kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

THE🔚

Jeg vil bare innom bloggen en tur.
Jeg kommer inn hit bare for å informere dere om:

At jeg sier takk for meg for denne gang.

Vi får se om jeg noen gang kommer tilbake på bloggen....

Akkurat nå sier det bare stopp, jeg orker ikke mer!

-Katarina-

 • 2

  Kort hår igjen!??

  Nå i den siste tiden har jeg tenkt mye på hva jeg vil med håret mitt. Jeg har nesten bestemt meg, men må nok bruke litt mer tid for å bli helt sikker. Som overskriften sier så vurderer jeg å klippe håret mitt kort igjen. Jeg bare synes det er så mye enklere. Ikke bare det, men jeg ønsker å få min naturlige farge tilbake. Så det er derfor jeg vurderer kort hår igjen. Jeg skal spørre en frisør om det finnes noen mulighet for om de klarer å få håret jeg har nå mest mulig likt min naturlige farge, men det kan bli vanskelig.

  Ja jeg har extensions nå fordi jeg sparer til langt hår, men nå er jeg usikker. Denne gangen har jeg vært uheldig med extensionet. Jeg mister remser av det flere ganger om dagen. Så det begynner å bli tynt. Ikke bare det, men jeg må flette det hele tiden fordi det floker seg så mye. Jeg har allerede klippet det en gang. Vurderer å fjerne det. Gjør jeg det orker jeg iallefall ikke bruke penger på hår igjen spesielt hair extensions på leeenge. Må si det frister masse å klippe meg. Jeg motsier meg selv. Haha på et tidspunkt vil jeg ha langt går, så blått, så svart, brunt og gudene vet hva. Men jeg har gått 2 år minst og ønsket min naturlige farge tilbake. Jeg har tilogmed snakket med mamma om dette en gang.

  Vet noen frisører mener at jeg ikke kler kort hår mens andre mener jeg gjør det. Noen sier at kort hår vil gjøre ansiktet mitt mye rundere. Jaja tenker jeg da, så lenge min naturlige farge kommer frem igjen, så er det hele poenget.

  Vi blogges.

 • 1

  Grensen til skilsmisse

  På bildet over ser dere en setning: Sånn går det når mannen lyver til meg. Ja han løy til meg, ikke om noe alvorlig eller noe, men en løyn er en løyn. Jeg ble sint og skuffet. Hvorfor? Jo fordi det er ikke den første gangen han løy for meg om småting. Så nok fikk være nok. Jeg hadde prøvd å snakket med han om dette flere ganger, men han hørte tydeligvis ikke på meg. Vi har også fått problemer med kominikkasjonen, men dette snakket jeg også med han om. Når man lyver gang på gang ender det opp med at jeg til slutt ikke klarer å stole på han.

  Jeg taklet ikke mer der å da så jeg tok av meg gifteringen og sa: Om du skal fortsette å lyve slik til meg gang på gang, likevel om du vet at jeg vet at du lyver så orker jeg ikke mer, da kan vi like greit skille oss.. For jeg blir bare deprimert av løyn og orker ikke være sammen med en som driver slik. Så tok jeg av hannes ring, og fikk frem min klare mening.

  Jeg vil heller blir såret av sannheten å være sint i noen få minutter, enn å bli løyet til 5 ganger på rad i løpet av få minutter, bli sint, skuffet osv osv. Likevel om det er småting gjør det vondt. En løyn er en løyn. Han løy fordi han var redd for at jeg skulle bli sint på han, men er det ikke bedre at jeg blir sint i noen få minutter enn at jeg ikke vil være med han mer? Eller at jeg mister tilliten helt.. Det mener nå iallfall jeg.

  Jeg elsker Jørgen! Jeg vil ikke skille meg fra han, nå har vi snakket om ting å ordnet opp. Jeg håper virkelig det ikke skjer igjen, for da tror jeg grensen min går bokstavelig talt.

  Jeg har gått og ønsket meg en ring over lengre tid, vi har tillogmed sett på det. I dag ga han en gave til meg og i den var det en ring og øredobber. Han lovde meg at det ikke var som en unnskyldning eller fordi han er redd, men fordi jeg ønsket meg det + at han elsker meg. Så jeg godtok gaven. Så spurte jeg igjen å han så meg inn i øyene og lovte at det er fordi han elsker meg.

  Så vi har det bra, men alle par har vel en krangel eller to. Jeg tror han har skjønt alvoret nå. Om ikke blir det hans tap, den dagen det skjer igjen.

  Vi blogges.

 • 1

  En blogg video

  Her er linken til min nyeste video. Denne handler om meg. Hva jeg tenker osv.

  Trykk her: https://m.youtube.com/watch?v=AcE6eH8TvAE om du føler for å se den.

  Vi blogges.

 • 5

  Somethimes I wonder why.

  Altså for all del! Det jeg delte i går/natt. Det er noe man frivillig velger å gjøre om man vil. Folk trenger ikke slenge masse dritt og negative kommentarer. Da kan dere heller tenke på dere selv. Om dere ikke bryr dere så gå en annen plass. Ingen tvinger dere til noe som helst.

  Jeg er tydeligvis ikke helt klok, jeg er ikke bra nok fordi jeg ikke har en normal jobb, jeg er helt latterlig. Tenker dere noen gang over H a dere kommenterer før dere slenger det ut i verden. Hva er poenget deres? Er det å prøve å trokke meg ned, er det at dere får oppmerksomhet. Just why.

  Har dere tenkt over at det er en grunn til at jeg ikke jobber. Jeg har faktisk fått beskjed av lege osv at jeg ikke MÅ/kan jobbe. Jeg sitter likevel her hjemme å vurderer en jobb i nermeste fremtid. Ja for dere som ikke viste det har jeg lyst til å jobbe, jeg er bare usikker med hva. Det er heller ikke lett med en arm som har tre ødelagte bein osv osv. Jeg kan ikke løfte tungt, og har jeg på håbdstøtten som jeg egentlig burde å skal så klarer jeg ikke bruke venstre hånd. Jeg venter på operasjon. Det blir den 1 november, med mindre jeg blir gravid innen da.

  Dere må bare komme med tips til hva jeg kan jobbe som, men skal dere det så plis ha med navn, slutt å vær anonym. Å ikke vær frekk. For jeg godtar ikke mer kommentarer nå som bare er unødvendig. Tenk hva dere skriver, hadde du likt at noen holdt på slik til deg?

  Grunnen til at jeg ikke jobber akk nå er fordi jeg ikke vet ossn det vil påvirke økonomien. Hvilken jobb, hvor mange timer i uken osv osv og ikke minst hvor/hva. Jeg jobber med saken tho. Det er faktisk en av målene mine fremmover. Det står skrevet opp på listen min over ting jeg skal gjøre.

  Så likevel om jeg egentlig ikke kan jobbe prøver jeg å finne en jobb. Eller jeg kan, men det er grunner til at jeg nå ikke jobber. Uansett håper jeg finner noe om det så er få dager i uka da jeg uansett ikke kan jobbe i en 100 %stilling.

  Håper dere har en fin kveld videre.

  Vi blogges.

 • 9

  Hjelp meg å nå drømmen

  Vil du hjelpe meg med å nå drømmen min?

  Om du vil det så bruk denne linken: https://www.spleis.no/project/16489

  Jeg beklager absolutt alle skrive feil. Prøver å kontakte kundeservice så jeg kan få endret på det. Skjønner ikke helt hvordan det ble så mange feil osv, men ja.

  Takk til alle som hjelper meg. ♥

  Vi blogges.

 • 2

  Når du blir svindlet

  Når man våkner på morgenen og finner ut at det man trodde var ekte er fake.

  Jeg skulle selge gamle mobilen min da jeg har kjøpt meg en ny en. Så jeg fikk flere meldinger fra forskjellige folk og steder. Den ene fra England og noen andre fra Nigeria. Jeg tenkte ikke så mye over det, men syntes det var skummelt. Jeg spurte folk hva de tenkte, flere mente at det var ekte.

  Nå viser det seg at jeg ble svindlet. Hvor supert er ikke det. Pakken er allerede sendt. Pengene for shipping er betalt... Det var ikke billig.

  Så i dag har vært en crappy dag. Jeg gikk til posten i mårest og måtte betale for at de skulle stoppe pakken fra å bli sendt ut.

  Nå håper jeg bare at det går! Om ikke har  jeg tapt masse penger.. Jeg er allerede lei meg.

  Så for å kose meg litt i alt dette lagde jeg hjemmelaget is i går.

  Tok meg litt av den i sta å nå føler jeg meg bedre. Jeg har også vært dårlig form i dag og hatt ekstremt vondt i hodet. Jeg har hatt vondt i magen, vært stresset og nervøs.

  Plis folkens vær forsiktig. Ikke gjør samme feilen som meg. Alltid sjekk detaljer i malilen du får fra PayPal spesielt om du får den i søppelpost. Over her ser dere en fake adresse.

  Den som svindler meg sier de vil kjøpe mobilen for prisen jeg ønsker og betale frakten, den skal goes til et familiemedlem..  Nå har jeg også hatt mye kontakt med denne "DAMEN" som ønsket og kjøpe mobilen. Hun virker veldig utolmodig. Når jeg lurte på når jeg får pengene mine svarte hun på under 5 sekunder og hun ba meg om å slappe av. At penge kommer til å komme når pakken forlater Norge. Hun vet ikke at jeg har sendt inn melding om at pakken skal stoppes. Så jeg har snakket med henne nå i kveld om hvor pengen mine er og slikt og hun blir bare mer og mer "bekymret/mistenksom". Jeg gjør dette for å se hvordan den personen er. Å jeg er nå nesten 100%sikker på at dette ikke er ekte. PayPal meldingene er skrevet på engelsk, de havner i søppelpost. Måten de blir skrevet på er ikke rett og jeg kjenner igjen skrivemåten. Ikke bare det med de mailene har heller ingen PayPal logo. PayPal sin adresse er samme adresse som den øverste, men går man i detaljer dukker samme epost opp igjen! Å DE havner i innboksen din. Ikke bare det, men de skriver Norsk også.

  Så jeg krysser fingrene for at jeg får pakken sendt tilbake til meg.

  Burde jeg si til henne at jeg vet at det er fake? Eller skal jeg holde det hemmelig. Btw all info om sending og slikt kvitteringer osv ble også sendt på bilder til den PayPal adressen... Så all infoen min er der ute.

  Har du blitt svindlet før?

  Vi blogges.

 • 5

  Klipp, klipp 💇‍♀️✂️

  Jeg fikk en del floker, så jeg bestemte meg for at jeg ville klippe håret mitt. Jeg hadde jo tenkt til å gå til frisøren, men jeg gjorde det selv.

  Jeg tok saksen og klippet av 10-15cm. Enda så føler jeg at jeg kan klippe det litt mer. Likevel så skal frisøren få fikse det etterhvert. Jeg klipte bare håret rett av. Selvfølgelig litt skjevt. Haha.

  Når jeg først blir utolmodig så er det helt utrolig hvor fort jeg gjør det jeg vil/føler for.

  Synes dere det ser greit ut? Må jeg gå til frisør for å rette opp i det?

  Vi blogges.

 • 4

  Hvordan føles det å være gift

  I den siste tiden har jeg fått en del spørsmål om jeg er gift, hvordan det føles, når vi ble gift, hvorfor, og hva har endret seg etter jeg ble det.

  1. Ja jeg er gift. Det hele startet med at vi datet gjennom en dating side, så møttes vi. Så fant vi ut at vi hadde ekstremt god kjemi og at vi passet godt sammen. Vi ble ekstremt gode venner. Å forsåvidt så ble vi et par ganske fort. Det var jeg som fridde til han, trodde ikke at han kom til å si ja. Så jeg ble overasket og sjokkert. Vi følte ting var rett og vi gjorde det som føltes rett for oss to.

  2. Det å være gift føles godt. Det og kjenne det båndet man har, at man alltid vil være der for hverandre. Kjærligheten!

  3. Vi ble gift 15. April. 2017. (Påsken). Det var en fin seremoni. Vi giftet oss kristent, i en kirke. Haha presten spurte om vi var gravide siden vi skulle gifte oss, men nei det var vi jo ikke. Vi bare følte den sterke kjærligheten og det utrolige båndet. Kjemien, gleden og latteren.

  Her er et bilde av oss.

  4. Hvorfor ble vi gift. Fordi vi elsker hverandre. Fordi vi føler at vi passer sammen, fordi vi ønsker å danne en familie sammen. Fordi det føles rett. Fordi det er det vi ønsket. Vi fulgte hjertene våre.

  5. Hva har endret seg? For å være helt ærlig. Det er ikke mye som har endret seg. Vi har hatt noen få krangler ekstra og er litt mer uvanlige av og til. Ellers er alt helt perfekt. Vi har det bra sammen, vi var gravide (mistet i uke 8). Vi har er utrolig sterkt bånd til hverandre e og tilliten er helt faktisk. Nei det føler mer sammensatt. At vi er en helhet. At vi vet at vi vil være med hverandre hele livet. Det føler godt. Det har vel blitt bedre for oss egentlig.

  Ja vi giftet oss ganske kjapt, men ingen av oss angrer. Vi elsker hverandre mer enn alt. Barn er en del av fremtiden vår og målene våre med livet. Bare det og vise kjærlighet til hverandre er en viktig del av hverdagen.

  Vi blogges.

 • 1

  Ble kåret til ukens blogg

  Jeg ble for første gang i hele mitt liv kåret til ukens blogg på en annen blogg. Det var så gøy å se! Jeg ble kjempe glad da jeg så det.

  Jeg Hadde aldri trodd at det kom til å skje. Jeg har vært lite aktiv de to siste dagene det beklager jeg. Har mye som har skjedd rundt meg.

  Jeg er enda overasket over at jeg ble nominert.

  Setter iallefall pris på det.

  Vi blogges.

 • 1

  Katfight ender opp hos veterinær.

  I dag var Ariel ute og selfølgelig skulle det går galt. Likevel om vi følger med hun.

  Jørgen kom inn til meg å sa at hun blødde fra ene baklabben. Så jeg sto opp og sjekket katten selv. Katten hadde en skade og hun små haltet. Når jeg skulle se på labben begynte hun å knurrer og nektet oss å se på.

  Derfor ringte vi til veterinæren. Der sa de at vi kunne komme når som helt og levere henne. Så det gjorde vi.

  Lille søte Ariel. Det gikk en del timer før de tok hun inn til sjekk, men mens hun var der fikk hun være i et større bur. Drikke vann og gjøre det hun selv ville.

  Dyrlegen fikk heller ikke lov til å røre henne, dermed måtte de gi henne litt narkose. Sovende fikk de sjekket foten og fant ut at blødningen kom fra ene 3D puten. Heldighvis var det ikke noe værre.

  Så fikk vi beskjed om at vi kunne hente henne og det gjorde vi. Der fikk vi vite at hun skulle hatt en krage og så skal hun få medisiner i 5 dager. Smertestillende og bakteriefjernende (antibiotika) i en. Dette har vi fått i henne i dag. Krage har vi ikke enda. Skulle vel fått tak det, men vi glemte det. Heldighvis står det i papirene at vi trenger det KUN om hun SLIKKER masse på såret/labben. Så vi må følge ekstra gått med hun.

  Katten har det bra. Kattemat måtte vi også kjøpe så nå har vi det i allfall 2mnd til. Kanskje 3-4. 10kg sekk (for til steriliserte katter holder leeenge til de to).

  Jaja alt i alt har dagen gått greit og nå går hun sagte, men forsiktig rundt i stuen. Sover litt og bare slapper av.

  Veterinært er dyrt, men har man dyr så er det en utgift man må leve med. Jeg elsker kattene mine og hadde aldri latt dem gå skadet! De drar alltid til dyrlegen når noe skjer, ved en hver minste bekymring.

  ~Vi blogges~

 • 1

  Bytur - Trondheim

  I dag var vi på bytur. Jeg, Natasha og min tantunge (datteren til Natasha). Natasha er søsteren min for dere som ikke vet det.

  Vi dro på shopping, og der fant vi litt av hvert. Natasha fant ting hun trengte og jeg fant til jeg ville ha.

  Etter vi hadde handlet ferdig så dro vi til McDonald's. Som dere ser på bildet over bestille jeg meg normal pommes-frites og søtpotet + en liten cheeas burger. Natasha hadde det samme bare uten søtpoteten.

  Her ser dere verdens fineste tantunge. Hun er så skjønn. Stor fornøyd var hun. I dag har hun bursdag også! 😊

  Den hærlig følelsen jeg hadde når jeg var med dem var helt utrolig god. Det og kjenne en ro i kroppen, men også en utrolig stor glede. Det å være tante er helt utrolig god opplevelse. Generelt det og være med dem i dag varmet hjertet mitt.

  Det var deilig og ha en dag for oss selv, bare vi 3.

  Jeg og tante sin prinsesse hadde mange gåturer rundt i kjøpesenteret. Fikk også lov av henne og ta en bilde. Hehe det lure blikket hun har. ♥

  Hun er så flink til å gå, og lager så mye liv og latter - glede. Hun er en fantastisk jente. Jeg er glad i dem begge to og glad for å være en del av livet dems.

  Har faktisk ikke hatt en bedre dag på lenge!

  Må jo ha med litt av opplevelsen. Her er bilde søstra mi tok da vi gikk sammen rundt senteret. Hehe, ja jeg vet det er Screen shot.

  Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal skrive. Da Natasha ringte meg i dag og spurte om jeg ville være med ble jeg så glad! Hoppet opp fra sengen, sprang på badet for og hive på meg sminke. Selvfølgelig sa jeg ja, de betyr utrolig mye for meg. Å hvem vil vel ikke ta en tur ut på byen en gang i blandt.

  Jeg har hatt en helt fantastisk dag og jeg håper de også er fornøyd med dagen. Håper det kan gjentas med gjevne mellomrom. Ikke hver dag eller hver uke, men en gang i blandt!

  ~Vi blogges~

 • 1

  Har ikke lenger dårlig økonomi

  Mange av dere sier at jeg ikke kan gå ut å spise, dra på kino generelt gjøre ting som koster penger. Ja greit nok vi Hadde dårlig økonomi en periode ettersom jeg betalte for MYE skatt.

  Nå har dette ordnet seg og økonomien min (vår) er bra igjen. Den er bedre enn på lenge.

  Økningen er stor for min del og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett feilen før, men heldigvis har det ordnet seg.

  Om vi en dag får unger tror jeg nok ikke det skal være et problem. Så alle dere som sier at vi ikke kan få barn pga dårlig økonomi osv, plus stop. Nå er både jeg og Jørgen ganske lei av å høre på all negativiteten. Dere vet jo heller ikke nok om oss til å si at vi ikke har bra økonomi, eller det å si vi ikke kan gjøre ting.

  Mange ganger når vi går ut for å spise får vi det ofte spandert av familie, fordi vi er heldige og har en fantastisk gjeng rundt oss. Vi har vært på kino 4 ganger i løpet av 1 år. Det har vi betalt selv. Bowling var vi også på en gang, men ikke noe mer enn det.

  Poenget er økonomisk sliter vi ikke lenger. Man vet jo aldri det kan alltids komme perioder hvor ting er mer vanskelig, men det betyr ikke at man ikke kan fordi.

  Nå skal jeg fortsette og betale regningene mine, våre. Feks husleie osv.

  Tror også jeg skal sette litt på sparing, dette skal jeg prøve å få inn som en vane.

  ~Vi blogges~

 • 2

  HJEMMELAGET ISKAKE (OPPSKRIFT)

  Nå har det vært så mye snakk om alkohol og problemer, at jeg føler det er på tide og skrive noe litt mer positivt. Så da tenkte jeg og dele min beste oppskrift med dere. Iallefall når det komme til Is, ISKAKE. Kall det nå hva dere enn vil.

  Her er oppskriften💖

  Du trenger..
  -2 dl sukker
  -3 dl fløte
  -1 1/2 ts vaniliesukker
  -3 eggeplommer
  -1 pk philadelfia ost (Original)

  Gjøremåte:

  1. Pisk halvparten av sukkeret + fløten til krem

  2. Pisk resten av sukkeret sammen med eggeplommene, philadelfia osten og vaniliesukker.

  3. Bland derretter alt sammen med kremen.

  4. Bruk 5-8 Bixit kjeks og knus de i en brødpose.
  5. Strø kjeksen i en glass bolle (må ha litt størrelse). Kan også bruke en form om du føler for det.

  6. Tøm isblandingen over kjeksen.

  7. Knus igjen likemange kjeks som du brukte til bunnen og strø dette over isen.

  8. Sett isen i fryseren i minimum 6 timer.

  Om du vil..

  - Kan du lage isen uten å ha kjeks over og under. Du følger likevel alle steg, men glemmer kjeksen.

  - Kan ha i sjokoladebiter, frukt, bær eller lignende etter ønske.

  Håper det smaker!
  Lykke til.

  -Gjerne legg igjen en kommentar om du prøver iskremen og si hva du tenker.

  ~Vi blogges~

 • 5

  LAGT PÅ HYLLEN

  Tro det eller ei. Jeg har jo hoppet over mange fester. Fordi det var jo ikke kun en eller to. Det var ekstremt mange fler. Skulle jeg skrevet om alle og en hver så hadde det tatt meg mange timer. På bilder over ser dere meg. Jeg var veldig full når jeg tok det bildet av meg. Jeg tok det og tenkte: Dette skal jeg huske, jeg skal huske hvor full og hvor dårlig jeg var. Denne festen var faktisk en av de der jeg dummet meg mest ut. På denne festen drakk jeg meg så full at jeg danset som en FISK på gulvet! Ikke bare gjorde jeg det, men det ble filmet også. Ja, det hadde jeg nesten glemt. Dette innlegget skal jo være om.. OM jeg klarte og legge vekk alkoholen. JAVEL da. Ps, denne festen var før jeg bestemte meg 100% for dette. 

  Tiden gikk, minuttene, timene, dagene. Jeg prøvde mitt beste. Jeg endret alle vanene mine, jeg hørte på de som var bekymret for meg. Jeg bekymret meg faktisk om selv også på dette tidspunktet. Ja, jeg strevde. Jeg var en alkoholiker, iallefall i følge alle de andre. Jeg var i mørket. Jeg drakk fordi jeg ville rømme i fra virkeligheten. Fordi jeg hadde vært igjennom den ene vonde tingen etter den andre. Jeg bestemte meg til slutt for å prøve mitt aller beste. GO ALL IN, OR DIE. Det var mine tanker der og da. Jeg hadde jo som sagt slått opp med A*****s. Jeg følte meg fri, men samtidig var jeg helt knust. LIKEVEL om det var jeg som slo opp. Jeg hadde jo mange grunner. Det gjorde så vondt. Hjertet mitt var revet i tusen biter, det føltes ut som det var fylt med store svarte hull. Jeg brukte alkoholen for og komme meg unna virkeligheten, for og føle meg bedre. Når jeg drakk tenkte jeg ikke på eksen.. GJORE JEG? Jeg trodde alkoholen hjalp meg, men flere ganger dukker eksen opp i hodet mitt. Jeg gråt og gråt. Var våken netter og dager. Noen ganger gjore alkoholen ting værre.. Flere ganger endte det opp med at jeg satt og skadet meg selv. Jeg kuttet meg, noen ganger dypere enn andre og ALLTID på undersiden av armen. Ukene gikk, alkoholen var satt unna. Jeg sa nei når jeg ble invitert ut. 

  Noen måneder senere begynte jeg og endre lifstil. Jeg ville ned i vekt, og jeg ville ikke lenger være singel, eller venneløs. Så jeg bestemte meg for og lage meg profil på dating appen: BADOO. Der la jeg ut bilder av meg selv. Ikke bare et, men flere. Noen av bildene var jeg uten sminke, mens andre med. Andre bilder hadde jeg kort hår på, mens en god del av de var med extensions eller parykk. Så lenge jeg mente det så bra ut, ble det lagt ut. OFC måtte jeg jo også ha noen private bilder, et av de var et magebilde. HVORFOR? jeg var så lei av og føle meg ensom, alene og stygg. Jeg tenkte at om jeg fikk litt oppmerksomhet, så kanskje livet ble enklere. Den ene gutten, jenten etter den andre sendte meg melding. Matcher ble lagt og samtalene begynte. For ja det var jo ikke ment kun for dating, men jeg lette også etter vennskap. Ikke bare det, men jeg er jo BIFIl også så om en jente flørtet litt med meg hadde jo ingen ting å si. Enda noen måneder gikk, jeg hadde både snakket med folk over nett og møtt en del nye mennesker. Likevel føltes ikke ting riktig. 

  SÅ en dag.. En dag ga jeg opp. Jeg la unna mobilen. Jeg var lei av at gutter kun var ute etter sex. NOE JEG IKKE VAR. Jeg ønsket meg en ekte mann, en som jeg kunne dele livet mitt med. Dette var noe jeg gjorde for og slutte å fokusere på alkoholen. Det var derfor jeg skaffet meg badoo. Plutselig hørte jeg at jeg fikk en melding. Jeg tenkte at jeg ikke skulle åpne den, men likevel gjorde jeg det. Det tok ikke lang tid før den samtalen ble til en hyggelig samtale. Han som skrev til meg skrev at kaffe var hans konge. Det var det første som gjorde meg usikker. Fordi jeg liker jo ikke kaffe, jeg tenkte at det kanskje kunne bli et problem. Han ville så gjerne møte meg, men etter alt som hadde skjedd meg var jeg usikker. Det endte opp med at jeg lot han bestemme, og selvfølgelig ville han møte meg. Han kunne også komme til Orkanger, så jeg slapp å reise. Vi møttes, og gjett hva? Han ble min neste kjæreste, vi fant tonen ganske så fort, og hva med dette.. Nå er vi gift. Etter jeg møtte han ble alt annerledes. Jeg sluttet med selvskading, jeg ble en bedre person! JEG ble MEG igjen. 

  Festet jeg enda noe, det er vel det du lurer på? NEI jeg hadde nådd målet mitt, jeg klarte meg helt fint uten alkohol i hverdagen, jeg kom meg over eksen, jeg fant en ny. Jeg ble lykkelig. Ja jeg og Jørgen var på en halloween fest sammen. Der koste jeg meg med en dram, men bare en. Ellers når vi feiret julen tok jeg meg en vodka shot til maten. Det var de eneste gangene jeg drakk. Så kommer vi til nåtiden. Drikker jeg nå? Nei, det er iallefall så skjelden at det kan telles på en hånd. Har vært på en fest og tok 2 shotter, og da sa det stopp av seg selv! Drakk jeg noe mer hadde jeg spydd. 

  Nå drikker jeg ikke. Jeg føler ikke neo som helst behov for det. JEG KLARTE DET: JEG KOM MEG PÅ RETT SPOR IGJEN. Jeg er ingen alkoholiker lenger. Jeg er bare MEG. 

  -Vi blogges- 

   

 • 0

  SÅ FULL

  Jeg var så full at jeg nesten ikke skjønte hvor jeg var. Det var i det øyeblikket jeg for første gang tenkte over hva jeg holdt på med. Hadde jeg blitt en ALKOHOLIKER? Lille meg? Jeg som liksom var så uskyldig og aldri hadde gjort noe galt. Jeg som trodde livet skulle være så enkelt når det egentlig var helt for fredelig vanskelig. Lille meg som alltid skadet seg selv, ikke bare en gang, men om og om igjen. Nå innså jeg det, jeg hadde drukket mengder med alkohol. Hver eneste helg drakk jeg i lag med venner og noen ganger søsken. Jeg følte meg jo utenfor om jeg ikke hang meg på. Likevel om jeg egentlig HATET alkohol. Derimot likte jeg den befriende følelsen det ga meg.

  Jeg stusset en stund, jeg så meg selv i speilet inne på badet. Jeg tenkte: Hva har skjedd med meg. Hvordan har ting gått så utrolig langt!

  Likevel gikk jeg tilbake til stuen hvor alle andre var. Likevel om jeg følte meg dårlig og trøtt, kvalm og uvel fortsatte jeg og ta den ene shotten etter den andre. Skulle ingen stoppe meg? Kunne jeg gjøre nøyaktig det jeg ville. Hva om.. Hva om jeg drakk så mye at alle tanker forsvant, hvordan hadde det føltes. Jeg som var så dum drakk bare enda mer og til slutt vet jeg ikke en gang hva jeg sa, hva andre sa eller hva jeg gjorde den dagen. Jeg har ingen hukommelse fra resten av den kvelden. Ikke før natten kom. Den natten hvor jeg var så dårlig jeg kastet opp 20 ganger på rad. Jeg gråt, jeg klarte ikke puste. Jeg gikk til slutt og la meg, verden suste rundt. Tilslutt sovnet jeg.

  Neste morgen våknet jeg, jeg hadde hodepine og følte meg elendig. Har aldri noen gang følt meg mer dårlig enn den dagen. Jeg begynte og tenke på hvor langt ting egentlig hadde gått. Jeg drakk alle helge dager. Mandager, tirsdager og ikke glem ONSDAGER. Noen ganger endte jeg opp med og drikke på torsdager også. Jeg satt lenge og tenkte på hvordan dette hadde skjedd. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre.

  Jeg hadde jo fått kommentarer i fra folk om hvorfor jeg drakk så ofte, at jeg hadde blitt en alkoholiker. Jeg nektet og bare fortsatte livet mitt. Dag inn dag ut. Shot, shot, shot hørte jeg hver dag NESTEN.

  DEN DAGEN, den dagen når jeg ble så dårlig klarte jeg endelig og innse at det jeg holdt på med var galt. At jeg hadde trokket over grensen. Familien min var bekymret for meg og flere andre. Overraskende nok drakk jeg aldri alene, det har jeg aldri gjort.

  Jeg bestemte meg for å legge alkoholen på hyllen, jeg prøvde og finne fred og ro på en annen måte. Hvordan gikk dette mon tro?

  Det finner du ut i neste blogginnlegg.

  ~Vi blogges~

 • 0

  ALKOHOLIKER

  Jeg følte meg som en bedre person, men jeg druknet i sorgen. Jeg så det ikke selv, jeg merket det ikke. Den ene shotten etter den andre, likevel om jeg egentlig ikke ville drikke. Jeg drakk likevel, jeg ble revet med. Drakk jeg ikke var jeg ikke en del av gjengen.. DA var jeg ukul. Om jeg ikke drakk følte jeg meg heller ikke velkommen. Jeg følte meg ikke som en av dem, jeg følte meg ensom og utenfor.

  En, to, tre. Shot etter shot, jeg merket ikke mye av det. Alkohol intaket økte, mens jeg bare satt der og latet som ingen ting. Musikken på full guffe og alle stemmene i rommet ble bare høyre og høyere. Alle snakket i munnen på hverandre, likevel prøvde jeg og holde meg mest for meg selv. Jeg sa ikke så mye iallefall ikke de første timene, men så plutselig kom ordene ur av munnen min: Jeg skulle ønske jeg var like pen som hun!.

  Jeg fikk svar. Overraskende nok sa de: Du er mye finere enn hun der. Jeg tenkte på svaret de ga meg. Jeg tenkte så det knakte i hodet mitt. Nei tenkte jeg. Nei og atter NEI. Jeg er ikke i nærheten så fin som noen av de andre, eller hun.

  Jeg skjønte ikke at det jeg holdt på med kunne få konsekvenser. Jeg ble fyllesyk gang på gang.

  Mange ganger gråt jeg og var ekstremt deprimert. Flere ganger ble jeg trøstet av ene søsteren min og en eks venninne. Jeg var knust. Jeg hadde gjort det slutt med A****S. Jeg skulle komme meg igjennom det. Jeg var nemlig lei av 4 år med utroskap og løyner. Alle de årene hvor jeg lot han såre meg, fordi han lovde meg at han skulle endre seg.

  Jeg så ikke selv at jeg holdt på å bli en alkoholiker.

  ~Vi blogges~

 • 9

  Vil du ha en katt eller 2?💖

  Kjære bloggen!

  Er det noen her inne som kunne tenkt seg å tatt i mot disse to fantastiske kattene?💖

  Her er litt generell info om kattene og hvorfor de må gies bort.

  Minni er kattunge enda (6-7) måneder. En kjempesnill liten frøken. Husren og veldig glad i barn! Kosen og leken. -Svart og hvit- Korthåret.

  Så er det Lurven han er rundt 10 måneder gammel og er sønn til Black Beauty (min katt). Han er EKSTREMT kosen og litt leken. Husren og også vant med barn. Både babyer og eldre barn. -Grå og hvit- Langhåret.

  Begge kattene liker å være ute, men kommer tilbake i løpet av dager, som regel. Da mener jeg at noen ganger kan de være ute over lengre tid, men de kommer alltid tilbake.

  De er ikke sterilisert/kastrert eller chippet, men har fått ormkur. Vaksiner har de heller ikke tatt enda.

  De må gies bort med et tungt hjerte. Pga flytting og flere andre ting. Er du interessert i en av dem eller begge? Kontakt søsteren meg. Legg igjen en kommentar på bloggen.

  Dette er da min storesøster Maibritt sine katter og hennes mann Kai.
  Jeg hjelper dem og legge ut dette da kattene betyr ekstremt mye for meg. Jeg ønsker og ta i mot de vakre pausene, men her vi leier sier eieren nei. Jeg har vært mye med kattene og derfor vet jeg at det  jeg skriver over er fakta. Om ingen kan ta over dem så må de kanskje avlives. 😢 Det gjør kjempe vondt for meg og tenke på at det kanskje kan skje. Plis en eller annen. Hjelp dem, hjelp oss❤️💙

  Må da vel finnes noen her ute som ønsker seg en katt eller 2!😇

  Gjerne del dette vidre. Kattene holder til i Orkanger, Sør Trøndelag.

  Vi blogges.

  Dere kan også ta kontakt med meg om dere føler for det så kan jeg si i fra vidre. ♥

 • 1

  Ånei øyenbrynene mine

  I dag bestemte jeg meg for å farge brynene mine. Faktisk kjøpte mannen min øyenbrynsfarge til meg i går. Det ble SVART som ble valgt ut. Jeg var usikker og spurte de i butikken om hvilken farge jeg burde velge og de sa svart. Så jeg gikk for den. Den heter Kolorkreme eller noe slikt. Kjøpt på Cubus.

  Så jeg filmet det ofc, jeg filmer nesten alt jeg gjør. Uansett jeg var 100% sikker på at det feilet. Ble overasket når jeg fjernet fargen.

  De ble definitivt mørkere og passer mer til håret mitt. Jeg kunne hatt fargen på lenger, men var så redd jeg hadde ødelagt alt. Heldighvis for min del ser de overraskende bra ut. Jeg burde fått de nappet eller noe hos en frisør, men jeg bruker skjærer selv. Finner den ikke igjen.. Så derfor har jeg noen hår over og under som irriterer meg.

  Uansett jeg er fornøyd.

  Har du prøvd og farge dine bryn? Hvordan gikk det?

  Her er før Vs etter. De er litt mørkere, og brynene er stusset. Likevel føler jeg at jeg kunne hatt fargen på mye lenger og fått de enda mørkere.

  Hva synes du?

  Vi blogges.

 • 0

  HAR JEG?

  Skulket skolen? Tro det ja...

  Hatt et kallenavn? Mange. Fortiden er det Rina jeg går under, men eller så har det vært flere. Feks: Katta, Ina, Kitty osv osv (mange fæle kallenavn også ett av de er koteletterina).

   


  Møtt en kjendis? Ja noen. En fotballspiller og ei som er på TVen husker ikke navnet hennes.

  Vært på TV eller radio? Har vært i avisen og tv. VG listen og noe om bryllupet mitt.

  Jukset på en prøve? Tror IKKE det, isåfall har jeg glemt det.

  Vært våken i 24 timer? Mange ganger.


  Ved et uhell sagt "jeg elsker deg" til en person? Ingen sier jeg elsker deg ved uhell!? Jeg har iallefall ikke det.


  Sovet i skogen, under åpen himmel? Ikke direkte i skogen, men ute på en benk.

  Fått en farlig allergisk reaksjon? Ja, jo forsåvidt. Heldighvis gikk det bra likevel.

   


  Stjålet? Når jeg var ung og dum.. Ikke stolt over det gitt.

   


  Kalt kjæresten for feil navn? Tja halveis, jeg ropte navnet til eksen en gang i søvne og brå våknet av det og endret navn med en gang. (Hadde mareritt og ropte etter hjelp). Var en gang jeg nesten sa et annet navn, men det var fordi vi snakket masse om den personen den dagen.


  Grått i offentligheten i voksen alder? Yeses da. Utrolig mange ganger.

  Brukket et ben? Brakk Lilletåen en gang, og skal operere 3 bein i venstre arm i november.

  Gitt bort en gave som egentlig var en gave til deg? Haha ja huff, men det er lenge siden.

  Holdt eller klappet et vilt dyr? Hm, ikke når det var i livet. Eller jo en elg, om det telles.


  Melket en ku? Ja jeg har melket en ku flere ganger når jeg var yngre.


  Vi blogges.

 • 17

  Bar overkropp

  Vi jente får ofte kommentarer over hvor mye kløft vi viser og klager over at vi ikke dekker oss til nok. Hvorfor er det slik at menn bare kan rive av seg klærne uten problem, mens vi jenter omtrent må skjule oss.

  Hva er så galt med at jenter viser sine nipler når menn viser sine? Er det kun fordi vi jenter har mer fylde i brystet. Er det fordi menn mister kontrollen når de ser nakene damer, eller at de tenker det er sexuelt?

  Må man virkelig skjule seg, pakke på seg bh og bikinier bare for å gå ut døren. Finnes mange som klager om man viser nipler igjennom klærne. Hva er galt med det! Jeg vet at så utrolig mange jenter/damer som synes det er mye bedre og gå uten en bh. Bh'en presser rundt livet og strammer og gnager. Uansett om man har rett str så er det irriterende over lengre tid.

  Skal jenter sove med bh? Må jenter alltid trene med sports bh.. Hvorfor skal dette være et så stort dilemma og press for oss jenter.

  Mange jenter føler skam om de går uten bh, nettopp fordi man er redd for og få stygge kommentarer. Fordi man får fæle blikk og er redd for og ikke føle seg bra nok!

  På dette bildet, hvor jeg viste frem den nye genseren som jeg nettopp hadde kjøpt. Jeg ble slengt dritt til i flere dager. Hvorfor!? Jo fordi niplene mine vistes igjennom genseren. For guds skyld, det må da være lov til og være seg selv. Føle seg fri, og slippe og skjule alt!

  Når en mann går naken eller i bar overkropp er det jo ingen som klager. De får ikke beskjed om og kle på seg igjen! Hvorfor er det så stor forskjell.

  -FREE the niple- (med hensyn til klager kladder jeg mine, men uansett håper jeg dere skjønner poenget mitt).

  Vær deg selv og drit i alle stygge kommentarer som du får! Kropp er kropp!

  Jeg mener at alle burde få lov til og gå slik man vil.

  Vi blogges.

 • 8

  New hair

  Jeg har lenge planlagt og fått satt i hair extensions igjen. Hadde jo langt hår sist jul, men tok det ut igjen noen uke før jeg ble gift med Jørgen. Nå har jeg endelig fått fikset det igjen. Denne gangen helt annerledes. Jeg hadde rødt extensions før. Nå er det svart(brunt) og blått.

  Jeg må si at jeg føler meg finere med langt hår, likevel om jeg er vant til kort. Målet mitt er og få langt hår selv. Med mindre jeg ombestemmer meg, allerede få dager etter påsetting kjenner jeg at det og ha langt hår er mye jobb. NÅR det er fake må man jo være enda mer forsiktig. Det er ekte menneske hår, men ikke mitt eget. Det føles egentlig veldig rart.

  Jeg vet enda ikke hvor lenge jeg blir å hai extensionet, men jeg vet at jeg i løpet av tiden som går kommer til og klippe det kortere. Dette fordi når mitt hår vokser blir også extensionet lenger. Nå går det langt ned omtrent til rumpen og over puppene osv forran.

  Beklager om dere mener detter drøyt og legge ut bikini bildet. Jeg seg dog ull problem med å ta bilde i bikini og legge ut.

  Jeg har også vært hos frisøren og vasket og tørket håret en gang, dette fordi jeg vil unngå floker og toving. Så fremmover er det frisøren som redder håret mitt. Jeg har alle produkter jeg trenger selv også, så noen ganger skal jeg ofc gjøre det fordi jeg er ikke rik. Uansett så er dette snakk om 1 gang i uken eller annen hver uke. Kun om jeg får råa, men minst 1 gang i mnd. Får jeg floker og tover det seg må jeg nemlig klippe mitt hår igjen, det nekter jeg.

  Jeg er veldig fornøyd og synes jeg ser mye mer feminin ut med langt hår.

  Jeg har lagd en YouTube video ang håret også. Her er linken: https://m.youtube.com/watch?v=FmC5eQyeLBY

  Du kan  jo søke opp Kittycatslife94 om du er nyrskjerrig.

  Hva synes dere om mitt nye hår?

  Vi blogges.

 • 0

  Operasjon den 8 november 2017

  I dag fikk jeg plutselig en telefon fra sykehuset i Trondheim om at det snart blir min tur til og få operasjon. Da hun sa datoen er den 8 november ble jeg glad, men nervøs. Jeg er bare glad den ikke er noe før for jeg trenger tid på og forbrede meg.

  For dere som ikke vet det skal jeg operere i venstre hånd. 3 bein og noen kuler i hånden skal fikses. Så nå skjønner dere kanskje hvorfor jeg har så ofte vondt i venstre arm. Jeg gruer meg fordi jeg vet det er en 50/50% sjanse operasjon hvor ting kan bli helt bra eller kanskje værre eller at ingen ting endres. Jeg har valgt denne operasjonen fordi jeg er lei av smerter hver ENESTE DAG. Ikke bare det men sykehuset mente det er det beste for meg og de er bekymret for hånden min med tanke på det som er galt synes de det er vært å ta sjansen.

  Det er ikke som de gangene hvor jeg opererte inn dren og når jeg våknet kunne jeg gå ut uten noen bandasjer osv. Denne gangen ender jeg opp med GIPS i 4-6uker og kanskje enda lenger. Ikke bare det, men etter operasjonen kan jeg ikke lenger bevege hånden og må gå til fysioterapi for og lære meg å bevege hånden igjen!!

  Likevel så håper jeg alt blir bra til slutt!

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits