kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Noen bilder :)

 • 0

  Er ikke hjemme.

  Siden jeg ikke er hjemme blir det ikke mye blogging.

  Kan hende jeg blogger mer når jeg kommer hjem.

  Så ja jeg håper dere får en fin helg.

  Vi blogges.

 • 0

  Baby 🍼 (tanker)

  Nei jeg er ikke gravid. Om dere lurte på det. Jeg bare tenkte å skrive litt om mine tanker innen dette temaet. 

  Som mange vet var jeg igjennom en abort den 8 juli. 2014. Det var den værste dagen jeg noen gang har hatt. Jeg klarer ikke glemme det å JA jeg angrer på at jeg ikke å stå for mine valg, for hva jeg ville å lot heller andre bestemme "tvinge" meg. Enda har jeg tanker om den dagen. Om det var bra av meg å gjøre det eller om jeg skulle beholdt slik jeg egentlig ønsket meg. Likevel klarte jeg ikke si noen ting.

  Aborten ble gjennom ført å nå sitter jeg her med angrer opp til skuldrene.
  Jeg gråter ofte med tanke på at jeg har tatt livet av ungen min. Tenk det at jeg kunne vært her i dag med en unge på 5 måneder. Det er så utrolig rart å tenke på. Fordi jeg hadde termin dato i februar egentlig. Jeg var 10 uker på vei da jeg tok abort.

  Nå har jeg p stav. Den plager meg noe så utrolig. Jeg satt den inn fordi jeg tenkte jeg skulle prøve å ha alene tid uten å bli gravid. At jeg ikke ville ha en unge med det første. At flere ting skulle falle på plass først, men nå har det seg sånn at jeg vil virkelig ta den ut igjen.

  Ikke fordi jeg tenker på å prøve å bli gravid, men fordi den gjør vondt den gir meg smerter. Så tenker jeg veldig mye opp å ned jeg vil bli "ung" mor sammtidelig så vil jeg vente, men så vil jeg igjen. Jeg har sykt lyst til å bli mor. Desverre er det ikke bare å hoppe på noen å bli det kun fordi jeg vil.

  Jeg skal være ærlig å si at jeg vil ha en som vil ha barn med meg. En som ikke stikker av om jeg hadde blitt gravid. Å ikke minst vært der for meg og barnet.

  Jeg kan være ærlig å si at jeg klarer meg ikke gjennom en abort til. Jeg skal ALDRI i hele mitt liv ta en ny abort. Så hadde jeg blitt gravid uten at det var planen hadde jeg nok beholdt uansett hva som skjedde rundt meg eller hva andre hadde sagt.

  Jeg føler meg klar for det å jeg vet jeg kan klare det.

  Sist men ikke minst ja jeg vil ha barn, spørsmålet er bare når?

  Foresten den boken på bildet ga mamma meg da jeg var gravid den hjalp mye anbefaler den. Den finnes på notabene. 

  Vi blogges.

 • 3

  I will work my way up.

  Fra plass 95 i går til 75 i dag.
  Hva skjer liksom.

  Jaja jeg er jo glad for at over 500 leste bloggen min i går. Må si det er veldig rart å tenke på.

  Var det kun innlegget om glippe på my story som trekker lesere eller er det noe mer bak det?

  I natt så hadde jeg en forferdelig natt å en dårlig kveld. Jeg hadde det utrolig vanskelig å bare gråt i mange mange timer. Hadde lyst til å skade meg selv å bare forsvinne fra verden, likevel kom jeg meg opp igjen.  Å i dag er det en ny dag med nye muligheter.

  De folka kan ikke trekke meg helt ned i gjørma jeg er STERK. JEG har gått igjennom mye. Å klart å kommet meg opp før. Jeg har mine drømmer her i livet å de vil jeg en dag få oppleve.

  Hadde jeg bare vist hvilke blogg innlegg som ga intresse. Så jeg kunne fortsatt å skrive om slike ting. 

  Ja vet jeg hopper mye frem og tilbake her,  men jeg bare skriver det jeg føler for her og nå.

  Ja jeg bruker vel bloggen min som en dagbok likevel om jeg ikke skriver om alt som skjer meg.

  Vel nå skal jeg juble i glede litt mer bare for morro skyld også må jeg få i meg mat. Likevel om jeg vet jeg ikke klarer å spise.

  Vi blogges. 

 • 1

  Hvor mange?

  Hvor mange blogg innlegg burde jeg skrive per dag. Å når?

  Skal jeg skrive så mange jeg vil når jeg vil, eller burde jeg prøve faste tider?

  Hva tenker dere jeg burde gjøre.

  Er jo ikke alltid jeg klarer å komme på noe men i dag har jeg fult av ideer i hodet. Til hva jeg kan skrive. Kommer nok til å glemme noen av de, jeg har skrevet ned noen.

  Å burde jeg lage flere videoer eller ha med flere bilder?

  Legg igjen en kommentar om hva du tenker.

  Vi blogges.

 • 0

  Sex Selger.

  Det er stor forskjell på å ha sex (gi sex) enn det å selge sex.

  Jeg har i det siste fått veldig mange spørsmål relitert til sex. Foreksempel når hadde du sex sist, når klinte du sist,  nå kysset du noen sist. Hva liker du innen sex. Har du prøvd anal.

  Altså alle disse spørsmålene de er veldig "rett frem". Hvem forventer at jeg plutselig skal fortelle alt om mitt sexliv. Eller når og hvor og med hvem. Hvem vil vite hva jeg har gjor å på hvilke måter eller hvilke stillinger. 

  Jeg ser ikke helt poenget.

  Personer jeg ikke en gang kjenner sender meg meldinger på snap eller fb eller der de klarer å finne meg. Å spør meg om alt mulig rare ting innen temaet SEX. Ikke bare det, men veldig mange, FOR MANGE spør meg om jeg vil møte de. Om jeg vil ha sex med dem. De sier de kan gi meg betaling.
  Slike ting sier jeg NEI til.

  Jeg selger ikke sex, jeg kommer aldri til å gjøre det. Jeg har ingen intresse av det. Å bare tanken på det for hodet mitt til å vrenge seg. Jeg skjønner ikke en gang hvordan folk kan tenke slik.

  En gang jeg skulle møte en fyr for første gang. Å jeg sa ja. Er lenge siden nå men uansett. Det var creapy. Fordi vi satt i bilen kjørte litt rundt om kring.  Så plutselig stoppen han. Jeg satt der i framset å så ut gjennom vinduet for å prøve å unngå han.
  Det han gjore var at han tok hånden min å prøvde å legge den på "p***en". Jeg trakk hånda mi tilbake å sa jeg ikke ville. Så tok han hodet mitt å kyssa meg. Å jeg trakk meg igjen tilbake å bare så stygt på han. Så prøvde han seg igjen å da sa jeg jeg vil ikke. Å jeg vil ikke ha sex med deg
  Jeg lo inni meg av svaret han ga meg "vil du virkelig gå glipp av denne storingen". Å jeg sa ja.

  Heldighvis kom jeg men hjem hel. Å har aldri etter det møtt han igjen likevel om han fremdeles spør meg om å møte han. Jeg sa til han jeg møter ikke en som er kun ute etter en ting nemmlig SEX. Å han sa tillogmed at det var det han ville gjøre med meg.

  I løpet av mitt liv har jeg blitt kalt HORE utallige ganger. Gang på gang.
  Skjønner egentlig alle hva hore betyr.
  Altså jeg selger ikke meg selv på noen måter. For å være helt ærlig så har jeg skjeldent sex.

  Ja jeg kan si jeg liker sex. Det gjør jeg å det gjør jo som regel de fleste, MEN kun med en å den personen må være en jeg er i ett forhold med. En som er spesiell for meg. Sex for min del er det å bli elsket.

  Sex selger.

  Vi blogges.

 • 4

  Oi så morsomt:)

  Hærlighet. Jeg er så flink. Jeg klarer alltid å glemme blogg infoen min så er sjeldent jeg får til å logge meg inn på blogg.no i dag klarte jeg det med litt slit.

  Jeg tenkte bare at jeg skulle sjekke topplisten for Orkdal. Siden jeg først hadde kommet meg inn. Å se hvem av yndlings bloggene mine som var på topplisten nå fortiden.

  Vel jeg fikk litt sjokk da jeg så jeg var på 1 plass i Orkdal å nå på 95 plass på topplisten.

  Må si det er en god følelse.
  Jeg håper også at jeg klarer å holde det slik en stund fremmover.

  Å skrive bedre blogginnlegg.

  Jeg vil bare si tusen takk til dere alle som har tatt dere tid til se på eller lese mine blogg innlegg. Å til de som kommenterer jeg setter stor pris på det.

  Med det samme jeg skriver her så tenkte jeg å spørre har dere noen tips til blogg innlegg jeg kan lage.

  Å synes dere jeg skal lage en MÅ gjøre video?

  Jeg håper dere alle får en nydelig dag, dagen min er i allefall super.

  Vi blogges.

 • 2

  Hårvideo

  Her er linken til min nye video. Beklager dårlig kvalitet. Ikke så ille, men uansett.

  Ja jeg er veldig tett i nesa er litt bedre nå uansett jeg snakker i det minste om det noen spurte meg om.
  Å ja jeg hadde nettopp våkna.

  Her er linken: https://m.youtube.com/watch?v=Vjh1tzX7Y6o

  Vi blogges.

 • 0

  Må jeg VIRKELIG? 😥

  I de siste månedene har jeg hatt det både bra og veldig vanskelig. Ting går mye opp å ned. De siste ukene derimot har det vært jævlig.

  Jeg bare sitter her å føler meg elendig. Det er flere ting en en ting jeg vil skrive om her nå i kveld.

  Det ene er det med DPS. Jeg blir tvunget til å snakke om alt som har skjedd meg i livet på nytt. For 3dje gang. Å i tillegg vite at den nye behandleren jeg nettopp har fått må slutte i slutten av 2015. Så da må jeg enda en gang få ny behandler har allerede hatt 3. Er jo ikke rart jeg blir sprø. Å har mange vanskelige dager.

  Først fikk jeg en mannlig behandler noe som var forferdelig vanskelig. Jeg klarte til slutt å åpne meg litt. Da jeg fant ut han ikke ville meg noe vondt. Jeg fortalte mine historier. Hva som hadde skjedd og hva som skjedde der og da. Til slutt ble det for mye for meg å ha en mann da det ble veldig mye detaljer å snakke om å det taklet jeg ikke. Så jeg ba om en kvinnelig behandler. Det fikk jeg etter en liten stund. Ventet vel 4 uker eller noe slikt.

  Jeg var utrolig glad da jeg fikk ny behandler. Å jeg likte hun veldig veldig godt. Hun var så snill og forståelsesfull. Likevel måtte jeg jo fortelle omtrent alt som hadde skjedd på nytt. Jeg som prøvde å komme meg igjennom så mye på det tidspunktet. Jeg klarte å åpne meg for hun også å begynte å stole på hun. Så mange timer vi hadde.
  Dette endte med at hun også måtte slutte. Å jeg var både glad og trist. Siden jeg var så fornøyd med den behandleren.

  Så kom ventetiden igjen. Heldighvis fikk jeg igjen en dame som behandler, men nå går ingen ting bra. Jeg takler ikke snakke med hun. Å jeg klarer ikke åpne meg. Å ikke bare det, men hun skal absolutt ha meg til å fortelle alt om livet mitt igjen. Jeg takler det ikke jeg klarer ikke. Så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har prøvd å åpne meg. Prøvd å fortelle ting som har skjedd nå i det siste. Jeg bare knekker sammen i gråt. Å sitter å stirrer i gulvet hver gang jeg er der. Jeg klarer heller ikke dra dit alene lenger. Jeg er rett og slett redd.

  Nå som jeg endelig har bynt å lagt bak meg alt som har skjedd med meg. Så må plutselig alt dukke opp i tankene mine igjen.

  Jeg vet Mammatilmichelle.blogg.no har skrevet ett innlegg om det å skamme seg over en voldtekt. Eller ikke nøyaktig de ordene. Uansett så er det slik jeg også føler det. Vil bare legge inn link til hennes blogg innlegg her: http://mammatilmichelle.blogg.no/1437377997_skammen_over__ha_bli_.html

  Jeg har også blitt voldtatt. Å jeg er sikker på mange av dere har sett jrg har skrevet det flere ganger.

  Nå etter å ha lest det innlegget hun skrev begynte jeg bare å tenke enda mer på mine følelser og tanker. Som hun sier så er det vanskelig pga man føler det er vår egens skyld at det skjedde.  Jeg også føler det slik. Igjen ikke nøyaktig de ordene, men nå er jo dette slik jeg vil forklare det.

  Mange ganger tenker jeg på at alt er min skyld. At det var jeg som fikk de til å voldta meg. Ja de jeg har ikke blitt voldtatt kun 1 gang,men flere.  Likevel så kjenner jeg på hvor sterk den følelsen er. Noen dager værre enn andre.

  Ikke bare er det det i tillegg sliter jeg med bilder i hodet hvor jeg ser alt om igjen og flashback altså filmer i hodet. Jeg har ofte mareritt å det sliter veldig på meg.

  Ofte våkner jeg å er redd for at det har skjedd igjen. Heldighvis har ikke noe skjedd meg siden november i fjord.

  Jeg vil bare si at uansett hvor mye man følger det er vår skyld at det skjedde så er det ikke rett. Det er han(hun) som gjore det mot deg. Det er de som bryter seg inn på deg ikke motsatt. For ett nei er ett nei. Å det er heller ikke alltid man klarer å snakke så da lager man seg son egen lille boble hvor man bare ligger der å stenger hele værden ute å befinner seg i en annen værden. Det har skjedd meg. Det har også skjedd at jeg trodde jeg ropte nei nei nei, men det var kun inni hodet mitt.

  Når en holder deg fast og du ikke kommer deg unna. Eller slik som skjedde ene gangen med meg bli tvunget til å drikke eller bli dopet ned.

  Jeg har opplevd så mye. Nå håper jeg bare at jeg klarer å komme på andre tanker igjen.

  Ikke la de vinne over deg.

  Vi blogges.

 • 0

  Litt av dagen min😄

  I dag har jeg kjøpt meg blomster igjen. Bondegutt og en rosa rose. De er nydelige. 

  Jeg har også vært å besøkt graven til bestefaren min i dag. Å det er veldig rart å tenke på at han egentlig har bursdag i dag. Så siden han har bursdag kjøpte jeg en Rose busk til han og et lys. De står nå ved graven.
  Jeg begynte selvfølgelig å gråte når jeg sto der i dag også. Det er så vondt at han er borte. Slik kommer det vel alltid til å være.

  Alt i alt var det en bra tur til Meldalen. I lag med mamma pappa og mormor.

  Etter vi var ved kirka så stakk vi innom butikken. Der kjøpte jeg meg små stekepanner til egg. Steke"spade" eller sånn røre sak, og en stor skjærefjøl. Kjøpte også med meg Duo sjokolade pålegg. Ikke at jeg spiser slikt så ofte. Så når jeg skal spise det lurer jeg veldig på. Kjøpte meg også noe usunt husker ikke navnet på de.

  Vel se på bildene. (Legger ved før og etterbilder av graven dere klarer vel å se selv hvem som er hvem).

  Vi blogges.

 • 0

  Når en GLIPP skjer😳

  I går natt (kveld) var jeg veldig trøtt.
  Skulle sende ett bilde til noen (typen), men det feilet veldig. Jeg trodde jeg sente rett. Å at jeg hadde fjernet det som ikke skulle bli vist. Der tok jeg vist feil.

  Å nå sitter jeg her flau 😳 og skjønner ikke så mye av hva som har skjedd. Hvordan jeg klarte det. Jeg vet at i går var jeg super trøtt eventuelt måtte jeg ha klart å sovne før jeg rakk å sende å det ble lagt ut på MY STORY PÅ SNAP.

  For en tabbe, ett mareritt. Jeg sov jo så jeg fant jo ikke ut av det før mange timer etterpå... Skjønte absolutt ingen ting da jeg våknet med over 20/40 snaps. Å der sto det...
  "Er du klar over hva du har lagt ut på my story?"

  Jeg var kjapp å sjekket å der lå bildet... Nå har omtrent 200 randome folk sett kroppen min. Uten klær.... Det som skulle bli sensurert hadde ikke blitt det likevel å i tillegg havnet hos feil person. Ikke bare en men alle jeg har på snap chat!

  Jeg var kjapp og slettet det, men dere vet slikt går fort å det var sykt mange som tok screen shot. Noe som gjør meg kvalm!

  Å nå sprer det seg jo videre i alle kanter.

  Jeg tar med ett bilde her på bloggen som er sensurert. Ikke fordi jeg bil dumme meg ut men for alt folk skal skjønne at det var et lignende bilde. Men ikke hele kroppen som var med der.

  Vel jeg har en ok kropp. Greit nok det. Uansett flaut. Å vanskelig.

  Fikk flere kommentarer åi så fin kropp du har, hadde ikke sakt noe i mot den der kroppen nei, og masse slikt.

  Nå vet jeg at jeg skal aldri prøve å sende sensurert snap av kroppen min på kvelden. I allefall ikke om jeg er så trøtt at jeg ikke får med meg hva jeg gjør.

  Ja jeg er kanskje dum som legger ut et slikt bilde her men, det er ikke værre enn å se meg i bikini.

  Vi blogges.

 • 3

  Frokost med en venn♡

  I dag så har jeg vært hos vennina mi faktisk er der enda. Vi lagde oss egg til frokost i dag.

  Hu stekte eggene for meg mens jeg lagde brødskivene osv. Var utrolig godt.

  Dere skjønner jeg har ikke matlyst. Derfor tvang hu meg til å spise før jeg skal på trening Kl 1 I dag. Kjenner nå at det var godt med litt mat likevel.
  Så bra noen klarer å få meg til å spise. For hadde jeg vært alene hadde jeg ikke spist.

  Å dere husker vel sjokoladen jeg skulle prøve å spise den ene dagen og i går. Den ligger der enda. Urørt noe er galt med meg.

  Jeg elsker sjokolade. Ikke bare det men Sørlandschips med havsalt er favoritten min jeg har det liggende i skapet men jeg har heller ikke rørt det.

  Vel nå er jeg god å mett.

  Jeg klarer å lage alt selv men hun ba meg på besøk så da orket jeg jo ikke ta med stekepanne når hun har i fra før av. :D

  Vel vi blogges.

 • 0

  Mat og meg.

  Hærlighet da. Jeg skjønner ikke. Seriøst. Nå har jeg gått så mye opp og ned og frem og tilbake.

  Hva er det som gjør det slik hvorfor skal det være så f******a (sykt) vanskelig.

  Altså jeg har klart det før jeg har holdt ut før. Jeg orket før. Har gått sykt mye opp å ned ja det er normalt det, men nå begynner jeg å bli lei.

  Jeg har jo ingen matlyst igjen. Å jeg aner ikke hva jeg skal spise om dagene. Likevel om jeg har matplan er det vanskelig å orke og klare å følge den. Var 0 problem før. Hva skjer med meg.

  Tror jeg burde endre litt å lage en ny kanskje jeg bare er lei av de samme sakene hele tiden. Likevel om jeg elsker hva som er på den matplanen.

  Hvorfor skal det være slik nå. Burde jeg heller begynne å spise helt normalt mat igjen men små og mindre porsjoner isteden for all den sunne maten. Seriøst nå sitter jeg i saksa.

  Å i tillegg prøver jeg og miste cm og vekt av kroppen min. Å jeg trener når jeg klarer og orker. Alt har liksom blitt litt paft.

  I går kveld hadde jeg ingen aning hva jeg skulle lage meg til kveldsmat. Så ble noe jeg har lagt mange ganger før for noen uker tilbake da jeg heller ikke hadde matlyst.

  Tanken på mat...
  Jeg blir små kvalm..
  Jeg prøver å spise kun fordi kroppen trenger næring ikke fordi jeg har lyst på. I går var det det eneste jeg klarte å tenke meg at jeg fikk i meg.

  Jeg spiser egentlig ikke  brød lenger kun knekkebrød men de siste dagene har jeg lagd meg brød å spist litt av det. Hvetemel gjør meg oppblåst. Å får mye vondt i magen når jeg spiser brød.

  Jeg kan mye om mat og trening nå som jeg har holdt på over 1 år.
  Desverre aner jeg ikke hva som er galt når det gjelder matlysten min, hva i alle dager burde jeg gjøre?

  I går kveld tok jeg også fram en sjokolade, som jeg skulle kose meg med. Jeg har ikke spist den enda. Den ligger bare her. Skal se om jeg spiser av den i dag.

  Vi blogges.

 • 0

  NAMPIZZA🌾

  Ja her er en super god oppskrift på sunn pizza. Jeg skal prøve den en dag da jeg enda ikke har lagd den selv, har kun snakket om å lage den. Noen jeg kjenner har lagd den og NAM.

  Pizza (vegeterianer/SUNN)

  Bunn:
  Havregryn (til man ser det er nok)
  2 egg
  3 dl vann
  1-2ts salt
  1/2 ts pepper(grovmalt)

  Fyll:
  Tomatsaus toro
  Taco saus(medium)
  Paprika
  Gulerot
  Tomat
  Revet ost

  Hvordan lage den(fremgangsmåte):

  1. Lag deigen.
  2. Smør deigen utover bakepapir på en stekeplate.
  3. Sett ovnen på 220°c
  4. Sett så inn pizza bunnen i 10 min i ovnen til forsterking. 
  5. Ta pizzabunnen ut av ovnen og ha på fyllet.
  6. Sett den så inn i ovnen igjen og stek den i 10-15 min. (Om den ikke er for tykk).

  PS,  deigen skal være smørbar ikke lag den for tykk da vil det bare bli klessete.

  Vi blogges.

  Du kan jo selvfølgelig lage den sterkere feks med å ha k biter av Chili eller jalapeno osv.
  Noen liker den sterk mens jeg liker den medium.

  Vel vi blogges.

 • 0

  NamPIZZA🌾

  Ja her er en super god oppskrift på sunn pizza. Jeg skal prøve den en dag da jeg enda ikke har lagd den selv, har kun snakket om å lage den. Noen jeg kjenner har lagd den og NAM.

  Pizza (vegeterianer/SUNN)

  Bunn:
  Havregryn (til man ser det er nok)
  2 egg
  3 dl vann
  1-2ts salt
  1/2 ts pepper(grovmalt)

  Fyll:
  Tomatsaus toro
  Taco saus(medium)
  Paprika
  Gulerot
  Tomat
  Revet ost

  Hvordan lage den(fremgangsmåte):

  1. Lag deigen.
  2. Smør deigen utover bakepapir på en stekeplate.
  3. Sett ovnen på 220°c
  4. Sett så inn pizza bunnen i 10 min i ovnen til forsterking. 
  5. Ta pizzabunnen ut av ovnen og ha på fyllet.
  6. Sett den så inn i ovnen igjen og stek den i 10-15 min. (Om den ikke er for tykk).

  PS,  deigen skal være smørbar ikke lag den for tykk da vil det bare bli klessete.

  Vi blogges.

  Du kan jo selvfølgelig lage den sterkere feks med å ha k biter av Chili eller jalapeno osv.
  Noen liker den sterk mens jeg liker den medium.

  Vel vi blogges.

 • 2

  NamPIZZA🌾

  Ja her er en super god oppskrift på sunn pizza. Jeg skal prøve den en dag da jeg enda ikke har lagd den selv, har kun snakket om å lage den. Noen jeg kjenner har lagd den og NAM.

  Pizza (vegeterianer/SUNN)

  Bunn:
  Havregryn (til man ser det er nok)
  2 egg
  3 dl vann
  1-2ts salt
  1/2 ts pepper(grovmalt)

  Fyll:
  Tomatsaus toro
  Taco saus(medium)
  Paprika
  Gulerot
  Tomat
  Revet ost

  Hvordan lage den(fremgangsmåte):

  1. Lag deigen.
  2. Smør deigen utover bakepapir på en stekeplate.
  3. Sett ovnen på 220°c
  4. Sett så inn pizza bunnen i 10 min i ovnen til forsterking. 
  5. Ta pizzabunnen ut av ovnen og ha på fyllet.
  6. Sett den så inn i ovnen igjen og stek den i 10-15 min. (Om den ikke er for tykk).

  PS,  deigen skal være smørbar ikke lag den for tykk da vil det bare bli klessete.

  Vi blogges.

  Du kan jo selvfølgelig lage den sterkere feks med å ha k biter av Chili eller jalapeno osv.
  Noen liker den sterk mens jeg liker den medium.

  Vel vi blogges.

 • 0

  Dyreliv📷🎥📹

  Ja da er de endelig lastet opp å klare til og ses.

  Nå får dere ett innblikk i noe som betyr utrolig mye for meg nemmlig noen av mine katter. 

  De bor desverre ikke hos meg nå da jeg ikke har lov til å ha dyr her, Heldighvis har de enda ett bra hjem.

  Jeg har veldig lyst til å ha ene kattungen selv. Så da blir det mest sansynelighvis to jeg må gi bort. Den ene har muligens fått ett hjem når den er stor nok. Så da er det vel kanskje en igjen som skal gies bort. Jeg har ikke helt klart hva som vil skje enda.

  Leter jo etter en plass hvor jeg kan bo å ha lov til å ha dyr. Vanskelig.

  Vel her er del 1: https://m.youtube.com/watch?v=0eewQ6emqV4

  Del2: https://m.youtube.com/watch?v=rHf6IS4hmDY

  Håper dere liker det dere ser. De er så fine søte og små.

  Jeg elsker de alle sammen.

  Smil og vær glad! 😆

  Vi blogges. 

 • 2

  Sminken i blinde💅

  Heihei. Ja da har jeg endelig fått lastet opp ene videoen.

  Dette er en video hvor jeg og tanten min sminker lillesøsteren min.

  Håper dere liker den: https://m.youtube.com/watch?v=1JIGRhzWr5A

  I dag kommer jeg også til å legge ut link til 2 eller flere andre videoer.
  På ett annet blogg innlegg.

  Kun fordi det ikke er det samme temaet og fordi den ene ikke er ferdig opplastet enda.

  Så kos dere med denne, mens jeg venter på de andre skal bli ferdige.

  Ha en super dag videre.

  Vi blogges;)

 • 1

  Pynt🌹

  Ja jeg også liker pynt det er bare ikke altid jeg klarer å holde det slik veldig lenge. Når jeg var i Sverige på onsdag så kjøpte jeg med blomster. Roser. Roser er min yndlings blomst. Røde roser.

  Denne gangen fant jeg noe utrolig kult en bukett med hvite, rosa, røde og rødeoghvite roser i også fant jeg en rose med regnbuefarger.

  De er så fine.

  Ellers så er jeg utrolig glad i lys og glassfuler.

  Vel er ikke så mye mer og si annet enn ta en titt på bildene.

  Liker du også rosene? :)

  Vi blogges.

 • 1

  Tips til MÅ GJØRE VIDEO

  Hei folkens.
  Jeg og Sandra of kanskje lillesøstra mi har lyst til å lage en MÅ gjøre video og trenger derfor tips til hva vi kan gjøre.

  Kom med forslag, om ikke må vi finne på noe eget.

  Vi blogges^-^

 • 0

  Bloggvideo tid:)

  Her er link til 2 videoer som jeg lagde med ene tanta mi og lillesøster mi: https://m.youtube.com/watch?v=RnafqrdkcH0

  Så her er del 2: https://m.youtube.com/watch?v=Fywt8TpbYv8

  Som sagt random så kos dere med å se på.

  Nå holder vi på med å lage flere videoer. Om vi lykkes blir de vel lagt ut med tiden.

  Vi blogges.💕

 • 1

  Skuffa

  I dag klokken 12:45 skulle jeg egentlig møte treningskontakten (støtten min), men neida hun kunne ikke møte opp likevel. Pga en hodepine.

  Finnes det ikke tabletter for slikt å det er jo enda over 1 time til jeg egentlig skulle på trening. De funker jo på minst 20 min.

  Hvorfor må ting alltid bli avlyst.. Når jeg gleder meg til noe eller slikt. Vel jeg tar fri fra treningen i dag. Så skal jeg i vei på onsdag tror jeg. I morgen skal jeg til Sverige. 

  Å grunn til at jeg dropper det i dag er fordi jeg skal få besøk. Med mindre besøket avlyser.

  Må si jeg er skuffet over at alle avlyser møtene med meg så ofte.

  Vel jeg sitter å koser meg med serie i steden for. Da jeg ikke har noe annet å gjøre. Holder også på å fikse kles vasken min. Ellers så gjør jeg ikke mye.

  Vel å bli skuffet gang på gang gjør over tid vondt. Å får meg til å bli såra.

  Hvordan hadde du følt det om alle du hadde avtaler med avlyste.

  Haha jeg har i det minste trenings klærne på i tilfelle jeg drar likevel. En tur. 

  Vi blogges.

 • 1

  En liten fotoshoot📷

  Hei igjen.
  Ja jeg er ivrig med bloggingen i dag. Har tatt en liten pause i fra serie pga lagde middag og spiste.

  Så var det plutselig noen som sa " kan jeg ikke få lov til å ta noen bilder av deg med kjolen der på". Jeg måtte jo bare svare med ett "ja".

  Så da var det bare å stille seg opp da. Å gjøre slik hun sa. Det ble ikke helt slikt vi hadde tenkt da jeg fikk en seriøs latterkrampe av ting som ble sagt. Likevel tok vi en liten runde til etterpå å da ble det mye bedre og finere bilder.

  Så nå kommer jeg til å legge ut en del bilder først de som feilet (og øverst legger jeg ut det hun kalte naturlig kunst).

  Håper dere får en god latter på de øverste det fikk i allefall jeg når jeg så de.

  De som er normale liker jeg veldig godt. De som ble tatt sist. :)

  Vel enjoy.

  Vi blogges.

 • 1

  Bloggvideoer🎥

  Ja enda en gang har jeg laget bloggvideoer. Denne gangen også sminke tema. Jeg lagde 2 forskjellige videoer.

  Her er nr 1: https://m.youtube.com/watch?v=CtleGGO7w_U

  Å her er nr 2: https://m.youtube.com/watch?v=-XNJyfHEdFU

  Jeg håper dere liker de litt bedre enn mine første sminkevideoer. Jeg vise denne ganger hvordan jeg sminker meg i hverdagen og hva sminke kan gjøre med en person.

  Har dere noen tips til hva jeg kan lage blogg video om, så må dere gjerne legge igjen en kommentar. 

  Må si jeg ble ganske fornøyd med siminken i dag, men det er jo min mening.

  Håper dere liker de..

  Vi blogges.

 • 0

  Once upon a time!

  Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli så utrolig hekta på denne serien. Jeg elsker den den er super bra. Jeg blir aldri lei.

  Once upon a time er helt utrolig. Blir aldri kjedelig, det skjer alltid noe der så blir sittende å se på i evigheter. Alle folkene alle historie.  Alle er unike og ulike.

  Jeg skriver mens jeg ser på.

  Vel jeg hadde ikke noe å skrive om så jeg bare skriver nå mens jeg sitter klistret til tv skjermen og ser på. Snart ferdig med sesong en har tatt meg 3 dager med i dag. Er episode 1-22 på sesong en er allerede på nest siste cd.

  Anbefaler virkelig å se denne serien. Beste jeg har sett på på lenge.

  Vel nå må jeg følge med så jeg klarer å skjønne hva som skjer.

  Vi blogges.

 • 0

  Bytur💄

  I dag har det vært en lang dag.

  Jeg dro til Heimdal/Trondheim til XXL. Så var jeg på Jysk. Å etter det en tur på Rusta.

  Jeg har kjøpt meg mye i dag. Har faktisk brukt 1000 kroner i dag også. 700 av de kom fra sparepengene mine. Slik er det når man trenger ting.

  Jeg kjøpte meg en Bergans sovepose♡ Å ett vanlig normalt liggeunderlag. Så kjøpte jeg meg en yoga (trenings) matte. En pute som er kjempe god. Å en ny drikkeflaske.
  Så kjøpte jeg meg en pakke med 8 plater kex sjokolade. Å en giga pose ostepop. Helgegodt. Spiser jo ikke alt det på en gang, men nå har jeg en stund fremover i allefall.

  Ja så på vei hjem så dro vi på Melhustorget å der drakk jeg en "kind of iskaffe men uten kaffe" (kan si det var mer likt Milkshake).

  Så kjørte vi hjem å da ringte venninda mi Natalie meg å spurte om jeg ville møte hu. Så når jeg kom hjem så rakk jeg ikke mye før jeg gikk ut i Orkanger sine gater og ventet på hun på Kiwi. Tok litt tid før bussen hennes var der så jeg sto å sang og gikk rundt i ring. Litt trim😂

  Så dro vi hjem til meg så til Amfi og så hjem til meg igjen.

  Hadde ikke spist siden frokost så nå endelig har jeg fått lagd meg stekte potetbåter. Jeg vet det ikke er så sunt, men var så sulten så det var det raskeste jeg klarte å lage. Godt er det også. Å varmt.

  Nå sitter jeg å spiser og ser The night shift på tv. På tv3.

  Å snakker med venner. :)

  Vi blogges.

 • 2

  Å leve med løynen🙉

  Jeg begynner å bli så utrolig lei av det å gå rundt å late som om jeg ikke forstår eller skjønner  alle løgnene dine. Tror du virkelig at jeg ikke ser på hele deg at du lyver, når du lyver? Jeg kjenner deg veldig godt,  for godt til å se forbi det uten å legge merke til at det du forteller meg ikke stemmer at det er kun løyn. Jeg har valgt å heller gå  rundt å fake og late som om jeg tror deg, siden sanheten er at jeg vet absolutt alt. Hvert eneste  uttrykk du lager, hverteneste ord du sier, og ikke minst måten du sier ting på til meg, det er  umulig for meg å tro deg nå. Jeg er så dum, føler meg like dumt som et brød, likevel velger keg å leve videre på dine løgner. Jeg har fått nok av det. Helt ærlig jeg kjenner deg ut og inn. Du kan si hva du vil,en du kommer ikke langt. 
  Du sier en ting, men så skjer noe annet. Du lover å ikke krangle,en krangling blir det uansett. Å være meg oppi alt dette er ikke lett.
  Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer, kanskje er det fordi jeg bryr meg for mye om deg. Jeg vil ikke gi slipp.
  Du har jo dine positive sider du også, når du viser de er du hærlig.
  Desverre er det ikke nok.
  GAME OVER.
  The lies are to much for me to handle.

  Vi blogges.

 • 4

  Svar på spm runde del 3

  https://m.youtube.com/watch?v=HP_5D0mGfn4

  Der er linken til del 3 av spørsmålsrunden. 

  Ja kort innlegg men slik er det bare.
  Gå inn å se videoen da vel.

  Vi blogges. 

 • 0

  T.G.I Fridays (igår)

  I går så ble jeg med ei vennine til Trondheim. Det var koselig. Vi gikk litt rundt om kring. Å så på klær og sko.  Jeg hadde ikke med meg penger så kjøpte meg ikke noen ting.

  Tilslutt i 6 tiden dro vi til T.G.I Fridays resturanten, der fikk vi sitte ved baren å se igjennom menyen. Så bestemte vi oss for å spise der. Siden vi var sulten. 

  Å så god mat de hadde der. Angrer ikke ett sekund.

  Bussturen til Trondheim var chille og den åå vei hjem var humpete og svingete.  Samtidig så var det bra.

  Ny veien til Trondheim og gammelveien hjem. Verken jeg eller hun er glad i gammelveien.

  Vel jeg hadde en fin dag i går å det var virkelig godt å komme seg litt bort.

  Vil si takk til deg Carina for at du ville ha meg med. Du er en super venn, å jeg håper vi kan ta flere slike turer en gang i fremtiden. Siden du spanderte middag pga jeg var fattig så får du snart igjen pengene. :) Har endelig fått kontakt med vergen min, han skulle overføre i dag. Kan ta timer eller en dag, men du får det når det kommer inn. (Håper du ikke blir sint legger ut bilder av oss)

  Vi blogges.

 • 1

  Svar spm runde del2.

  Heihei ja jeg vet det er sent på kveld. Å jeg skal snart hoppe til sengs. 

  Vel nå er endelig del 2 også ferdig. Blir nok en del 3 etterhvert da jeg har fått flere spørsmål etter jeg laget del 2.

  Håper dere tar dere tiden til å skrive inn eller kopiere og lime inn linken i en nettleser for å se på videoen.

  Her er linken: https://m.youtube.com/watch?v=lJj0JRRPPKw 

  Åiåi kanskje det faktisk virker å trykke på den å nå. Kanskje jeg klarte og fikse det.

  Usikker ser slik ut nå.

  Vel god natt, sov godt.

  Vi blogges.

 • 0

  Svar på spørsmålsrunde del1.

  Heihei igjen dere.
  Nå har jeg tatt meg tid til å svare på de spørsmålene jeg har fått til nå.
  Legger ut del 1 nå først også del 2 litt senere. Holder på å laste den opp nå.

  Jeg håper dere blir fornøyd med svarene.

  Noe var litt mer vanskelig å svar på enn andre.

  Slik er det vel alltid.

  Her er linken: 
  https://m.youtube.com/watch?v=cWWHB5V7Hsc (del1)

  Vi blogges. 

 • 7

  Spørsmålsrunden ✌

  God morgen (formidag) alle sammen.

  Jeg har tenkt til å ha en ny spørsmåls runde på bloggen min.
  Siden jeg har fått mange spm før om å svare gjennom video så kan jeg si denne gangen ja jeg kan svare med video.

  Så lenge jeg får spørsmål så skal jeg svare.

  Svarer ikke denne gangen på for private ting, ellers er det bare å spørre i vei.

  Håper dere legger igjen en kommentar her med mange spørsmål^-^

  Vi blogges.

 • 4

  Endelig videotid📷📹

  Heihei alle dere vakre mennesker.
  I kveld (natt) har jeg laget min(e) første videoer til bloggen min. Som jeg har sagt før får jeg desverre ikke til å poste de her, det plager meg. Heldighvis finnes youtube. Ett annet problem er jo at jeg får ikke til å lage linker dere kan trykke på siden jeg skjønner ikke helt hvordan jeg gjør det gjennom den blogg appen min. Alt er bare grått å går ikke ant å trykke på knappene med feks link.

  Jeg skriver linkene her så må dere som ØNSKER OG VIL SE skrive linken inn eller kopiere den å lime den inn? :)

  Jeg kan jo si at det er sminkevideo jeg har prøvd å lage for dere. Å jeg kommer til å fortsette med det flere ganger. Litt annerledes sminke å mindre produkt foreksempel.

  Dere vet jo ikke enda hva som skjer i videoen da dere sitter her å leser ferdig før dere går inn å ser. Vel som sagt jeg er ikke så veldig flink til å snakke forran kamera enda, men det kan jeg vel venne meg til med tiden.

  Jeg vil også si ja jeg er ikke ekspert og mange deler av videoen ble desverre ikke med da mobilen min klikket mitt i innspillingen å jeg orket ikke legge ut 5-6deler. Så ble 2.

  Jeg skal nå skeive alle produktene og navnene på de tingene jeg har brukt og hvor jeg har kjøpt det.

  (Legger ikke med bilde da det blir for mange bilder men kan ta bilde er alt er med).

  Her er hva jeg har brukt:

  1. Studio Secrets Professional  (anti-redness primer) - fjerner rødhet. ~ Loreal Paris.

  2. Dreame Pure BB cream  (8-in-1) - Medium, for oily skin. ~ Maybelline New York.

  3. Dream Matte Mousse  (fondation,  40 fawn). ~ Maybelline New York.

  4. Anti-shine stick  (me) - Ivory 115 ~ MaybellineNew York.

  5. Estee Lauder, Double Weare, Brush- on glow. B.B Highliter.

  6. Bronzing minerales  (Sun kissed) ~ Sheer  cover.

  7. Kompakt pudder  (Me) - 130 Buff Beige. ~ Maybelline New York.

  8. Make me blush, BLUSHER BY H&M. -18 Sweet rose.

  9. Master highlight by facestudio. Highlightning bronzer. ~ Maybelline New York.

  10. Bronzing powder by H&M (Dark tan)

  11. Bronzing powder by H&M (Goregeus tan)

  12. Blush/Rouge (The color workshop)

  13. Excess volume maskara ~ Max faxtor.

  14. Eyeliner fra H&M (svart)

  15. 30 Soft black øyenbryns blyant fra Isedora. (Vannfast).

  16. Lipstick fra H&M (Rød/ Downtoun).

  17. Sexy pulp ~ Rocher  Yves (finner ikke ut hvor jeg kjøpte den merket er borte).

  Ellers brukte jeg koster og børster fra H&M og sheer cover.

  Også brukte jeg sensibil after Sun lotion. (Coop).

  Håper dette ble bra nok. Nå er jeg sliten av å skrive.

  Her er linkene:

  https://m.youtube.com/watch?v=SHXWC29pqOo (del1)

  https://m.youtube.com/watch?v=YNuNrTKwHRY (del2)

  Vi blogges!?

 • 0

  Strålende dag🌞

  For en fantastisk dag det har vært i dag frem til nå. Jeg har hatt det supert. Jeg stråler og ikke noe er negativt. 

  Jeg har møtt kattene  mine igjen. Det har vært utrolig koselig å bare det å komme meg litt bort var så godt.

  Jeg har sola meg. Jeg har (kjent på vannet (vannkrig i båt). Jeg har spist nydelig deilig grill mat. Å bare nyte livet.

  Jeg har fått enda mer farge på kroppen, men nå kjenner jeg at jeg begynner å bli sliten etter dagen.  Jeg har endelig kommet hjem å er inne i leiligheten min og ser alsang på grensen. Så holder jeg på å fargelegge. Å selvfølgelig sitter jeg jo her å skriver for dere.

  Jeg vurderer å starte med bloggvidioer. Problemet er bare at jeg får ikke lagt de rett ut her så de må legges ut på youtube. Så må jeg skrive linken her. (Tror ikke det går gjennom her kan jo prøve igjen,men tviler siden det funket ikke sist gang).  Vel jeg er i strålende humør i dag å ja jeg vet jeg sitter inne når det enda er sol ute men godt å avkjøle meg litt også. Har vært 42°c i sola i dag. Føles ut som Syden.

  Vel kanskje jeg lager en video av noe vet ikke helt hva enda å om jeg får det til bra, men skal prøve jeg lover.

  Np får dere ha en super fin dag videre. Det skal i allefall jeg.

  Vi blogges💖👍

 • 0

  Den følelsen når man-->

  Jeg vet ikke om jeg har fortalt dette til noen før. Derfor vil jeg skrive litt om en tid i livet mitt som var veldig vanskelig for meg.

  Jeg husker det som om det var i går eller i dag. Det var ikke lett den dagen mamma ringte meg for å si at bestefaren min hadde gått bort.

  Jeg gråt så mye. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Ett tonn med tårer kom ut av meg om ikke mer. Klarte i kke å stoppe.

  Følelsen av å miste en du har kjær.  Den er forferdelig.

  I begravelsen til bestefar så sang jeg. Først knakk jeg sammen å gråt litt, men så tom mamma meg i hånden å jeg følte det som et stort mirakel. Akkurat som om bestefar støttet meg opp. Følte jeg fikk mer energi og krefter. Jeg klarte å synge hele sangen og jeg husker at mange snudde seg å så på meg.

  Etter begravelsen dro jeg hjem til institusjonen jeg bodde på. Problemet mitt var bare jeg ville ikke leve mer. Jeg var så lei meg å jeg gråt så masse. Jeg nektet å gå inn.

  Så vidt jeg husker så var det minusgrader og snø ute. (Litt usikker, i allefall var det kaldt). Jrg gråt klarte ikke stoppe. Jeg satt meg ute bak fjøset oppe på en haug med høyballer. Der ble jeg sittende lenge. 

  De som jobbet der prøvde å få meg med inn, men det kom de ikke langt med. For den følelsen jeg hadde da var aldeles ikke god. Jeg husker tårene rant langt om lenge. Jeg begynte å miste følelsen i kroppen, men det brydde meg ikke. Jeg ville ikke tro på at bestefar virkelig var borte for godt. At han ikke fantes mer.

  Timene gikk å jeg ville virkelig ikke inn. Jeg ville være ute gråte, tenke og dø.

  Den vonde følelsen kommer jeg ALDRI til å glemme. Alle tårene det var som en foss. Folkene som maste på meg om at ikke var bra å sitte ute så lenge å at jeg måtte komme meg inn. Jeg hørte ikke på de. Så der satt jeg først inn 2 timer kun i kjole, tynnstrømpebukse og finsko. Kaldt ja. Selvfølgelig var det kaldt. Timene gikk å tårene tok aldri slutt. Jeg satt der kjente ikke kroppen min. Plutselig fikk jeg problemer med å puste, jeg husker den vonde smerten av å ikke klare å puste rett. Jeg prøvde å snakke, men hadde nesten ikke stemme. Prøvde å si i fra til folkene om hjelp. De sto for langt unna meg. Tilslutt kom de nærmere. Da jeg holdt på å besvime og begynte og hyper ventilere. Jeg prøvde å si til de jeg klarer ikke å puste. Hjelp meg jeg får ikke puste. Jeg snakket for lavt. De skjønte til slutt poenget da de så jeg holdt på å kveles av for lite  luft.  Så tok de tak i meg jeg hadde ingen følelser i kroppen å for å være ærlig skjønte jeg ikke mye av det som skjedde.

  De tok med ned av runnballene, prøvde å sette meg ned. Jeg datt bare ned i bakken. Jeg husker de sa du må puste... De valgte til slutt å bære meg inn.

  De la meg i en sofaen med en stort pledd over meg. Jeg begynte til slutt å få tilbake pusten. Tårene ville ikke stoppe. De sa jeg måtte roe meg ned. De skjøte at jeg hadde det vondt men "DU MÅ ROE DEG NED". Så kom de med en kopp kakao og to brødskiver. Jeg hadde ikke lyst på så jeg sa jeg ikke ville ha. De sa jeg måtte få i meg noe så de lot det stå der vedsiden av meg. Etter noen timer fikk jeg i meg koppen med kakao. Følelsene mine kom tilbake, likevel hvor mye jeg klagde på smertene mine var det ikke mye å gjøre. Jeg fikk i meg 1 brødskive. Å klarte til slutt å roe ned. Tårene stoppet.

  Jeg tok en minne tattovering. Å dem betyr så utrolig mye.

  Jeg var på sykehuset å besøkte bestefar. Jeg husker det siste han sa til meg. De aller siste ordene han ga meg. Han holdt meg i hånden, da han sa han var glad i meg. (Han hadde vanskelig for å snakke men han sa jeg er glad i deg, hade.)

  Jeg ville gi han en klem å jeg angrer slik for at jeg ikke gjore det. Men der han lå i sykehus sengen med ledninger over alt skremte meg. Så jeg torte ikke. Å nå angrer jeg så himla mye på at jeg ikke fikk gitt ham den siste klemmen. Jeg kunne se øynene hans visne bort æ. Fargen forsvant bare mer og mer. Jeg ba inni meg. (Om at han måtte ta sine rette valg, å ville han gi slipp var det greit).

  Jeg skjønte da at det ikke lenger kom til å gå bra denne gangen. At nå nærmet det seg slutten. Håper han hviler i fred.

  Jeg er så  glad for at jeg har en familie som har vært her for meg igjennom den tunge tiden. Uten de og de vaktene hadde jeg nok ikke levd i dag.

  Jeg svaner seg så utrolig mye bestefar å tårene mine vil aldri stoppe. Hver gang jeg hører sangen jeg sang eller prøver å synge den knekker jeg sammen i gråt.
  Når jeg ser på kjolen jeg brukte i begravelsen din. Den har bare hengt i skapet helt frem til i dag. Nå i dag klarte jeg å ta den på meg. For en følelse. Jeg føler du er nærmere meg. Tattoveringen jeg har vil alltid gi meg minner om deg uten tvil. Du var værdens beste bestefar.
  Jeg er glad i deg også skal du vite.

  For dere som ikke vet hvilken sang jeg sang. Jeg sang The Rose.

  Jeg skal en dag klare å spille den inn alene å legge den på youtube, men foreløbig må dere nøye dere med å høre meg å Marthe synge The Rose. 

  https://m.youtube.com/watch?v=LgmhxHPg2uI

  Skriv inn linken å hør da vel.

  Vi blogges.

 • 4

  Ny hårfarge

  Ja da har jeg fikset håret mitt igjen.
  Først hjalp ei som har jobbet som frisør meg med bleking. Så var det ei anna ei som hjalp meg med farging.

  Fra svart til mørkblond (lysbrun). Mot min naturlige hårfarge.

  Nå er håret mitt selvfølgelig litt mer tørrere igjen da. Men det klarer jeg jo å fikse med litt tid. Om jeg ikke klarer å bli vant til fargen her blir det nok å bli svart igjen til slutt. (Med tiden).

  Jeg liker fargen men vet ikke om det er helt meg også er det så veldig uvant enda.

  Jeg er litt lei meg for at all glansen og den bra kvaliteten på håret mitt ikke er 100% lenger. Jeg e rare glad jeg vet hvordan jeg får fiksa det igjen.

  Jeg sparer jo til langt hår og naturlig hårfarge egentlig. Vet ikke om jeg klarer å få naturlig hårfargen min tilbake enda da det er vanskelig å gå med ettervekst i over lengre tid. Fordi det ser ikke så bra ut.

  Ja jaja jeg vet det er ikke lurt å farge håret for ofte, men jeg hat ikke farget det på 4/6mnd så nå føler jeg det var ok.

  Blir ikke å farge det ofte.  Vol ikke ødlegge håret mitt. Før farget jeg det hele tiden.  Mange ganger. Nå har jeg blitt flinkere.

  Jaja vet ikke jeg hva tenker dere om min nye hårfarge?

  Å hva er finest?

  Svart eller den jeg har nå.

  Vi blogges.

 • 0

  Jeg har fått dilla!

  Nå har jeg hatt en ganske så bra dag frem til nå. Tegninga mi har bynt å blitt bedre igjen etter jeg begynte med fargeleggings bøkene.

  Ja jeg har dilla på de.

  Det er ikke poenget i dag. Nå har jeg fått dilla på å tegne ANGRYBIRDS.
  Ja jeg vet ikke helt hvorfor men før brukte jeg å spille det veldig mye. Nå tenger jeg dem. Har kun tegnet 2 enda men har lyst til å klare å tegne alle i løpet av tiden, kjenner det kan bli litt vanskelig. Siden jeg har ikke klart å fått tegningene mine rett nesten siden 2012. Jeg prøver og prøver men feiler hver gang. Helt til i dag.

  Endelig begynner kunskapene mine til å komme tilbake føler jeg. Altså angrybirds er populære, men kanskje litt barnslige. Jeg bare følte for å tegne det akkurat i dag.

  Jeg skal vel prøve å tegne flere ting med tiden.

  Haha rart å få dilla på noe så komiskt.

  Jeg pleier å si alt er en start. Håper at med årene klarer jeg å bli mye flinkere. Både til tegnefigurer og mennesker. Alt egentlig.

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits