kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Generelt om min kropp


Noen spurte om jeg kunne lage en bloggvideo om div. Håper dere liker den. Kan hende det kommer en del 2 etterhvert. Nå er jeg nemlig i Sverige, så passer ikke lage mer nå. 

Vi blogges. 

 • 2

  Spotting eller mens!?

  For noen dager siden la jeg ut et innlegg om at jeg var usikker på hva som skjer med kroppen min. Igjenn tror jeg rettogslett at jeg har vært befruktet, men at det ikke har gått bra.

  Jeg hadde positive tester, men nå er de veldig negative. Noen dager sist innlegg om dette begynte jeg og spotte. Dagene har gått og i dag innså jeg at det kan være mensen. Derfor skrev jeg ned at det er det jeg har fått. Så får vi heller se hva tiden bringer.

  Så jeg tror ikke lenger muligheten for å være gravid er der, føler blødningene begynner og bli litt for sterke til det. Det som er rart derrimot er at jeg kun har små murringer som er ubehagelig, når jeg egentlig pleier å ha så sterke kramper og smerter at det føles ut som jeg dør. Må alltid ta en del smertestillende når jeg har mensen, men nå har jeg ikke trengt det.

  Ting får bare være slik de er, og livet får gå vidre.

  Vi blogges.

 • 3

  Synet mitt har blitt dårligere🤓

  I de siste månedene har jeg gått og hatt hodepine dag ut, dag inn. Jeg har  vært velsig annspent. Jeg har gått og følt på at noe må være endret med synet mitt. Jammen var det meg det også.

  For noen dager siden bestemte jeg meg for og bestille time hos Spacsavers, den timen var i dg kl. 14.30. Jeg var der 5 minutter for sent, men de var forsinket de også. Så jeg gikk dit, mens Jørgen dro og fikset vognkortet til bilen.

  Først måtte jeg vente litt, men så endelig ble det min tur. Det første de gjorde var å ta bilder av øynene mine. Det så helt bra ut. Så vidre til neste del. Der hvor de satt på forskjellige styrker og både bokstaver og rundinger ble vist. Nå har jeg 0,50 (nærsynt). Uansett det viste seg fort at det må litt mer til. Synet mitt har nemlig blitt dårligere. Så nå må jeg ha 0,75 noe + jeg har - 0,25 (1,25) skjev hornhinne. Husker ikke helt hvilket nummer som er rett. Uansett. De måtte plusse på det også i styrken på brillene så ja, det vil si dobbelt så mye styrke som jeg allerede har i fra før av.

  Jeg skal beholde innfatningen på de brillene jeg har nå, men få byttet glasset. Både gleder og gruer meg! Fordi jeg blir velsig svimmel ov den styrken jeg skal ha, dette må vel tilvennes.

  Vi blogges.

 • 3

  7 dager uteblitt mens, negative tester.

  Nå er jeg lei! Først fikk jeg kjempe svake positive tester, eller kanskje var det bare falske positive?

  Puppene mine er kjempe såre, vonde og har kuler inni seg... De blir bare vondere og vondere. Jeg er uvell/kvalm om morningen når jeg står opp. Jeg blir VELDIG fort sliten og trøtt. Nei jeg innbiller meg ikke graviditet.

  I dag fikk jeg negative tester, valgte også å ta digetal da jeg er så sent ute med mens og lei av å vente. (Negativt, negativt, negativt).. Hva skjer med kroppen min!?

  Jeg pleier å ha normal mens, men lange sykluser. Jeg vet jeg hadde eggløsning rundt den 5.mai pga positiv eggløsningstest. Alt fra 32-38 dager. +- Likevel har jeg alltid hatt mens når kaøenderen og appen har sagt den skal komme!

  Jeg merker at noe ikke stemmer, jeg føler noe skjer med meg.

  Kan jeg være gravid? Likevel om testene blir negative?

  Det får tiden vise, akk nå tenker jeg vare at om jeg ikke er det så finnes det flere muligheter.

  Vi blogges.

 • 0

  Jeg har ikke sagt at jeg ER GRAVID..

  Folkens det er veldig stor forskjell på å tro at man kan være gravid og det og faktisk være gravid! Jeg har ALDRI sagt at jeg er gravid, men jeg har sagt at sjansen er der. Jeg har sagt at tester har vært positive og at jeg ikke tror på det før det blir 2 sterke streker. Dette fordi jeg har fått positive tester før, gått til legen og funnet ut av at jeg har hatt kjemiske graviditeter (veldig tidlig abort). Fant også ut at jeg har cyster på venste siden, men de sa at det var fult mulig for meg å bli gravid.

  Nå har det seg slik at jeg ikke vet hva som foregår med meg for tiden. Mensen er 4 dager sen. Det kan være graviditet etter som vi ikke har vært så forsiktige og i tillegg vet jeg at vi "koste oss" rundt den tiden før, under og etter eggløsning.

  Jeg er ikke STRESSET, JEG ER IKKE PSHYKOTISK. Jeg mener at ting skjer når de skjer, thats life. Likevel betyr ikke det at jeg lurer på om jeg er gravid eller ikke, for det gjør jeg jo selvfølgelig.

  Kanskje er mensen min sen av andre grunner, men da skjønner jeg ikke hvilke grunner. Uansett tiden vil vise hva som skjer.

  Btw folkens.. Tenk litt over hva dere sier før dere kommenterer, ting kan faktisk såre.

  Nei jeg innbiller meg ikke at jeg er gravid, heller motsatt. (At jeg ikke er det, nettopp pga jeg ikke vil få for store håp).

  Vi blogges.

 • 2

  🇳🇴17. mai. 2017🇳🇴

  I går feiret vi 17.mai. Vi var i Orkanger, hos mamma og pappa. Først var vi bare hjemme, men litt senere på dagen gikk vi i 17.mai tog. Jeg hadde kun på meg kjole da vi gikk, med null strømpebukse under. Solen kom frem så jakken var ikke nødvendig å ha på. Likevel var det ting som begynte å skje. Jeg fikk plutselig veldig vondt mellom lårene da de begynte og gnisse mot hverandre. Jeg kunne kjenne varmen strømme. Jeg kjente det ble sårt! Det ble bare vondere og vondere, men jeg kunne jo ikke bare stoppe.

  Jeg fikk så vondt at hvert steg pinte meg.

  Jeg endte opp med å få ganske ille gnagsår/brannsår mellom lårene. Jeg klarte omtrent kkke gå tilslutt. Når vi var hjemme tok jeg og renset det med vann, da jeg ikke hadde pyrisept, også tok jeg på babypudder. Første påflring gjore tinf bedre, men de 2/3 andre gangene funket ikke like bra. Smertene gikk aldri bort og sårene forsvant ikke. Det ble ikke noe bedre.

  Heldighvis hadde vi noen bra stunder i går også. Vi spiste masse god grillmat og koste oss i lag med familien. Maten var veldig god. Is spiste vi også en etter en. Spiste kun to iser da. Etter maten ble vi og kjøre mormor hjem, så sa jeg hade til hun.

  Vi flytter jo om 2 dager. Så det er veldig rart og tenke på for min del. Jeg flytter i fra hele min nærmeste familie. Så 17.mai var siste dagen vi spiste sammen før flytting. Den dagen var det 3 dager før flytting. Jeg begynner og merke det nå.

  Jeg ble sliten utover kvelden så vi tok turen hjemmover. Når vi var hjemme tilbrakte jeg og Jørgen litt alene tid sammen. Vi så Devil (skrekkfilm) og bare slappet av rett og slett.

  Slik så jeg og Jørgen ut den dagen. Kledd i blått. Alt i alt var det en fin dag.

  Vi blogges.

 • 12

  Morgenkvalme og vektnedgang

  Litt over en uke nå har jeg undret over en del ting. Både det ene og det andre. Den siste uken+

  Jeg har våknet hver morgen kvalm og uvell, eneste som hjelper meg er og stå opp! Når jeg står opp MÅ jeg spise frokost, om ikke blir jeg kun værre. Jeg har ALDRI hatt det slik før. Iallefall ikke så intenst.

  Jeg har ømme pupper. TMI: gjør vondt å komme borti.

  Den siste tiden har jeg heller ikke klart og spise like mye som før. Jeg spiser OFTE, men mye mindre. Dette er rettogslett fordi jeg ikke klarer å få i meg alt. Blir kjempe fort mett og "full i magen". Det er rart for har klart og spise de to brødskivene før, eller to pølser til middagen. Nå klarer jeg kun halvparten.

  Jeg har minsket godteri inntaket. Likevel har jeg spist godteri av og til, rett og slett fordi jeg har cravings. Spesielt potet gull med rømme og urte smak. (Noe jeg ALDRI har likt før). 

  Coco cola har også gått ned. Tillogmed litt sjokolade.

  Så fikk jeg cravings igjen - dounuts-. Så det har jeg også spist. Nå må jeg ikke glemme iskremen!

  Likevel har jeg for det meste spist sunn mat. Masse grønnsaker. Kjøtt, kylling.

  Jeg har gått ned over en halv kilo på en uke. Jeg har gått ned 0,7kg. Kanskje er det ikke så mye for dere, men for meg er det helt fantastisk! Jeg aner ikke hvordan eller hvorfor det har skjedd, jeg har bare gjort det samme gamle. Vært litt ute, vært inne, pakket, slappet av med serier og spist normalt.

  Jeg får veldig lett hodepine for tiden, magen min er heller ikke så god å ha med å gjøre.  Jeg føler meg veldig rar for tiden, men samtidig som jeg føler meg bedre.

  Emosjonell har jeg også vært.

  One last thing - my period is late. Jeg sitter egentlig bare og venter på at noe skal skje. Jeg skulle fått det i går, så dag det er mens dag 2 og enda ikke fått det. (Har fått en svak positiv graviditetstest, skal ikke lyve). Jeg tror dog ikke på testene før jeg ser 2 TYDLIGE LINJER. Pga de to siste mnd har jeg fått flere veeeldig svake positive, men det har ikke gått lenger enn det.

  Jeg kunne vel skrevet enda mer om ting som skjer med meg og min kropp, men det skal dere få slippe.

  Kan jo ta med at tempraturen min også har økt den siste uken, nei jeg er ikke syk! Det ville jeg merket, for da hadde jeg ikke klart og besøkt folk og pakket osv osv. Så hm.

  Legger med bilde av den ganske svake positive testen. Håper dere også ser linje nr 2. Vanskelig og fange på camera.

  Vi blogges.

 • 2

  Sitter i frisørstolen

  Ja akkuratt nå sitter jeg i frisør stolen. Jørgen også. Han får en klipp, mens jeg farger håret svart. Vet mitt hår allerede var svart, men det var mye rødt skinnende igjennom pg noen flekker, så da kan jeg jo like greit fikse det før 17.mai. Hva padser vel bedre enn det.

  Jeg sitter her med fargen i håret og tenker. Jeg har jo så ekstremt lyat til å sette i extensions igjen. Microringer blir vel mitt valg for denne gangen, jeg har penger til og kjøpe det, men jeg vurderer og vente bare en liten stund til. Iallefall 1 uke så jeg får flyttet først. Tenkte og prøve noe nytt og bestille hår fra Pilus.no

  Jeg har hørt veldig mye bra om de og har stor tro på at deres hår er av bra kvalitet. Jeg pleier jo som regel og kjøpe fra Mytrendyhair.com  de har ekstremt kjapp l3vering og sykt bra kvalitet (men jeg får floker/tovet hår av extensionet (med keratin). Derfor tør jeg ikke ha det nå. Microringer trenger ikke noe varme for påsetting. Man trenger kun en tang, både for å få de av og på.

  Som dere ser sitter Jørgen bak meg.
  Han også mener jeg burde vente litt med å kjøpe extensions, men han har ikke noe i mot at jeg vil ha det.

  Han liker meg uansett om jeg har kort eller langt hår. Vel nå må jeg stikke, skal skylle fargen ut✌

  Vi blogges♡

 • 0

  Vi flytter om en uke!

  Ja om ca en uke flytter vi til Kongsvinger (finnskogen). Om jeg ikke tar helt feil. Det var Jørgen som sa det var den plassen. Jeg sier bare mot Oslo.

  Har vi pakket ferdig? Svaret er enkelt: NEI. Vi har ikke pakket ferdig, men vi jobber med saken, pakking dag og natt. Vi har eksremt mange ting. Heldigvis begynner vi å komme godt i gang. Mange esker står uåpnet i fra siste flytterunden, noe som er bra. Jeg ser ingen ende i pakkingen enda, det er som å prøve å rydde uten og ha plass til ting noen steder, så alt bare dukker opp igjen.

  Jeg har pakket ned 2 søppelsekker med klær og har enda klær nok til en eller to slike poser til. Noen klær må jeg jo ha, om ikke må jeg gå naken. Jørgen har også klær som skal pakkes. Vi driver med kjøkken utstyr for tiden og dvd/cd/spill utstyr. Vi må også ta ned kjøkkenutstyret.

  I går drakk jeg en kaffe/sjokolade esspresso, med brunt sukker i på kvelden. Jørgen drakk også kaffe. Jipp nemlig for og holde oss våkne i noen timer ekstra.

  Akkuratt nå er vi på et punkt der jrg føler vi aldri blir ferdig, også har jeg jo vært mye dårlig og slikt den siste tiden og vær veldig sliten. Dette hjelper ikke meg stort.

  Vi må også skru kjøkken bordet fra hverandre.

  Uansett alt går vel på en eller annen måte. Veldig rart og tenke på at den 20/21 er denne leiligheten helt tom. Vi skulle egentlig ikke flytte før i juni, men vi takler rett og slett ikke å bo her. Vi vil bare komme oss vekk.

  Det er alt for mange folk for min del, det at vi endelig har kjøpt oss bil hjelper ekstremt mye!

  Nå må jeg nesten gå, må fortsette med pakkingen.

  Desverre lite tid til blogging for tiden, men jeg prøver å lage vlogger om livet mitt på youtube. (Snakker engelsk). Har også en kanal hvor jeg lrgger ut videoer hvor jrg snakker Norsk.

  Vi ses igjen senere.

  Vi blogges.

 • 1

  Kan jeg ikke kle meg slik jeg selv vil..

  Kan jeg ikke kle meg slik jeg selv vil?

  Mange ganger føler jeg at folk tenker at jeg som er kraftig (litt større) ikke kan kle meg i feks kjoler eller korte topper. Det må da være lov?

  Fordi om jeg har litt mer på kroppen, litt mer å ta i betyr vel ikke det at jeg automatisk ikke kan vise litt mage, gå i trange kjoler eller i bikini?

  Nei vet dere hva jeg ELSKER korte topper, jeg elsker kjoler og ikke minst det å gå i bikini på sommeren. Nå er det nok, rett og slett. Jeg er den jeg er! Ingen andre enn meg selv kan endre på det. Jeg er vakker likevel om jeg veier 63 eller 105 KG! Alle er pene, uansett på en eller annen måte.

  Jeg liker og kle meg i klær som gjør slik at jrg følelser meg mer feminin, spesielt nå når jeg har kort hår, om ikke føler jeg med (mer som en gutt). Jeg liker og se at jrg har pupper, litt kløft. Jeg liker å se at jeg har former. Jeg liker ikke å kle meg i ekstremt for store klær som gjør slik at jeg ser ut som en pinne med en giga potetsekk over..

  Så folkens jeg er meg.

  I går kjøpte jeg meg 2 korte topper. Den ene som dere ser på bildet er rosa. Den andre er helt lik, bare lilla (rød).

  Måtte jo fikse bilde av den også. Forskjellen er også at med den rosa har jeg bh under, det har jeg ikke under den lilla. (Jeg kan, men følte ikke for det i dag).

  Elsker de uansett!

  Disse toppene er dog veldig korte, så jeg kommer til og kjøpe nye som er litt lengre ned også med tiden. Har mange i fra før av, men kort topper er favoritten😍

  Kjøpte meg også ny bukse i går. Elsker den mer enn alt! Den er litt i det største laget. Kunne nok gått ned en str eller to, men liker at det er god plass.

  Jeg må kunne gå på stranden, eller i svømmehallen som alle andre kan. Sole meg uten og skjemmes over meg selv, og heller tenke at jeg er bra nok.

  Dette er ikke så lett i dagens samfunn, men i år. I år skal jeg bare være helt meg selv. Ofc skal jeg jo prøve å få vekten ned, men dette tar TID.

  Vi blogges.

 • 7

  Kan jeg synge? (Video)

  Hei dere. I dag har jeg laget denne "sang videoen". Jeg synger Little do you know. Jeg vet ikke om jeg kan å synge eller ikke, så setter pris på deres ærlige meninger. 

  Takk for at dere tar turen innom bloggen min. 

  Vi blogges. 

 • 6

  Alt i livet mitt feiler

  I den siste tiden har alt gått på hodet. Jeg ble matforgiftet.. Så minsket nav trygden min.. Så klarte jeg å få noen steder der fargen i håret skinner igjennom (faget håret svart for dere som ikke vet det).. Så i dag skulle vi spise middag, jeg skulle ha på litt ketchup.. Så smalt tslerken rett i gulvet.. Maten fløy over alt.. Nå sitter jeg her skrubb sulten. Får ikke pemger før 16.mai... Så har ikke en gang råa til mat!

  Jeg gleder meg, men gruer meg til å bo midt i skogen. Noe vi også skal. Det kommer til å bli en utfordring.

  Går det ant å bli værre?

  Noe positivt er det vel i livet mitt også, men hva hjelper da det når negativiteten og ulykke tsr overhånd.

  Vi blogges.

 • 0

  Will there be a new me?

  Hei alle dere, jeg har desverre ikke hatt mye tid til blogging den siste tiden. Hos oss har det nemlig vært pakking og flytting som har vært tema, men her på bloggen i dag tenker jeg å skrive litt om hva min fremtid bringer.

  Jeg var nemlig på sykehuset forrige uke eller noe slikt, husker faktisk ikke. Ua sett da gikk vi igjennom alle mine spørsmål og alt. Vi ble enige om hva som skal skje framover. Jeg fikk 2 flrskjellige matplaner (kostholdsplaner) en på 1500 kcal som de helst vil ha meg på, men om jeg ikke ser noen resultater innen noen uker så vil de ha meg over på en med 1200kcal. Den får jeg ikke lov til å røre før jeg absolutt trenger.

  Så det som skjer nå er rett og slett at jeg/vi spiser ut alt usunt vi har. For å starte 100% nytt begge to. Jeg har allerede begynt og spise mindre, oftere og sunnere. Så jeg er godt i gang. Det som er viktig er å alltid ha vann, frukt og grønt tillgjengelig for blir jeg sulten kan jeg spise det.

  Vet dere hva 100gram potetgull er den samme kcal menden som 1liter poppcorn!. Så i helgne gjelder det og velge smart. Vil jeg ha 10 biter smågodt, 100g potetgull eller 1 liter poppcorn?

  Hver dag har jeg kun lov til å drikke et glass med juce! Resten av dagen er det kun vann som er lov. Det er ikke mitt største problem.

  I dag satt vi oss ned og skrev middagsplan for flere uker fremover. Hver eneste dag skal vi ha grønnsaker eller salat til maten uansett hvilket måltid skal det alltid være det i tillegg.

  Fisk skal vi ha 1-2 ganger i uken. Siden jeg ikke er fan av fisk blir det laks som er det eneste jeg liker. Siden det blir veldig lite må jeg gå på tran.

  Det er utrolig tøft og gjøre om hele livet, men vekten min skremmer meg. Så jeg er villig til og gjøre mitt beste. Maten er det som er viktigst og endre. Trening er ikke det viktigste (dette er sykehusets egets ord). Ja jeg skal helst være aktiv 30 min pr dag, men jeg trenger ikke trene 2-5 timer hver dag for å gå ned i vekt.

  Vi skal dele på matlagingen og følge mål. Jeg er så glad for at Jørgen støtter meg og vil hjelpe meg. Uten han vet jeg ikke om jeg hadde klart det. Jeg er ekstremt positiv til disse nye endringene, men det er også ekstremt vanskelig. Det er ikke gjort på en dag.

  Pr. Dags dato er det vel ca 30-40KG som skulle vært borte fra kroppen min. Jeg ønsker jo og nå normalvekten min (dette over lang tid). I starten tør jeg ikke å håpe på og miste mer en 5-10kg! Man må alltid ha mindre mål i det store om ikke blir man lei og mister motivasjonen. Så jeg håper virkelig at jeg klarer dette og at vekten begynner å minske.

  Hva tror dere? Kommer jeg til og klare  det?

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits