kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Oppslukt av serie

Hei dere. Den siste tiden har jeg bare vært hos typen, vært med han, men også alene når han drar og studerer.

Når han ikke er her ser jeg som regel på serier og slikt, fortiden ser jeg på The 4400. Jeg digger serien, den er spennende og livlig. Siens fiction eller hvordan det enn skrives.

Annbefaler den!

Så ja har ikke gjor så mye de siste dagene.

I dag kjøpte jeg meg en isboks åh det var helt fantastisk!

Uansett hi blogges.

 • 3

  Hva har skjedde med treningen

  Alle som har fult med på bloggen min over lengre tid vet vel om den tiden da jeg trente MASSE.

  Hva skjer med treningen. Jeg har nemlig sluttet å trene mer eller mindre, da jeg ble helt utslitt og stresset og følte på alt for mye kroppspress.

  Da jeg sluttet å trene følte jeg meg ekkel en stund, men så ble ting bedre. Jeg sluttet å stresse, kunne være meg selv slik jeg er (var). Jeg fikk det bedre. Av og til trener jeg om jeg føler for det.

  Jeg gikk ned flere kilo, mistet flere cm. Jeg skal ikke lyve vekten min går mye opp å ned den dag i dag, kanskje mye pga prevensjonen jeg går på. Likevel så mister jeg enda cm.

  Jeg sitter jo ikke helt i ro hver eneste dag. Jeg går og er aktiv til tider, nei ikke hver dag, men gåing er alltid en del av min hverdag.

  Så jeg har vel mer eller mindre bestemt meg for å være fornøyd med meg selv slik jeg er nå i dag.

  Jeg lovde egentlig og skrive mer om trening, men jeg føler ikke så mye for det lenger fordi ting har endret seg så mye. Jeg er jo heller ingen personlig trener, likevel om mange kom til meg om råd ang trening og mat. Jeg kan mye om det, likevel ble det bare for mye for meg til slutt.

  Ikke bare det, men jeg har jo en skade i håndleddet og venter på operasjon, så kan jo ikke akkurat trene styrke da jeg risikerer og overbelaste/få større skade. Jeg går jo med håndstøtte og bandasjer ofte. Da det var det de på sykehuset ga meg beskjed om. Ja det er kjipt, fordi det er ikke kun trening som blir vanskelig, men også gaming, og strikking feks. Pga det blir for mye bevegelser og jeg får rett og slett uteolig vondt og det er veldig ubehagelig.

  Så jeg beklager virkelig til dere som har ventet på trenings oppdatering, og slik, håper dere ikke er for skuffet.

  Jeg solgte jo også ene trenings apperatet mitt i går da jeg aldri har brukt det. Kun prøvd.

  Så nå vet dere hvorfor ting er slik de er, jeg håper at jeg en dag klarer å bruke hånden min uten å ha så mye smerter.

  Nå må jeg stikke, fikk besøk av kjæresten og vi driver og lager middag.

  Vi blogges.

 • 6

  Hvordan få lengre hår

  Har du lyst på lengre hår?

  Har du lyst på lengre hår, da annbefaler jeg deg å sjekke ut min nyeste video på YouTube. Jeg har prøvd å lage en video hvor jeg forteller hvordan man kan få lengre hår, det funker i alle fall for meg. 

   

  mSBbycU1Gvo
  Jeg er ikke verdens flinkeste til å lage videoer, men jeg håper noen liker den i det minste og at dere tar til dere tipsene. Spesielt om dere vil ha sunt, skinnende(glansfullt) langt hår. 
   
  Vi blogges.
   
 • 0

  Pokémon GO

  I love Pokémon GO.

  Jeg og MANGE spiller dette spillet. Vi som spiller det er som regel glad i det. Finnes også de som hater det eller ikke ser meningen med det.

  Pikachu er min favoritt pokémon, det er også buddyen min. Jeg har bare nådd level 10, da jeg var sløv i en perieode+ syk.

  Man får trim av det spillet da man MÅ ut å GÅ. Man kan ikke bare sitte inne.

  Det å gå rundt der hvor man bor eller anndre steder og stoppe på pokéstopp, eller det å finne pokémon. Finnes jo også gymmer hvor man kan sloss.

  Typen min er i høyere level enn meg. Likevel er vi på samme team (lag) vi er gult team.

  Jeg synes det er gøy. Jeg liker det, men jeg har ikke behov for å drive med det hver eneste dag.

  - Digger du Pokémon GO?
  -Hvor ofte spiller du?

  Ja jeg skypet med kjæresten i går kveld og måtte ha med bamsen min. Haha, uansett.

  Vi blogges.

 • 0

  Forbilde + Kroppspress

  Har du noen forbilder? Ser du kanskje på deg selv som ett? 

  Hva er så utrolig viktig med det med forbilder. Jeg skjønner det jo på en måte, men hvorfor skal man ha forbilder? Kan man ikke bare være seg selv, slutte å føle man må være bedre eller helt  lik noen andre for å være bra nok. Vi er bare mennesker, men gud så mange negative kommentarer man kan få om man ikke er bra nok.Greit nok man kan ha noen å se opp til, man kan synes andre er pene, fine osv, men hvorfor vil du, eller skal du bli slik som de/dem. 

  Før tenkte jeg alltid at jeg hadde mange forbilder, den ene etter den andre.Her er noen av de: Tone Damli Aaberget, Sophie Elise, Anna (mamma til Michelle), og MANGE ANDRE. Jeg hadde de som forbilder fordi jeg synes de var (er) pene. Helt rart å tenke på hvor ofte jeg følte jeg SÅ forferdelig ut i forhold til de, eller andre. De er tynne og pene,og i mine øyne perfekte, mens jeg har MANGE kilo for mye. Jeg har ikke perfekt kropp, eller noe slikt. Ja for i mine øyne ser å så de perfekte ut, kan jo ikke lyve om det. Hvorfor er det så sykt mye kroppspress nå til dags. Jeg har ikke noe i mot dem og jeg digger di alle sammen. 

  Kroppspresset er faktisk veldig vanskelig, spesielt om man ikke skal la det gå inn og bare late som man ikke bryr seg. Jeg selv har jo blitt mobbet siden barnehagen. Jeg har blitt kalt feit, hore, stygg, fæl og alle mulig rare ting. Kotteletterina og bowlingkule var noe som ble sagt til meg ofte på ungdomsskolen. De fæle, vonde  tankene sitter enda igjen, jeg kan ikke bare slippe det. Ting som har skjedd har skjedd, og jeg prøver å gå videre. Jeg kjenner jo fortsatt på det. Jeg har aldri skjønt hvordan visse folk kan være så ekle, som regel er det jo noe som plager de, derfor gjør de det. Jeg er meg, ja jeg har noe som jeg føler ikke er bra nok med meg selv og ting jeg vil endre på. Ikke pga ANDRE med pga MEG SELV. Mobbingen plaget meg da det skjedde, nå er det bare et falmet minne. 

  Jeg ser opp til folk, men den dag i dag har jeg ikke noen direkte forbilder, i alle fall ikke når det kommer til kroppsbildet. Ja mange er fine, men det betyr ikke at JEG ikke er bra nok, eller at jeg må være slik som de for å være bra nok. 

  Har ikke noe i mot de som har forbilder, men tenk over det, hvorfor ser du på de som et? 

  Vi blogges

   

 • 0

  Savings

   Savings 

  De fleste av dere vet jo om alle gangene jeg har prøvd å spare penger. Alle de gangene jeg har feilet, de gangene hvor jeg har måttet bruke flere tusen kroner på briller og slike ting. Ting som man ikke kan kaste bort, men må ha. Nå har jeg begynt å spare igjen. Jeg vet enda ikke helt hvordan det kommer til å gå. Jeg kan ikke si nå at det går slik jeg vil, men jeg er villig til å prøve. Jeg er ikke den jenta som bare gir opp, selv om jeg kanskje har feilet endel ganger før. En dag må jeg klare det jeg også. 

  Jeg sparer denne gangen på en sparekonto, jeg kan se hvor mye penger jeg har der. Det å se summen øke er spennende, men fristende. Så jeg prøver enda en gang og tar meg vann over hodet, har troen på meg selv, og i tillegg en kjæreste som støtter meg. Ja, jeg sparer jo til noe, men kommer ikke til og skrive om det enda, fordi jeg er enda usikker på når osv. Kanskje åpner jeg meg litt mer opp om hva det er om jeg ser sparingen går bra. 

  Jeg har funnet noen sparetips til meg selv, har dog ikke fått testet det ut enda. Så nå er jeg spent, klarer jeg å spare, gjør jeg ikke, hm. Får jeg nådd målet mitt, eller blir det noe jeg bare må prøve å legge bak meg, selv om jeg IKKE VIL legge det bak meg. 

  Jeg vet ikke om dere har merket det, men jeg prøver så godt jeg kan å skrive rett. Jeg jobber med saken for å bli flinkere. Ville bare få det med her. 

  Det er tøft å se summen øke på kontoen å tenke på alle tingene som frister å kjøpe, at jeg har penger, men MÅ la være om jeg vil nå målet mitt. 'Man må være tøff og ha bein i nesa'. Det er ikke bare bare, kanskje noen synes sparing er superenkelt. Jeg derimot, strever. 

  SÅ nå skal jeg bare stå på fremover, gjøre mitt beste og være fornøyd med det. 


  Vi blogges. 

 • 2

  To esker eller 10

  Det er ikke bare bare å skulle flytte, man må ha alt på stell. Jeg var på Europris og kjøpte meg flytteesker for noen dager siden og har frem til nå fylt opp to av ti. Jeg har en måned på meg til å bli ferdig med alt av pakking og vasking av leilighet. Noen mener en måned er lang tid, men for meg er det ikke lenge. Jeg har jo også en god del ting å pakke. Mange ting skal jeg prøve å selge, eller gi bort. Om ingen vil ha det, så får jeg bare plassere det på Hamos i Orkanger, der har de nemlig en ombruksbu. 

  Ja, jeg starter veldig rett på dette innlegget, håper dere ikke har noe i mot det. Jeg prøver å finne en måte å skrive på som jeg føler er mer meg, det kan jo ta tid, og kanskje varierer jeg også. 

  Det har ikke 100 % gått inn for meg ennå at jeg skal flytte, og jeg må klare meg helt på egne ben. Ikke at jeg ikke gjør det nå, men jeg har jo hatt barnevernet i livet mitt, de ble jeg skrevet ut fra da jeg var 20-21. Husker faktisk ikke, nå slipper jeg snart "folk som tror de hjelper, men som bare gjør ting verre". Folk som sier hva jeg skal gjøre hele tiden og "kontrollerer" meg. DE er ikke slemme eller noe, det er vel heller det at jeg ikke lenger trenger den hjelpen som de kan tilby meg. Ikke bare det, men så har jeg jo min fantastiske kjæreste også. Uansett, på et eller annet tidspunkt i livet mitt må jeg klare meg helt selv, og jeg føler at rett tid for meg er nå. 

  To esker med ting er pakket ned, den ene med pynt og den andre med fullt av julepynt og slikt. Må ta ut alt fra den ene esken og pakke det bedre, da det er ting som kan knuses. Har derfor begynt å ta vare på aviser og reklamer jeg får i posten for å ha til pakking. 

  Jeg har 5 store esker og 5 små. Jeg må også brette de sammen selv, haha IQ-test deluxe. De tre første timene sto jeg bare der som ett spørsmålstegn og tenkte og grublet. Jeg skjønte ingen ting, derfor måtte jeg spørre noen andre om hjelp. Ikke en gang de forsto hvordan de skulle brettes i starten, men til slutt fant jeg ut av det. 

  Man trenger ikke bare esker, men også teip når man skal lukke eskene. Som sagt i gårsdagens blogginnlegg så var jeg og typen min på blant annet Clas Ohlson på Amfi og kjøpte teip der. Håper den funker bra nok. Jeg vet i alle fall at pappa bruker slik teip på sine esker, så det var fra han jeg fikk ideen fra. 

  Jeg er nesten sikker på at jeg kommer til å trenge 5 av eskene. Da jeg har en del bøker, filmer og cd'er++. 

  Kanskje dette ikke interesserer noen av dere, men det er en viktig del av mitt liv, og livet mitt er jo en del av det jeg vil dele med dere. 

     Vi blogges

 • 0

  Surprise

  HEI alle dere vakre mennesker

  Nå sitter jeg på pc'en til kjæresten min. Ja, nemlig, jeg blogger med PC, helt utrolig. Jeg hadde faktisk ikke trodd at det kom til å skje på VELDIG LENGE, likevel så har jeg en så snill kjæreste som lar meg få lov til å låne pc'en hans. Jeg prøver noe nytt nå som jeg skriver her, så håper det ser bra ut når jeg er ferdig, om ikke får jeg bare endre på det senere.   (typen klippet håret sitt)

  Han er bare VERDENS BESTE KJÆRESTE<3 

   

  Jeg har den siste tiden vært veldig usikker når det kommer til håret mitt, men jeg har nå bestemt meg og TRIVES SUPERGODT med RØDT hår. Så ja, folkens, jeg tok og mikset sammen min EGEN rødfarge, slik jeg ville ha den. 

  Har jeg skrevet om dette før? Jeg husker ikke. Uansett nå får dere i alle fall vite det. Ligger forresten video på YouTube om hvordan jeg fikset denne fargen.   Her ser dere hvordan rødfargen er, JUST LOVE IT!   Forresten så kommer jeg og Jørgen til å blogge litt hver for oss eller sammen med tiden. Litt usikre enda på hvordan det blir, men time will show. Gleder meg i alle fall til november, da får vi vår egen leilighet. Det er rart, men også veldig spennende å tenke på at vi skal bli samboere.   Jørgen viser meg så ufattelig mye kjærlighet, han er spesiell og EGEN. 

     Dere må bare rope ut i kommentarfeltet om hva dere vil lese osv, kom gjerne med idéer, er åpen for det meste. Om dere mener det er for mange bilder er jeg lydhør. 

   

  Det er så godt bare å sitte her og skrive, selv om jeg er litt usikker på om dette blir et bra eller dårlig blogginnlegg. Håper jo dere liker det da. 

   

  Nå får dere der ute ha en fantastisk fin dag videre, jeg skal nå en tur på Amfi i lag med verdens beste mannlige vesen. 

   

  Vi blogges

   

 • 0

  Ny YouTube kanal👌

  Da er det på tide å si at jeg i dag har startet opp min nye YouTube kanal.

  Her er min første video: https://m.youtube.com/watch?v=bh-b6u6TIXw

  Denne kanalen er det kun det Norske språket som blir brukt (som regel). Jeg vet enda ikke hvor ofte, eller hva jeg skal legge ut. Har du noen tips, gjerne kom med di.

  Jeg håper dere liker den nye kanalen min, men ikke glem min gamle kommer fremdeles til å legge ut videoer der også.

  Vi blogges.

 • 0

  Turen til Øyermoen😎

  Jeg har helt glemt bloggen de siste dagene, har vårt så mye som har skjedd at jeg rett og slett ikke har hatt mye tid ledig. Har ikke så mye tid nå heller så dette får bli om kun en ting å det får bli turen i lag med kjæresten min.

  Vi pakket dagen før vi dro og litt den samme dagen, vi skulle rekke en buss og jeg ble stresset av tiden. Jeg liker å ha god til mens typen min, er slik som tar det helt med ro uansett.

  Vi valgte å ta værnesekspressen til flyplassen.

  Jeg har nok ikke de beste bildene i verde, men føler de likevel er greie å ha med her.

  Ikke alle synes det er spennende å lese om mitt liv og hvor jeg reiser, men ja om du leser det legg igjen en kommentar? :) Jeg skriver nok noe tilbake:) Så ja igjen takk for at du tar deg tid til å lese.

  Jeg var kjempe nesvøs der vi satt. Spiste litt før vi gikk inn på flyet. Mat er viktig.

  Jeg hadde med meg tyggis og endte opp med å putte 4 stk i munnen å di tygde jeg på absolutt hele veien. Ørene mine var sykt vonde..

  Jeg begynte faktisk å gråte sammtidelig som jeg skviste hånden til værdens beste kjæreste. Føltes stadig ut som trommhinnene mine skulle sprenges. Ørene mine hadde ett helt forferdelig luftrykk. De ble jo også fylt opp med veske å først nå når jeg er hjemme igjen begynner det å bli bedre. Så ja heldighvis kom vi oss av flyet med meg i behold, likevel om jeg hadde vond.

  Foreldrene til Jørgen var på flyplassen og ventet på oss, jeg så de faktisk før han. Vi hentet bagasjen vår før vi møtte de å jeg fikk si hei for aller første gang. Det var veldig spesielt.

  Vi ble kjørt vidre i bil. I bilen ble vi enige om at jeg ikke skulle risikere å "skade" ørene mine noe mer. Jeg har jo tross alt vært igjennom en haug med operasjoner i ørene tidligere, derfor er det bedre å være forsiktig enn å utfordre sjebnen.

  Vi bestemte oss fort for at TOG ble løsningen på hjemmturen. Så vi fikset biletter og alt så vi hadde det klart.

  Vi hadde egentlig flybiletter til hjem turen også, men jeg bare taklet ikke mer fly. Jeg tror ikke jeg blir å ta fly igjen med det første.

  Prøvde å ta ett bilde når vi var i lufta, det var veldig mørkt ute så var litt vanskelig.

  Ja her er bilde fra Gardemoen (Oslo lufthavn).

  Ene dagen var vi å spiste "bursdags middag". Maten var god, haha klarte ikke å spise opp halvparten av maten min. Likevel var jeg veldig fornøyd.

  Fineste Mons!

  Kos med spill, snakking og mat.

  Vi var også i Kirkenær og Kongsvinger en tur bare jeg og Jørgen.

  Nå må jeg stikke middagen er servert.

  Fortsettelse følger😇

  VI BLOGGES! ^-^

 • 0

  Hårklipp

  Jeg måtte klippe håret mitt her om dagen. Grunnen til det er jo min egen feil. Jeg bleket og farget håret mitt og at det da brakk/knakk kom ikke som noe stort sjokk.

  Bestemte meg ganske så fort for å klippe meg litt. Spesielt klippe bort alt det slitte. Å nå er det bare å spare til lengre hår.

  Klipte meg på tirsdag tror jeg.

  Har ikke så mye å skrive om akuratt nå, men jeg kommer nok tilbake med tiden. Jeg må bare tenke litt først.

  Vi blogges.

 • 4

  Operasjon💉💊

  Hei folkens, ny dag med nye muligheter. I dag var jeg på sykehuset og fikk svar på MR.

  Jeg fikk sist jeg var der påvist noe som heter Ganglion, det har jeg enda, men de var usikre på om det var årsaken til alle mine smerter.

  Så jeg gikk inn til timen min med godt mot. Så begynte legen å snakke. 

  Svaret på MR'en fikk jeg endelig vite. Å jeg har jo lenge følt noe var galt, endelig fikk jeg svar på det. Jeg har nemmelig en skade i håndleddet.

  Derfor skal jeg igjennon om opperasjon i hånden. Vet enda ikke når, står på venteliste.

  Så nå er det vel bare å vente til den dagen det skjer og imens må jeg bruke håndstøtten min.

  Så da var det ikke bare jeg som trodde noe var galt, men faktisk så var noe galt.

  Jeg gleder meg masse til operasjonen i håp om at det skal bli bedre. Ofc gruer jeg meg til narkose og gjips  og alt det, men men blir det bedre er det værdt det.

  Håper dere har en super dag, jeg har iallefall det.

  Endelig har ting løst seg!

  Vi blogges.

 • 0

  I'm going to fly✈

  Jeg er så spent og nervøs. Ting skjer, det ene etter det andre. Kjæresten min og jeg skal nemmelig ut på tur (ferie). Jeg både gleder meg og gruer meg, pga vi skal møte foreldrene hans++. Så jeg er kjempe spent.

  Ikke bare det, men vi skal ta fly. Så ja, jeg har jo høyde skrekk. I tillegg til det har jeg opperert mange ganger i ørene noe som gjør at jeg er redd for å få for mye trykk i ørene. (Da sprenges trommhinnene mine). Velvel jeg har lært mine tips og triks og har jo tatt fly før. Så jeg blir nok sittende å tygge tyggis på vei opp og ned.

  Likevel synes jeg det skal bli gøy å oppleve det med nytt syn på livet.

  Vi skal kanskje ikke fly så langt eller lenge, iallefall ikke denne gangen, kanskje i fremtiden?

  Uansett.

  Når han først fortalte meg det tenkte jeg bare: ER DU SERIØS NÅ?

  Han var nok ganske så seriøs. Å synes jo det er koselig at vi skal reise sammen.

  Hvor lenge vi skal være borte er ingen hemmelighet så vidt jeg vet om, og tenkte derfor å legge med dette bildet, fordi det er genialt!

  Fikk meg en god latter da billettene ble fikset. Han klarte å skrive navnet mitt veldig feil, så herreter kan alle kalle meg for: KRARINA. Å skrive feil er noe alle kan gjøre. Det er bare slikt som skjer, uansett går det nok greit.

  Vi skal ta fly fra Værnes til Gardemoen (Oslo lufthavn). Åsså rieser vi vidre dit vi skal på andre måter etter det.

  Vet ikke så mye mer en dette selv enda, så venter bare i spenning frem til lørdag nå!

  Kommer nok med oppdateringer osv, følg med på min blogg  om du er interessert;) 0 tvang.

  Vi blogges.

 • 0

  Etter turen til legevakten

  Jeg var så utrolig nervøs da jeg satt å ventet for å få komme inn hos legevakten.

  Jeg var så nervøs at jeg trodde jeg måtte spy. Heldighvis klarte jeg å la være.

  Jeg hadde mes meg værdens beste kjæreste! Tviler på at jeg noen gang finner noe bedre enn han, det skal utrolig mye til. Desuten er han perfekt i mine øyne.

  Tilbake til poenget.

  Det var skummelt, jeg skalv. Typen min holdt meg i hånden. Når vi endelig skulle inn kjente jeg det godt i magen. Jeg gledet meg til å finne ut av det, men var nesten sikker på at de ikke kom til å finne ut så mye.

  Først måtte jeg svare på fult av spørsmål, før jeg så måtte ligge på en benk hvor legen sjekket (klemte) på magen min og lyttet på meg. Så måtte jeg ta gynekologisk undersøkelse, ja noen mener det er kleint å snakke om, men vet du hva det er 100% normalt. Så jeg tenkte WHAT! Legen ville være sikker på at jeg ikke hadde noen cyster på eggstokkene og sjekket også for graviditet utenfor livmoren osv.

  Så når det var ferdig, så måtte jeg ta blodprøver.. Eller de tok stikk i fingeren men fylte to tynne rør med blod. Jeg måtte også ta urinprøve, pga måtte ta graviditetstest og andre tester.

  Når alt var ferdig ble jeg og Jørgen sendt ut på gangen for å vente. Var så nervøs. Det gikk heldighvis helt greit å de kunne ikke finne noe galt. Jeg er heller ikke gravid så (ble lettet). Da jeg jo som noen kanskje vet "går på p sprøyte".

  Så jeg fikk beskjed at om smertene ikke forsvant måtte jeg gå til fastlegen min for med utredning/tester.

  Velvel, sånn kan det gå.

  Vi blogges.

 • 3

  Ny tur hos legevakten😓

  I dag skal jeg til lege vakten her i Orkanger.

  Har vært der flere ganger før av forskjellige grunner.

  Denne gangen er det pga at jeg har hatt magesmerter i ca 4 uker. Har også slitt med hodepine, svimmelhet og kvalme.

  Jeg "skriker i smerte". Fordi det føles ut som noen stikker meg med en kniv i "magen" på venstre side.

  Så jeg bare håper det ikke er noe for ille. Eller kanskje er det ikke noe galt? Hvem vet. Legene vet sikkert,hm.

  Jeg er bare så utrolig lei av alle smertene og alt. Å jeg blir så sliten av å gå slik, altså det er ikke komstante smerter 24/7, men jeg har de 1-5 ganger om dagen.

  Ja jeg kappet av meg hodet på det bildet, random bilde som jeg tok i går.

  Haha, velvel håper de finner ut hva som er "galt". Rart om alt er 100% normalt når jeg har så mye smerter.

  Jaja ellers er alt super bra med meg.
  Ps, skal ikke dit før 16:20.

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits