kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

30.06.2017

VI BLOGGES. 
 

 • 5

  Vil du kommentere - så slutt å være anonym

  Nå er jeg LEI. Nå orker jeg rett og slett ikke og godta kommentarer fra ANONYME lenger. Om det står MÆ eller andre rare ting, ellrr vare ANONYM. Nok er nok.

  De fleste som kommenterer på bloggen min er anonyme, ikke bare det med så er de passe frekk også. Jeg har Godtatt mange slike nå. Jeg orker rett og slett ikke mere tull.

  Folk sier jeg ikke er klar for og få barn, at jeg kommanderer Jørgen til ting. At familien min slenger dritt om meg!.. At jeg ikke klarer og ta vare på kattene mine og at jeg ikke er bra nok.. Hærlighet folkens er det mulig!

  Skal dere være spydige og frekke og påståelige kan dere heller gå en annen plass. I det minste stå for det dere skriver og tørre og si hvem dere er! Det er rett og slett feigt og skrive ANONYM for så og slenge masse stygge ting om meg og Jørgen og generelt livet mitt.

  Nå har jeg rettogslett bestemt meg for og IKKE godta anonyme kommentarer mer, spessielt de som slenger dritt som ikke er fakta.

  Om dere har ting dere vil si meg kan dere ta det i chat en eller annen plass eller bare la være og kommenter.. Spesielt om dere ikke har noe positivt og komme med.

  Dere kan ikke si hva jeg er klar til og ikke, for dere kjenner meg ikke. Jeg vet hva jeg er klar til og jeg vet også VELDIG GODT AT JEG IKKE KOMMANDERER JØRGEN TIL TING.

  Om dette var planen deres og trokke meg ned, fint dere har klart det.. Det betyr ikke at jeg slutter og blogge, eller slutter og si det jeg vil.

  Vurderer også og slette flere kommentarer da jeg mener de er veldig unøvendige og ha på bloggen.

  En annen ting er om dere vet hvem jeg er synes jeg dere heller burde fortelle meg hvem dere er enn å sjule dere..

  Uansett dere gir meg i det minste inspirajon til og blogge.

  Vi blogges.

 • 1

  Jørgen leter etter jobb

  Mange av dere tror at Jørgen ikke orker noen ting, at han bare sitter hjemme eller at han IKKE vil/prøver og finne seg en jobb.

  Han sa han ville ha ferie, men etter en stund innså han at jobb er viktig. Han begynte dermed og lete etter jobb og det gjør han enda. Ting går fremover. Han har noen muligheter. Fremdeles har han ikke funnet noe; men det kommer nok til og ordne seg i løpet av sommeren.

  Så nå kan dere plis slutte og si at han ikke gjør det, fordi det er noe han har holdt på med hver dag i det siste! Jeg har vært med på mye av det, desuten må han ha en jobb for at økonomien vår skal bli 100% på plass, likevel om den er helt grei nå.

  Vi er jo også på jakt etter leilighet og har funnet en vi liker, nå er det kun jobben vi venter på før vi signerer kontrakt. Dette fordi jeg alene klarer ikke forsørge oss begge to om jeg må betale ALT.

  Kan informere mer når jeg vet noe, men så langt er det snakk om jobb på et museum eller eventuelt en butikk.

  Vi blogges.

 • 0

  Kattene mine har det bra!

  Kattene mine lever et godt liv. De hat alt de trenger. Mat, drikke, senger, leker og kattedo! De har også friheten til og gå ut og inn og gjøre det de vil.

  Black Beauty er sterilisert og chippet og har også fått ormkur/mark. Ariel har fått vaksiner og ormkur/mark og skal steriliserer den 4 juli. Black Beauty får spesialfor for sterriliserte katter, og Ariel får kattungefor. De får også våtfor en gang i døgnet, noen ganger 2. Maten måles og beregnes etter vekt og slikt. Oftes står maten heledagen så de får spise det når de vil. Er de ute står også mat ute.

  De er kosne og lekne. De er veldig glad i mennesker og elsker og være ute.

  De luger gost og ligge i armene mine eller vmi fotenden både på natt og dagtid. Om noe skjer kattene mine ringer vi ALLTID dyrlegen! Ofte får de komme inn på dagen, mens ande ganger feks i helger må man av og til vente på å få time. Da de ikke jobber i helgene.

  Uansett så lar vi aldri kattene være alene over lengre tid. Om vi er en tur borte har vi noen som følger med kattene.

  Kattene elsker å bo der vi bor nå. De kommer ofte stolt hjem med fanget mus som de viser frem til oss.

  De sjekkes ca hver dag for flott. De har ikke hatt noen problemer med det så langt.

  Jeg er en stolt katteeier! Jeg elsker kattene mine ekstremt mye, og elsker og være med de og se at de har det bra. Se at de vokser, at de spiser og nyter livet sitt.

  De gnir seg ofte intill meg og kysser meg. De maler når de får kos og de legger seg inntil meg. De er også veldig glad i Jørgen, koser, leker og klemmer.

  Kattegodt får de også når de er flinke, når de kommer hjem fra skogen, ellers får de en godbit i ny og ned.

  Kattedoen blir renset minst annenhver dag! Da vi vet at våre katter er kresne. Sanden byttet også ofte ut. Gjør vi ikke det nekter de og gå på do og det merker vi fort. Vi merker at de snuser rundt når de ikke er fornøyde. Det har kun skjedd 1 gang så langt og da byttet vi med en gang. Så gikk de på do.

  Jeg kan ærlig si at de har det så godt som de kan få det. De får også kattemelk noen ganger.

  De har også klorebrett og klatrestativ. Det elsker de, se ligger der minst 3 ganger hver dag🤗

  Så ja de som sier kattene mine ikke har det bra, de tar rimelig feil! Det tror jeg ikke jeg er den eneste som mener.

  Nå tror jeg at flere bilder av kattene for komme med i andre innlegg senere pga jeg/vi har mange bilder.

  Vi blogges!

 • 5

  Eksploderer ikke alle en gang i mellom?

  Jeg føler at jeg blir trokket ned på fordi jeg er ærlig med dere. Jeg føler alle tror at fordi om jeg har slitt masse før og noen ganger knekker sammen/eksploderer så er det slik heletiden. Slik er det ikke.

  Ja jeg har hatt et vanskelig og problematisk liv, men jeg har tatt tak i det! Jeg har det ikke like ille nå som før. Jeg vet det kanskje kan se slik ut og det beklager jeg. Jeg hadde en dag hvor jeg rett og slett fikk for mye tanker og div som hadde bygget seg opp og jeg eksploderte.

  Jeg har da ikke tenkt til og skade meg selv eller skille meg fra mannen, men det og tenke det er ikke det samme som og gjøre det! Det er noe dere må forstå.

  Ja vi vil ha barn! Jørgen ser etter jobb, jeg vurderer jobb. Jeg har dog allerede ønkonomi. Ja jeg er uføretrygdet, men det betyr ikke at jeg ikke kan få eller ha barn. Jeg kan faktisk være en god mor likevel om jeg har noen få dårlige dager. Jeg gleder meg ekstremt mye til den dagen vi får barn. Det er mitt og Jørgen sitt valg når det passer for oss og ikke alle andres.

  Jørgen er den mest fantastiske personen jeg noen gang har møtt, han er det beste og han er en gentleman. Har gjør alt han kan for meg i hverdagen og støtter meg uansett hva! Samme motsatt jeg gjør alt jeg kan for han. Sammen kan vi snakke om alt fra A-Å og vi stoler 100% på hverandre. Ja selvfølgelig kan vi ha små diskusjoner eller være uenige, men slik er det hos de fleste par.

  Ting ornder seg igjen om man har en dårlig dag. Ingen menesker er blid og strålende 100% hver eneste dag, alle mennesker har tanker.. Så hvorfor dømme meg så hardt?

  Kanskje ble dette innlegget om flere ting en kun en, men nå har jeg holdt det inne lenge.

  Håper dere skjønner poenget mitt♡

  Btw rosene kjøpte Jørgen til meg🌹

  Vi blogges.

 • 0

  Magekrampe - why..?

  Jeg har allerede hatt mensen for 21 dager siden og da hadde jeg nesten ingen smerter. Nå i natt drømte jeg om at jeg hadde ekstremt vondt i magen, rett og slett kramper ca som menssmerter.

  Jeg våknet og smertene var ekte, jeg hadde sykt vondt! Så vondt at jeg omtrent følte jeg kom til å dø. Værste jeg vet er smerter. Så klokken 06.00 spurte jeg mannen om han kunne hjelpe meg og finne tabletter til meg. Siden smertene var(er) så kraftige. Smertene er nederst i magen, minner meg om mens smerter, men kan det stemme?

  Høres da vel rart ut og ha menssmerter 21 dager etter mens.. Skulle hatt eggløsning allerede denne måneden så nå tror jeg enten appen er på bærtur, eller så er kroppen min tregere enn normalt. Med mindre det er noe annet som gjør det slik. Hm.

  Her ser dere hvordan syklusen min er denne mnd. 6 dager siden eggløsning hmm..

  Skal egentlig ha mens igjen fredag den 30. Juni. Bare sånn itillfelle noen lurte.

  Må dog si at jeg har hatt små "kramper eller stikkninger i noen dager før dette også, har ikke hatt det slik før".

  Uansett spørsmålet mitt er: Finnes den noe flinke folk her ute i verden som vet hva smertene mine kan være? Gjerne legg igjen en kommentar.

  God morgen!
  Vi blogges.

 • 2

  💪Begynner å trene igjen👟

  Ja dere ser rett! Jeg skal begynne og trene igjen. Dette er noe jeg har tengt på lenge og endelig har det blitt slik at jeg føler trening passer inn i livet mitt igjen. Denne gangen fokuserer jeg på trening som hovedsaklig burde hjelpe meg ned i vekt.

  Jeg skal ikke bygge muskler samtidig. Først og fremst må jeg få igang fettforbrenningen. Mat er også en viktig del av dette, så det er bare og være forsiktig med hva som blir spist fremover.

  I den siste tiden har jeg spist mye mindre godteri enn det jeg har gjort før og merker godt at søtsuget er mye mindre. Jeg spiser lite ofte, og variert.

  Jeg vurerer og lage YouTube video om første treningsøkten. Da dere alle vet at vekten har økt og jeg har hatt en del utfordringer. Kondisen min må nok bli bedre igjen den også, derfor vurderer jeg og filme så jeg har motivasjon for og fortsette. Som tiden går må det vel bli forbedringer både i trening og kropp.

  Jeg har fått hjelp av en personlig trener. Så jeg har eget treningsprogram.

  Jeg skal ta før og etter bilder. Måle forksjellige steder på kroppen og også veie meg. Dette for og se fremgang. 

  Nå har vi vært og kjøpt både kettlebell , hoppetau og hoppestrikk. Jeg trenger egentlig en benk, men det har vi ikke, derfor skal jeg hoppe over strikket i stedenfor frem til vi finner en annen løsning.

  Jeg leter ennå etter en ny treningsthights og sportsbh, kanskje en ny singlett også. Det får bli med tiden. De første gangene får jeg bare bruke det "gode gamle". Blir det velsig varm bruker jeg sjorts.

  Gleder meg ekstremt mye. Jørgen skal også være med meg, så han er der for og hjelpe. Nå tenker jeg at jeg kommer tilbake til bloggen senere, fordi vi har en del og gjøre i dag.

  Vi blogges.

 • 2

  Øvelseskjøring🚘

  I dag har jeg øvelseskjørt for første gang. Jeg har nemlig begynt og tenke på at jeg en dag vurderer og ta lappen. Jeg er 22 år nå og enda ikke kjørt opp. Dette har jeg rett og slett ikke tenkt så mye på. Jeg har vært redd. Tanken på det og kjøre bil har vært skremmende for meg. Dette har vel kanskje litt med det at jeg var med i en front mot front kollisjon for flere år tilbake. Det satt seg godt i meg for å si det slik.

  Nå derimot er jeg klar. Jeg har tenkt lenge over dette og er ikke lenger redd. Det som skjedde før var en ulykke. Nå er nå, da er da.

  I dag ble Jørgen med meg og for første gang satt jeg bak rattet! Ja Jørgen har hatt førekortet lenger enn 5 år i strekk og alt, så han har lov til og kjøre med meg (lære meg, veilede). Jeg var selfølgelig skeptisk og småredd i det jeg satt meg inn i bilen. Jeg stilte inn setet, tok på beltet og hørte hva Jørgen sa. Så kjørte jeg et litestykke. Det kom en bakke, så klarte jeg selvfølgelig og stoppe bilen, bakkestart er ikke det jeg følte for der og da; så Jørgen tok over. Så dro vi til en parkeringsplass. Der fikk jeg en ide om at jeg ville lære meg og rygge og over all forventning fikk jeg det til på første forsøk. Jeg ble overasket over meg selv.

  Så skulle jeg prøve og kjøre frem og ut til høyre, det gikk ikke 100% bra fikk meg til høyre, men var for treg til å rette opp. Så jeg kjørte nesten i noen steiner i veien. Jeg valgte derfor å la Jørgen ta over, så det var ikke en lang tur eller noe, men det var en START.

  Gleder meg til neste runde.

  Vi blogges.

 • 16

  Jeg takler ikke mer.

  Nå har ting gått ekstremt langt. Jeg takler ikke mer.. Jeg orker ikke. Hver eneste dag prøver jeg og komme meg igjennom angst, deprisjon og panikk... Økonomisk sliter jeg sykt fortiden og det er vanskelig og være meg. Alt er ikke perfekt fordi om man er GIFT som mange tror.

  Jørgen har ingen jobb, så det er kun jeg som har penger, nå har det seg slik at vi ikke har en eneste krone og leve for. Så vi må nok spise luft fremover. 

  Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre, har bare lyst til og grave meg ned i jorden og bli der.

  Vi har fått en del hjelp, men nå er de som hjalp oss sinte og irriterte pga vi trenger hjelp ofte. Når man er i en vanskelig situasjon er det ikke ALLTID like lett og komme seg ut av den. Jeg vet heller ikke hvordan det kommer til og gå med meg og Jørgen, nesten så jeg føler det også begynner og bli vanskelig. Dette ofc pga slik ting er for tiden. Jeg vil jo ikke skille meg fra han, men noen ganger virker det som en enkel vei ut.

  Hver dag har jeg grått inni meg, hver dag er jeg frustrert og forvirret.

  Jeg si at jeg er glad for den hjelpen vi har fått, men nå har vi ikke "den støtten lenger". Det som gjore så vi følte oss trygge og kanskje kunne klare oss igjennom denne perioden.

  Noen mener også at jeg/vi bruker penger på UNØDVENDIGE TING. Da sier jeg bare at det er ikke alltid man vet at man får regninger man ikke hadde forventet, man kan ikke gå nakne, man kan ikke leve på luft... En gang i blandt må man kunne unne seg noe godt (likevel om det ikke er penger du har tjent selv du bruker)..

  Det eksploderer for meg. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre.

  Om jeg jobber trekker de av det jeg tjener og da lønner det seg ikke og jobbe + jeg takler egentlig ikke jobb, men nå vurderer jeg og gi F i alt og bare jobbe til jeg ikke takler mer.

  Ting beynner og bli så ille at tankene om selvskading og det at jeg ikke vil leve mer begynner og komme tilbake og bli sterkere.

  Det hjelper også veldig lite og bo langt unna familien eller bare det og bo midt i SKOGEN.

  Vi blogges.

 • 2

  Turer til Trondheim🚘

  I dag turer vi til Trondheim. Vi skal dra til Trondheim fordi Jørgen har eksamen i morgen. Så jeg har valgt å bli med. Vi har ikke dratt enda, men blir nok ikke lenge til vi sitter i en bil på vei dit.

  Vi drar sammen med svigerfaren min, altså faren til Jørgen (Åsmund).

  Det blir mange lange timer i bil. Jeg blir ofte kvalm på bilturer, i tillegg har jeg briller som gjør meg dårlige (de vil jeg komme tilbake til senere, i ett annet innlegg).

  Kanskje klarer jeg og skrive i bilen, usikker. Har egentlig mange ting og oppdatere dere om, skrive om her på bloggen. Bde det ene og det andre. Tenlte bare  skrive kjapt hva som faktisk skjer i dag, pr dags dato.

  De andre innleggene vil nemlig hoppe litt tilbake i tiden.

  Jeg gleder meg, men gruer meg også. Mange timer i bil og jeg ble syk sist vi kjørte så langt. Så håper dette går greit og at vi får en fin biltur! Vi skal sove på hotell i natt. Det gleder jeg meg masse til. Skal ta med meg en god hårkur og ta meg en dusj når vi er der. Så blir det avslapping, håper jeg. Svigermoren min Anne, altså Jørgens mor har lagt opp strikking til meg. På den måten har jeg noe å gjøre også. Det temaet vil jeg også komme tilbake til ved en senere anledning.

  Jeg skulle ønske vi kunne vært i Trondheim lenger enn en dag, det tror jeg desverre blir veldig vanskelig. Vi drar igjen den 6 juli, så vidt jeg vet. Så det blir på en måte bare frem og tilbake igjen. Den 6 vet jeg enda ikke hva som kommer til å skje. Kun at Jørgen har eksamen. Vi må også innom gamle leiligheten vår i Trondheim og hente resten av tingene våre.

  Hm kanskje vi også tar med oss Harry Potter (nr5) og ser den i kveld. Det spørs om Jørgen må lese enda mer eller ikke.

  Nå må jeg nesten spise. Om ikke blir det lenge til mat. Klokken er litt over halv 11 på dagen. Vet ikke når vi drar jeg 11-12.

  Stakkars kattene må være alene.. (Kanskje får de besøk av svigermor)🤗

  Må jo ta med bilder av kattene også (Ariel og Black Beauty)

  Ps, Black Beauty var neddopet etter en opperasjon på bildet der, men se på de øynene da. (Tenkte bare å si i fra).

  Nå må jeg virkelig slutte å skrive her.

  Vi blogges♡

 • 1

  Jeg og mannen min var i Avisen📰

  Nå er det lenge siden jeg har vært her inne. Må ærlig innrømme at jeg tar for mange pauser, håper dog dere kan tillgi meg for det.

  Flytting og alt har bare vært veldig mye. Det har også skjedd ting hver eneste dag. Uansett back to the point.

  Jeg og Jørgen var i avisen. Ja det stemmer. Vi var kun i Glåmdalen. En dag fikk vi melding i fra faren til jørgen, svigerfaren min (Åsmund). Han lurte på om vi hadde lyst til og sende inn bilde fra brylluppet til AVISEN. JEG BARE HØØ.. Er du seriøs nå?

  Så vi hev oss rundt og fikset noen bilder, gikk på nett og la det inn i avisen, eller på nettavisen. Det tok en del dager før vi hadde fått alt i orden, men etter en stund ble det publisert på pappir også. Dette er ett minne i mine øyne. Ja det var for en måned tilbake da det kom i avisen. Så da skjønner dere at MYE har hendt siden da. 

  Jeg tenkte bare dere skulle få vite det. Å også få se bildet fra avisen.

  Nå vil jeg bare si god natt!

  I'll be back♡

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits