kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Teltur 2016 (I skogen)

Ikke alltid like enekelt å vite hva man skal skrive. Kanskje synes dere mine innlegg her ikke er særlig bra, men jeg skriver det jeg vil uansett.

Jeg kan vel si litt hva som har hendt i den siste tiden. Velvel typen min er fotogen, men han er ikke den typen som er glad i å "smile" han vil heller lage grimaser. Hehe.

I helgen så var vi på telt tur. Vi koste oss og hadde det veldig bra. Vi sov bare en natt ute, men likevel ble vi begge to veldig fornøyde. Kakao, kaffe, lapskaus ++. Mat og drikke som er lagd ute er som regel bedre, enn den man lager inne.

Jeg sov som en stein, likevel om det kanskje ikke var helt flatt der i satt opp teltet, var det suverent.

Vi hadde pressening over teltet den natten, da det regnet en del. Bedre å være på den sikre siden enn å være usikker.

Jeg syntes det så bra ut. Vi kom oss ikke ut før sent på kvelden, satt opp telt, snakket en del åsså la vi oss. Hehe, når vi voknet ble primusen/stormkjøkkenet hentet frem. Å maten ble laget.

Haha noen tenker kanskje det er rart, men lapskaus til frokost var nam. Ser kanskje ikke så godt ut mneee.

Livet var og er hærlig spør du meg.

Må jo legge med noen bilder, alle er kanskje ikke like bra, men men slik er det bare.

For en morsom og hærlig opplevelse. Å jeg håper det blir mange fler.

Jeg vet selv dette ikke var mitt beste "innlegg", men jeg skal prøve å skrive oftere. Vet ikke om hva eller når, men jeg prøver så godt jeg kan.

Uansett håper noen liker dette også, ha en super dag vidre!

Ser ut som han hadde det super bra der han satt iallefall😍 Hihi.

Vi blogges^-^

 • 4

  Ojoioj

  Jeg knakk sammen den kvelden i gråt, da jeg sa jeg ikke orket mer, men likevel så tar jeg meg alltid sammen å prøver å være så sterk som jeg kan. For jeg er ikke den jenta som gir opp så lett, likevel om jeg til tider klager eller skriver rare "teite" blogg innlegg.

  I dag har jeg det ganske greit enda ikke 100% frisk vært syk lenge nå. Skulle egentlig dra til Trondheim i dag, men verken jeg eller typen føler for det da vi er slitne og dårlig form. For min del er det å sitte på buss da forferdelig.

  Nå skal vi faktisk lage oss grønnsak/kjøttsuppe til middag. Å jeg gleder meg. Jeg har bynt å slite med matlyst osv igjen... Det går veldig mye opp å ned om jeg klarer å få i meg mat eller ikke.

  Ja jeg skriver mye forskjellig i et innlegg fordi jeg føler for det.

  Så liker du det ikke så trenger du heller ikke å lese det. Å en ting til rare kommentarer å ting jeg ikke vil ha på bloggen blir ikke godkjent.

  I dag har jeg ikke fått i meg noe mat i det heletatt, så håper at jeg klarer å spise suppe. Typen min er en skikkelig gentleman. Han er fantastisk snill og go.

  Oioioi tiden gikk, maten ble laget. Åsså spiste vi. La ofc fra meg mobilen, så ja får vel skrive ferdig nå.

  Kan heller komme tilbake senere en gang/dag med et nytt innlegg.


 • 0

  Alle sammen tror jeg klarer MEN

  Alle sammen tror jeg klarer, men innerst inne der alt ligger, er det en stor ball av smerter. Den har bare blitt større og større med tiden, smerter og vonde tanker og følelser som jeg for det meste holder inni meg, da andre ber meg om å være sterk eller prøve å ikke vise det. Sannheten er det at jeg egentlig er helt knekt. Jeg har ikke gått en dag uten å gråte inni meg, en dag uten anger, en dag hvor jeg ikke savner.

  Jeg gråter ofte, å kjenner tårene renne nedover kinnet, som ofte drypper ned på brilleglasset. Ofte gråter jeg så mye at alt blir tåkete, jeg kan tillogmed gråte meg i søvn.

  Jeg sitter her å skriver, med tårer i øynene å tanker jeg skulle ønske jeg kunne ungå, men det kan jeg ikke.

  Jeg kan klistre på meg et fake smil og late som alt er bra. Jeg kan lyve folk rett oppi fjeset om hvor bra jeg liksom har det, å vet du hva de fleste tror på meg. Helt utrolig hvor mange som har falt for alle mine falske ord om hvor bra jeg har det, mens jeg innerst inne kunne trengt en stor klem eller en hånd å holde i.

  Ingen aner hvor lei meg jeg er for ALT. Hvor mange ganger jeg har sett tilbake å skulle ønske jeg kunne gått tilbake i tid for å endre på ting. De gangene hvor jeg ser på bilder av gamle tider og ting som har skjedd å får fult av tanker. Jeg klarer snart ikke dette mer. Jeg tror ikke jeg takler det så mye lenger, jeg vil bare rope ut å bare gråte i all evighet.

  Jeg har mange ganger sagt unnskyld å prøvd så godt jeg kan å gi tid. Noen skjønner hva jeg mener her, mens andre kanskje ikke skjønner poenget. Uansett de som vet det vet det å sånn vil det bli. Jeg har brent meg før på å prøve å skrive hva jeg mener, men endte heller opp med mer hat osv.

  0 kontroll jeg er jo lykkelig nå pga kjæresten å en del av familien min. Men jeg er ikke HEL. IKKE SÅ LENGE JEG MANGLER EN "DEL AV MEG".

  Tankene surrer. Foresten selvskadingen har jeg fått en stopp på enn så lenge. Å jeg har heller ingen tanker om at jeg vil dø. Tror disgnosene mine ikke er like sterke lenger; jeg kurerer alt med glede.

  Noen vil si det er teit å vise bilder hvor man gråter, men vet du hva det er en naturlig ting. Å ja det er akkuratt nå.

  Det er ikke bare vondt at du ikke inkluderer meg i livet ditt mer, men også at du lar alle andre være en del av deg/ditt liv, det å se alle bildene som blir delt overalt... Ikke vet jeg om du skjønner hvem du er, men jeg skulle virkelig ønske du kunne tillgi meg, gå vidre å la meg være en del av ditt liv.

  Gjør så vondt å bare sitte her å tenke at jeg trodde ting kom til å bli bedre med tid, men isteden for har det bare blitt værre.

  Jeg hadde tenkt å ikke la deg ødlegge meg, eller la meg være trist og lei, men om det var målet ditt så har du nådd det. Jeg klarer ikke å ikke bry meg mer; eller prøve å være som "stål".

  Nå skal jeg tørke tårene, spise mat, kose meg i lag med min fantastiske kjæreste å leve livet.

  Å uansett om du ikke tror meg er jeg glad i deg, 4ever and ALWAYS.

  Velvel I think this is everything for now.

  Vi blogges.

 • 1

  Venner, kjæreste og familie

  Mye har skjedd i det siste, jeg har vært syk så har ikke skrevet noe her.

  Bilder sier jo mye mer enn ord i seg selv.

  Jeg er glad i alle og enhver som er på bildene. Jeg er kanskje ikke like ofte med alle lenger, da jeg fikk meg type ville jeg liksom være med han.

  Likevel prøver jeg å smette inn litt tid med andre imellom. Å ha kjæresten med meg bort er jo også spennende.

  Har vanskelig for å sette ord på ting for tiden, men kan si for sikkert at jeg har det mye bedre nå enn før.

  Hehe dette ble ett rart blogg innlegg.

  Uansett Jørgen, Maibritt, Embla og Carina I love U all.

  Vi blogges.

 • 3

  Jeg + karaoke

  http://www.smule.com/p/470127970_615820543

  Gå innpå linken å hør meg synge med en. Kan ikke si jeg er værdens flinkeste eller at det ble super bra, men jaja det er bare for morro skyld.

  Vi blogges.

 • 9

  New ink♡

  I går var jeg å tok en ny tattovering. Jeg elsker den! Jeg kan si så mye at det er ett hjerte med evighetstegn.
  Som jeg derreter beskriver som Love4ever. Eller kjærlighet for alltid.

  Dere ser jo hvordan den så ut rett etter jeg tok den på bildet over.

  Så etter noen timer i går ble hevelsen mindre og jeg klarte å bevege arma litt mer.

  Jeg besvimte i tattosjappa i går. Jeg fikk go service da, jeg våknet opp å skjønte absolutt ingen ting av hva som hadde skjedd. Første jeg tenkte på var hvor var mobilen min. Da jeg holdt på å lage youtube video.

  Han som tattoverte meg sto å snakket til meg å ga meg karameller og vann osv. Jeg husker ikke noe omtrent av hva han sa, men det høres på videoen. Det blir svart skjerm da jeg besvimer fordi han tok tlf i fra meg å la den på en benk. Dere kan likevel høre hva han sier til meg. Å ja han kalte meg Kari noen ganger enter det var fordi han glemte navnet mitt eller pga en spøk vi hadde det vet jeg ikke. Uansett så hjalp han meg igjennom det å jeg fullførte resten av tattoveringen.

  Her er link til del 1: https://m.youtube.com/watch?v=jgSEP0s3mYI

  Så ja om dere vil se den eller høre alt så sjekk den ut. Synes fremdeles det er litt snedig haha.

  Der er meg nå, er litt små trøtt og sliten etter en natt med dårlig søvn og mareritt. Uansett tattoveringen er perfekt! Den er jo ikke grodd enda, men det blir med tiden.

  Heldighvis er jeg fult våken nå å har det supert i lag med kjæresten min Jørgen♡

  Måtte jo ta med ett bilde av meg å typen min da siden jeg tenkte noen av dere kanskje var nyrskjerrige.

  Uansett over til tattovering igjen. Det tar litt lengre tid med healing på det stede jeg tok tattovering, å ja det gjør vondt, men ikke så ille at man ikke takler det.

  Nå skal vi spise middag også slappe av litt før vi skal på kino senere i kveld.

  ~Hva syns dere om min nye tattovering?

 • 6

  Når kjærligheten blomstrer🌹

  I den siste tiden har jeg ikke skrevet så mye her, hver dag har jeg bynt å skrive, men følt det ikke ble bra nok. Så nå skriver jeg så får det bare bli slik det blir.

  Jeg sa i et tidligere blogg innlegg at jeg var forelsket, og må si jeg fremdeles er det. Jeg er nemmelig ikke singel lenger. Jeg er strålende fornøyd, og jeg har det supert slik alt er nå.

  Han jeg er sammen med er helt fantastisk på alle måter, ingen har vært snillere osv med meg enn det han er. Å ja jeg er glad i han.

  Kanskje blir han med å blogger eller er med på youtube videoer med tiden, hvem vet.

  Uansett for ett hærlig liv♡

  Annbefaler å sjekke ut YouTube kanalen min: Katarina Isabell Alexandra søk opp det. Lagt ut en del nye videoer. Anyway, kjærligheten blomstrer.

  Pokemon go, godis, pizza. Det der er bare en liten del av alt vi har holdt på med.

  Jeg er team gul om noen lurer.

  Vi har gama, sett film/serie, vært ute å gått tur, pokemon go, spist pizza hjemme, vært på resturant og kino. Ja de siste ukene har vært fylt med så mye bra at jeg vet ikke hvor jeg skal starte eller slutte.

  Jeg er hos han akk nå, så får vi se hva dagen/ tiden bringer.  

  Tror jeg skal fikse et annett blogg innlegg i løpet av dagen eller noe.

  Så ja, dere får ha en super dag alle!

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits