kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

11

Til alle dere som sa

Alle dere som sa at jeg faket graviditeten at jeg bare var ute etter oppmerksomhet til dere som sier jeg stresset!!

Jeg var gravid (jeg hadde rett). Jeg stresset ikke og jeg hadde ikke noe innbilt svangerskap. Det var helt ekte! Desverre mistet jeg i uke 8 (noe som jeg selv mistenkte). Jeg var veldig lei meg og trist. Jeg ville sjekke hos legen for og være 100% sikker. Der fikk jeg avklart at det var en SA - Spontan abort.

I uke 7 fant jeg ut av det, men mistenkte noe lenge før. Hadde også fått svake positive tester over lengre periode. Jeg fikk aldri mensen. Jeg tror at første gangen jeg hadde spotting festet det seg, men så en god del uker senere klarte det ikke holde seg fast mer. 💔

Jeg harvært gravid 4 ganger nå og mistet alle gangene. Jeg har vært trist og lei. Grått og tenkt masse på hvorfor dette skjer akkurat meg.

Når jeg var hos legen sist fikk jeg heldigvis litt håp tilbake igjen. Vi fikk tips og triks og tok det i mot med et stort takk. Om vi ikke blir/er gravide innen Januar så får vi hjelp. ♥

Jeg føler meg klar for og bli/være en mor. Det og bli skuffet og lei seg og miste gang på gang gjør vondt. Likevel om jeg ikke var ekstremt langt på vei. Jeg merket at kroppen min endret seg. Feks da jeg ble kvalm av potet som er favoritten! Murring i magen, puppene ble større og blodårene ble sykt tydelig. Ikke spør meg om hvorfor jeg fikk så mange tegn (kanskje jeg er en av de som får det raskt).

Vi har også råa til og ha en unge. Vi har også allerede kjøpt inn litt nøytrale baby klær, dette fordi hver gang jeg tok det frem og så på det plagget fikk jeg nytt håp. Vi kjøpte inn litt mer nå sist da vi fant ut at jeg var gravid, men det varte desverre ikke. 💔 Jeg har ingen planer om og kaste eller gi bort de klærne for en vakker dag får vi en prins eller en prinsesse og da er det kjekt og ha.

Ja for vi har tanker og planer om fremtiden. Vi gjør det vi selv vil.

Nå er det ikke sånn at vi aktivt prøver og bli gravide. Vi fikk beskjed om og tenke minst mulig på det og bare leve livet, men vi må følge ting som legen ba oss om.

Vi er begge lei av å prøve. Triste av og miste. For tro det eller ei, man blir glad når man finner ut at man er gravid, men man blir også ganske knust hver gang alt går galt.

Jeg har følt mye på det og har følt det er min skyld. At det er min kropp som nekter. Vi har nemlig testet Jørgen og de testene viser at han kan lage barn. Dermed må det nesten være meg.

Får bare håpe på det beste og krysse fingrene. En dag sitter spiren vår mye bedre enn før og da da skal jeg bli en stolt mamma! 😊 😇 ♥️

Ja jeg tok bilder av magen, men turte aldri og legge det ut. Jeg gjør det nå, likevel om jeg ikke lenger er gravid.

Vi blogges.

 • 0

  Flytter imorgen!!!

  I mårest fant i ut at vi ikke flytter på torsdag likevel, men atvi flytter i MORGEN. SÅ i dag er det bare pakking som gjelder fra morgen til kveld.

  Det går plutselig så mye fortere enn planlagt, men hey man må vel se positivt på det. Kunne valgt og dra på lørdag også, men skal i barnedåp på søndag! Så da satt jeg ned foten og sa nei da drar vi heller i morgen. Fordi jeg vil være i god form den dagen vi skal i dåp, jeg skal jo tross alt være fadder.

  Får håpe at vi får pakket alt.. Kattene må vi også få med oss. ♥

  Nei nå må jeg nesten bare hjelpe de andre med pakking og alt.

  Vi blogges.

 • 1

  Jeg er helt utslitt

  Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere hva som har skjedd den siste tiden. Vel lang historie kort: Naboen vår der vi nå bor var ikke helt god å ha meg å gjøre og det endte opp med at vi måtte ringe politiet. Etter det endte det opp med at jeg og Jørgen bor hos foreldrene hans. Kattene er også med selvfølgelig.

  Nå har det seg slik at vi IKKE vil eller takler plassen mer. Vi vil og vi skal flytte. Likevel om det kun er litt over 2 uker siden vi flyttet er vi nå på flyttefot igjen!

  I de siste dagene har vi lett etter en ny leilighet og var på en visning etter den andre. Vi fant oss heldigvis en ny leilighet ganske kjapp. Om dere ikke vet det så skal vi tilbake til Trønderlag igjen. Dette fordi hele min familie er det og alle mine venner. Ofc vil Jørgen også dette og han trives også veldig godt der. Han er jo også kjent med de fleste jeg kjenner. Ikke bare det men det er mye enklere og finne en bra jobb der.

  Nå sitter jeg i bilen helt utslitt. Jeg er så møkk lei av pakking og flytting at jeg ikke kan få sagt det! Jeg er SLITEN. Jeg håper virkelig at vi slipper og flytte enda en gang etter denne runden. Vi gleder oss til og slå oss til ro på det  nye stedet.

  Hvis ikke jeg får slått meg til ro snart takler jeg ikke så mye mer. Jeg orker nesten ikke noe, men jeg må jo være med på pakkingen osv. Jeg kan ikke bare sitte og se serie eller slikt.

  Etter mange timer med pakking i dag skal jeg endelig slappe av, spise middag og kose meg i lag med mannen.

  Jeg har flyttet så mange ganger at jeg ikke en gang kan telle det på en hånd, ikke rart jeg er LEI.

  VELVEL håper dere har en fin dag.

  ~Vi blogges~

 • 1

  💔 Hva sa legen

  I dag var jeg hos legen igjen. Som flere av dere vet så var jeg usikker på om jeg var gravid enda eller ikke da jeg mistenkte SA altså spontan abort. Jeg blødde en stund for noen uker tilbake og det var da jeg var sikker på at det hadde gått galt. Jeg møtte opp hos legen i dag og fikk endelig alle svarene.

  Jeg var gravid, men som jeg trodde har jeg mistet. 💔. Jeg var 8 uker på vei når det skjedde. Hadde jeg enda vært gravid hadde jeg vært litt over 12 uker nå i dag. Ja jeg synes det er trist, men heldigvis finnes det nye sjanser og muligheter. ♥ Vi har også fått tips, råd og regler for fremtiden. Blir vi ikke gravide innen januar skal vi til legen igjen. Jeg får ikke lov til og ta graviditetstester eller eggløsningster annet enn annen hver måned. Så 18 november er neste test jeg får lov til å ta. Dette fordi testene gjør meg stresser. Andre ting feks hvor ofte man skal kose seg osv fikk vi også høre, men det vil ve holde for oss selv. Uansett..

  Vi går videre. Man kan ikke bare stå stille. ♥

  ~Vi blogges~

 • 3

  Ikke døm meg før dere vet fakta

  Jeg legger ikke ut hele livet mitt på bloggen. Altså de som mener jeg  fikser håret hele tiden og spiser ute, det er ikke fakta. Jeg har vært hos frisøren kun 2 ganger for og fikse det til slik det ser ut nå. Å ikke kostet det Så mye heller. Når vi har spist ute har foreldrene til Jørgen vært med. De spanderte middag på oss. Vi har ikke kjøpt noe uten at 2 ganger. Så ting dere ikke vet noen ting om trenger dere heller ikke slenge dritt om.

  Jeg jobber hjemmefra om dere ikke viste det. Jeg er FORHANDLER HOS FOREVER LIVING. Jeg skal også starte med Partylite om jeg får muligheten til det. Så ikke kom å si jeg IKKE har jobb. For dere som mener at Jørgen ikke jobber noe han gjør så synes jeg dere burde tenke dere om to ganger før dere sier noe. Greit nok han har ingen fast jobb enda, men han jobber på Norsk Skogfinsk museum. Han er faktisk på jobb i dette øyeblikket.

  Dere som sier jeg er sjalu på søsteren(e) min(e) fordi de har barn dere tar feil. Jeg er ikke sjalu! Jeg er glad på deres vegne. Jeg er superglad i dem og tantungene mine. Hadde de ikke hatt barn hadde ikke Jeg vært tante. Ja jeg ønsker meg barn. Jeg og Jørgen vil ha barn en dag. Det er fordi vi ønsker det ikke fordi mine søstre har barn. Jeg er ikke sjalu, hvorfor skulle jeg vært det?

  Til dere som mener jeg ikke blir eller kan være en god mor tenk heller på dere selv. Den dagen jeg/vi får barn skal jeg være den beste moren jeg kan.

  Til dere SOM SIER AT JEG MÅ MÅ GÅ NED I VEKT for og få meg en jobb. Dere er helt på bærtur. Vekten min har absolutt ikke noe med det at jeg ikke har en fast jobb og gjøre. Som sagt over har jeg en jobb å jeg kan jobbe hjemmefra.

  Har dere tenkt over at noen ganger kan man unne seg en ting om man er på ferie. Feks sminke, eller klær. Jeg måtte ha nye klær da det meste av det jeg eier skal ut av huset da det er for lite, gammelt eller ødelagt. Jeg kan ikke bruke en bh i 85B når jeg må ha en i 85E eller en i 105F. Det jeg ikke har bruk for det skal selges eller gies bort.

  Dere som sier vi ikke har råa til og ha en unge. Dere vet ikke hva vi tjener eller får. Så dere kan ikke si vi ikke har råa til barn.

  Uansett håper dere alle som slenger dritt om meg har en fin dag videre. Jeg har i det minste vett til og tenke to ganger før jeg snakker.

  Neste gang bruk navnet deres i stede for og være anonym, fordi det er noe jeg kaller feighet.

  ~Vi blogges~

 • 7

  Jeg ble trekt for mye i skatt!

  Jeg ble trekt for mye i skatt. I år har jeg hatt det tøft. Jeg har betalt mange tusen kroner for mye inn på skatten hver mnd frem til nå. Jeg viste ikke at jeg betalte for mye. En dag slo det meg. Hele 31% ble trekt. Høres kanskje ikke mye ut, men når man er 2 mennesker (gift) har 2 katter og vi har en hvis sum  og leve på. Det er tøft! Ja vi lever enda, men fy så tøft det har vært. Mange tar sikkert dette feil og mener vi har dårlig økonomi.. Da sier jeg bare at alle er forskjellige. Neste mnd så er alt bedre.

  Vi som skal betale en god delfor leiligheten her vi bor nå så blir ikke den summen vi har til overs nok til både mat til oss og kattene + leker, kattesand og alle slike ting. Ikke glem lege/sykehus og alle andre regninger.  Altså da tenker jeg langsiktig. Vi har jo faktisk overlevd så langt.

  Så mnd her kommer pengene mine inn på konto like fort som de går ut. Så sitter vi her 1 mnd uten penger til noe som helst.

  Det lille ekstra som Jørgen tjener går til bensin og mat + mobilen hans. For vi må ha bil. Vi kan ikke bare sitte inne hele tiden.

  Nå har jeg endelig klaget på skattekontoret. De var så snille! De svarte på alle mine spørsmål og hjalp meg når jeg sleit med og forstå. Så sendte jeg inn skjema om endring av skatt. Så gikk fra 31% til 11% Jeg synes det er stor forskjell. Blir kanskje ikke rik av dette, men bare det lille ekstra vil hjelpe masse!

  Så nå gleder jeg masse til tiden fremmover. Kanskje kan vi også unne oss en date. Middag på restaurant og eventuelt kino! Hvem vet. Hovedsakelig er det regninger og alt som er viktigst for oss. Er det noe til overs blir det spart.

  Jeg er iallefall fornøyd sålangt!

  Neste mnd vil i bli mer økonomisk stabil, jeg sparer med tanke på fremtiden. Så om det en dag kommer et lite familiemedlem til så har vi god nok økonomi. Jørgen leter også etter en bedre jobb. Ikke bare det men vi kan vise masse kjærlighet og gi god omsorg den dagen vi blir foreldre. For å være foreldre handler vel ikke bare om at barnet trenger klær, leker og ting, men også om kjærlighet! Jeg ville bare nevne det.

  ~Vi blogges~

 • 3

  🆕 📱 Sony Xperia XZ Premium

  Jeg har vært sløv når det gjelder bloggingen i den siste tiden. Jeg har rettogslett hatt 0 motivasjon. I dag blogger jeg med min nye mobil, den er amazing. Det jeg liker best med den så langt er designet (det er som et speil så man kan sminke seg ved å se på mobilen. Liker også 📸.

  Jeg kjøpte den i går så derfor har jeg ikke fått testet den ut veldig mye enda. Tastaturet er også helt greit. Liker at man ikke bommer på bokstavene. Mobilen i seg selv er også ekstremt kjapp. Den åpner ting på 1 sec osv.

  Jeg valgte også og kjøpe meg en 👜 til 📱 og elsker den.  Jeg kjøpte også et 128GB minnekort.

  Jeg beklager at det er SC. Legger også et bilde av meg med her. Så får dere se hvordan front kameraet funker.

  Nå skal jeg sette meg ned for og se på YouTube videoer og bare slappe av.

  ~Vi blogges~

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits