kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

En tåre kan bli til mange.

Å jeg som trodde på deg. Jeg gikk på alt enda en gang. Har gått og tenkt og vurdert å prøvd å holde meg selv i nakkeskinnet.  Prøvd å ikke gjøre noen tabber. Å bare leve i nuet. Prøvd å overse det vonde. Ha poker face.

Jeg er blind! Jeg er dum! Jeg er så IDIOTISK! At jeg ikke skjønte det. Jeg burde jo skjønte. Følte på meg noe ikke stemte, jeg skjønte bare ikke helt hva.

Hele dagen har jeg gråt.  Flere dager har jeg grått. Flere uker. Hver kveld ligger jeg å gråter meg til søvne. Jeg har det så vondt. 

Hvorfor må alt være slik som nå. Jeg har ingen anelse hva jeg skal gjøre. Jeg takler snart ikke mer. Over"lastet" med følelser. Med tårer. Med tanker.

Hvorfor gjør du slikt mot meg. Hvorfor kan du aldri vøre ærlig med en gang i steden for å SÅRE MEG OG PINE MEG. Å KNUSE MEG. HVORFOR ER DU SÅ FORBANNA SLEM. Skjønner du ikke hva du gjør med meg, er det virkelig dette du vil.

Du sier en ting en dag, noe nytt den andre. Du lover meg ting men, holder dem aldri.

Har så lyst til å bare bli borte. Ikke bare pga deg, men alt rundt meg er så vanskelig. 

All kjeften alle kommentarene. Alle som sier jeg er så sur. (NÅR DE VET JEG HAR PROBLEMER) Når jeg prøver å svare så normalt jeg kan å alt jeg får tilbake er du må slutte æ være så spydig å svare meg normalt. 

Å i tillegg måtte du virkelig slå igjennom med ordene dine en gang til selvfølgelig. Nå når jeg trodde det var over eller starten på noe bedre. Vet ikke helt hva jeg skal si eller hvordan jeg skal forklare det.

Jeg har ingen. Bare meg selv. Bor alene å er singel.

Ja du har vel kanskje rett! (JEG FORTJENER BEDRE). KANSKJE påtide at jeg snart klarer å inse det også. Likevel om det gjør vondt. Likevel om jeg tror jeg kommer til å være alene fortid.  Likevel om jeg vet alt kommer til å galt fremmover.

Bare hvorfor!

Fu kan ikke bare komme til meg å si en ting så si noe annet å etter det endre alt. Å i tilleg ikke svare. Det er teit og barnslig.

Vel til slutt er det du som sitter igjen og angrer. For jeg er en bra jente. Å det burde du vist etter så lang tid. Nemmelig. Ditt tap!

Bra du innrømmer selv at du ikke er bra nok. Likevel om jeg trodde du var det sammtidelig som jeg viste du ikke er det.

Er ikke rart jeg er så sliten hele tiden med alle mine problemer og ting som skjer rundt meg og med meg.

Nå skal jeg prøve å ta meg sammen. Å late som absolutt ingen ting igjen sette på meg mitt falske ansikt. Så skal jeg prøve å sove.

Vi blogges.

 • 0

  Lege skrekk 💉

  Jeg hadde time ho legen i dag. Hadde egentlig to ting jeg skulle fullføre. Det ene var snakking osv. Det ble jo gjennomført.

  Så var det min kjøre føflekk. Som dere kan se på bilder har jeg en føflekk. Den gjør ikke vondt eller plager meg men, jeg ville fjerne den.

  Det ble jo ikke noe av da jeg ikke torte likevel (å føler på en måte det er en del av meg en type skjønnhetsflekk) ingen kan ta feil av meg når jeg har den. Pluss jrg fikk nærvesammenbrudd og panikk. Jeg hater nåler og sprøyter så ja jeg har den enda.

  Fikk i allefall fikset det andre som plagde meg. Glad for det.

  Skal til legen igjen om 14 dager. Må ikke men kan.

  Jeg er kjempe trøtt nå. Sto opp 9 kun for å dra til legen. Jeg får lov til å fjerne føflekken når jeg enn vil. Når jeg er klar for det men,  det er ikke ett must. Så lenge den ikke gjør vondt osv.

  Måtte faktisk vente over 30 min før de lot meg komme inn så ja de var forsenka.

  Vi blogges.

 • 0

  Extensions (video)

  Her er en link: https://m.youtube.com/watch?v=R2IDo75CUMw

  Gå inn å se da vel. (Btw jeg som klarte å bestille feil ikke dem)

 • 5

  Akryl negler hjemme

  I går natt satte jeg meg ned å brukte tid på meg selv. Å mine negler var veldig korte.

  Jeg bestemte meg for å legge akryl negler på meg selv. Jeg har gjort det en gang før da ble de værre enn nå.

  Det ble veldig my hvitt på neglen pga korte negler  å måtte klippe av noe på den tynne negle kanten så de passer meg å ikke bare datt av.

  Over ser dere hvordan de var i går natt.

  Nå skal dere få se hvordan de er nå i dag. Gjore siste rest.

  Vi blogges.

 • 0

  Natt mat, Frokost, trening, lunch

  Heihei alle sammen det er en stund siden jeg har vært på bloggen å skrevet noe nå. I går vT jeg mye opptatt å hadde måne prosjekt. Var våken omtrent hele natten  for å se om jeg så blodmånen. Dette ble veldig vanskelig.

  Uansett jeg og venninda mi lagde oss nattmat. Det var utrolig god. Jeg hadde ikke sjans til å spise opp all maten i natt så det som ble igjen spiser jeg nå til lunch. Frokosten min var bare en banan og vann.

  På trening i dag gikk(jogget) jeg på 3D møllen jeg syklet, jeg trente armer med nedtrekk også tok jeg face pull. Etter det holdt jeg på å trente bryst osv med fri vekter. Så tok jeg litt på føttene til slutt. Var en hærlig 2 timers økt.

  Vel thats it.

  Vi blogges.

 • 0

  Når man kjeder seg.

  Ja da er det søndag å jeg kjeder meg veldig. Netflix virker i allefall ikke før i morgen. Altså mandag.

  Så jeg ligger i sofaen med ett teppe over meg. Sammtidelig så ser jeg av og til på tv men, er ikke mye bra som går der nå. Så da har jeg satt på youtube sitter å ser på hair extensions videoer.

  Sammtidelig som jeg holder på å tine kylling filet slik at jeg kan lage meg middag i 4 5 tiden. Vet ikke helt hva jeg skal lage enda.  Det blir i allefall noe med kylling filet.

  Ligger her å tenker på når jeg skal sette i mitt extension. Gleder meg masse til den dagen. Å jeg gleder meg til i morgen da skal jeg kjøpe shampo og balsam jeg kan bruke når jeg får satt det i og skal også kjøpe siste pakken med extensions.

  Må vel kanskje få kjøpt litt mat også om det blir noen penger igjen.

  Egentlig har jeg satt av ett par stilige sko til 600. (Men føler jeg bare må droppe de likevel om jeg virkelig ønsker meg dem. Så får jeg heller kjøpe noen lignende senere i livet).

  Jeg har liksom så lite å skrive om for tiden. Det ser dere vel kanskje.

  Foresten i sta spiste jeg fruktsalat til frokost i dag også å ett bittelite (fondant kakestykke).

  Egentlig skulle jeg på klatring klokken 13:00 men, det ble ikke noe av.

  Vel håper dere har en bra dag. Å kjeder dere litt mindre enn det jeg gjør.

  Vi blogges. 

 • 0

  Frokosten som var. 😍

  Jeg spiste en sykt god frokost i dag tidlig. Nemmelig fruktsalat men vanilje kesam, mager vanilje kesam og lime kesam. Spiste også noen få nøtter.

  Det var i allefall utrolig godt.

  Tenkte bare å nevne det.

  Vi blogges.

 • 0

  Dobbel middag🍅

  Fra den ene plassen til den andre. I dag så har jeg vært hos mamma og pappa og sett film og spist taco. Så dro jeg hjem til meg å der var det laget middag til jeg kom hjem vi spiste indrefilet av svin.

  Jeg må si at jeg er veldig! UTROLIG METT NÅ. Jeg spiste kun en liten kjøtt bit indrefilet. Å bittelitt grønnsaker. Var godt men da hadde jeg jo allerede spist to porsjoner taco så jeg var allerede mett. Spiste (smakte) på den andre maten når jeg kom hjem for å være hyggelig.

  Så nå skal jeg faktisk sette meg ned i sofaen min å glane på youtube videoer da netflix ikke funker (pga betaling). Er liksom ikke jeg som skal betale den så er litt vanskelig. Har sagt fra til den personen det gjelder. 

  Vel må si det har vært en super dag i dag å jeg er stor fornøyd med gratis mat og drikke!

  Nå skal jeg ta livet med ro på en lørdagskveld å kose meg alene i min egen leilighet med godt kaldt vann og en liten kinder maxi som jeg fikk fra pappa. Kanskje åpner jeg potet gullet å tar noen biter av det senere i kveld. Nå er jeg alt for mett til en gang å tenke på slikt.

  Vel ha en super duper dag (kveld) vidre.

  Vi blogges.

 • 0

  I går.

  Hei og god morgen.

  Ja jeg har nettopp åpnet øynene la meg sent i natt. Som dere ser på bildet over var jeg veldig blid.

  Skulle egentlig ha med det bildet i innlegget om hytte besøk i går kveld. Fikk ikke bildet før i dag.  Så her er det. Et smil om munnen er alltid bra.

  Kjenner jeg fremdeles er sliten. Har bare lyst til å ligge i senga hele dagen, men stå opp må jeg likevel. Det er ikke hver dag jeg klarer å komme meg opp på 1 minutt.  Noen dager trenger jeg bare å ligge å chille(slappe av) litt før jeg klarer å stå opp.

  Jeg skriver mest sannsynelighvis ett blogg innlegg til senere i dag om jeg har noe bra å skrive om.

  Nå sier jeg stopp for denne gang.

  Ha en super dag alle sammen.

  Vi blogges.

 • 0

  Today in 📷

 • 0

  I'm gonna live my life😉

  I'm gonna live my life.

  Hell yeah dirty bitch. (Ja jeg har en sang i hodet).

  Oh my. Anyway.

  Jeg skal leve livet mitt uansett hvor vanskelig det kan være til tider. Man må bare igjennom det. Det er både oppturer og nedturer. Det kommer det alltid til å være.

  Jeg har ikke så mye å gjøre. I dag har jeg hatt time med pshykisk helse. Vi snakket om panikk saken jeg fikk i natt å dem sa jeg måtte bare klare å lære meg og leve med det.

  Vi gikk tur. Å det var godt å komme meg litt utom de 4 veggene her hjemme.

  Nå sitter jeg Å ser på hair extensions videoer på youtube.  Siden Netflix ikke funker pga 0 betaling.

  Vel thats it for today.

  Vi blogges.

 • 2

  Panikk! 😢😱

  Jeg får ikke sove. Jeg bare ligger her i sengen min i det mørke rommet. Kun badet som har lys på.

  Jeg er mørkeredd. Derfor har jeg døren til badet åpent. For å få et lite glimt av lys, slik at det ikke skal bli alt for mørkt.

  Jeg får panikk o det jeg prøver å lukke øynene for å sove. Tankene surrer rundt i hodet mitt. Tankene om livet og om døden.

  Jeg tenker at jeg ikke har lyst til å leve fordi jeg uansett må dø. Å jeg vil ikke leve hele livet mitt med panikk angrep og angst for døden. Med så mye redsel.

  Jeg hadde det bra noen måneder, men nå har de blitt veldig ille igjen. Å jeg har ingen anelse hvorfor. Jeg gråter. Jeg blir så redd. Redd for å dø! Redd for å leve fordi jeg en dag skal dø. Hvorfor bare HVORFOR skal det være så skummelt å leve. Skummelt å være meg.

  Hodepinen kommer. Jeg ligger her å skriver for å prøve å få tankene mine over på noe annet. Det hjelper ikke mye men litt. Jeg later som om dette er en historie. Det er jo MIN HISTORIE UANSETT.
  Om meg.

  Jeg vil leve evig. Jeg vil ikke bli gammel. Jeg vil være ung slik som nå. Savner tiden som barn (minnene om å bo hjemme hos mamma og pappa å gå på turning). Hvorfor har det noe med saken å gjøre. Jo det er gode minner. Ett av de beste jeg har ifra min barndom.

  Jeg vil jo ikke skremme alle dere andre med mine tanker om døden. Altså med min panikk som plutselig kommer for fult.

  Hva skal jeg gjøre. Hvorfor skjer det. Hvorfor har jeg så mange tanker om døden. Hvorfor er jeg så redd for å dø nå. Før ville jeg dø. Fordi jeg ikke ville leve. Jeg prøvde å ta mitt eget liv. Nå vil jeg bare leve så lenge jeg overhode kan.

  Det er mange ting jeg vil gjøre i livet mitt. Blant annet har jeg lyst til nå skrive en bok. Det er en av mine mål gjennom årene. Startet på en men så ble pcen min ødelagt å jeg finner det ikke igjen.

  Uansett å ha pannik mitt på natten. Er vanskelig. Det er vondt. Jeg har jo ingen å snakke med. Å jeg hadde aldeles ikke tenkt nå sitte/ligge her å skrive på bloggen min midt på natten klokken 03.17.

  Jeg slo i putene mine av skrekk. Nå er alt litt bedre. Skulle bare ønske noen kunne finne ut hva meningen med livet egentlig er og hva som skjer etter døden. Det er det som plager meg mest.

  Blir jeg født på ny. Blir jeg ett dyr, en blomst. Eller kanskje jeg blir en stjerne. Blir jeg begravet eller brent opp. Hvor skal jeg begraves. Osv osv. Blir jeg en sjel som er fanget på jorden eller blir sjelen min noen andres sin. Blir jeg ett gjennferd (en ånd). Hva skjer egentlig etter jeg er borte fra denne vakre med skumle store værden. Hva skjer da?

  Jeg prøver å ta en dag i gangen. Kanskje jeg ikke klarer å sove er fordi jeg rett og slett er så redd for å dø.

  Livet er ikke alltid en dans på roser. Man må leve mens man kan. Ta en dag i gangen å takke for alle dagene man får.

  Håper ikke dere blir skremt eller redd. Jeg bare måtte få det ut.

  God natt alle flotte vakre mennesker.

  Vi blogges. ♡

  Jeg er bare 20 år! Å har så sykt mange tanker om DØDEN.  Det er rett og slett skummelt.

 • 6

  Hairextensions (2)

  På bildet over ser dere de to fargene jeg skal ha. Den ene er #8 light brown og den andre #613 light blonde.

  Synes fargene ser nydelige ut. Jeg bestilte de blonde på mandag å fikk dem i dag så tok 2 dager å få de denne gangen men uansett det er kjempe kjapt. 

  Første gangen fikk jeg den rosa børsten å nå den blå. Begge er mine yndlings farger.

  På siden står det at man trenger 3 til 4 pakker med 50 fester hår i hver pakke. Så for å være helt sikker skal jeg bestille en med lys brunt igjen på mandag neste uke.

  Det tar enda noen uker før jeg får satt i håret. Slik er det bare.

  Jeg gleder meg enda masse til jeg skal sette det i. Håper på det beste altså at fargene fungerer osv.

  Har egentlig å bestille inn mer hår også men prisen på håret går snart opp igjen da det er tilbud ut uken her i allefall håper de har tilbud neste mandag også.

  Så jeg får bestilt den siste pakken. Om ikke får jeg bare satse på at 3 er nok å om ikke setter jeg i de 3 og bestiller en ny å får den satt inn etterpå.

  @mytrendyhair

  Nettside: Mytrendyhair.com

  Super kvalitet og mange fine farger.

  Vel vi blogges.

 • 2

  Kosthold og trening 💪

  På bildene over ser dere litt forskjellig mat og ett bilde av hvordan magen min ser ut nå når jeg ligger. (Med min nye treningsthigts på).

  Kosthold. Vel nå har det seg slik at jeg fremdeles har en kostholdsplan som jeg prøver å følge mest mulig. Noen ganger er det litt vanskelig når man ikke har penger til å kjøpe inn alt det.

  (Ja det er min skyld at jeg ikke har penger siden jeg kjøper meg noe jeg har vurdert over 1 år nå å det er extensions).

  Likevel om jeg ikke følger planen 100% prøver jeg så godt jeg kan å spise sunt. Å variert. Jeg spiser sukkerfri ketsjup av og til en gang i bland. Det er ikke det sunneste. Likevel noe smak på maten må man vel ha.

  Jeg spiser kylling, fisk, masse grønnsaker, søtpotet, kjøtt. Jeg spiser Rivyta knekkebrød. Egg, bittelitt smør eller bittelitt majones om jeg absolutt må. Som regel har jeg ikke på noen av de delene.

  Jeg spiser ikke brød. Drikker ikke brus. Jeg drikker vann konstant fra jeg står opp til jeg legger meg. (En skjeden gang drikker jeg litt brus å det er ok). Jeg tar meg som regel aldri råa til å kjøpe brus lenger. Før drakk jeg pepsi max og Coca Cola Zero. Før det drakk jeg hva som helst alle slags bruser i alle smaker og farger. Jeg spiste godteri omtrent hver dag. Helt til jeg slengte meg på en utfordring. 0 godteri i 100 dager!

  Det virket ja noen dager var det sykt vanskelig.Jeg sleit meg igjennom det. Jeg fullførte. Jeg var stolt av meg selv. Selvfølgelig hadde jeg sykt lyst på godis etter de dagene var over. Jeg sprang å kjøpte alt mulig. Endte opp med at jeg ble kvalm av det å klarte nesten ikke spise noe.

  Jeg elsker spesielt grønnsaker. Salater. Nam nam noe av det beste jeg vet. Kylling er vel favoritten. Av de andre tingene jeg spiser. Noen dager 1 gang i uken spiser jeg havregrøt. Å jeg spiser litt frukt med vanilje kesam.

  Trening. Jeg har en ukeplan med 3 dager hvor treningen min er fast. Utom det drar jeg når jeg vil og føler for det. Jeg går veldig mye ellers. Ute med venner. På butikk frem og tilbake. Og når som regel 10 000 skritt opp til 17 000 skritt per dag. Selvfølgelig er det noen dager jeg lar kroppen hvile. Nå har det seg å slik har jeg har en skade i venstre fot og høyrefoten har jeg benhinnebetennelse i. (Dette er noe som gjør sykt vondt). Det er ikke lett og leve med når alt du gjør gjør vondt. Likevel presser jeg meg igjennom treningene. Jeg må om jeg vil komme meg noen plass.

  Det å ut å gå er også trening, jogge, ha styrketrening ute synes jeg er veldig morsomt.

  Nå var jeg jo hos legen på mandag. Å hun sa jeg går feil. Så i steden for å gå burde jeg bynne å småjogge. Hun sa jeg måtte være forsiktig men ikke sitte i ro heletiden noe jeg heller ikke gjør. Hun sa jeg må tøye ut fremsiden av foten hele tiden når jeg har trent eller gjort noe slike ting. Noe som faktisk for meg gjør sykt vondt.

  Nå har jeg ei som er med meg på mandager og trener. På tirsdager er jeg med på MRL altså en gruppe time på maxgym. Onsdager gjør jeg hva jeg vil som regel blir det mye gåing hit og dit. På torsdager er jeg på zumba.

  Jeg har lyst til å øke timene mine i uka med 1-2. Jeg finner ut av det med tiden.

  Jeg trener også hjemme når jeg vil. Jeg tar masse situps. Planken. Og en del andre øvelser.

  Btw jeg sa jeg skulle begynne på amazetea igjen på mandagen, det har jeg ikke gjort.

  Ja jeg bruker en slags wrap annen hver dag, men til ingen nytte.

  På 3/4 uker har jeg mister 4cm rundt midja. Dette tror jeg nok er treningen og kosthold som har gjort. Over navlen ligger jeg nå på 96 å jeg var 102. Under navlen 109 å der var jeg 113. Lår V: 67 før 68. H: 66 og var 69. Hofter 107 før 111. Armer v: 32 før 34. H: 30 før 33.

  Dette er line må i dag å jeg er selv overasket. Trodde ikke at jeg hadde mista noe på de andre stedene. Jeg har mista mer etter jeg stoppa med teen ikke vet jeg hvorfor. Treningen og kostholdet mitt må jo funke når jeg mister cm! :) Vekten er det samme. Nå tenker jeg heller på cm enn vekt.

  Så jeg håper dere forstår nå at jeg sitter ikke bare på rumpa mi alle dagene. Jeg gjør noe for å bli den jeg vil bli.

  Jeg kaller ikke dette juks jeg kaller det å stå på. Å at jeg gjør mitt beste.

  Vi blogges.

 • 3

  Legtimen😷💉

  Ja da har jeg vært hos legen. Måtte sitte å vente over 20 min før jeg fikk komme inn til timen min.

  Jeg hadde skrevet en liste med alt jeg lurte på. Å fikk tatt opp alt med hun.

  Det ene første til det andre.

  Jeg fikk vite at jeg har benhinnebetennelse i høyrefoten. Å jeg skal få ny time til MR på høyrefoten.

  P staven skal også fikses med. I tillegg til en føflekk jeg har rett ved bh kanten på venstre side som plager livet av meg.

  Så neste onsdag blir det bedøvelse her og der for å gjøre ting bedre. Likevel om jeg gruer meg. Håper jeg at det blir bedre for meg fremmover så jeg slipper å gå å ha vondt å ha masse plager.

  Så lykke til til meg som har lege skrekk diluks. Gruer meg så sykt mye sammtidelig som jeg gleder meg.

  Jeg er mest redd for at den føflekk saken skal gjøre vondt. Det er det som er min frykt. Det andre vet jeg litt mer hvordan det er.

  Så ja jeg tro til legen for å få beskjed om at jeg må dra tilbake til legen på onsdag allerede.

  Det værste med det hele er jo at føflekken er under puppen. Så jeg må jo liksom "vise alt". Å det er flaut.

  Må man så må man.

  Vi blogges.

 • 2

  Hjemmelaga suppe.

  I dag så spiste jeg en utrolig god middag. I lag med flere andre. Kjøttsuppe var det som sto på menyen i dag.

  Dere skjønner i helgene er jeg litt mer usunn enn i ukedagene. Eller er kjøttsuppe usunt?

  Det er jo masse grønnsaker. Å kjøtt. Nå ble jeg usikker.

  Uansett i helgene spiser jeg sammen med andre. Det er koselig å få være med å lage mat å slippe å sitte helt alene.

  Bare se hvor godt ser ser ut. ♡

  Jeg drakk 2 glass vann og 1 glad lime saft i tillegg til maten også. Ja jeg var tørst.

  Jeg må bare si at jeg er ikke så fan av kjøtt. Så jeg plukket ut de sørste bitene. Spesielt det oksekjøttet. Jeg bare klarer ikke spise det. Kjøttboller går greit.

  Smaken på alt det andre var kjempe godt å var en av de beste suppen jeg har spist på lenge.

  Nam nam nam. Jeg er så heldig å får det i morgen også. Å det er kjekt når jeg ikke har penger til å kjøpe inn mat. Så jeg lever på knekkebrød og det minste av pålegg som jeg har i kjøleskapet. + Firstprice tomatsuppe. Og kyllingfilet.

  Slik er det når man vil fikse håret sitt da må man leve trangt.

  Uansett middagen i dag var nydelig.

  Vi blogges. 

 • 0

  Ja jeg skal😃

  God morgen folkens.

  Ja over ser dere en pakke hair exensions. Lys brun farge.  Har kun den enda. På mandag altså i morgen skal jeg bestille to pakker med blondt hår tror jeg.

  Hvorfor jo fordi jeg skal ikke farge håret mitt. Jeg skal prøv å få det ligne mest mulig på mitt slik det er nå.

  Ja jeg skal faktisk sette i hair extensions igjen. Det er noe jeg gleder meg så utrolig masse til.

  Ja jeg holder på å sparte til langt hår. Det tar sin tid men det har vokst masse på ett halvt år. Jeg er fornøyd så langt nå går håret mitt bak lenger ned enn skuldrene og forran til skuldrene er kortere forran en bak.

  Uansett jeg får ikke satt dem i før om flere uker. Må spare for å få råd til det. Jeg skal også kjøpe inn ekstra pakker med hår etterhvert så jeg har så jeg kan sette i senere.

  Denne gangen valgte jeg keratin fester, jeg har hatt det før. Jeg tok de ut etter 2 mnd sist gang. Har tenkt til å ha de jeg skal fikse nå i så lenge som jeg bare klarer. Uten å ødlegge håret mitt.

  Jeg måtte ta de ut sist gang pga jeg klarte å få en stor floke som jeg ikke klarte å få opp.

  Jeg er litt redd jeg skal klø meg ihjel av festene. Håper på det beste.

  Vel god morgen.

  Vi blogges.

 • 0

  Tanker er vanskelig

  Det er ikke alltid alt er like enkelt. I dag kveld har jeg en vanskelig tid. Jeg sitter her med så mange tanker som surrer inni hodet mitt.

  Jeg er lei meg og gråter.

  Jeg savner noen som hater meg. Skulle virkelig ønske alt kunne ordne seg igjen. At alt kunne blitt slik som før om ikke bedre.

  Alt er ikke alltid like enkelt.

  Livet mitt varierer hvordan det er.

  En ting jeg vet er at uansett hva den andre personen tenker om meg vil jeg alltid være glad i dem personen. Fordi den personen betyr utrolig mye for meg.

  Nå skal jeg bare ta livet med ro. Å ta en dag i gangen.

  Håper dere får en fin kveld videre.

  Vi blogges.

 • 0

  God morgen😀

  Heihei dere håper dere alle har en god morgen.

  I dag sov jeg faktisk helt frem til nå, det er noe nytt. Eller til klokker 12.00.

  Jeg ville bare legge inn noen liker til mine nye videoer på youtube som jeg laget i går sent på kvelden (natten).

  Her er del 1: https://m.youtube.com/watch?v=JGbgMhIo8Lk

  Del 2: https://m.youtube.com/watch?v=RhJj6cw8A3Y

  Tror engelsken min begynner å bli litt bedre.

  Uansett jeg venter på å skal begynne å lage gulerot kake. Å litt senere rundt 2 så skal jeg på Hafella gård der hvor to av mine katter er for å besøke dem. Det er mange uker siden jeg så dem sist så skal bli koselig. 

  Håper det blir en bra dag.

  Vi blogges.

 • 0

  Makeup💄💅

  Ja her sitter jeg klokken 00.28 og skriver ett blogg innlegg om sminke.

  Det er skjeldent jeg gjør.

  Jeg prøvde ut noe nytt. Jeg prøvde ut lilla øyenskygge. Det har jeg nesten aldri tort å gå med før. Jeg prøvde også røde lepper og nude (rosa).

  Hva synes dere er finest.

  Legg gjærne igjen enn kommentar hva du mener passer best sammen.

  Nå flere bilder.

  Nå får dere alle ha en super kveld/natt videre. Mens jeg bare sitter her helt alene å skulle ønske jeg var med venner eller noen.

  Vel jeg får vel finne senga snart skal se litt serie først.

  Husk kommenter gjærne og Plis still spørsmål til min spørsmålsrunde om du er intrisert i å vite noe mer om meg.

  Vi blogges♡

 • 2

  Spørsmålsrunde!❓

  Overskriften sier alt. Jeg har tenkt til å ha en ny spørsmålsrunde.

  Håper så mange som mulig vil stille meg spørsmål. 

  Kan svare på video om det er en intresse eller så skriver jeg svarene.

  Om jeg får spørsmål av noen selvfølgelig.

  Vel spør om hva du vil så kanskje ditt spørsmål blir med.

  Vi blogges.

 • 0

  Svimmel og p stav 😣

  I dag våknet jeg litt før 10. 09:45 ca. Jeg gikk en tur på badet. Så gikk jeg å la meg igjen fordi jeg følte meg sliten og trøtt. Plutselig får jeg den svimmelheten over meg. Så sykt svimmel jeg ble. Det ble enda værre når jeg la meg ned, så måtte bare stå opp. Gikk på badet igjen så meg selv i speilet. Tok ett bilde. (Føler meg bleik).

  Jeg trodde det skulle gå over det har det enda ikke gjort.  Så nå sitter jeg her svimmel og rar. Å vet ikke helt hvorfor det er slik eller hva jeg skal gjøre. Noen her ba meg drikke vann så jeg gjore slik de sa. Jeg ble bare kveld og følte jeg nesten måtte kaste opp. I tillegg har jeg plagdes flere uker nå med smerter i magen. (Har bare ikke ville dratt til legen).

  Noen synes kanskje dette tema som jeg skal snakke om nå er hærslig eller noe slikt da burde du stoppe å lese her. Nå er du advart da er det opp til deg om du vil lese vidre.

  Som jeg har sagt før åpner jeg meg på bloggen forteller om meg selv og ting som skjer rundt meg.

  Jeg satt inn p stav for over 6mnd siden.  (Jeg har hatt en p stav før men den feilet. Den virket men jeg hadde en allergisk reaksjon på den, blødde 3 mnd i strekk, det var også en som var uheldig å klarte å bøye den (pga han klemte i hånda mi så hardt). Den begynte å vandre å plutselig en dag klarte jeg ikke kjenne den noen plass. Jeg fikk panikk.  Legen kunne heller ikke finne den. Jeg måtte på ultralyd for å se om de klarte å finne den. Det gjore de ikke. Så måtte jeg ta ny ultralyd noen uker senere å da var de litt usikker men trodde de kanskje fant den. Så ble jeg sendt til røntgen  (p stav er plast så vises jo ofc ikke godt på en slik ting, men de ville prøve likevel).

  Jeg hadde den i 3 hele år før de klarte å "finne" den igjen. Ja den var fremdeles i arma mi men på en annen plass. Derfor måtte jeg opereres hos en kirurg på sykehuset i Orkanger. Fikk flere sprøyter med noe de sa var adrenalin. Jeg lå der med arma over meg i 4 hele timer!. Det tok dem 4 timer å lete den fra. Etter sen ble tatt ut så bynte jeg å få mye smerter i armen. Etter over 1 år gikk det over omtrent. Litt smerter nå å da.

  Nå p staven som jeg har nå ligger der den skal det kan jeg nemmelig kjenne. Det startet som sist jeg blødde ca 3 mnd i strekk. Brydde meg ikke da pga viste det hadde skjedd før. Så fikk jeg utslett og syk kløe der p staven var satt inn. Gikk fremdeles ikke til legen. Da den kostet over til 1000 kr å sette inn. Jeg gikk å pine meg selv dag etter dag. Det forsvant til slutt. Jeg snakket med en annen lege som sa at de trodde det var en allergisk reaksjon å jeg BURDE gå til min egen fastlege for å finne ut av det. For å høre hva jeg burde gjøre.  Gjore jeg det neida. Det skulle jo ikke jeg. Så tiden har gått. Å nå har det seg slik at jeg har hatt veldig mye smerter i armen.  Det piner meg, likevel har jeg kommet meg gjennom dagene. Jeg har blødd hver eneste dag flere uker. (HVER ENESTE DAG) Ingen spøk. Å nå begynner jeg å bli lei av smerter og blødninger og slike ting.

  Så nå vurderer jeg sterkt å gå til legen min å faktisk skjekke. Om det er noe jeg reagerer på osv. Om jeg fortsatt skal ha den eller om den må ut.

  Har også hatt en del mage smerter i de siste 2 mnd. Noe må være feil.

  Jeg trodde i 2 sec at jeg ikke var svimmel lenger. Men jeg merker nå når jeg prøvde å legge meg halveis i sofaen at alt bare snurrer rundt.

  Så jeg må bare avslutte nå å finne ut hva jeg skal gjøre kan ikke gå slik svimmel slik som nå. Forferdelig følelse.

  Vi blogges.

 • 1

  Snapchat oppdatering!

  Heihei dette blir dagens siste blogg innlegg. 

  Ja jeg har vist mye å skrive om i dag.

  Den nye snap oppdateringen er morsom, skummel og rar. Må si jeg synes ikke snap passer til for unge mennesker. Pga den nye oppdateringen. Det ene skremte livet ut av meg.

  Vel jeg skal vise dere noen bilder så dere forstår hva jeg mener.

  Jeg vet rett og slett ikke helt hva jeg skal si. Ikke bare lager de bilder men "monsteret" lager lyd.

  Hva tenker dere om den nye oppdateringen?

  Jeg er både for og imot.

  Vi blogges.

 • 0

  Olaplex sukses 👱

  Øverst her ser dere bilde av Olaplex flasken. Det er en hårkur (hjemmebehandling).

  Du får kjøpt den feks på klipperiet til 249.-

  Dere ser også hvordan håret mitt var før jeg prøvde ut olaplex å etter første gangs bruk.

  Jeg hadde fælt hår. Slitt og ødelagt.  Tyggis hår som jeg kunne pille av i småbiter.

  Etter kun en gang ble det bedre det falt ikke av mer hår å det ble mye sterkere.

  Hvordan jeg gjør det. Jo jeg går i dusjen skyller ut av håret mitt tørker det til det er fuktig (hånkletørt) så har jeg i middelet som er oppi flasken i hele håret starter med røttene og jobber meg nedover. Maserer det inn i håret. Lar det funke 10 min. Så skyller jeg ut og vasker håret med sjampo.  Å så tar jeg balsam til slutt.

  Nå ser dere ett nytt bilde det ene er noen uker siden og det andre tok jeg i dag. Det til venstre er fra behandling nr 3 og det til høyre fra i dag. Altså runde nr 4.

  Dere ser vel den store forskjellen!?

  Jeg anbefaler alle som sliter med håret sitt som vil ha sterkt, glansfullt mykt og friskt hår å prøve ut denne fantastiske hårkuren Olaplex!

  Jeg elsker den!

  (PS vil også si jeg har fått ny design på bloggen og en ny header, fikk hjelp av ei som heter Leah).

  Vi blogges.

 • 2

  To ting😉

  I dag har jeg spist litt usunt. Til frokost og lunch. Ja jeg har en kostholdsplan av og til blir jeg lei av det samme.

  Heldighvis blir middagen sunn. Kylling wok av noe slag kanskje jeg lager ris i tillegg for en gang skyld.

  Vurderer om jeg skal på zumba o dag eller ikke. Hmm godt spm.

  Det andre jeg ville si var at jeg vant. Jeg fikk en premie. Det hadde jeg aldri trodd.

  Jeg vant ett headsett.

  Hvordan jo jeg skulle kose meg en helg å kjøpte meg en iste zero fersken). På alle slike flasker finnes det en kode og en sjanse for å vinne. Jeg trykte koden feil 100 ganger før jeg klarte å få den rett og wolla (Du har vunnet Sol republic headsett).

  Tiden gikk å jeg fikk ingen mai av dem slik de sa. Så i går sa jeg til mamma at jeg trodde det med premien på isteen bare var tull.

  Hadde ikke tid til å skjekke posten før 12. Så når jeg gikk til postkassen så jeg en stor hvit pakke stå oppå postkassen min. Jeg skjønte ingen ting. Jeg åpnet og fikk se hva som var der. Da ble jeg kjempe glad.

  Det funker super bra og ser stilig ut^-^

  Vi blogges.

 • 0

  Dps (resultat)

  Jeg velger å dele mer av mitt liv med dere der ute. Å i dag tok jeg tester i 1,5 timer. Litt kortere enn 2. Må si jeg følte mye av det var vanskelig. Å dette vises i min resultatraport.

  Jeg ble sammenlignet med normal (gjennomsnittett). Alder 20-24.

  IQ(en) min har blitt mye lavere enn før den ligger nå helt nede på 79!

  Noe var jeg flinkere til en andre. Så de fant ut at jeg paste til logikk det var min sterkeste side. (Jeg forstår tekst og bilder mye bedre enn språk). Eller hvis noen forklarer til meg med bruk av ord.

  Arbeidsminnet mitt er det som er lavest. Det vil si jeg klarer ikke lagre for mange ting i hodet mitt på en gang. (Glemskhet).

  Jeg har også litt dårlig konsentrasjon's evne.

  De sa ikke alle jobber vil passe meg. Er ikke alt jeg takler og jobbe med.

  Tall! Var heller ikke min sterkeste  side.

  Jeg husker ikke alt jeg ble forklart.

  Jeg har noen tegn på ADD/ADHD. Har ikke fått diagnosen enda men det kunne være en mulighet. Pga nettopp noen av disse var lave.

  Mer får jeg ikke vite før jeg har vært på ny time med den normale behandleren min.

  At jeg deler dette med dere er vel at vil andre skal forstå meg bedre.

  Så ja ha en fin dag vidre. Jeg legger kanskje ut ett blogg innlegg til i løpet av dagen.

  Vi blogges. 

 • 2

  Dusjing 08:00

  Jupp blogginlægg på trøndersk. Nemmelig. For en gang skyld så tænkt æ å skriv med min egen dialækt. Veldig uvant for mæ sija æ e så vant t å skriv bokmål sånn at allj ska forstå ka æ skriv.

  Hær sitt æ å skriv mens æ har vært i dusjen vente på at Olaplex hårkurn ska funk på håre mett.

  Ska vent ca 20 min hærre gangen for å sjå om d funke nå ber ennj bare 10 min.

  Æ ska tell DPS Kl 10. Glæde mæ og grue mæ en god del å.

  Sånn e live.

  For dåkker som itj skjønne dialækta mi. Hær e en "oversættelse"

  Har vært i dusjen, tatt i en hårkur som heter Olaplex. Skal la den funke 20 minutter før jeg igjen hopper inn i dusjen og vasker håret mitt. Velvel å at jeg både gleder og gruer meg til dps.

  Samma d vel kolles dialækt æ skriv på. Språk e språk, dialækt e dialækt.

  Vel ha en fin dag vidre alle sammen!

  Vi blogges.

 • 0

  0 søvn📚

  Når jeg ikke har sovet noe på snart en uke. Da begynner jeg å kjenne sterkt behov for å få søvn. Jeg er sliten og trøtt. Likevel klarer jeg ikke å sove. Så mange tanker som plager meg. Så endelig skal jeg legge meg ned å lede litt før jeg legger meg. Å kjenne at jeg blir enda mer trøtt skal bli godt. Om det virker da. Må jo gjøre noe for å få sove. 

  Skal tross alt til DPS klokken 10 i morgen tidlig for å ta mange tester i over 2 timer. Yey.

  Det var 3 bøker og velge i mellom jeg ende opp med å velge: Divergent.

  Så ja nå får dere ha en fin natt.
  Jeg skal lese og prøve å sove enda en gang.

  Vi blogges.

 • 2

  Hvorfor..

  Nå ja nå er jeg halveis irritert.
  Jeg fikk en kommentar på bloggen i dag. En rar en.

  Med min tillstand vil jeg ha barn. Å jeg er så lat å bare sitter på rumpa å gjør ingen ting. Å jeg får penger uten og jobbe. Du er singel å vil ha barn...

  Hvorfor er noen folk så frekk. Å ikke mist hvorfor tør de ikke vide hvem de er. Egentlig godtar jeg ikke anonyme kommentarer. I dag gjore jeg ett unntak. 

  For det første ja jeg er singel hva så!? Jeg kan da ha mine ønsker og drømmer fordi. For det andre. Nei jeg er aldeles ikke LAT. Jeg sitter ikke på rumpa 24/7. Jeg trener og er aktiv. Er på møter osv. Er borte osv. Ja jeg er hjemme en del også. Jeg får penger utbetalt av nav fordi jeg sitter på rumpa mi. Nei det er heller ikke sant. Jeg får AAP nettopp fordi jeg gjør slik nav ber meg om. Jeg går til DPS og Pshykisk helse. Noe jeg egentlig er ute av nå. Fordi jeg har ikke mye behov for dem lenger. Hvorfor jeg ikke jobber. Jeg som flere andre har mine grunner til hvorfor JEG IKKE KLARER (KAN) JOBBE. Jeg har mine problemer. Likevel prøver jeg nå å skal egentlig ut i jobb. Jeg skal til DPS i morgen å ta tester og finne ut av om jeg kan jobbe eller ikke. Jeg har MANGE GRUNNER TIL Å IKKE JOBBE. Blant annet har jeg veldig mye angst å takler ikke rom med mange folk. Jeg sliter med føtter og rygg. Kan ikke ha en jobb der jeg står for lenge oppreist. Å den jobben jeg ville ha først er umulig å få omtrent pga  de aldri tar inn lærlinger.

  Jeg har jobbet før flere ganger. Nå har jeg fått 1 år fri og dermed er jeg LAT!? NEI vet dere hva jeg har klart og blitt mye bedre på dette året. Jeg har klart å gjøre slik at jeg vil leve!

  Før ville jeg ta mitt eget liv. Ja jeg sliter litt enda, men nå har jeg kontroll over mitt eget liv. Jeg bestemmer over meg selv.

  Ikke alle folk er lik her i værden slik er det bare. Å jeg kjenner det freser inni meg av den kommentaren.

  Vel siden jeg er på besøk hos en venninde nå med ei annen venninde og en kompis snakkes vi siden.

  Jeg bare håper dere forstår ikke alle har det likens. Å gå å være syk hver dag og det ikke vises på utsiden er ikke lett. (Alle tror jeg er frisk) Desverre er jeg ikke 100%.

  Slik er værden.

  Vi blogges.

 • 2

  Så usikker.

  Så utrolig vanskelig. Jeg er så usikker på hva jeg vil vidre i livet mitt. Hva som er aller best for meg.

  Ene tema jeg ville snakke om ene dager en unger. Jeg ønsker meg barn en dag. Når det vet jeg ikke enda. Noen dager vil jeg bare få unger nå mens andre dager så tenker jeg at jeg burde vente lenger.

  Jeg har mange år på meg til og bli en mot å jeg tror ikke jeg burde stresse med det. Jeg burde heller finne ut hvor jeg er i livet å hvordan jeg vil leve det.

  Finne ut om jeg skal jobbe eller ikke om jeg fremdeles skal ha AAP fra nav eller om jeg skal bytte til Ung uføretrygd. Spørs veldig hva som skjer.

  Sammtidelig har jeg mest lyst til og jobbe hjemme i fra. Noe jeg har ønsket meg i fler år nå.

  Tankene kommer og går. Jeg må vel tenke fremover. Om jeg blir sammen med eksen igjen eller ikke er vel mitt valg og hans. Eller om jeg finner en annen med tiden. Jeg vet enda ikke hva som skjer.

  Jeg  er bare ett menneske akkurat som alle dere andre.

  Vi blogges.

 • 0

  Spill og familie🎲

  I dag dro jeg hjem til mamma og pappa. Lillesøsteren min bor hos dem så det ble en familiedag.

  Pappa dro på tur ned til elva med svigerbror. Så da ble det bare jeg mamma Laila og lillesøster Amanda igjen i huset. +2 katter.

  Uansett vi jentene valgte å spille ett spill som heter Cluedo. Det er ett Krim spill. Jeg husker jeg spilte det med dem for flere år tilbake og når jeg var yngre. Det var ett av mine yndlings spill. Å det er det enda.

  Før pappa dro spiste vi middag. Det var godt.

  Nå derimot er vi ferdige med å spille å jeg ligger i senga på rommet hvor jeg skal overnatte. Har stjelt med meg ene katta "mi". Black Beauty. Hun har løpetid nå. Så hun mjuer en del.

  Hun sitter pent der oppe på ene puten og vurderer å hoppe opp på bokhyllen over meg. Hun liker seg vist i høyden. Jeg er så glad i den katten!♡

  Nå skal jeg også se på Bones på netflix for det har jeg nesten ikke sett i hele dag.

  Noe annet om dagen i dag er at jeg har hatt mye hodepine, vond nakke, vondeskuldre og plages med øvre del av ryggen. Egentlig pleier jeg å gå til kiropraktor, men det blir litt vanskelig uten penger.

  Vel jeg håper det går over.
  Håper også alle dere andre der ute har en fin kveld!

  Vi blogges.

 • 1

  Å være singel

  Å være singel er ikke helt min greie. Så nå sitter jeg her med en hel haug av tanker og følelser.

  Dette er innlegg nr 2 om dette da et første feilet og forsvant.

  Som alltid føler jeg dette kommer til og bli dårligere enn det første siden jeg virkelig skrev alt rett fra hjertet i sta. Det må jeg jo nå også prøve å få med noe av det jeg enda husker.

  Som noen har fått med seg har jeg igjen blitt singel. Desverre er livet slikt av og til at det ikke alltid går slik man tror og forventer. Noen ganger går alt helt motsatt vei.

  Jeg sitter nå her med alle mine tanker og følelser og er nødt til å prøve å ta ett valg. Finne ut hva jeg vil og hva som er veien vidre i livet.

  Det er så vanskelig for på en måte vil jeg ha eksen min tilbake. Sammtidelig så føler jeg at det kanskje kan bli feil. I tillegg føler jeg at det er tomt inni meg. Liksom jeg har følelser for han men hvilke. Føler kanskje de lener mer mot et godt vennskap enn kjærlighet. Likevel klarer jeg ikke helt å stå for mine valg og hva jeg tenker og føler. Noe av dette er vel fordi jeg tenker alltid på andre enn meg slev først. Sammtidelig vil jeg ikke såre noen.

  Kjærlighet er ikke enkelt. Jeg er redd for å velge feil og ta feile valg. Av og til må man tørre og våge. Om ikke så kommer man seg ikke så mye lenger.

  Jeg vil liksom ikke rushe eller bare hoppe inn i ett nytt forhold. Sammtidelig så hater jeg virkelig å være singel å alene. Så på en måte vil jeg jo ha en som er der for meg. En som vil ha meg.

  Det er ikke bare bare. Skal jeg velge eksen eller skal jeg gjøre slik jeg tenker mest å gå en annen vei. Likevel om jeg tenker jeg vil gå en annen vei så er det noe som stopper meg. Eksen stopper meg.

  Jeg vil ha ett forhold som fungerer. Det har vært utrolig mye opp og ned mellom meg og eksen. Det har vært mye vondt. Å jeg har blitt utrolig mye såret. Sammtidelig har jeg blitt løyet til. Det er noe som har gjort meg usikker.

  Jeg vil ikke tulle med kjærligheten eller som (Jan sa på bloggen: mammatilmichelle.blogg.no : jeg vil ikke "leke" forhold lenger.

  Så over til mine ord igjen. Jeg vil være seriøst å ha ett ekte forhold. Jeg vil ha ett fast forhold. Jeg vil liksom ha en og dele hele livet mitt med. Få unger med og slike hærlige ting. Jeg vil ha en som vil være med og dele mange av mine drømmer. En som er lik meg og har flere ting til felles.

  Anna på bloggen mammatilmichelle.blogg.no er ett av mine forbilder. Hun får dagene mine lysere hver gang jeg er nede. Å hun får meg til å tenke på hva som egentlig er mitt beste.

  Jeg har også flere ting og tanker og meninger jeg egentlig vil dele med dere.  Jeg vet bare ikke om jeg tør.

  Å de valgene jeg må ta nå fremover vil jo være med å endre og forme mitt liv. Jrg har kun ett liv så da er det vel kanskje på tide å tenke litt mer på meg selv enn alle andre. Leve med glede enn i redsel.

  Det var alt for nå.

  Vi blogges.

 • 0

  Amazetea video 14 days

 • 0

  Blog video (youtube)

 • 0

  Fotoshoot bilder👍

  Ja som dere vet lovde jeg jo å legge ut noen (mange av bildene) i fra fotoshooten jeg og min vennine hadde i dag. Så her er en god del av dem :)

  Må si ikke alle jeg liker likegodt men mange ble bra^-^

  Håper dere synes noen er fine.

  Slik da har dere fått sett mange av dem. Vurderte å redigere noen men så tenkte jeg nei vet dere hva her skal jeg kjøre på med helt naturlige bilder.

  Hvorfor redigere når man skal se skjønnhet og fin het uten redigering. :)

  Jeg er meg. I en prosess hvor jeg jobber med å bli den jeg vil bli.

  "Toppen var litt stor også" så den får meg til å se større ut.

  Vel

  Vi blogges. :)

 • 1

  Bilder av meg 2015📷

  På bildet over ser dere meg i helt normale klær uten sminke.

  Så ble jeg spurt om å bli med på fotoshoot med ei venninde det sa jeg jo ja til. (De bildene hun tok kommer i ett annet innlegg) For i dette vil jeg legge ut noen av de jeg lyktes å ta av meg selv som jeg faktisk mener og synes er fine.

  Hva tenker dere om bildene. Forskjellige "følelser" og utrykk osv osv.

  Ett av de "sexy face" tok jeg for morsomhetskyld å for all del i mine øyne ble det rart, likevel velger jeg å ta det med her kun for å få litt mer forskjellige bilder.

  Så ja legg gjerne igjen en kommentar om hvilket bilde du likte best :) Å hva du synes om dem.

  Vi blogges.

 • 0

  Yay or nay videoes

  1:  https://m.youtube.com/watch?v=HFEijVz_u30

  2: https://m.youtube.com/watch?v=CxpOM5fYOzA

  I hope if you see my videos please press 👍👎 so I can see what you think.

  And if you want to give me tips to what I can try out.

 • 1

  Beauty hacks💄(yay or nay)👍👎

  Here is the link to my first video: https://m.youtube.com/watch?v=OIcl4YGXwyU

  And here is the second one: https://m.youtube.com/watch?v=zM2T56DyLW0

  If you want me to make more videos on my youtube just let me know in the coments here in my blog or in the youtube videos.

  I hope you guys like it, and enjoy.

  Thumbs up or not?

  See U.

 • 1

  Valg2015📰

  Nå sitter jeg i det. Hva skal jeg velge og hvem.

  På bildet kan dere 3  forskjellige ting. Jeg har enda flere enn det. Jeg bare tok de ikke med på bildet.

  Det er: Høyre, væVenstre, Arbeiderpartiet, Senterpartiet, KRF, OL, SV, Pensjonist Partiet og Småby lista.

  Så mange forskjellige partier å velge mellom. Så mye å lese og følge med på.

  Må ærlig innrømme at i år så har jeg nesten ikke fulgt med på hav som har skjedd rundt meg. Har ikke fått med meg noen ting om valget.

  Så i dag åpnet jeg brevet mitt med mange flyers fra alle partiene. Å jeg leste i flere timer.

  Noen likte jeg bedre enn andre. Fremdeles. HVA SKAL JEG VELGE. Det er veldig vanskelig å være meg når jeg må tenke på hele verden.

  Må bare ærlig si at det er 3/5 partier jeg liker mer enn andre. Hvem vil jeg ikke si.

  Uansett må jeg stemme om jeg ikke stemme  føler jeg at mange kommer til å si jeg er feig. Eller om jeg stemmer blankt.

  Jeg har en hvis mening hva jeg vil stemme på.

  Vel hva synes dere om all denne stemningen. Jeg synes det er ett stor slit. Sammtidelig som det er noe bra.

  Ønsker alle lykke til med valget. 

  Vel vi blogges.

 • 1

  Ny youtube🎥

  Her er linken til min nye video: https://m.youtube.com/watch?v=avCSQ7hDV5k

  Håper noen av dere vil se den. Den handler om Amazetea. Bare så dere vet det.

  Legg gjærne igjen en kommentar. :)

  Vi blogges.

 • 0

  Borte på besøk♡

  I dag har jeg vært borte hos kjæresten,  hjemme i min egen leilighet å nå er jeg hos min kjære mor og far.

  Skal ligge over hos dem i natt.

  Var jo også på trening tidligere i dag. Det var godt å trene.

  Nå sitter jeg i en god stol å skriver her. Jeg er veldig glad for å ha mamma og pappa til tider. Glad jeg har en familie.

  Skal se litt netflix mens jeg slapper av.

  Vi blogges.

 • 3

  Happy!

  I dag har humøret mitt vært på topp ca hele dagen. Jeg føler meg glad. Å jeg føler at jeg er glad jeg lever livet.

  Jeg nyter livet mens jeg kan. Jeg er hos kjæresten i helgen. Så det er jo koselig.

  Ja jeg er faktisk glad. Som regel går humøret mitt kjempe mye opp og ned i dag har det vært veldig stabilt.

  Å det føles godt. Spesielt det å ikke ha vært noe lei meg og deprimert.

  Nå skal jeg spille mer på ps4. :)
  Skal prøve å knuse typen min!

  Vi blogges.

 • 3

  Its working its AMAZING👌

  I dag er jeg på dag 4 av min detox. Å allerede begynner det å skje forandringer. Det fikk min motivasjon til å øke en del.

  Vekten min er ca det samme. Cm derimot er litt mindre. Jeg ble så glad når jeg så det i dag.

  Jeg er stor, men dere skal uansett få se min fremgang frem til nå.

  Der ser dere. Hva som har skjedd frem til nå. Å ja jeg har mange cm på kroppen. Jeg legger ikke sjul på det. Det er bare slik det har blitt gjennom årene.

  Nå kjemper jeg en kamp for meg å ingen andre om å bli den jeg føler meg som på innsiden.

  Jeg prøver å få den sunne livstilen som jeg vil ha.

  Å nå i dag ga målene mine meg motivasjon til å fortsette å ikke gi opp. Grunnen til at jeg målte meg nå allerede på dag 4 var fordi jeg følte meg større enn da jeg startet,sammtidelig følte jeg noe var mindre. Så jeg bare måtte sjekke.  Noen cm mindre er det. Å det er jeg stolt av. :)

  Jeg håper bare det kan skje enda mer forandringer i løpet av tiden jeg skal gå på denne detox teen.

  Vil du kjøpe den: Amazetea.com
  Kan du bare trykke på linken over.

  Nå skal jeg lage meg frokost. Å se litt netflix. Jeg har ikke mye å gjøre frem til 17:30 da skal jeg på zumba. Skal spise middag å ta en kopp til med te før den tid.

  Skal sjekke posten min å se om jeg har fått noen av pakkene mine. Det går så tregt å få dem.

  Uansett en liten start er en begynnelse!

  Vi blogges.

 • 1

  Mye av det gode.

  Ja veggen min er full av ark. Fordi jeg synes det er enklest å følge med på hva jeg skal gjøre og spise på den måten.

  Det er også bilder av noen trenings øvelser på det ene som er kjekt. Hvis jeg vil holde på med hjemme trening.

  Nå sitter jeg bare hjemme å føler alt går sakte har ikke mye å gjøre. Jeg er kjempe støl i lårene! Noe sykt. Skal uansett på zumba i morgen. Ser litt tv, skal faktisk være litt små usunn etterpå å ta meg bacon til mat. Synes det må være lov å unne seg noe hvis man spiser det i mindre mengder.  Denne uken har ikke vært kjempe sunt eller så sunt som det pleier å være men det har vært mat som jeg liker. I mindre porsjoner. Å ofte utover dagen. Så jeg ikke blir sulten.

  Har merket at på kveldene blir jeg ekstra sulten. Spesielt etter treningsdager. Å det er vanskelig å ikke bare spise til jeg føler meg kjempe mett. Har klart det frem til nå. Gleder meg til neste uke. Da blir jeg sunnere igjen^-^

  Vel jeg har ikke så mye å blogge om å merker at mindre e folk leser nå enn før.

  Kan informere om at jeg skal til kjæresten min i helgen så det skal bli koselig.  Må vel fortsatt drikke detox te, men det skal gå fint.

  Merker at etter jeg startet på den så har jeg fått veldig mye god energi. Sover mye bedre føler meg fortere mett.

  Har ikke sett på vekten eller målt noe enda, men jeg tror ikke det er så mye endringer enda. Håper jo at i løpe av de dagene jeg går på det at det skal skje litt endringer.

  Vi blogges.

 • 0

  MRL (i går)

  I går var jeg på en gruppe time (trening) som heter MRL. Den varer 45 minutter.

  Tenkte jeg skulle legge ut bilder lignende de øvelsene jeg tok.

  Ps, bildene er tatt fra google.
  Knebøy! Knebøy har jeg kunnet lenge. I går følte jeg meg ikke like sprek. Da jeg måtte nesten helt ned i gulvet på de vanskeligste knebøyene. Likevel var det en super øvelse.  Jeg måtte ta noen pauser pga anklene min e sviktet å gjore vondt. Klarte det likevel. (Vi tok også små knebøy som er lengre opp under oppvarming)

  Ja her ser dere enda mer knebøy. Denne gangen tok vi med vekter bak oss. Jeg hadde 4kg på hver side. (Man velger selv hvor tungt eller hvor lett vektene skal være, man burde helst ikke overdrive).
  Jeg tok noen med stangen bak så byttet jeg til å ha stangen fremme da jeg er mer vant til det. Å synes det er en enklere øvelse for meg. (Det var helt greit).

  Hvem kjenner ikke til dette. Nemmelig situps. Vi tok utrolig mange situps har ikke telling en gang. Jeg husker bare magemusklene mine begynte å brenne. Å jeg ga nesten opp. Heldighvis hadde vi en annen 2 andre ting i situpsen en der vi sto slik på bildet men med hendene mot føttene og stramte musklene og slakket dem. Å den andre slik som bildet bare langt ned først så hakker lenger opp. Ja skal love dere det var hard trening. 

  Så kom denne øvelsen. Vi hadde en pass mellom beina dom vi skulle hente. Det er det ikke på bildet her. "Situps" (helt opp).
  Husker ikke navnet på alt. Å husker heller ikke alt vi gjore men mye av det blant annet det jeg legger ut her i dag. Jeg klarte selvfølgelig ikke den. Så da fikk de som ikke klarte ta normale situps i mens det gjore jeg.

  Så hadde vi denne rakkeren da. Vi brukte ett strikk. Tok håntakene over hver fot så la vi oss ned stramte strikket og strakk ut føttene. Den var utrolig tung, men gikk greit.

  Så kommet utfall. Jeg husker ikke om jeg har rett rekkefølge. Hihi likevel dere ser jo øvelsene.

  Vi tok utfall slik som på bildet, vi tok utfall med en slik steppkasse forran. Både høye og lave.

  Det siste bildet er bare av meg som chiller på gulvet. Etter treningen. Må si at det var den hardeste "vanskeligste", men morsomste treningen jeg har vært med på på lenge.

  Vi ble pushet hele tiden. Å det gikk kjapt. Øvelse etter øvelse.  15 sec pause så påan igjen.

  Nå sitter jeg her og drikker detox teen min mens jeg kjenner spesielt lårene mine skrike litt.

  Vel skulle egentlig i møte halv 11 men ble utsatt til 11:45.
  Så da fikk jeg tid til dette nå.

  Jeg tror nok at jeg skal fortsette med gruppe timene følte de funket bedre enn egen trening fordi man kjenner musklene enda mer. Å føler man gjør mer å får mer utnytte av det. Jeg har egentrening på mandager. MRL på tirsdager, og zumba på torsdager. Så i dag har jeg fri. Å godt er det.

  Vi blogges.

 • 0

  Så tregt.

  Jeg sitter å venter på at klokken skal gå at tiden skal flyve. Slik at jeg kan ta neste kopp med te og spise middag. Slik at jeg kan få dratt på trening.

  Kjipt å vente og vente å føle at tiden går kjempe sakte.

  Så nå mens jeg skriver dette sitter jeg ute i solen. 30 grader i solveggen. Sikkert 20 noe i skyggen.

  Hvorfor går alt så tregt i dag. Har ingen ting å finne på. Ser på litt netflix med blir kjedelig i lengden. Spiller ett spill men det også blir kjedelig over tid.

  Har mest lyst til å bare sove å få tiden til å gå.

  Kjipt at når jeg gleder meg til noe går alt sakte.

  I tillegg har jeg ventet flere dager på å få min nye kostholdsplan å i dag fikk jeg den.

  Endelig!

  Tenkte dere kunne få se den siden dere også fikk se ukeplanen.

  Vel vi blogges.

 • 0

  Amaze tea detox♡

  Here is my New video about the amaze tea detox: https://m.youtube.com/watch?v=6N1Au0YGfFQ

  Let me know if you want to see more.

  Have a nice day every one.

  See U.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits