er Coconut oljen og Maroccan oil. De er super bra! Elsker Coconut men må si Maroccan er veldig bra den også. 

  Ellers så har jeg 3 forskjellige hårkur er.

  1. Mariccan hårkur.
  2. Keratase hårkur.
  3. Avokado oil og sea butter.

  Må si alle er veldig bra. Vet ikke hvem jeg liker best.

  Ellers så bruker jeg kokosnøtt olje altså cocosa fra helse butikk. De har det også på matbutikker. 

  Jeg har vel den ene "sjampoen" for svart hår også. Den er ganske så bra den også. Liker den godt.

  Sist men ikke minst den beste varmebeskyttende sprayen jeg har hatt!

  Nå legger jeg ut bilder så dere kan se.

  Vi blogges.

 • 0

  Bursdag fullført + div.

  Heihei dere.  Jeg beklager at jeg ikke har skrevet i går og at jeg ikke skriver de beste tingene.

  Tenkte bare å ta en titt innom.

  Bursdagen ble velykket. Å jeg tror det var rundt 30 barn der. Mange nok.

  De hadde det bra. Å Amanda var storfornøyd. Iallfall tror jeg det.

  Ellers om dagene så har jeg ikke så mye å gjøre. Har det ganske tøft for tiden. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg. Men jeg er lei av å være lei meg.

  Jeg er lei av å bli såret. Velvel nok klaging. 

  Jeg har vært på Amfi og kjøpt meg flere hårprodukter. Jeg bare måtte. Pga har ønsket meg de tingene lenge nå. Å det var på tilbud.

  Nå sitter jeg i sofaen  å skriver til dere. Å jeg bare tenker. Har liksom ikke så mye å skrive om så jeg prøver å tenke ut hva jeg kan skrive om.

  Ha foresten  så skulle jeg egentlig si at jeg sitter med kokosnøttolje i håret med en plastpose over.  Tenkte å vaske håret mitt i dag eller i morgen.

  Vel nok om bursdag å hår.

  Jeg har enda ikke klart å fått fikset PCen min men så har jeg heller ikke fått Internett enda.

  Gleder meg til senere i dag skal til elkjøp for å spørre om de kan hjelpe meg og en eventuell pris.

  Glemte å si at i går gikk jeg tur til Vannspeilet å da ble det grilling. ^-^

  Vi blogges. 

 • 0

  Stelle i stand til 12 års dag.

  Heihei ja jeg vet jeg ikke skrev i går dette fordi det var en del å gjøre.

  I går så var jeg med å fikset til 12 års dagen til søstra mi som er i dag. Jeg må si at det ble ganske bra faktisk.

  I dag lagde jeg risboller ^-^ Så nå er vel omtrent alt klart.

  Vi mangler fortsatt litt småting med de fikses fort.

  Så da er det bare å vente til Kl 5 da gjestene kommer så kan jeg hjelpe til med servering og slikt.

  Velvel så om jeg ikke skriver er det fordi jeg er opptatt i dag.

  Siden søstra mi heter Amanda Emilie står det Amanda på bordmerket og E i bordene. Prøvde ny stil i år. Å jeg må si jeg tror det blir bra.

  Vi blogges.

 • 0

  Ny klipt^-^

  Heihei ja da er det en ny dag med nye muligheter.

  I dag så kom det ei på jobb som har jobbet som frisør før. Så da ble det klipp på meg.

  Det var utrolig godt å få vekk det som var slitt og slikt.

  Hun var kjempeflink så nå er det bare for min del å starte med fint sunt hår å spare ^-^

  Ble bra resultat. Dere ser kanskje ikke nøyaktig da hun valgte å krølle håret mitt litt etter det ble klippa.

  Jeg legger ut før og etterbilder.

  Før =glatt hår eller 0 krøller. Mens etter er krøller i :)

  Vi blogges.

 • 0

  Funger hårmasken og oljen?

  Ja da vil jeg bare skrive litt mer om hår. Siden der er en stund siden jeg snakket om det.

  De siste 3 ukene så har jeg vasket håret mitt 1-2 ganger i uken. Samtidig har jeg tatt enten en hårmaske i uken eller en dag med kokosnøttolje.

  Det virker. På denne tiden har faktisk håret mitt vokst litt mer enn det pleier og blitt mere glans i og mye mykere.

  Så gleder meg. Er så godt å se at håret mitt faktisk vokser.

  I morgen skal jeg få prøvd å klippa håret mitt. Tror kanskje jeg får hjelp av en frisør som jobber der jeg bor.
  Jeg har jo mine egene frisør sakser så skal nok gå greit. Selvfølgelig om hun bil hjelpe meg da.

  På mandag skal jeg vel ta enten hårmaske eller olje igjen. Håret mitt er så mye bedre nå enn det pleier å være.

  Å det er jeg veldig veldig gla for.

  Jeg tar også hodebunsmasjase hver eneste dag. :)

  Vi blogges.

 • 0

  I går var det fest i dag er det chilling.

  I går var det fest å dag er det chille dag. Humøret mitt er på topp og formen er også med.

  I går hadde vi det veldig morsomt. I dag har vi også hatt det veldig morro. Jeg og Ann Toril, Maibritt og Kai.

  I dag hjelper jeg også mamma med håret sitt. Noe som er morsomt. Velvel jeg håper bare resultatet på håret til mamma ikke blir så alt for ille. Jeg tror det blir bedre enn det ser ut som.

  Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive i dag engetlig. I går var det fest å dag er det chille dag. Humøret mitt er på topp og formen er også med.

  I går hadde vi det veldig morsomt. I dag har vi også hatt det veldig morro. Jeg og Ann Toril, Maibritt og Kai.

  I dag hjelper jeg også mamma med håret sitt. Noe som er morsomt. Velvel jeg håper bare resultatet på håret til mamma ikke blir så alt for ille. noe blir det.

  Deler noen bilder.

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits