kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

For første gang

For første gang har jeg kjøpt meg ett belte! Jeg har alltid hatet belter, men denne gangen har jeg endelig funnet et jeg liker!

Jeg elsker det! Det er ikke for tykt og ikke for tynt. Fargen synes jeg også er fantastisk.

Jeg måtte kjøpe ett sa buksen min bare faller av gang på gang og det begynner jeg og bli lei av.

Så nå sitter buksen mye bedre på!^-^

-Vi blogges-

 • 9

  Positiv graviditetstest🤔

  Hadde jeg ikke nettopp en SA!? Hadde jeg ikke en spontan abort..?

  Nå sitter jeg her som et spm tegn. Jeg skjønner ikke noe som helst! Denne testen er positiv, eller ser jeg helt feil!?

  Jeg har blødd i 5 dager. Jeg hadde spotting i 2 dager. Litt kraftigere etter det for så at det ble litt lettere igjen og til slutt bare spotting. Hadde magesmerter dag 1, men da hadde jeg også hatt forstoppelse i 4 dager. Følte derfor smertene lå mer i tarm området. Hadde ellers ikke noe vondt i det heletatt. Det som jeg tenkte på som klumper var bare levret blod. Det kan jo komme av at jeg brukte tampong noen ganger. Feks da vi var på stranden og badet.

  Så nå er jeg så forvirret som det går ant og bli. Er jeg fremdeles gravid, eller er jeg ikke det. Vel den 16 august  skal jeg ta blodprøve. Jeg tror og står for at den kommer til og bli negativ. Så får jeg heller få sjokk om den er positiv.

  Jeg tar femdeles folsyre, det gjør jeg uansett fordi legen ba meg om det. Dette også fordi vi prøver og bli gravide.

  Så hva tror du?

  ~Legg igjen en kommentar da vel?

  -Vi blogges-

 • 3

  10 SPØRSMÅL OG 10 SVAR

  Hva er egenskapen du setter mest pris på ved deg selv? 
  Setter pris på at jeg alltid er så ærlig både mot meg selv og andre.

  Bade i havet, eller plaske i basseng? 
  Jeg må velge havet. Likevel om jeg helst vil i et basseng, så er havet enklere og finne. Spessielt om sommeren. 

  Hvem snakket du med sist på tlf?
  Jeg snakket sist med min kjære♡ Han var på jobb og jeg holdt på å glemme noe. Hadde det ikke vært for han. - Heldighvis fant jeg det jeg nesten glemte pga at  han ringte meg.

  Hvor mange puter har du i sengen? 
  4 som jeg selv bruker for øyeblikket, men det er 6stk! De to siste er det for det meste Jørgen som bruker.

  Foretrekker du å ringe eller sende sms? 
  Jeg må nok si sende SMS. Jeg hater og snakke i telefonen, iallefall med folk jeg ikke kjenner! Når det kommer til familie, mannen og slikt så kan jeg snakke i flere timer. Noen ganger må jeg bare ta å ringe likevel hvor ubehagelig det føles. Dette fordi jeg får en mye bedre respons fra de personene det gjelder.

  Hvilken dessert er din favoritt?
  Åh, eksen fikk meg hektet på Creme  brulee en jul for en del år tilbake! Ellers må jeg si at BROWNIES er helt fantastisk, tror nok at det må bli vinneren. Jeg spiser generelt mer brownies enn det andre så.

  Hva er planen din for dagen?
  Jeg skal slappe av, se serie. Spise mat. Om jeg får muligheten vil jeg dra til ny leiligheten for og male resten av kjøkkenet. Selvfølgelig må jeg også kose masse med kattene mine!

  Øl, vin eller drinker?
  Jeg drikker ikke på dette tidspunktet av livet. Jeg gjore det før og på et punkt ble det for mye. Så jeg endte opp med og gjøre ALT jeg kunne for og stoppe. Følte meg mer eller mindre som en allkoholiker. Nå føler jeg meg endelig normal igjen, jeg kan tenke på alkohol og vite at jeg ikke trenger det for at livet skal være bra. Jeg må dog si at REN VODKA SHOT er favoritten. Jeg er ikke spessielt glad i hverken rødvin eller hvitvin, må jeg velge en vin må det bli en med bobbler i!. Jeg kan drikke cider og shaker og rusbrus, men det gjør meg veldig fort kvalm. Øl liker jeg ikke i det heletatt! Drinker generel føler jeg ikke er helt min greie. Kan selfølgelig kose meg med en dram en gang i bladt. Sex on the beach er en som jeg liker godt. - Vært alkoholfri siden julen i fjor, og det føles helt fantastisk.

  Hvor sosial er du?
  Jeg synes det er gøy og være med folk, men da helst noen jeg kjenner. Jeg får angst i rom eller steder hvor det er mange folk og blir helt tappet for energi. Soaialangst + generell angst gjør det mye vannskeligere for meg i hverdagen. Det er vel derfor jeg omtrent ikke har venner. (Kjenner mange online, men får nesten aldri møtt noen av de). Derfor liker jeg og holde meg mest for meg selv, på denne måten får jeg også ladet batteriene mine opp på nytt og er klar til en ny dag. 

  Hva er ditt drømmereisemål? 
  Jeg drømmer om reise til Hawaii. Jeg skulle ønske jeg kunne dukket under vann og sett på det fantastiske livet der, ligge på sandstranden i varmen og kose meg! Dukking er noe jeg aldri får opplevd da jeg ikke får lov. Dette fordi jeg har operert så mange ganger i ørene og hatt dren ofte! Blir rett og slett for høyt trykk. Da tenker dere kanskje ja hm kan du ikke ta fly heller? Svaret er NEI. Jeg kan ikke ta fly, prøvde det i fjord og ALDRI igjen. Jeg gråt hele turen og satt der og var ganske så sikker på at hodet mitt kom til og sprenge. Har den dag i dag enda vondt i ørene pga den flyturen. - Tror jeg burde fått sjekket det, men er for lat til og gjøre noe med det. Så dermed blir fine steder i Norge og Sverige mine ønskelige reisemål. Ønsker også og dra til Danmark, men blir sjøsyk. Time will show.


  Jeg fant denne listen på bloggen til Sophie Elise, så takk for at jeg fikk "låne" den. 💕

  - Vi blogges-

 • 0

  Ferietur til Fredrikstad/Hvaler

  Nå er det noen dager siden vi dro på sommertur. Det er også noen dager siden vi reiste hjem igjen. Denne turer var en 2 dagers tur. Kort men bra!

  Jeg og Jørgen var med svigermor og svigerfar. Etter mange timer i bil kom vi endelig fram.

  Før vi var fremme stoppet vi og spiste  lunch ute i det fine været. Som dere ser på det øverste bildet hadde jeg på meg bikini! Været var vellykket. Vi bestemte oss også for og være litt barnslige på turen og valgte oss 2 barndomsminner! For min del ble det Tom&Jerry. Liker Donal Duck også men det leser jeg enda til den dag i dag.

  Soler skinte så fint på himmelen og alle var blide og fornøyde.

  Duften av varme i luften og det var så fantastisk fint der! Så fint at jeg ikke ville dra hjem. Uansett til slutt kom vi til campingplassen. Der fikk vi problemer med og finne en resepsjon. Måtte ringe for og prøve og finne ut hvilken hytte vi skulle ha. Måtte også stoppe og spørre flere for og komme oss på rett spor. Hytten vi skulle bo i var gul og het STORE ULV.

  Vi kom inn i hytten og fikk sjokk. Man måtte klatre opp en bratt stige for og komme seg opp. Derfor endte det opp med at jeg og Jørgen skulle ligge i stuen nede. Vi ønsket også og kjøpe oss em luftmadrass (lik dem min mamma og pappa har). Den har nemlig innebygd pumpe. Så vi dro til Jysk og kjøpte den!

  Like etter vi hadde vært der skulle vi dra for og spise middag. Vi endte opp på Solveigs resturant. Eller noe i den duren.

  Vet ikke hvorfor jeg ikke har bilde av maten. Uansett så bestilte vi en EKSTRA STOR PIZZA! Den smakte helt himmelsk♡ Har dog laget video om det til YouTube så sjekk ut det om du vil.

  I'll be back med del 2.

  Vi blogges.

 • 0

  SA.. (Spontan Abort) 😢

  I dette innlegget vil det bli TMIJa jeg kom til 22 dager uten mens 5 svake positive tester som jeg ikke ville tro på og nå sitter jeg her. Uke8 og knust!

  22 dager etter mens begynte jeg og spotte, jeg fikk også en ekstremt sterke smerter. Måtte vekke Jørgen også fordi jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Klokken 6 på morgenen..  Dagen etter ble det sterkere. Dagen etter der begynte jeg og blø mer. Nå blør jeg kraftig og det kommer klumper.. Jeg har heldighvis ingen smerter for øyeblikket, men det er ikke moro. Testene begynner også og miste de svake strekene. Så jeg kan si at jeg er ganske så sikker på at det er det som skjer nå! Jeg har også vært dårlig, kvalm osv..

  Jeg tar dette egentlig som en mensen da jeg prøver og tenke minst mulig på det. Nå har jeg faktisk gitt opp det og skulle prøve og bli gravid. Det skjer når det skjer og da skjer det!

  Så nå er jeg litt trist, men ser også fremmover til fremtiden.

  Har ikke så mye mer og si akkuratt nå.

  Vi blogges.

 • 4

  Allergisk reaksjon 🐝

  I går tidlig på dagen ble jeg stukket av en klegg. Jeg er allergisk mot innsektsbitt og dermed fikk jeg en reaksjon. Hele gårsdagen gikk uten at jeg tenkte særlig på det. Tok selvølgelig en Aerius, allergipille som skulle funke. Likevel funket den ikke. Så neste morgen altså i mårest våknet jeg og så at det hadde blitt værre. Jeg orket ikke bry meg og prket heller ikke ta ny pille da den uansett ikke funket sist.

  Tiden gikk for i dag har vi vært ute og kjøpt inn hvitevarer og tv. Det var fantastisk og gjøre det. Jeg begynte og få vondt i foten og det ble bare mer og mer hovent.

  Slik som dette så det ut i mårest. Timene gikk. Tilslutt begynte jeg og bli dårlig og fikk feber, så vi bestemte oss for og dra til legevakten. Når vi gikk inn fikk jeg med en gang en allergipille! Så måtte jeg sitte der og vente. Jeg viste ikke at jeg skulle inn til legen.. Så ble jeg plutselig ropt opp og vi gikk inn til en lege. Legen så på foten min og skisset rundt stikket. Så sa han at det var på grensen og ville at jeg skulle ta antibiotika.

  Den ene antibiotika kuren kan jeg ikke ta da jeg er allergisk, og de to andre ville de ikke gi meg i tilfelle jeg er gravid. Så jeg endte opp med null og niks. Dog sa de at om det ble større skulle vi komme tilbake.

  Bildey over er forresten rett før jeg gikk inn til legen.

  Her ser dere hvor han ringet rundt og som dere ser så vokser det fremdeles... Tabletten funker ikke... Så nå sitter jeg her og tenker.

  Han sa nemlig at de vil heller at jeg skal ta abort for og få antibiotika enn og ikke gjøre noe, og det var da jeg ikke ville gå tilbake dit... Hvordan kan en lege si slikt.. Jeg skjønner jo at mitt liv er viktig, men er jeg gravid må det da finnes ANDRE løsninger!

  Om dere lurer så er jeg 16 dager forsinket. Så jeg begynner og bli forrvirret.  Uansett jeg krysser fringrene for at hevelsen går ned og at det blir bedre!

  Vi blogges.

 • 1

  Ny leilighet!

  Ja nemlig! Den 10 juli fikk jeg og Jørgen oss en ny leilighet. Vi driver nå og planlegger flytting. Vi tenkte og ha fått flyttet inn innen August. Iallefall er det det jeg håper på.

  Leiliheten er gammel, med noe nytt. Badet er det fineste og beste med hele leiligheten. Mest derfor vi valgte den. Ellers så er soverommene helt grei.

  Det er også plass til flere om det en dag skulle skje. Da det er to soverom.

  Den er umøblert, så vi får våre egene møbler inn.

  Ja hva mer er det og si annet enn at vi gleder oss!

  Vi blogges.

 • 1

  Hva skjer med kroppen min.

  Ja da er jrg 14 dager sen. I går var jeg hos legen. Negativ urinprøve (graviditetstest). Likevel mente hun at jeg kanskje er gravid, men at det var for tidlig til og finne ut av det. Hun mente også at om jeg er gravid så er jeg rundt 7 uker på vei. Hun ville ha meg tilbake om 5 uker for og ta blodprøver. - Dette beregnet ut i fra siste mens, så det kan jo hende jeg ikke er gravid eller at om jeg er det at jeg ikke er så langt på vei. Så jeg kom inn med samme spørsmålene som jeg kom ut med. Er jeg gravid eller ikke.

  Det er faktisk ikke alle som oppdager graviditet like tidlig. Ikke alle får positive tester. Om jeg ikke er gravid vil jeg nok finne det ut fordi da får jeg nok mens snart. Om jeg ikke er det finnes det flere nuligheter og sjanser. Om jeg ikke er det mener legen noe annet må være galt.

  Jeg tenker at jeg ikke er det fordi jeg vil ikke bli så skuffet når og om jeg finner ut at jeg ikke er det. Vil heller bli sjokkert/overasket om jeg er det.

  Tempraturen min har også økt i det siste. Pleier og ligge på 35/36, men nå er det som regel 36,7 eller over 37.    Noen dager har jeg kramper og er 100% sikker på at mensen kommer, men nei.

  Så jeg fikk beskjed av legen om og ta folsyre. Så det skal jeg ta fremover. Ua sett om jeg er gravid eller ikke skal jeg ta det.

  Velvel jeg tar en dag i gangen. Time will show what happens.

  Det er jo egentlig en ny eggløsningsrunde snart + mens i starten av august, men kommer det?

  Vi blogges.

 • 0

  Finn meg på Twitter

  Hei! Da har jeg nettopp laget meg en ny twitter. Håper jo på at noen vil følge meg.

  Bå har jeg en avstemning der også. Så om du vil være med og velge hvilken video jeg skal lage neste gang, finn meg, følg meg og stemm da vel!🤗

  Dette er hovedsaklige videoer som kommertil og bli lagt ut på hoved kanalen min. Har enda ikke fått endret navn på det, men det må jeg få gjort en dag.

  Kan jo selvfølgelig legge ut noen på den andre kanalen hvor jeg legger ut videoer hvor jeg snakker norsk også, men foreløbig er det den andre som vil ha flest opplastninger. Dette blir vel bedre med tiden.

  Vi blogges.

 • 4

  6 dager sen!

  I dag er jeg 6 dager sen. Altså mensen er forsinket. Jeg hadde spotting 6dpo og så forsvant det samme dagen. Hadde også spotting 16 dpo, det varte kun 10 min så var alt helt normalt igjen.

  Jeg har hatt små kramper, føles ikke som mens smerter. Har også oppblåst mage, og ett slags press nedi der. Klarer ikke en gang og forklare. Jeg tok en test noen få dager etter eggløsning og først var den negstiv, så en veldig svak strek. Dette har jeg opplevd før så jeg tror ikke det er noen positive tester. Likevel om streken ble litt sterkere norn dager senere..

  Jeg har mistet 3 ganger, denne har legen selv sagt til meg. Så ja kanskje var de positive, men likevel føler jeg ikke det stemmer.

  Jeg har ikke tenkt til og ta noen ny test med det første. Jeg tror ikke selv at jeg er gravid og jeg tviler veldig på at det er det som skjer nå. Likevel om jeg skulle håpe jeg ble gravid.

  Jeg skal bare la dagene gå og suse forbi. Går det over 8 dager uten at noe skjer så skal jeg begynne og tenke på ny test.

  Sist gang dette skjedde fikk jeg mens ca 1 uke for sent og jeg vet at noe foregikk da. Anyway. Jeg pleier ikke og ha forsinket mens, så synes alt dette er rart. Jeg stresser ikke om dagene, men jeg følger med og skriver ned eggløsningsdato og alt slikt. Så det er jo slik jeg vet jeg ikke pleir og være sen..

  Jeg vet ikke om jeg skal være trist eller glad.. Jeg har også hatt sure oppstøt og halsbrann mye mer enn jeg pleier og har fått uren hud.. + jeg har en del hodepine og ryggsmerter/muskelsmerter. Om dette har noen sammenheng aner jeg ikke.

  Jeg har også en del kløe spesielt på magen og på puppene.. Noe som er veldig irriterende.

  Nei da jeg begynte og blø 16 dpo var det kun lyst rosa og det var kun når jeg tørket og kun den ene gangen. Jeg var dog sikker på at nå var dagen for mens endelig der igjen, men nei.

  Jeg har ikke hatt ømme bryster eller sterke smerter i magen som jeg alltid pleier og ha før/under mens!

  Jaja livet går vidre uansett hva som skjer.

  Det var alt for denne gang.

  Vi blogges.

 • 2

  Sen mens og neseblod

  Den siste tiden har alt vært rart. Så har jeg jo vært i en lignende situasjon flere ganger før.. Nå har jeg ikke fått mens så jeg sitter egentlig bare og venter på at jeg skal få det. Har absolutt ingen symptomer for og få det slik jeg pleier å ha, men hvem vet kanskje det bare er veldig veldig forsinket denne gangen også likevel om det aldri pleide å skje meg før..

  De 3 siste dagene har jeg også bynt og blø neseblo flere ganger helt ut av det blå..

  Jeg hadde eggløsning 17-18 mnd her i følge tester og apper. Den ene appen menes mensen vurde kommet 30 juni og den andre menes mensen burde kommey i dag den 2 juli. I følge kalkulatorer på nett burde den vært her 30 juni. Så tror med på det. Uansett så har jeg ikke tenkt så fryktelig mye på det. Det kan jo fremdeles dukke opp.

  Syklusen min er som regel 38 dager lang så ja.

  Jeg bare lurer på hvorfor jeg plutselig blør neseblod så ofte jeg. Hm merkelige greier.

  Skjønner at jeg må ha papir, bind og tampinger i veska i dag. Så er man på den sikre siden, skal nemlig til Sverige med min nye familie (familien til Jørgen). 🙂

  Har sett på nett at neseblod kan være tidlig tegn på gravisitet pga høyere blodsirkulasjon? Er dette fakta eller bare tull?

  Uansett jeg tror ikke at jeg er gravid og hadde jeg vært det hadde det vært veldig tidlig..

  Skal opptadere senere but for now this is it.

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits