kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Brunsaus (hjemmelaget) oppskrift

Mange mennesker lurer vel på hvordan man lager brunsaus fra bunnen av. Å i dag deler jeg min måte. Jeg varierer av og til på hvordan jeg lager den når det kommer til smak og slikt.

Håper dere liker oppskriften:)

Jeg starter med å lage noe som kalles for jevning. Det du gjør er å ta ca 75g smør smelt det i en kjele. Når det er smeltet ha i hvetemel å rør til den er ca slik som på bildet. Så må du brune det. Rør heletiden til det blir en nøttebrun farge.

Du burde alltid ha bulljongvannet ditt klart ca 1 liter +- spørs om du liker sausen tykk eller tynn.

Jeg brukte 1 og en halv SS med lys buljong. Egentlig pleier jeg å bruke mørk. Man kan jo også koke kraften selv, men det tar lang tid.

Smaker godt uanset hvilken bulljong.

Trekk kjelen av platen og tøm i bulljongvannet mens du rører godt. Vær obs det er forferdelig å brenne seg på jevning! Er utrolig varmt, så  alltid ha på viften over ovnen. Jeg annbefaler også å ha på  lang arma genser i tilfelle du søler.

Sett det tilbake på platen å la det koke i 5-15 minutter. (Husk å rør ofte).

Nå er sikkert sausen lys lys brun.

Iallefall blir min det ofte, så derfor pleier jeg å juske litt med å tilsette noe for å få en mørkere farge.

Du bare tar noen dråper i sausen til du er fornøyd med fargen. Du må røre så du ser hvilken farge det blir. Noen vil ha den lys andre mørk.

Wolla der er mitt ferdige resultat i dag. Jeg hadde oppi litt pepper, hvitløkspulver og bittelitt salt på slutten.

Man kan naturlig få sausen litt brunere med å brune jevningen lengre, men pass på så den ikke blir svidd.

(Middels varme).

Det der er hva man kaller EKTE brunsaus♡

Vi blogges.

 • 11

  Eplekake🍏

  INGREDIENSER
  200 g smør
  3 dl sukker
  4 stk egg
  1 dl melk
  4,5 dl hvetemel
  1 ts bakepulver
  1 ts vaniljesukker
  4 stk epler
  1 ss sukker
  Kanel

  Kan ærlig innrømme det er ikke min egen oppskrift, men den funker bra!
  Jeg pleier å ha litt kanel i røren også for å få en bedre smak. Det er noe jeg liker, man må ikke.

  1. Mål opp alle ingrediensene.
  Bland så smør og sukker lyst og luftig sammen.

  2. Rør inn ett og ett egg.

  3. Tilsett melk og mel vekselsvis. Ps, bland inn bakepulver og vanilje sukker i melet.

  4.Tilsett 1/2-1ts kanel i røren kun om du vil. Så smør en liten langpanne og tøm røren i.

  5. Skrell å kutt 4 epler i påter og legg de på toppen av kaken, strø så kanel og sukker på toppen.

  Stekes i 30-35 min på 180°C
  Midt i ovnen på rist.

  Avkjøles så på en annen rist og serveres med is eller eventuelt krem.

  (Bildene er mine, laga nettopp den kaka å den står nå i ovenen).

  Under ser dere ferdig resultat😍

 • 0

  Min godteri avhengighet's historie

  Brus og goderi er noe jeg elsket mer enn alt før. Jeg kunne ikke leve uten det. Jeg bare måtte ha det. Jeg kunne spise det uansett hvilken dag, hvilken tid på døgnet hadde heller ingen ting å si for meg.

  Jeg brukte meste parten av pengene mine på godteri. Jeg var så hekta at jeg ikke innså at det fantes bedre ting i verden. Jeg brukte godteri som en trøst. Når jeg var nede, eller bare fordi jeg hadde lyst på. Det holdt heller ikke med små mengder. Jeg spiste MASSE.

  Så klarte jeg å trappe det litt ned, å prøvde å holde meg til kun helger. Jeg ble strengere med meg selv. Jeg innså at det ikke var bra for meg. Jeg klarte ikke slutte med alt av godteri og slikt. Jeg spiste fremdeles en god del av det når det først var fremme.

  Jeg brydde meg mer og mer om hva jeg hadde i meg. Jeg måtte gjøre en endring, jeg ble jo ikke tynnere av å spise alt godteriet, men det var min "lille" avhennighet.

  Etterhvert som tiden gikk begynte jeg å trene, spise sunnere, bytte ut normal sjokolade med mørk sjokolade, jeg satt en hvis mengde med godteri forran meg, å lot ikke meg selv spise mer enn det. Jeg byttet ut brus med masse sukker til sukkerfri.

  Det tok ikke lang tid for jeg følte meg bedre. Cm gikk av og jeg mistet litt vekt.

  Så kom den dagen der jeg byttet ut brus med vann. Prøvde å la være å spise godteri så lenge jeg klarte. Å tok meg ett drops eller 1 sjokolade bit i ny og ned.

  Ting gikk fremover. Nå i dag drikker jeg omtrent bare vann. Ja jeg liker godteri å spiser det i ny og ned. Det som er annerledes nå er at jeg føler ikke det sterke behovet for sukker.

  Jeg MÅ ikke spise godteri for trøst eller for at jeg vil ha det. Jeg klarer meg lenge uten. Jeg har nesten ikke lyst på godteri lenger.

  På øverste bilde er et bilde fra tidligere i uken her. Da var jeg med mormoren min å vi koste oss med ett glass brus hver å en rull med sjokolade. Å unne seg noe av og til er greit, men man må lære seg å sette grenser; om ikke så må man leve med konsekvensene.

  Jeg har blitt tynnere, jeg er ikke slik jeg skulle ønske jeg var, men har bestemt meg for å ikke stresse med det. Etter jeg bestemte meg for det gikk jeg ned 2 kilo. Å har ikke gått de opp enda. Jeg har ingen spseiell diet, jeg spiser veldig sjeldent godteri. Å jeg spiser normal mat når jeg klarer.

  Å være avhennig av godteri er ikke lett. Det å slutte å spise det helt kommer aldri til å skje, men bare det at jeg har kommet så langt er jeg kjempe fornøyd med. Å det er kun jeg selv som har satt meg på prøve å kjempet for å nå de målene. Har ikke snakket med noen om det. Før nå.

  Skulle ønske jeg hadde ett før bilde av kroppen min, men da jeg fikk ny mobil mistet jeg alt som heter bilder.

  Jeg har fått flere kommentarer om at jeg måtte ha slanket meg masse å at jeg ser mye bedre ut å at jeg har blitt tynnere.

  Jeg jobber nå med å like meg selv for den jeg er, uansett hva alle andre mener om meg.

  -Har du slitt med godteri avhennighet?

  Da vet du vel hvordan det føles, husk at det er kun du som kan endre på det om det er noe du selv føler for.

  Der er iallefall meg nå i dag.

  Her er noen få bilder av før og nå, ikke enkelt å legge sammen 2 og to men dere ser forskjell.

  Vi blogges!♡

 • 3

  I'm the lonly girl

  I am a lonly girl.

  Jeg er den jenta som sitter hjemme alene, mens alle andre er ute å "fester". Jeg er den jenta som nesten ingen snakker til, den jenta som bare blir valgt bort fremmfor noen andre.

  Jeg er den jenta som sier rett ut hva jeg mener, den jenta som har vært igjennom enorme mengder av vondhet og negativitet i løpet av mitt korte liv. Jeg er den jenta som hver dag er syk, men ingen kan se det. Jeg er den jenta som kjemper meg igjennom hver dag likevel om jeg skulle ønske jeg ikke levde, den jenta som er helt lost, og prøver å finne meningen med livet.

  Jeg er den jenta som har venner, iallefall tror jeg har det. Jeg er den jenta som nesten aldri tør å si ja til å møte nye mennesker. Jeg er den jenta som liker meg best inne hvor jeg føler meg trygg.

  Jeg er den jenta som heller vil bli såret av sannheten, enn løynen. Den jenta som alle sprer falske rykter om. Jeg er den jenta som blir spammet ned av meldinger fra gutter og menn i alle aldre om bilder av meg selv. Den jenta som blir tilbudt penger i mot sex. Jeg er den jenta som sier NEI.

  Jeg er den jenta som har blitt sterkere etter alt jeg har opplevd, den jenta som har lært å ta kontroll, den jenta som ikke lar seg lure. Jeg er den jenta jeg er, ingen kan forandre meg.

  Jeg er ikke redd for å la andre se meg gråte, likevel hvor mye du kanskje synes det er teit. Jeg kunne skrevet en bok om mitt eget liv om jeg selv følte for det i en alder av 21.

  Jeg har vært i enden av tunellen der alt er mørk, hvor ingen lys kan ses. Til å den dag åpne øynene å følge lyset.

  Jeg føler meg ensom, trist og lei, men likevel håper jeg at livet mitt går en vei. Håp og lykke ønsker jeg meg, på min ferd mot ett bedre jeg.

  Vi blogges.

 • 4

  Chill i bikini👙

  Jeg skriver ikke så ofte her inne da jeg ikke har så mange ideer om ting jeg kan skrive om. Likevel prøver jeg.

  I går om jeg ikke tar helt feil så var jeg i vannspeiliet og tok meg ett bad. Det var utrolig godt, siden det var utrolig varmt ute.

  Jeg er ikke den jenta som ofte går i bikini, spesielt ikke forran folk. Likevel  tok venninna mi noen bilder av meg.

  I dag er det også kjempevarmt ute, men jeg sitter inne å ser serie. Vurderer å gå ut etterhvert. Vurderer om jeg skal sole meg, eller stikke å ta ett nytt bad.

  Egentlig har jeg hatt mange ting å skrive om, men jeg er så flink til å glemme.

  Vi blogges.

 • 0

  Hva er det jeg sliter med?

  Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre. Jeg bare klarer ikke tanken på mat lenger, kun veldig få ting jeg av og til får lyst på eller tenker på.

  Jeg spiser nesten aldri lenger. Prøver å få i meg 2 måltider om dagen, men tillogmed det er ikke hver dag jeg klarer. Sliter med å få i meg maten, og blir som regel kvalm av tanken på mat.

  Vet bilder er dårlig, jeg var nettopp på butikken og handlet inn det jeg hadde mest lyst på, likevel sitter jeg bare her uten å røre noe av det.

  Jeg har egentlig ikke spist noe spesielt i dag kanskje 2 dl ris elns + 3 stk små brownies biter jeg fikk av ei venninne.

  Jeg har vel skrevet litt om noe lignende før, denne gangen har alt falt tilbake slik som det var før.

  Å jeg vurderer å ta en tur til legen med det. Skal først prøve å løse problemene selv først med litt hjelp fra noen andre.

  Det som er så vanskelig at jeg klarer ikke sette helt ord på hva som er problemet, å det irriterer meg. Nå skal jeg faktisk tvinge i meg litt mat før jeg legger meg.

  Når jeg prøver å spise blir jeg kjempefort mett, noen ganger blir jeg også kvalm å bare kaster all maten. Ofte blir jeg kvalm etter å ha spist. Å lysten på godteri å brus har jeg ikke lenger. Drikker vann veldig ofte. Så heldighvis får jeg i meg drikke.

  Jeg må spise nå pga "vaktene" her ber meg om å spise uansett om jeg ikke vil. Så jeg skal prøve å se hvordan det går.

  Vi blogges.

 • 0

  Kjærligheten blomstrer🌸

  Ja jeg er forelsket, jeg klarer ikke å slutte å tenke på den personen det gjelder. Å jeg håper virkelig at noe positivt kommer til å skje i livet mitt fremover.

  Jeg kommer ikke til å nevne navn enda da jeg føler for å vente litt med det.

  Jeg er bare så utrolig glad hele tiden, og har den gode følelsen i meg. Klarer heller ikke slutte å snakke om han.

  I tillegg tenkte jeg å vise litt mer av kjolen.

  En kjole kan vises i fra mange sider.

  Uansett det er helt rsrt å tenke på at jeg faktisk er forelsket, hadde liksom aldri trodd jeg skulle bli det igjen etter slt jeg har vært igjennom. Jeg tok vist feil, og det føles egentlig veldig godt.

  Likevel om jeg enda ikke vet hva som kommer til å skje i mellom meg og han det gjelder har jeg en positiv følelse, og jeg har ett håp. Jeg har blitt veldig glad i han, og uansett hva som skjer vil han nok være en venn uansett hva.

  I'm just so happy.

  Vi blogges.

 • 0

  Jeg bare måtte!😍

  I dag var jeg på amfi med mormor. Jeg kan si med en gang at jeg gikk på en butikk jeg sjeldent pleier å være i/på. De hadde masse tilbud. 50% og 70%.

  Jeg fant jo den blå kjolen på bildet over. Å bare ble helt forelsket i den. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe meg noe som helst i uken her i å med at det kanskje er ting som skjer. Jeg bare klarte ikka la være. Så nå sitter jeg igjen med kun 400kr til mat osv resten av uka her.

  Jeg kjøpte kjolen og en skinnjakke. + en ny sting truse faktisk.

  Som mange vet har jeg blitt tynnere enn jeg har vært. Å jeg jobber fremdeles med saken. Jeg har ikke turt å gått ned i str på klær fordi har liksom vært så redd for å føle det "krops presset". Så derfor har jeg bare holdt meg til mine gamle kles størrelser. Frem til den siste tiden. Jeg passer ting i både XS og S noe jeg aldri hadde trodd. Det er jo ofc noe som er større i størrelsen enn andre. Kjolen på bildet er S. Jeg prøvde M først som også egebtlig pleier å være lite, men den ble giga på meg. Likevel er det helt nytt for meg å passe i så "små" klær. Jeg er jo vant til XL, L og M. Jeg kan ærlig si de fleste klærne mine er i L da jeg føler meg mest konfertabel i litt løse klær.

  Skinnjakken var på tilbud så jeg bare måtte den er ganske knapp på meg, men igjen det er noe jeg jobber med den er i str 42 da 44 ble for stort... Jeg får den på meg men den sitter helt inntil kroppen så jeg har den til den dagen jeg blir fornøyd, om ikke får jeg gi den bort i gave til noen. Om jeg ikke føler for å beholde den.

  Hva synes du om kjolen? Passet jeg den? :)

  Vi blogges.

 • 4

  Er det virkelig nødvendig

  Folkens er det virkelig nødvendig å bruke så mye tid på den ene tingen hver eneste dag, er det virkelig vært det?

  Jenter spesielt bruker utrolig mye tid forran speilet på morgenen, noen gutter holder også på med det.

  Sminke er en ting som har blitt helt sykt populært blant oss mennesker. Det er sykt hvor mye noen av dere der ute bruker på all den sminken dere kjøper pr år.

  Må man virkelig kjøpe noe nytt hver gang man ser noe man liker, frister det kanskje bare for mye, eller bare gjør du det likevel. Hvorfor ikke ha bare ett produkt av alt du trenger, bruk det til det blir tomt, så gå å kjøp inn nytt?

  Må man virkelig bruke sminke, er det så sykt nødvendig å sminke vekk den man er, eller "prøve å gjøre så man føler seg bedre"  Er man ikke bra nok slik man er. Jeg har ikke noe i mot noen. Å jeg lar alle få være den de vil. Jeg skjønner jo at ikke alle sminker seg for total forandring, men mange gjør det.

  Noen 12 åringer til dags ser ut som de er 15-30 pga måten de sminker seg. Ja sminke kan være fint, men hallo!

  Når jeg var så ung var det ikke noe som het conturing. Ikke brukte jeg fondation heller. Hadde kun bittelitt maskara lipgloss og øyenskygge i ny og ned. Det var min tid.

  Nå til dags kan jeg ærlig si jeg MÅ sminke meg når jeg skal på fest, som regel flere ganger mens jeg er der også. Det varierer litt hvem jeg er på fest med. Noen ganger bruker jeg naturlig sminke, mens andre har jeg lag på lag med fondation, pudder, conturing. Full pakke rett og slett.
  Jeg liker å se en "bedre" side av meg selv på fest.

  Når jeg er alene bruker jeg aldri sminke kun skjeldne ganger, feks når  jeg skal på butikken, tar  jeg kjapt  på et lag maskara og fikser bryna med Anastasia sin dip brow pomade, eller Nyx sin. Spørs hvilken farge jeg vil ha. Noen ganger tar jeg også på lippgloss eller en leppestift i tillegg.  Å en skjelden gang velger jeg å conture ansiktet før jeg går ut døren.

  Sminker jeg meg i hverdagen holder jeg det mest murlig naturlig, jeg bare piffer opp smått for å se meg feks litt mer våken med lengre vipper.

  Å den trenden med falske vipper, hvorfor orke å bruke så mye penger og tid på det. Jeg er jo heldig å har lange vipper selv å bare jeg bruker normal maskara spør alle meg om jeg har på falske vipper. Noe jeg har prøvd ut 1/2 ganger. Likte det, men er da så himla vanskelig å sette på.

  Uansett poenget mitt er man kan spare så sykt mye penger om man bare vil, bruke tid på noe annet i livet enn å sitte forran speilet flere timer. Man er nemmelig perfekt slik man er naturlig alle og en hver på sin egen måte. Ikke legg press på perfekt, det er ett ordtakt. For alle har også noe man ikke liker med seg selv.

  Haar du noen gang tenkt over hvorfor du sminker deg?

  Jeg er ikke i mot sminke, da hadde jeg ikke brukt det. Jeg bare prøver å bruke minst mulig penger på det. Jeg prøver å bruke mer tid på andre bra ting i livet, enn å sitte å sminke vekk "feilene" jeg selv mener jeg har. Jeg prøver å elske meg selv for den jeg er.

  Tenk over hvorfor du sminker deg, er det vært all pengene, alt strevet, og ikke minst all tiden?

  Vi blogges.

 • 0

  Svar på spørsmålsrunde (video)


  Her er videoen. 8 spørsmål, 8 svar.

  Vi blogges. 

 • 1

  Hvilke spørsmål ville jeg stilt meg selv🙄

  Hei igjen alle dere! Jeg vet jeg har blogget veldig lite i det siste. Jeg har hatt en periode hvor jeg har vært veldig sliten og langt nede, jeg har heller ikke vært så mye hjemme,  men nå er jeg 100% på topp igjen. Å føler endelig for å begynne å skrive blogg innlegg igjen.

  Jeg fikk en kommentar en dag der det sto hvilke spørsmål ville du stilt deg selv? Å derfor vil jeg da prøve å tenke ut noe.

  1. Er du over eksen?
  2. Liker du noen nå?
  3. Jobber du?
  4. Hvor ser du deg selv om 5-10 år?
  5. Hvorfor startet du å blogge?
  6. Hva er dine hobbyer?
  7. Er du i ett forhold?
  8. Hva er favoritt maten din?
  9. Hvordan går det med deg,  med tanke på dine pshykiske "plager" i hverdagen?
  10. Hvorfor blogger du så sjeldent?

  Så her er 10 spm jeg kunne stilt til meg selv. Jeg trenger fremdeles spørsmål til spørsmålsrunden jeg tenkte å ha. Så bare legg igjen spm i kommentsrfeltet om du føler for det.

  Vi blogges♡

 • 5

  Trenger flere spørsmål (MEN)

  Trenger fremdeles flere spørsmål til spørsmålsrunden, så om du har noe du vil spørre om spørr i vei. Ting som har med mine søstre å gjøre eller søsken er ikke noe jeg blander inn i min blogg. De 2  jeg har fått godtok jeg for å kanskje svare på noe vis, men jeg ikke ut med alt mulig info om hva som skjer i deres liv. Denne bloggen er om mitt liv ikke alle andres.

  Å om ingen stiller spørsmål får jeg vel bare lage ett "hva skjer i hverdagen min" innlegg. Eller noe.

  Så tenkte bare å si det feel fri til å spør om alt mulig annet enn livet min mine søsken. ;)

  Vi blogges.

 • 2

  Menstrasjon (girls only)

  Alle jenter har menstrasjon. Hvilken alder man er i når man får det varierer veldig. Jeg fikk det ikke før i 10 klassen, eller var det slutten av 9 enden, for å være ærlig husker jeg ikke helt.

  Mensen er ett normalt tema i dagens samfunn. Har du noen gang tenkt på hvor mye det koster for oss jenter å ha mens, bind og tamponger som må kjøpes inn, ett evig slit. Det er dyrt i lengden.

  Bildet over er faktisk min "syklus". Jeg bruker en app som heter Ladytimer, den er super. Annvefaler den til alle som vil vite syklusen sin osv.

  Uansett jeg sitter her å venter på å få mens 4 dager forsinket.. Jeg har en p- sprøyte jeg skal ta første dag i mens sååå hadde jo tenkt å ta den tidlig i uka, men får ikke tatt den før jeg får mens (irriterende). Om jeg ikke får det sier jeg bare "ups tror jeg må ta en annen test likevel om det skal være liten sjanse". Man vet aldri.

  Mange synes mensen er flaut, mens andre synes det er helt greit. Med tanke på feks være i basseng osv. Eller bade ute. Gym på skole eller trene på treningsenter blir ofte ekklere under mens. Iallfall mener jeg det.

  Jenter only står det i overskriften med tanke på at gutter ikke har menstrasjon. Alle har lov til å lese, om man vil bare så det er sagt.

  Humørsvingninger, lysten på sjokolade osv osv er mange som får under den spesielle uken i måneden.

  Det er så mange jenter som bruker prevensjon kun for at de ikke orker mens, mne ofc beskytter jo mot graviditet også. Jeg bare tenker om man ikke har sex hvorfor ha prevensjon. Kun pga mensen? Det er jo en naturlig ting, likevel om det er irriterende. Er heller ikke alle som mister mens ved bruk av prevensjon.

  Værste følelsen jeg vet av er om jeg er ute blandt folk å føler jeg holder på å blø igjennom, hva om det ikke er do i nærheten? Hva skal man gjøre. Når vet man at man får mens? Skal man alltid gå med bind eller tamponger i lummen, eller vesken?

  Mensen er noe styr. Litt rart å tenke på at når man blir gammel nok så mister man menstrasjonen.

  Velvel litt frem og tilbake i teksten her, men mensen kan man ikke unngå 100%

  Vi blogges.

 • 1

  Trappetrening 👣

  I dag har jeg gått/ jogget i trapper både med og uten strikk rundt bena.

  10, 20 og 30 metern gikk supert. 40 tok jeg ikke da vi fikk dårlig tid så hoppet rett til 50 meteren. Kom ca halveis da vi måtte snu pga det var ett vepsebol der å fult av veps (sprang ned).

  Jeg har høydeskrekk så for min del fikk jeg panikk bare på 10 meter, men så plutselig ble alt bedre å bedre å så ble det gøy.

  På 30 metern begynte jeg å skjelve noe sykt (muskelspasmer i føttene). Det var utrolig ekkelt, men det stoppet meg ikke. Den trappen hadde jeg i tillegg strekk rundt bena, noe som gjør det mye tyngre.

  Jeg er stolt over meg selv. Jeg klarte å overvinne frykten. Jeg ga ikke opp. Jeg skalv å det føltes ut som føttene mine sto i flammer, likevel presset jeg meg selv.

  Er ikke alltid man trenger trenings senter for å trene.

  Jeg skal gjøre det flere ganger å jeg gleder meg allerede til neste gang!

  Nå skal jeg kose meg meg litt frukt og serie♡

  Vi blogges.

 • 0

  Jeg klarer de underligste ting😂

  I dag klarte jeg det mest utrolige. Som mange kanskje vet så har jeg lagt gelé negler på meg selv. Så jeg har god lengde åå neglene nå.

  Det klødde noe helt forferdelig i venstre øret mitt så jeg valgte å klø meg i øret. Når jeg skulle ta vekk fingeren fra øret, hørte jeg bare en rar lyd. Neglen "knakk av" i øret mitt. Negelen var stuck langt inne i øret mitt, det var utrolig ekkelt og skummelt ikke minst.

  Så der satt jeg 5 minutter gikk. Måtte jo selvfølgelig få taki hjelp. For jeg så ikke noe selv. Til slutt kom noen inn å hjalp meg. Pinsett ble funnet frem å neglen ble sakte dratt ut av øret mitt.

  Dere aner ikke hvor redd jeg var. Jeg var så redd for å bli døv. Lenge siden jeg har vært så redd for noe faktisk.

  Til  slutt må jeg si jeg lo meg i hjel av hele opplevelsen. Grunnnen til at den knakk var fordi at limet var "brukt opp".

  Vi blogges.

 • 6

  Ett rop etter hjelp

  Mange mennesker tror at et selvmordsforsøk er et egoistisk trekk fordi personen bare ikke bryr seg om sine kjære som blir igjen, men jeg kan fortelle deg at når en person kommer til det punktet, at de virkelig tror at deres kjære vil ha det mye bedre uten dem. Så er dette psykiske lidelser, ikke egoisme.

  SANNHETEN: Depresjon er en forferdelig sykdom og synes nådeløs. Mange av oss har vært nær kanten eller delt det med slekt/venner i en krise, og noen har mistet venner og kjære. La oss være der for hverandre og slutte med å feie psykiske lidelser under teppet. Mange har familieproblemer,helsekamper,jobbrelaterte- eller bekymringer av noe slag. Og at de bare trenger å vite at noen bryr seg.

  Jeg er en av de som sliter, jeg er den jenta som i dag ikke ville leve mer. Som følte at alle rundt meg ville fått det bedre uten meg.

  Jeg er den jenta som sliter med angst og deprisjoner. Den jenta som gråter hele dagen. Den jenta som tydelighvis ødelegger alle andre sitt liv.

  Den jenta som mister alle som betyr noe, og sitter igjen alene.  Den jenta som blir mobbet og sett ned på.

  Jeg lever enda fordi jeg klarte å stoppe meg selv. Jeg fikk hjelp til å rense å bandasjere.

  Jeg er den jenta som innerst inne kjemper mellom liv og død (fordi jeg ikke klarer å se meningen med livet).

  Jeg er pshykisk syk, det vises ikke på utsiden. Kun på innsiden.

  Vi blogges.

 • 2

  SKAL HA EN SPØRSMÅLSRUNDE

  Hei dere jeg har planer om å ha en spørsmålsrunde, men uten spørsmål blir det veldig vanskelig.

  Har du noen spørmål du vil stille meg, så legg igjen en kommentar.

  Fortell også om du/dere vil jeg skal svare skriftelig eller på video.

  Vi blogges.

 • 0

  Du må ikke lese om du ikke vil☡

  Jeg har ingen anelse hva jeg skal skrive.

  Det sier at livet er fylt med vakkerhet, man må bare lukke øynene å åpne sitt eget hjerte. Er det fakta det vet ikke jeg.

  Mitt liv har vært mest tider med vondhet, smerte og negativitet. Heldighvis nå i det siste har det bynt å blitt litt bedre.

  Jeg hadde tenkt å flytte til Oslo, men nå begynner jeg å tenke på noe annet. Jeg har bynt å blitt redd for å ende opp alene. I tillegg har jeg fått så god kontakt med noe her nede at om jeg må flytte så blir det vanskelig. Jeg hatet Trondheim som pesten en god stund. Nå i det siste har jeg begynt å like Trondheim bare mer og mer. Å jeg føler meg mer hjemme enn på lenge.

  Ja jeg bor i Orkanger, men er en del i Trondheim. Hvem vet, kanskje blir det der jeg en dag ender opp.

  Ett annett sitat er at livet er som ett kamera. Man må fokusere, fange og skape viktige øyeblikk, man må tenke kun på det viktigste, på de beste tidene og se bort i fra det negative. Selv da om ting går galt, må man bare være stekt og prøve på nytt!

  Det sies at man er sterkere enn man ser ut som, tøffere enn man tror, og smartere enn det man føler seg som.

  Om du nå sitter å leser dette innlegget, og faktisk tar deg tid til å bry deg, da setter jeg pris på det.

  Jeg tenker nemmelig å ha en spørsmålsrunde, så om du lurer på noe legg igjen en kommentar?

  Vet det var veldig random å hoppe rett inn i det slik, men jeg følte bare for det.

  Vi blogges.

 • 0

  Kjærlighets livet💞

  Kjærlighets livet mitt er ikke helt nøyaktig som jeg hadde tenkt meg, likevel om det ikke er så spennende å lese om, føler jeg for å skrive litt her inne.

  Jeg er fremdeles singel. Å jeg begynner å trives bedre som singel. Likevel om jeg vil ha en å dele livet mitt med. Jeg kan ikke nekte for at jeg savnet eksen for en stund tilbake, men ser nå at det som skjedde mellom meg og han kanskje var det beste for oss bedde to.

  Jeg kan si jeg liker noen nå. Å like noen er ikke det samme som å være forelsket. Jeg vet ikke helt enda hva som skjer vidre. Jeg har i allefall fått flere gutte venner og kontakter.

  Nå når jeg er singel føler jeg meg fri, jeg kan gjøre hva jeg vil uten at noen prøver å si noe annet elller bestemme over meg.

  Å være singel er kjedelig, men jeg føler ikke for å bli sammen med noen før jeg vet det er det rette. Jaa jeg har noen sommerfuler i magen av å til jeg også. Jeg vet jeg en dag kommer til å bli i ett forhold. Hvem det blir gjennstår å se.

  Jeg har også planer om å flytte, hvor er det store spørsmålet. Å alene eller finner meg en å dele en leilighet med, dette er faktisk en litt spennende tid for meg.

  Jeg er i en tid hvor jeg er redd for hvilke valg jeg tar. Pga enten er det feil valg eller så er det rett, men hvordan vet man hva som er hva. Hvordan vet man hva som er best for seg selv.

  Mange lurer på om jeg er sexuelt aktiv, er ikke det noe som skal bære privat. Likevel kan jeg si at jeg er ikke en jente son hopper fra den ene til den andre. Det er bare ikke slik jeg er.

  Jeg har noen gutter jeg snakker mer med en andre, å har kanskje ett sterkere bånd med 2-3 av de. Altså vennskap. Jeg vet enda ikke helt hva jeg tenker og ikke.

  Jeg hadde jo en drøm, en tanke, men nå etter noe annet skjedde så ble jeg plutselig så usikker. Så nå står jeg fast på samme sted enda en gang.

  Kjærlighets livet er ikke det enkleste å jeg kan mes en gang si at mitt er ikke det beste, men hvem vet det kan jo bli bedre for meg også, det må jo finnes ett lite håp.

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits