kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Klarer bare ikke stoppe!

Heihei dere. Vet det er en stund siden jeg skrev her, men jeg har vært halv dårlig i tillegg har jeg hatt en god del å gjøre. Å jeg synes fremdeles det er vanskelig å finne på hva jeg skal skrive om.

Jeg klarer bare ikke å stoppe. Jeg bare må. Jeg elsker det.

Jeg er så glad i de nye fargeleggings bøkene mine. Å mine nye blyanter og "tusjer". Hærlighet så glad jeg er i dem.

Jeg fargelegger ofte, men er jo ganske smått så har ikke kommet så langt i boken.

Jeg kjøpte meg den ene kreativ tegning boken (med rød "perm").
Jeg har også kjøpt meg boken Fine dyr.

Man får kjøpt alt på ARK.

Ene boken kostet 149 og den andre 179. Tusjene 249 og blyantene 349.

Disse bøkene er utrolig populære og jeg ser bare at fler og fler får de. Eller kjøper dem. Det finnes jo flere bøker.

Feks: Den magiske skogen og den hemmelige hagen. Jeg vet det finnes minst 2 til på ark men husker ikke hva de heter.

Jeg har tenkt til å kjøpe flere bøker med tiden, men foreløbig klarer jeg meg.

Om du er glad i å tegne eller fargelegge vill jeg anbefale deg disse bøkene og det andre utstyret. 

Jeg elsker det å klarer ikke stoppe.
Det får meg til å slappe av og bruke mye av min konsentrasjon. Om jeg kjeder meg får det meg til å ha noe å gjøre. Jeg kan ta de med meg dit jeg vil. Noe som er en super ting.

Dere som har prøvd det vet vel hva jeg snakker om.

Håper dere alle har en fin dag.

Vi blogges.

 • 0

  Pizzahorn

  Hei ja da tenkte jeg å komme med en oppskrift til.

  Dere trenger

  1kg norvegia ost.
  1-2  bokser piknic skinke.
  Organo.
  Pizzakrydder.
  Grillkrydder.
  Hvitløkskrydder.
  En løk.
  En hvitløk.
  Egg.

  Fres hvitløk og løk i småbiter i steke pannen.
  Kapp skinken i små biter
  Skjær osten i skiver med oste høvel.

  Oppskriften til deigen jeg bruker står i ene bildet.

  Men du trenger.

  Salt, margarin, melk, hvetemel, gjær, sukker.

  Resten ser dere selv.

  Vi blogges. :)

 • 0

  Hva har skjedd i det siste. 😄

  I de siste dagene har det skjedd mange forskjellige ting. Har hatt det veldig bra egentlig.

  Jeg har solt meg i 3 dager, å nå er jeg litt trist siden solen er borte. Jeg har fått mye farge på kroppen det er jeg jo veldig fornøyd med.

  Ellers så har katta mi gått kattunger så jeg har vært å sett å møtt de.

  Jeg har vært på fisketur. Jeg har spist torsk for første gang på lenge.

  Jeg har gått veldig mye. Så vekten min ligger på 84,9-84,5 det varierer veldig.  Jeg har ikke tatt mål på lenge så kan ikke si om det er noen fremgang siden sist eller ikke.

  Jeg har vært på bueskyting og har grillet. Har vært på besøk hos bestemor og bestefar.

  Så ja som dere skjønner har det vært veldig liten tid til blogging. 

  Jeg prøver å finne på noe bra p skrive om det er litt vanskelig for tiden.

  Vel jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive om nå. Jeg kan jo si at jeg også har fikset en søknad om klær til nav. Så får jeg se hva de sier til det.

  Vi blogges. 

 • 0

  Jeg+solarium

  Hei dere. I dag sto jeg opp tidlig for å dra å ta sol.  Så nå har jeg fått enda litt mer farge på kroppen.

  Dere tenker vel hærregud hvorfor tar hun så mye sol eller noe lignende. Eller at solarium er farlig. Hun kan få kreft og alt det der.

  Sannheten er jeg tar nesten aldri sol pga jeg selv er redd, men når jeg tar sol tar jeg til jeg er fornøyd for så å ta opp til 1 års pause. Så jeg mener ikke det er så ille. Selvfølgelig det er jo en risiko med alt. Uansett.

  I dag kjøpte jeg meg solariums produkter å glede meg til å bruke dem når jeg tar sol. Håper de funker bra.

  Jeg er en person som får veldig lett brunfarge. Noen ganger blir jeg litt rød først så brun etterpå.

  Jeg tar sol 15-20 minutter. Ikke lenger. Max 30. Men så lenge vil jeg ikke en gang enda.

  Jeg har opplevd at solarium kan være farlig. Når jeg var 18 år tok jeg solarium i 30 min i ett solarium så tenkte jeg. Siden jeg må vente på søstra mi så kan jeg ta 30 min til å da valgte jeg ett annet rom. Å jeg koste meg jeg. Helt til jeg begynte å få masse smerter. Å jeg hadde så vondt at jeg ikke klarte å ligge der mer. Jeg klarte og få 2grads nesten 3dje grads forbrenning. På hele kroppen.... Det tærer meg enda. Det har leget nå men fy som jeg hadde vondt. Klarte ikke ligge, sitte gå eller noe. Ikke ha på klær en gang. Men jeg måtte jo.

  Så defor har jeg nå minsket solariums tiden. Å heller beskyttet meg selv med produkter og ja. Det funker bra.

  Skal aldri ta 1 time på en gang mer i Hele mitt liv. For jeg vet nå hvor farlig det kan være.

  Nå merker jeg fort om jeg blir brent. Jeg kjenner det på hele meg. Blir jeg det så må jeg ta pause.

  Jeg soler meg hos SUN2. Ved bowling en i Orkanger. Fra 8-12. Har de 50% så det vil si veldig billig. Anbefales. Det er renslig der og veldig bra.

  Jeg vasker alltid før jeg legger meg og etter. God hygiene er viktig. Jeg må alltid høre på musikk når jeg ligger der. Om ikke får jeg litt panikk. Siden jeg liker ikke små plasser. Å jeg er alltid redd for at platen skal sprekke å jeg skal dette nedi å dø. (Ja crazy mind). Jeg vet jo at det ikke kommer til å skje men det er noe av det som gjør at jeg er ekstra forsiktig.

  Jeg brukte Brun og blid før med æsj de er hærslige synes nå jeg. Sæd i flaskene og skittne  solsenger er ikke det første jeg legger meg ned i. Jeg bare takler ikke brun og blid lenger. Å ikke minst har de utrolig høy pris og vi må alltid bruke solkort i stede for bank kort.

  Nå er jeg Brun og blid, men det er kun pga SUN2:)

  Å nå når det er sommer og solen er borte må man jukse litt.

  ~Har dere noen dårlige solaruims erfaringer?

  Vi blogges.

 • 0

  Ren oven på et blunk!😉

  I dag har jeg hatt den store rydde dagen. Så nå kan jeg endelig se alle gulv i leiligheten min igjen.

  I dag var jeg så utrolig fortvilet over ovnen min fordi den var gul rundt plate kantene. Jeg har prøvd å vaske mange ganger med såpe og vann. Å har ikke hatt råa til og kjøpe dyre vaskemidler for å fjerne skitt og lort enda.

  Så fant jeg ett mirakel. Alt dere trenger er vann, en valseklut og 1-2 biter finish vaskemiddel for oppvaskmaskin. Ta biten i kluten å gnukk den inntil det gule å wow for en efekt det ble kjempe hvitt og blankt. Så nå er jeg så glad jeg har endelig en ren fin ovn igjen ❤

  Jeg glemte å ta før bilde så jeg har funnet ett på Google vil bare si at det er ett litt drøyt bilde for så ille var ikke ovnen min. Men ja det var bare for å vise litt forskjell. Min ovn er det bilde uten screen shot.

  Beste tipset jeg noen gang har gitt dere altså.

  Vi blogges.

 • 0

  DPS enda en gang.🏪

  Ja endelig skal jeg til DPS igjen. Jeg har ventet over de 4 ukene de ba meg om. Det har gått bra uten å vøre der også men da har jeg måttet prøvd å takle alt som har skjedd alene.  Jeg har vært sykt mye lei meg og deprimert, men til tider utrolig glad.  Jeg har fremdeles ikke skadet meg selv. Å det føles så godt å klare å stå i mot.

  Jeg kan heller gå meg en tur på feks 1-10km varierer veldig hva jeg orker. 
  Som regel prøver jeg å gå 10 000 skritt om dagen. Så de dagene jeg er i dårlighumør eller bare føler for å ut går jeg lenger.

  Nå når jeg få ny behandler hos dps kjenner jeg at jeg er litt skeptisk og redd. Jeg vet ikke helt om jeg vil og trenger å være der mer. Føler liksom at når jeg var uten de måtte jeg lære meg å kontrollere alt selv.

  Jeg fikk jo medisiner for lenge siden jeg har ikke tatt 1 eneste 1 av de. Å fikk heller ikke lov mens dps ikke fulgte meg opp. Nå føler jeg eller tenker jeg at jeg ikke trenger medisiner. Hvorfor jeg vet ikke jeg bare føler jeg klarer og kontrollere meg selv og "diagnosen jeg har" bedre.

  Jeg sover bedre til tider.  Jeg er i bedre humør å jeg føler det er mer stabilt. Ja det går fremdeles opp å ned, men liksom ikke slik at jeg er helt i bunn så i himmelen. Det er liksom sånn midt imellom ting. Jeg kjenner selv åå kroppen og meg selv hvor mye enklere og bedre jeg har det med meg selv.

  Kanskje kan noe av det komme fordi jeg har fått hakket mer selvtilitt eller så er det bare fordi jeg har troen på meg selv og at jeg skal bli bedre og komme meg igjennom det.

  Uansett. Dps er kjekke å ha om det er noe. Å jeg har kun hatt utredning enda, nå kommer tiden med behandlig. Om jeg takler å være der å om jeg takler å høre alt på nytt. Med ny person er det som regel mye som må bli snakket om igjen.

  Jeg har bynt å legge voldtektene som har skjedd meg bak meg å gått videre. Jeg tenker ikke så mye mer på det. Gjør jeg det ødlegg er jeg bare for meg selv. Greit nok av og til får jeg flasbacks det klarer ikke jeg å kontrollere selv. Likevel føler jeg alt nå går rett vei.

  Dere vet vel jeg brukte å være "sykt (sykelig) sjalu. Nå er jeg sjalu med på en mindre grad. Jeg føler jeg har klart og ikke ta ting for ille. Vel kanskje en dag er det noe som gjør slik at jeg blir det igjen, men jeg håper virkelig ikke det for det å bearbeide det å gå å være så sjalu å ha det vondt. Er noe av det vondeste jeg har vært med på.

  Hva om DPS sier jeg ikke trenger å være der fordi det ser ut som jeg har det bedre. Kanskje er det bare jeg som føler det er bedre fordi jeg prøver å legge sjul på hvordan jeg har det, eller er det kanskje fordi jeg prøver å komme meg igjennom det uten medisiner. Det skal mye til.

  Behandligs tiden på "Emosjonell Ustabil Personlighet Forstyrrelse er 1,5 år.  De sa til meg jeg skulle være ferdig med det i 2016. Nå kan jeg si vi har jo ikke en gang bynt med den rette behandlingen så jeg er nok ikke ferdig før i allefall slutten av 2016 eller starten av 2017. Det har vel også litt med hvor ofte jeg er der å hvordan jeg takler alt.

  Det er faktisk bare ett kvarter til jeg skal gå dit. Ja gå, der er 1 km hver vei fin trim på formiddagen det.

  Jeg må si jeg er ganske nervøs. Dette er 3dje gang jeg får ny behandler der. Å ett annet godt spørsmål er takler jeg min nye behandler.  Det er ikke alle personer jeg klarer å være med. Hvorfor fordi er vi like sta kommer vi ikke langt. Hjelper det ikke hva hun sier kommer jeg meg ikke videre. Stiller hun meg kun ett spørsmål per gang jeg er der hva er vel vitsen. Ja dere skjønner jeg har opplevd mye rart. Jeg ga nesten opp dps fordi det eneste de spurte meg om når jeg var der er "hva har du gjort i det siste og hvordan har du det". Så sendte de meg hjem etter jeg hadde svart. Ellers satt jeg mye å så i taket.

  Uansett til slutt er jo dps en kjekk ting å ha om man virkelig trenger hjelp eller noen å snakke med.

  Nå må jeg nesten slutte å skrive å hive i meg noen rask mat dør jeg må gå klokken 12.

  Vi blogges.

 • 1

  Savn.😞

  Hei ja nå skal jeg være helt ærlige med alle dere.

  Jeg har jo hatt det veldig vanskelig i det siste etter jeg ble singel men sammtidelig veldig bra. Til tider er det ikke like enkelt.

  Jeg prøver å komme meg videre, men jeg kjenner jeg savner eksen. Jupp slik er det. Å det er ikke alltid like lett.

  Det er vondt og vanskelig og tungt. Jeg har vært mye lei meg fordi jeg rett og slett savner han. Jeg trodde han var den jeg skulle dele livet mitt med. Nå vet jeg ikke lenger.

  Jeg er så usikker på hva som skjer videre i livet mitt. Om jeg forblir singel om jeg finner meg en ny en eller om jeg får til ake eksen. Ja det er kanskje en mulighet for det også "iallefall i drømmene mine".

  Skulle ønske jeg også kunne vært lykkelig å ha det bra. Noe jeg ikke er nå. Jeg har det jo bra men ikke på en slik måte jeg tenker på.

  Når jeg ser han får jeg vondt i magen å begynner å gråte fordi jeg virkelig savner han.

  Huff hvem vet hva som skjer med meg videre, ikke vet jeg. Alt jeg kan gjøre er å vente å se.

  Kjærlighetssorg og savn er vanskelige ting.

  ~Til slutt vil jeg bare si er det noen av dere som har bloggtips Plis legg igjen en kommentar. Hva kan jeg skrive om?

  Vi blogges.

 • 2

  Dagen i dag😎

  Hei alle dere vakre mennesker. I dag har det skjedd mye. Nesten mer enn jeg klarer og orker på en dag. Likevel har det vært både en super og en trist dag.

  Jeg sto opp klokken 10 i mårrest. Så hadde jeg på meg shorts og topp. Det var 36 grader i solveggen. Å 21-25 i skyggen.

  Så der satt jeg frem til 1/2. Så gikk jeg ned til Carina. Så solte vi oss ute både oppe å nede. Varmt og godt.
  Fikk nok en del farge på kroppen også.

  I dag skulle vi jo på fisketur. Fiksing ble det ikke noe av. Å grillen funket ikke så det så men til slutt klarte vi å få fikset mat. Å så spiste vi. Før det var vi på gården der jeg bodde før.

  Der møtte jeg katten min Alice, å hun har fått kattunger nå. ❤ Hun fikk 3 friske små + 1 uten hale og den var syk. Desverre døde den etter noen timer med forsøk på å hjelpe. Jeg kalte den katten Lucky siden den var heldig og i det minste fikk ett kort liv.

  Så ja det var supert med sol og fint vær og varme, men det med katten ble litt vanskelig til meg. Kom nok noen tårer. (Men bedre at kattungen fikk det bedre enn å ha det vondt).

  Legger med bilder.

  Vi blogges.

 • 0

  Dagen i går.

  Hei dere. Jeg vet jrg ikke har skrevet så mye i det siste, det er fordi jeg har ikke så mye bra og skrive om. Likevel hvor mye jeg prøver å tenke ut hva det kan være.

  Så da tenkte jeg å skrive om dagen jeg hadde i går nå også kanskje om jeg rekker om dagen i dag senere i kveld. Mye som skjer i dag.

  Det var en del som skjedde i går også.  I får var jeg på 3 forskjellige møter. Å jeg innser nå at det muligens kan hende jeg begynner å jobbe snart. Etter sommeren kanskje. Nå vet jeg ikke helt hva jeg vil enda men jeg har snakket om negledesign, fotograf eller gå musikk, dans og drama. Men er 1 år til jeg kan søke skole. Det er jo hva jeg tenkte i går å i dag. Den dagen om ett år kan det jo hende jeg har helt andre tanker om livet mitt. Å mye kan skje på 1 år. Så jeg tar 1 dag i gangen.

  I går fikk jeg også vite at jeg får min trenings"kontakt"/støtte (pt) på mandag. Så skal møte hun klokken 2.

  Etter møtene ble jeg med hjem til mamma å var der en liten time. Fikk møte Black Beauty. 

  Så tok jeg ut litt av spare pengene mine. Så jeg kunne dra på amfi å kjøpe meg noe.

  Så ja jeg kjøpte meg en kjole, to tipper og en joggeshorts. To esker caprisone, sjokolade til helgen. Så kjøpte jeg det siste paret med øredobber som jeg manglet.

  I går spiste jeg nesten igjen ting, kun 1 gang. Så på kvelden lagde jeg meg ris, pølse og amerikansk grønnsaksblanding. Først ble risen og grønnsakene kokt. Så kappet jeg opp pølsene stekte de i biter i steke pannen. Så stekte jeg risen og grønnsakene. Tok det i en skål hadde på noen få korn salt og litt grillkrydder og så til slutt kikoman (den med mindre salt).
  Bedre å få i seg noe enn ingen ting når man ikke har matlyst.

  Må innrømme har vært sløv med treningen de siste 2 ukene men på mandag eller neste uke håper jeg å finne ut hva som skjer videre. Jeg har Heldighvis gått veldig mye så litt trim har jeg nok fått.

  Jeg kan ta bilde av klærne senere. Dere får se litt av min nye kjole. +Shortsen.

  Vi blogges.

 • 0

  Hjelp oss og stoppe dette om ikke dør vi om 1 dag.

  Dette er inhumant, sinnssykt, det er galskap og jeg kan ikke tro at det er en slik verden vi lever i.

  Det eneste jeg vil si til dere er:
  Vær så snill og signer HER NÅ (!) og trykk på DEL knappen nederst i innlegget for å oppfordre alle til å signere! Dette haster for det er 1 dag igjen!
  Gjør det dere kan for å stoppe dette. Jeg har forsøkt å spre dette i flere dager og vil bruke den stemmen jeg tross alt har gjennom bloggen og alle sosiale media til å få enda flere til å se denne galskapen og til å gjøre noe. Dette er inhumant, helt forferdelig og jeg får vondt i hele kroppen.

  10.000 hunder slaktes under feiringen av “Yulin Dog Meat Festival” i Kina 21. juni hvor formålet er at dyrene SKAL tortureres, deretter slaktes og så bli spist av de som deltar på festivalen og feiringen. Flere av dyrene er stjålne kjæledyr, de fraktes under forferdelige forhold over lange strekninger, de blir drept, slått og får ikke mat og vann. Grunnen til at dyrene skal tortureres først er fordi de da tror at kjøttet smaker bedre (!)

  Signer HER, HER og HER! Dyrene blir brent, slått og kokt levende. DU kan gjøre en forskjell NÅ! Signer, engasjer deg og spre!

  Hvis DU signerer kampanjen er du med på å påvirke. Dette spres over sosiale media og vi MÅ vise myndighetene at dette IKKE kan eller skal godtaes! Flere store kjendiser engasjerer seg og for hvert eneste menneske som signerer er det et steg i riktig retning.

  Signer HER

  Det er KUN 1 dag igjen så dette haster!SIGNER NÅ og DEL på Facebook, Twitter, Instagram, egen blogg, Snapchat og alle andre steder du har mulighet til å påvirke folk. Fortell om det på skolen, på jobb og når du treffer andre mennesker og gi dem link til underskriftskampanjen!

  Teksten ble tatt i fra denne bloggen kun fordi jeg prøver å spre det videre. 
  http://www.wa2wo.com/ - Det får ikke ant å trykke der det står her osv på min blogg derfor må dere gå inn på denne bloggen for å klare komme inn på linken til den siden du skriver under :) Så kan du trykke på en av de.
  Plis hjelp oss og hjelpe.

  Eller så kan du jo eventuelt gå inn på denne linken da: https://action.hsi.org/ea-action/action?ea.client.id=104&ea.campaign.id=38221&ea.tracking.id=website

  Men jeg anbefaler uansett å ta en titt innom bloggen over.  :D

  Vi blogges.

 • 0

  Bilder sier mer enn ord. :)

  Hei dere i dag eller nå tenkte jeg å bare legge ut noen bilder så få de snakke for seg selv. 

  Håper dere liker noen av de da. :)

  Vi blogges.

 • 0

  Bueskyting2

  Hei ja jeg har skrevet om bueskyting før men da hadde jeg ikke vært der mer en 1 gang.

  Nå har jeg mer erfaring.
  Tror jeg.

  Jeg har opplevd mye de gangene jeg har vært der. Jeg har skytt med sikte, uten sikte.  Med tre bue og metall bue. Jeg har skutt 12 meter og 20 meter. Jeg har prøvd nye ting.

  Jeg har spist kaker og grillmat.

  Alt i alt er vel det beste at jeg har klart å bynt å treffe mist i blinken. Ikke hele tiden men ofte.

  Å så møtte jeg Benn en nydelig hund som var kjempe snill og koselig.

  Sist gang regnet det som en foss å jeg ble kjempe kald. Så varmet meg ved ovnen og grillen.

  Vi blogges.

 • 4

  Baconsmørbrød😍

  Vil du ha ett godt matips, da burde du fortsette å lese dette.

  I dag prøvde jeg noe nytt enda en gang. Jeg lagde meg baconsmørbrød.

  Hva jeg brukte ja det finner du ut nå.

  1. Tvistet brød(2skiver)
  2. 10 skiver hvit ost.
  3. 150g bacon.
  4. Organo.
  5. Gressløk.
  6. Ett tynt lag soft smør.
  7. Grillkrydder.
  8. Pomfri krydder. 
  9. Salt.
  10. Margarin.

  Ja hvordan skal du gjøre det.

  1. Start med å ta to brødskiver smør et tynt lag med smør på de to delene som skal vende innover.

  2. Strø grillkrydder, pomfri krydder, gressløk og organo kun på en av de.

  3. Legg inni 10 hvitost skiver på ene delen.

  5. Legg de sammen.

  6. Bynn så å surr strimlet bacon rundt. Tett I tett. 

  7. Ha på litt salt på de to flate sidene med bacon kun for å få litt ekstra smak.

  8. Ha 30/50g margarin i stekepannen.

  9. Legg baconsmørbrød et nedi pannen med flatsiden ned.

  10. Snu når du tror det er bra nok stekt.

  11. Du må snu og holde der med redskap når du skal steke kantene rundt. Slik at du ikke brenner deg.

  12. Du kan også bruke stekeovn. Opp til deg hva du velger. (Jeg skal prøve det neste gang) PS,  ikke stekt det for lite da kan det bli rått bacon lengre inn. 0 kun det ytterste laget som er sprø stekt.

  Håper dere nyter det de som prøver.
  Jeg var i himmelen da jeg smakte på det. Beste jeg har smakt i løpet av hele livet mitt.

  Slutt resultatet mitt ser dere på bildene under.

  Vi blogges.

 • 5

  Mine tattoveringer🔝✒

  Ja da har jeg fått spørsmål om å skrive om mine tattoveringer her på bloggen og det kan jeg jo selvfølgelig gjøre.

  Jeg kan starte med å si jeg fremdeles ønsker mer flere, (men vet ikke om det blir noe av).

  Jeg har 3 tattoveringer. Den første tattoveringen min tok jeg etter bestefaren min døde i 2012. Så det er en minne tattovering. Jeg tegnet den selv på en måte men de endret veldig mye på den. Uansett så ble jeg fornøyd med den. Å jeg er jo fornøyd enda, men vurderer å fikse litt på den og få tatt over fargene på nytt da de begynner å svinne litt.

  Tatovering nr 2. Er "Tro, håp og kjærlighet" + en liten tekst åå en måte en protest men sammtidelig en betydning. Å teksten er "Mitt liv, mitt valg." Noen av dere synes kanskje det er en teit tekst,men jeg mener den passer meg veldig bra.

  Tattovering nr3. Er stjerner fra toppen av ryggen og ned til rumpa. Blå og svart. Jeg valgte stjerner fordi når jeg ser på stjernene minner de meg om bestefar og alle andre. Å jeg er glad i stjerner.

  Jeg brukte Embla krem når jeg tok tattovering. Jeg spurte først om jeg fikk lov. Siden er ikke alle som tillater det. Jeg takler ikke uten.  Da jeg holder på å besvime etter 2 sekunder. Må si fargene kan feile litt med bedøvelse men føler jeg har vært heldig.

  Eneste jeg er redd for nå er å angre på den på ryggen med årene sammtidelig som jeg elsker den. Tror det blir bra. Er bare rart å tenke på en rynkete rygg med fult av blå og svarte stjerner.

  Jeg legger ut bilder fra i dag. Stjerne tattoveringen får dere bare se litt av da jeg ikke får med hele. Å jeg orker ikke bla igjennom 2000 bilder for å finne det andre bildet.

  Vi blogges.

 • 2

  Jeg+solarium

  Hei dere. I dag sto jeg opp tidlig for å dra å ta sol.  Så nå har jeg fått enda litt mer farge på kroppen.

  Dere tenker vel hærregud hvorfor tar hun så mye sol eller noe lignende. Eller at solarium er farlig. Hun kan få kreft og alt det der.

  Sannheten er jeg tar nesten aldri sol pga jeg selv er redd, men når jeg tar sol tar jeg til jeg er fornøyd for så å ta opp til 1 års pause. Så jeg mener ikke det er så ille. Selvfølgelig det er jo en risiko med alt. Uansett.

  I dag kjøpte jeg meg solariums produkter å glede meg til å bruke dem når jeg tar sol. Håper de funker bra.

  Jeg er en person som får veldig lett brunfarge. Noen ganger blir jeg litt rød først så brun etterpå.

  Jeg tar sol 15-20 minutter. Ikke lenger. Max 30. Men så lenge vil jeg ikke en gang enda.

  Jeg har opplevd at solarium kan være farlig. Når jeg var 18 år tok jeg solarium i 30 min i ett solarium så tenkte jeg. Siden jeg må vente på søstra mi så kan jeg ta 30 min til å da valgte jeg ett annet rom. Å jeg koste meg jeg. Helt til jeg begynte å få masse smerter. Å jeg hadde så vondt at jeg ikke klarte å ligge der mer. Jeg klarte og få 2grads nesten 3dje grads forbrenning. På hele kroppen.... Det tærer meg enda. Det har leget nå men fy som jeg hadde vondt. Klarte ikke ligge, sitte gå eller noe. Ikke ha på klær en gang. Men jeg måtte jo.

  Så defor har jeg nå minsket solariums tiden. Å heller beskyttet meg selv med produkter og ja. Det funker bra.

  Skal aldri ta 1 time på en gang mer i Hele mitt liv. For jeg vet nå hvor farlig det kan være.

  Nå merker jeg fort om jeg blir brent. Jeg kjenner det på hele meg. Blir jeg det så må jeg ta pause.

  Jeg soler meg hos SUN2. Ved bowling en i Orkanger. Fra 8-12. Har de 50% så det vil si veldig billig. Anbefales. Det er renslig der og veldig bra.

  Jeg vasker alltid før jeg legger meg og etter. God hygiene er viktig. Jeg må alltid høre på musikk når jeg ligger der. Om ikke får jeg litt panikk. Siden jeg liker ikke små plasser. Å jeg er alltid redd for at platen skal sprekke å jeg skal dette nedi å dø. (Ja crazy mind). Jeg vet jo at det ikke kommer til å skje men det er noe av det som gjør at jeg er ekstra forsiktig.

  Jeg brukte Brun og blid før med æsj de er hærslige synes nå jeg. Sæd i flaskene og skittne  solsenger er ikke det første jeg legger meg ned i. Jeg bare takler ikke brun og blid lenger. Å ikke minst har de utrolig høy pris og vi må alltid bruke solkort i stede for bank kort.

  Nå er jeg Brun og blid, men det er kun pga SUN2:)

  Å nå når det er sommer og solen er borte må man jukse litt.

  ~Har dere noen dårlige solaruims erfaringer?

  Vi blogges.

 • 0

  When you really think its over.

  Når dagene mine er bra har jeg det bra, men med en gang de snur seg å blir negative ødelegger det alt.

  Enda en dag har jeg en dårlig dag er det ikke fantastisk?

  Det at jeg er lei meg, deprimert har angst og ikke aner hva jeg skal gjøre eller egentlig hvor jeg skal gjøre av meg.

  Alle tankene og alt det der som suser rundt i hodet mitt som tung luft. Jeg har hodepine omtrent hele tiden. Jeg gråter som en foss. Jeg klarer ikke stoppe. Jeg legger bare på ett liksom smil om jeg er med noen. Så de kan tro jeg har det bra. Jeg sier til alle det går bra. Jeg har det fint, men er det sannheten?

  Sannheten er faktisk at jeg har det vanskelig. Veldig vanskelig. Det er ikke lett.

  Jeg prøver så godt jeg kan å ikke legge det over på andre. Jeg holder det inni meg. Likevel om jeg vet hvor dumt det er.

  Jeg må si jeg er flink jeg har ikke skadet meg selv på over 6mnd. Å det er jeg stolt av. Kjenner til tider jeg har lyst men klarer å stå i mot.

  Når noen sårer meg aner de ikke hvor vondt det er for meg. Jeg blir enda tristere enn jeg normalt burde bli pga EUPF. DIAGNOSEN MIN. (JA jeg skrev kun forbokstavene).

  Dere aner ikke hvor mye jeg gråter i løpet av noen få dager. Må være over 1000 tårer på 3 dager i allefall føles det slik. Jeg har tillogmed med bynt å knekt sammen forran andre det er flaut.

  Jeg prøver å være sterk men noen dager skulle jeg ønske jeg ikke levde.  Da hadde jeg sluppet alt det vanskelige. Likevel klarer jeg å holde meg oppe.

  Det å få frekke sårende kommentarer, eller det å bli kjeftet på.  Det kan få meg til å knekke i to.

  Uansett jeg skal komme meg igjennom den vonde tiden. (Håper jeg).

  Vi blogges.

 • 3

  Jeg brudepike♡ {Byllup}

  Hei alle sammen. I dag har det vært en lang men super dag.

  Maibritt og Kai giftet seg altså min store søster. Kai er nå herved min svigerbror.

  Jeg hadde på meg en nydelig blå kjole. Tiara. Jeg sminket meg. Til slutt så var jeg klar. Å det var bare å dra til kirken. Som brudepike er det mye jobb. Slik er det når man har en brud å passe på.

  Man må følge med kjolen. Å hjelpe til med det hun trenger hjelp til. Morsomt var det helt til jeg satt meg fast i gresset utenfor kirken. Kom meg løs til slutt. Å nå kan jeg si jeg er en veldig stolt brudepike.

  I dag legger jeg ut litt bilder fordi bryllupp er ikke noe jeg skriver om til vanlig.

  Nå er jeg sliten, trøtt og har dundrende hodepine. I kveld er det fest, men lillesøstra mi manglet barnevakt så da var jeg snill og sa ja til å være det så blir ingen fest på meg da, men det går greit.  Jeg kommer nok til å kose meg med brus og potetgull. Ja dere hørte riktig. I dag er det lov til å kose seg litt ekstra.

  Litt komisk å si, men har endelig betalt for brudepikekjolen min  også. Det føles godt.

  Jeg er sulten nå siden jeg har ikke spist siden klokken 7 i mårrest.

  Nå vil jeg fortelle litt om bruden hun var så vakker. Langt fint hår og en nydelig hvit kjole. Hun var perfekt.

  Å tårene rant nesten flere ganger i dag. Prøvde å holde det inne. Å det å være "vitne" å høre de si ja å sitte rett ved siden av var veldig spesiell opplevelse. 

  Vel dere får se på bildene så skjønner dere hva jeg mener med en vakker brud og må si alle var fine i dag.

  Vi blogges.

 • 2

  Hva sminke kan gjøre.

  Hei dere. Jeg glemte at jeg hadde tatt bilder til ett blogg innlegg i forrige uke. Så tenkte å fortelle litt om det.

  Jeg så en video av ei jente som hadde sminke på enesiden av ansiktet og ingen smike på den andre. Dette måtte jeg jo selvfølgelig teste ut selv. Så jeg sminket kun halve ansiktet mitt. Å så faktisk forskjellen godt.

  Må bare si i fra om at jeg har ikke på falske vipper slik hun hadde å jeg har heller ikke den beste sminken i værden men jeg prøvde nå i det minste.  Må bare si jeg klarte å slette de bildene så har nettopp gjort alt på nytt.

  Så ser dere to siden av meg.

  Vi blogges.

 • 1

  Sommer kroppen!?

  Ja hei igjen. Nå sitter jeg her også tenker. Sommer kroppen ja den kom ikke i år heller.

  Hvorfor kan man ikke heller firkusere på (hel års kroppen). Er jo ikke bare på sommeren man vil føle seg bra.

  Altså alle har lov til å være den de er uten å gjøre noe som helst om de trives medseg selv. Jeg derimot kjemper en hard kamp for å bli den jeg vil bli. Jeg kjemper jo ikke kun om spmmerkroppen min likevel om jeg lovde meg selv å få en litt finere kropp nå til sommeren. Hvorfor gjore det det? Nå når jeg ser det har jo ikke skjedd så mye enda.

  Uansett så er jeg fornøyd med min fremgang. Å uansett hvordan dere ser ut nå til sommeren burde dere være fornøyd å nyte tiden.

  Jeg må si jeg er fremdeles redd for å vise meg i bikini åå stranden pga jeg ikke har den flate magen jeg ønsker meg. Iallefall ikke når jeg står oppreist. Jeg må bare være slik jeg er. Å jeg er jo enda ikke fornøyd. Jeg kan jo ikke bare plutselig stoppe å jobbe mot målet fordi det er sommer.

  Jeg skal klare å nå målene mine om det tar meg 1 år eller 4! Jeg er mye flinkere med alt nå enn jeg var før.

  Ja jeg vet dere sier ååå man der jo ikke forkjell på bildene der du ligger. Men joo jeg gjør faktisk det. Kanskje ikke du klarer å se det, men jeg kan se alle tingene som har endret seg.

  Joda jeg skal legge ut bilder der jeg står fra i fjor og fra i år. Å jeg skal legge ut sommerbilder fra i fjord. Må bare huske å si at da hadde jeg nettopp vært igjennom en abort som var forferdelig vanskelig for meg. Å vekta bare fortsatte å øke etter aborten noe som plage meg utrolig. Det tok faktisk over 14 dager før kroppen min begynte å skjønne at jeg ikke var gravid lengre.  Jeg fikk en liten mage etter det. Men jeg har vært større før. Breiere,tykkere. Feit.
  Nå er jeg chubby i mine øyne.

  Sommerkroppen ja den skal jeg være stolt av i år. Jeg ved jeg har nådd langt og uansett jeg er den jeg er. Folk kan se så stygt på meg som de bare vil. Slenge negative kommentarer, men jeg står på mitt.

  Jeg er bra nok slik jeg er jeg må bare lære meg å leve med det.

  Hva tenker du skal det være fokus kun på hvordan man skal se ut på sommeren, eller skal man tenke på hele året?

  Vil bare si de øverste bildene er  fra starten av 2015.
  De under der med svart bikini ble tatt i dag. De underste var sommerkroppen i fjor(etter abort) 

  Vi blogges.

 • 1

  The struggles I'm facing, the chances I'm taking.

  Hei hei nå har jeg ingen anelse hva jeg skal skrive om. Så hva er vel ikke bedre enn å skrive om det som er vanskelig for meg å unngå. Foreksempel søtsaker.

  Brus med masse sukker er egentlig veldig godt. Heldighvis har jeg blitt mye flinkere drikker nesten aldri det lenger. Kan si jeg brukte å drikke en del Pepsi Max eller Coca Cola Zero før. Helt til jeg fikk dilla på vann.

  I dag sprakk jeg sånn helt seriøst.

  Jeg kjøpte meg en stor flaske Coca Cola Zero. Å en liten pose med Pomsticks. Nei og nei. Jeg som ikke skal spise slikt midt i uken.

  Jeg må si det var godt for en gang skyld å ta noen biter med noe salt. Jeg har desverre vært sløv med trening de 2 siste ukene men neste uke SKAL JEG KOMME MEG TILBAKE IGJEN! Jeg går mye da så kan jo ikke si jeg sitter helt i ro.

  Jeg kjøper nesten aldri godteri lenger. Jeg vant nettopp en konkurranse på 1kg smågodt frå godteland. Noen andre får min premie. :)  Er ikke den andre personen heldig. Det synes nå jeg.

  Må være ærlig å si når jeg er på butikken når jeg er sulten frister sjokolade veldig mye. Likevel klarer jeg å stå i mot. Noen ganger kan det hende jeg ikke klarer, men det er sjeldent.

  Å hva med goderiland på amfi omg der er det masse godis der.
  Til tider blir jeg bare kvalm når jeg går forbi mens andre ganger frister det så sykt masse. Har kjøpt meg godis der kun en gang på over 100 dager! Det er godt jobbet.  3 ganger har jeg kjøpt på butikken, men det var potetgull. Har enda en del i skapet uåpnet. 

  Godteri er godt, men når jeg tenker på alt det er laget av blir jeg kvalm og mister lysten. Smågodt kan jeg finne på og kjøpe men jeg lar det som regel bare stå flere måneder uten å spise det.

  Så må si sjokolade og potetgull er mine favoritter.

  Andre fristelser må vel være hurtigmat eller junkfood. Eller de der ferdig middagene på butikken. Grovt Brød! Wienerbrød og skoleboller. Slike ting kan ikke huske sist jeg spise det.

  Salat begynner å bli favoritten min. Er ikke det bra? ;)

  Andre fristelser må vel være det å bruke penger haha på klær og kino feks. Vanskelig å ikke ha råa til å gjøre noe av det der.

  Kampene jeg overfor, er sjansene jeg tar . -Det der er jo overskriften på blogg innlegget.

  Jeg tar mange sjanser, jeg satser alt og prøver å få det til å gå så bra som mulig. Jeg satser for å bli meg.

  Vi blogges.

 • 0

  Kunst & håndtverk

  Ja jeg er veldig glad i å tegne. Jeg har tegnet mye gjennom årene. Noen ganger klarer jeg å tegne det jeg vil bedre en andre.

  Jeg elsker og male. Liker akryl maling veldig godt. Har malt forskjellige ting. Men det maleriet jeg legger ut her er ett av mine fineste og beste synes nå jeg. (Det var en gave til mormoren min).

  Jeg liker og holde på med kunst uansett hva det er så lenge det blir bra.

  Som dere kan se så elsker jeg roser det er det jeg liker best av blomster. Har tegnet den samme rosen i forskjellige farger og størrelser mange ganger men jeg tar ikke med alt her.

  Jeg ønsker meg promakers. Desverre koster de over 200 pr pakke så kan ikke kjøpe de nå. Mat og ting i huset kommer først.

  Kan hende jeg kanskje kjøper meg noe denne uka. Har faktisk 1000 på sparekontoen min, men jeg klarer ikke ta av de pengene med mindre jeg går i banken og spør. Så sparing gen min går jo superbra.

  Ja nå har dere sett en liten del av hva jeg har laget. 

  Like it?

  Jeg vet jeg må bli flinkere til å tegne mennesker. For det er jeg ikke så flink til.

  Vi blogges.

 • 2

  💪Min forbilder 👍✌

  Heihei alle dere der ute. Nå skal jeg skrive om mine to forbilder.

  To flotte,  vakre, flinke jenter som har hjulpet meg på forskjellige måter i over lengre tid.

  Jeg starter med Minela. Hun er 19 år gammel. Hun er en jente som "ville føle seg bedre i sin egen kropp". Slik jeg har klart og forstått det. Eller hun ville føle seg slik hun føler seg på innsiden på utsiden også. Hun skal faktisk være med på "bikinifitness" eller noe slikt i år.

  Jeg tror jeg ble kjent med hun gjennom fb i fjord. Å hun er virkelig flink. Hun har en utrolig stå på vilje og gir ALDRI OPP. Hun har også tatt kurs for å bli pt.

  Hun kan om kosthold og er en veldig motiverende jente. Hun gir meg komplimenter og slikt så hver gang jeg er nede eller har mistet motivasjonen min får jeg ny.  Hun har gitt meg mange gode råd og tips.

  Noe jeg setter veldig stor pris på. Bare det og se fremgangen hennes er motivasjon i seg selv. Ikke kun hos meg men til fler.

  Minela er en nydelig jente. Å jeg er veldig glad jeg så hun på fb for 1 år siden.

  Så var det over til jente nr 2 nemmlig Siri. Da jeg ble kjent med hun i fjor var hun 23,5 år gammen så kanskje hun er 24 nå? :p (Ikke drep meg om jeg tar feil).

  Hun har hjulpet meg med kosthold. (Lavkarbo) spesielt. Og det å holde kontroll på Lifsum  appen min så jeg gjør ting riktig der inne.

  Vi snakke masse sammen og gir positive tilbake meldinger til hverandre.

  Alltid noe nytt å tenke på.

  Hun har nok fått en del fremgang hun også men de to jentene har jo helt forskjellige mål så det kan virkelig ikke sammen lignes, men må si Siri står på så godt hun kan hun også og så vidt jeg vet går kun ting fremover. 

  Ja dere ser på bildene hvem som er hvem. Står navn.

  Velvel til sist men ikke vil jeg si tusen takk for all støtte og hjelp i fra dere begge to dere er helt fantastisk ♡

  Vi blogges.

 • 4

  Spill & morro.

  Hei dere.

  Om dere ikke vet det fra før av er jeg en liten gamer jente. Jeg er glad i PS av flere slag og xbox 360 + fler.  Jeg har egentlig vært glad i spill siden jeg var en liten jente.

  Det er ikke slik at jeg spiller hver dag, men en sjelden gang i blant. Spilte mer før da jeg var i ett forhold med en gamer. .

  Pc spill er jeg også glad i. Feks:

  1. RS
  2. WOW
  3. CS
  4. SIMS
  5. MAINCRAFT
  6. CHRONO TALES
  7. WOW

  Ja det var vel de fleste. Ellers så elsker jeg å spille på 123spill.no slike gratis spill.

  Før når jeg var lita spilte jeg alltid Super Mario og Crash  Bandocoot. Det er de aller beste spillene jeg vet av finnes ikke bedre.

  Jeg har spilt gta, minecraft og mye mye mer på PS 3 og 4.

  Skulle nevnt alle men det kommer til og bli mange. Så det orker jeg rett og slett ikke.

  Ellers er jeg veldig glad i å spille kort og brettspill. Feks. Idiot, hopp i havet, gris, amerikaner osv. Brettspill kan være, Norge rundt, den forsvunnede diamanten, forskjellige bokstav spill.

  Jeg holder også mye på med puslespill. 

  Ute spiller jeg kubb og badminton. Ikke bare det men bueskyting kan man også lage ett spill ut av.

  Vel nå har jeg fortalt det også så da vet dere jeg faktisk liker spill men er ikke avhengig av det.

  Hva som er morro må vel være når jeg spiller PS eller noe slikt og skal styre så styrer jeg ikke kun med kontrollen men hele kroppen.

  Vi blogges.

 • 0

  Meg & Amfi.

  Nå har jeg vanskelig igjen for å klare og finne på hva jeg skal skrive om.

  Siden jeg har vært veldig mye på Amfi i det siste så tenkte jeg skrive litt om det.

  Amfi har minst 55 butikker i følge de selv. Det er mange! Heldighvis har amfi god oversikt. Mange rulletrapper og slikt. Heis er det også så alle kan dra dit.

  Jeg tar som regel rulletrapp og så går jeg trappene ned. Er jeg med mormor tar vi av og til heis.

  De har utrolig fint "bad" toalett eller hva jeg skal kalle det. Den nye avdelingen.

  Amfi har også en populær godteri butikk. Den er bra populær den.

  Om meg jeg har droppet trening forrige uke men jeg var ute å gikk. Venter på å få trenings kontakt. Da blir alt mye enklere.

  Vi blogges.

 • 1

  God mat & drikke 🍴☕

  Hei igjen dere.

  De fleste som kjenner meg, i allefall de nærmeste vet at jeg elsker å lage mat. Mat er noe jeg kan. Ikke bare kaker, men også god mat.

  Jeg må først ti at det er ikke jeg som har laget alt jeg skal skrive om i dag. Slik at dere ikke tror jeg skryter over noe jeg selv ikke har laget.

  Det ene jeg ikke har lagt selv er vårruller.  Husker ikke når det var men en av de dagene som nettopp har vært var jeg nede hos ei venninde og spise vårruller for aller første gang. Jeg ble faktisk veldig overasket. Det var jo utrolig godt. Så nå har jeg lyst til og prøve å lage det selv en gang.

  Noe jeg kan skryte av er horn med ost og skinke. Jeg har nettopp spist 2 stk av de. Å nå er jeg stapp mett. De var så fantastisk gode. Smeltet nesten i munnen. Bakte de i dag sammen med noen andre.

  Når det kommer til drikke elsker jeg vann og kakao. Ellers så er det neste på listen pepsi max  og coca cola zero.  

  Jeg er også veldig glad i hjemmelaget brus. Den jeg drakk sist lagde ikke jeg selv det var også venninda mi som lagde da jeg ikke har klart og fått kjøpt meg en slik brus maskin enda. Jeg har ett ønske om å få det til. Har prøv slike maskiner før da, men det er lenge siden.

  Varm kakao er hærlig. Tar meg en kakao i ny og ned og koser meg med. Ikke hver dag. Da kakao ikke er det sunneste valget.

  Vel jeg kommer til å legge ut bilder av forskjellige retter. :) Har ikke skrevet om alle. Hornene og vårullene blir de første. Så noen andre.

  Vi blogges.

 • 2

  Ute i naturen 🐦🌳🌼🌻

  Når jeg er ute i naturen koser jeg meg. Jeg elsker egentlig å være ute. Det å få frisk luft er så utrolig deilig rett og slett.

  Ikke bare det men så mye fint man kan se der ute uten for de 4 veggene mann er innenfor. Man må av og til tenke litt utenfor boksen.

  Mye fin natur og mange vakre dyr.
  Selvfølgelig kan det jo være noe skummelt.
  Jeg synes det å være ute alene er skummelt spesielt om det er mørkt. Jeg vet ikke om dere vet det, men ja jeg er faktisk mørkeredd enda likevel om jeg er 20, snart 21.

  Jeg er utrolig glad i å ta bilder. Natur bilder synes jeg er ufattelig spennede og morsomt. Fordi det er så mye forskjellig å så mange måter man kan ta bilder på. Fra lang avstand eller fra kort. Ikke bare det, men tenk på alle vinklene. Liker å ta slike bilder pga spenningen og alle vakre fargene. Å naturen er en naturlig ting.

  Jeg er mye ute og går turer. Jogger, bader og slike ting. Jeg er glad i å gå foreksempel om jeg føler meg nede (deprimert/lei meg). Da kan det være godt og komme meg litt bort fra alt. Å bare kunne tenke på alt det fine rundt meg. Som regel går jeg også å nynner litt mens jeg går.

  Å få ut følelsene mine og det at jeg kan rope så høyt jeg vil kaste stein i vannet eller rive av noen blader.  Kun for å få ut sinnet funker kjempe bra. Likevel om det er litt å ødelegge naturen, men det er vel bedre det enn å skade meg selv.

  Jeg er også mye ute og går for å få trent.

  Det er så mye man kan gjøre ute i naturen. Det er forskjellige årstider og ingen av de er helt lik hverandre. Fargene endrer seg. Dermed kan man alltid ha noe spennede og gjøre der ute. 

  Min favoritt årstid er nok sommeren. Fordi jeg er glad i varme. Komiskt nok er jeg født i november å det er en vinter måned.

  Naturen er en BRA fantastisk ting og ha. Jeg ELSKER NATUREN. Hva skulle vi gjort uten den.

  ~Hva tenker du om naturen?
  ~Hvilken årstid er din favoritt?
  ~Liker du å være ute og ta bilder slik som jeg gjør?

  Vi blogges.

 • 1

  Ny kjole♡

  Hei igjen en liten stund siden jeg skrev sist. Dette fordi jeg har hatt mye å gjøre å vært en del sliten og rett og slett ikke orket å skrive blogg.

  Nå er jeg tilbake og tenkte å snakke om min nye kjole. Bare for å ha noe å skrive om. Så tenkte jeg å skrive flere små innlegg i dag i stede for ett langt. Siden det var noen som mente jeg burde legge ut mindre bilder pr. Innlegg. Så skal se hvordan det går i dag.

  Min nye kjole er royalblå (kongeblå). Den er lang og tynn. Det er vel en sommerkjole i mine øyne. (Men man kan jo bruke den til andre anledninger om man vil).

  Var ikke jeg som kjøpte den jeg har sett på den og ønsket meg den lenge så var ikke før i går jeg endelig prøvde den på meg. Siden jeg har en så snill mormor, kjøpte hun kjolen til meg. Å jeg er så glad og takknemlig for det. Elsker den. Å den er super god.

  Har funnet ut at den er ganske populær. Flere som vil ha den og noen jeg kjenner har den allerede. Den finner i 4 farger. Rød, grå, blå og svart.

  Det var alt om kjolen.

  Vi blogges.

 • 0

  Sparing, ønsker og drømmer.

  Hei dere.

  Tenkte bare å skrive litt om hvordan sparingen min går å hvilke ønsker(drømmer) jeg har fremover. Er ikke sikkert noen av de blir oppfylt, men jeg tar en dag i gangen. Så får tiden vise hva som skjer.

  Først sparing.  Sparingen min går faktisk bra. Jeg har spart 787kr allerede åå kun to uker. 387kr mer en jeg trodde det skulle bli. Så ja jeg er fornøyd med det. Å gleder meg til neste mandag så jeg kan legge av enda mer til sparing. 

  Mine ønsker og drømmer(hva jeg tenker nå)

  Velvel er vel ingen nyhet at jeg ønsker å få meg en kjæreste. Jeg ønsker meg barn og jeg ønsker og bli forlovet, og en dag enten det blir i år eller innen jeg er 25 gifte meg. Så vet dere det også. Jeg sier ikke at det skjer, men er lov til og drømme. 
  Kanskje bor jeg en annen plass en nå også og kanskje en dag får jeg bil lappen.

  Mine andre ønsker er jo å kunne reise mer og oftere. Jeg har så utrolig lyst til å dra til Syden i år. Til Tyrkia (Alanya, eller Antalya). Andre steder jeg ønsker og reise:

  1. Bulgaria
  2. Mallorca
  3. Gran Canaria
  4. Hawaii
  5. Egypt
  6. London
  7.Danmark
  8. Paris

  Husker ikke fler plasser akkurat nå.
  Det jeg ønsker mest er jo plasser i Syden der det er varmt og man kan bli brun og fin. Bade og kose meg.

  Velvel det var alt for denne gang. 

  ~Hvor vil du reise?
  ~Noen reise tips?
  ~Hvordan få råd?
  ~Hva er ditt favoritt sted?

  Vi blogges.

 • 3

  Søvn, motivasjon og matlyst

  Heihei alle dere.

  Jeg kan være helt ærlig å si at jeg har ikke så mange gode ideer til hva jeg skal skrive om på bloggen.  Er litt vanskelig å holde den gående til tider, men jeg forsøker og komme på noe bra.

  I det siste har jeg slitt mye med søvn er nesten våken 24/7 ikke så veldig bra når man trener og prøver å gå ned i vekt. Kroppen trenger jo hvilke og søvn. Jeg kjenner jeg er veldig mye sliten.

  Motivasjonen min har også begynt å dette nedover denne uken. Jeg tenker hvorfor dra på trening eller at jeg ikke orker. Eller at jeg ikke klarer. Likevel klarer jrg til slutt å bli positiv og pushe meg selv ut døren å gå til treningsenteret. Å når jeg først er der setter jeg i gang.

  Jeg blir jo veldig glad etter trening. Det er jo også veldig godt å trene å kjenne at jeg forbedrer meg.

  Ikke bare det men de to siste ukene har jeg vært på en "diett" vil heller si at jeg har startet med nytt kosthold. Noe som er fakta.  Problemet mitt er ikke at jeg ikke liker det jeg spiser eller skal spise. Jeg har bare ikke lyst på mat og er ikke sulten. 0 matlyst.  Blir halvårlige av tanken på mat. Å jeg klarer heller ikke spise opp maten min. Vet ikke hvorfor det er slik, men det plager meg.

  Heldighvis klarer jeg i det minste å få i meg mye av det jeg skal.

  Kanskje jeg ikke er så sulten fordi jeg drikker over 2 liter med vann om dagen?  Har ikke rørt brus på flere uker kun vann hver eneste dag. Godis av og til i helgene. Likevel om jeg prøver å holde meg unna det også.

  Har dere noen tips for å få bedre søvn, større motivasjon og en super matlyst?

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits