kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Slapp i kroppen. (SLITEN)

Ikke alle bildene har mening med overskriften, men jeg føler meg rett og slett dårlig.

Jeg er sliten, slapp, trøtt, svimmel osv osv.  Jeg føler meg ikke sånn kjempe syk mer som en kraftig forkjølelse. Tett og snørrete neste feks. Haha 😅

Uansett jeg måtte ut i sta for å ta ut penger for så å gå å betale ene regningen. Egentlig hadde jeg bestemt meg for å kjøpe inn mat men, når jeg gikk dit så tenkte jeg at jeg vil heller spise opp alt jeg har i hus først før jeg tar en ny storhandel. Altså ja det er mye suppe og slikt. Å det over lever jeg på i 1 uke!. Har litt annet også så da venter jeg heller til det er virkelig nødvendig å kjøpe inn i steden for å bare bruke masse penger på mat og aldri spise det opp.

Så bruker jeg ikke pengene som er igjen på MAT. I løpet av uken så blir de satt til sparing ♡ Jeg skal prøve så godt jeg kan å la være å bruke de fordi jeg virkelig må spise ut av fryseren og skapene har liksom masse forskjellig men er bare lysten på det som ikke  er der. Men er jeg sulten nok lager jeg meg det jeg har.

Så slik blir det denne uken.

Den ekle følelsen jeg fikk når jeg gikk ut at alt surrer og jeg er svimmel og alt slikt var ekkelt. Har ikke følt det slik på lenge. Har spist kun 2 brødskiver i dag så nå skal jeg koke 2-4 egg å spise egg og knekkebrød/brødskive. Da jeg er kjempe sulten!

Så jeg skal bare være inne og slappe av resten av kvelden da jeg ikke føler meg bra nok til å dra noen plass.

Ingen får ja av meg i dag. Den turen ut i sta var nok for meg. I tillegg gjør nakken min så forferdelig vondt hatt det slik 3 dager nå. Fikk ikke sove i natt pga smerter i nakken.. Ingen gode stillinger å sove i. Sov noen timer fra 7-10 kanskje.  Men det var ikke så god søvn.

Så har jeg dukket vann ofc. For ikke å bli helt svimmel.

Vi blogges.

 • 0

  Allerede + i boka. 📒💶

  Ja jeg vet det er ett dårlig bilde. Det er meg nå sitter i senga. Skal prøve å sove litt til da jeg ikke har klart å sove i natt.

  Vel jeg har allerede fått + på sparingen min. Har allerede snart 400 der:) Det er en så god følelse. Å enda frister det ikke noe å ta penger fra den kontoen.

  Kunne ha spart mer om jeg ikke hadde de 2 regningene jeg må betale. Så vil nok sette litt mer på kontoen fremover. Med mindre jeg ikke har noe mat da kjøper jeg inn det. Har også litt penger til mat. Så jeg overlever.

  Vel jeg har også hengt opp ark på veggen min hvor det står hva jeg vil spare til og motivasjon til meg selv. Har hjulpet så langt.

  Vi blogges.

 • 0

  It's so hard to make it.💸

  Det er så vanskelig.

  Jeg klarer å ødelegge hele tiden, hver gang. Jeg skjønner ikke hvorfor det er så forferdelig vanskelig.

  Jeg må klare det. Jeg bare må!

  Jeg får aldri opplevd noen av drømmene mine eller målene mine om jeg ikke klarer.

  Jeg har kommet et godt stykke, men så pang så er alt borte så er det ødelagt å jeg må starte helt på nytt.

  Det å SPARE penger er så sykt vanskelig. Fordi jeg vet jeg kan bruke de når jeg vil eller jeg må jo ringe banken eller gå til banken for å overføre, men det er så vanskelig å ikke bruke de opp. Alle sparepengene mine ble brukt opp på ubrukelige ting. Å nå sitter jeg her og angrer.

  Nå er det på tide at jeg skjerper meg! Prøver en siste gang å klare det helt selv fordi jeg vet jeg egentlig klarer. Det er bare fristelsen som er der jeg må klare å gjøre noe med. Å ikke bruke de likevel om jeg kan se jeg har penger.

  Klarer jeg ikke å spare klarer jeg aldri å nå noen av målene mine med noe.

  Om jeg tar de på sparekonto min eller om jeg tar de ut å tar de på sparebørsra mi har ingen betydning.... Jeg klarer å bruke de likevel. Gang på gang skuffer jeg meg selv.

  Hva kan jeg si til meg selv for at jeg skal klare å ikke RØRE de pengene. Det å ikke ringe banken og få de til å overføre. Hvordan kan jeg klare å la være.

  Jeg har help om jeg ikke klarer men jeg gir ikke opp så lett jeg har bestemt meg for å klare det da MÅ JEG KLARE DET.

  Så jeg skal klare å se tallet 500 på kontoen min først. Så 1000 å slik skal det fortsette.  Å jeg skal skrive her på bloggen om fremgangen min.

  Å det er også en av de tingene som gjør slik at jeg må klare det.

  Jeg må lære meg å sette grenser, stoppe meg selv fra å bruke de pengene. Likevel om det frister. Jeg har egentlig alt jeg trenger.

  Jeg håper jo på å få litt støtte avmine nærmeste venner og familie å liksom høre at det er bra at jeg klarer å spare osv.  Ikke fordi jeg vil ha oppmerksomhet, men da klarer jeg å la pengene ligge ÅHUSKE HVORFOR JEG SPARER. Heldighvis har jeg en snill familie å mange gode venner som støtter meg.

  Å jeg støtter de også.

  Jeg har snart 100 kr på sparekontoen min. Å de frister det ikke å ta av fordi summen er så lav det er når det blir 1000 osv jeg får problemer.

  Velvelvel innen 1-2 måneder håper jeg å ha 1000-2000 på sparing. Klarer jeg det blir jeg super glad!

  Vi blogges.

 • 2

  Sen natt

  https://m.youtube.com/watch?v=-zqxTJVG9kI

  Ja nemmelig ny video.

  Nå god natt. :)

  Vi blogges.

 • 6

  Jeg ønsker meg nye tattoveringer 🆗

  Nå sitter jeg her og tenker og grubler. Får ikke mine ideer på plass får de ikke til å passe sammen.

  Ja jeg planlegger ny (e) tattovering (er).

  Den ene har teksten I love you to the moon and back. Den andre har teksten Love me for who I am, med en 3d sommerfugl bak. Klarer ikke helt å bli enig med meg selv har lyst på begge de to. Den ene vet  jeg hvor jeg vil ha men...

  Jeg holder også på å planlegge enda en som er viktig for meg jeg bare får ikke bitene til å passe sammen. Ene delen av den er teksten Always & Forever. Eller bare bokstaven A. Osv osv. Sitter her og tenker og grubler og tegner og få det til og sitte sammen men blir bare rart. Har også lyst på ett hjerte eller en diamant i 3d. Sammen med den teksten.

  Har også teksten "I'll always love you" i hodet mitt.

  Trenger nok litt tid til og tenke før jeg bestemmer meg. Skulle nok hatt litt mer profesjonell hjelp med noen som kan og tegne og sette sammen ideer. Det skal Likesom ikke være for stort heller.

  Kanskje blir det 2 i steden for en kan hende jeg må dele den opp. Er ikke sikker enda. Å det er to plasser jeg vil ha den, men det sier jeg ikke her og nå. Det er hemmelig. 

  Må også spare penger for å få fullført disse ønskene. De er små,men er betydningsfulle for meg. Ja jeg er en jente som har blitt fan av tattoveringer og jeg tenker jeg ikke kan få for mange. Vil ikke dekke hele kroppen men en del. Med årene ofc. Altså er det noe jeg ønsker meg gjør jeg det.

  Mange synes det er bare tull, men for meg er det viktig.

  Jeg vet at den ene tattoveringen må jeg virkelig tenke nøye igjennom før jeg kjører på. Vil ikke angre i etter tid likevel om  jeg vet at for meg vil den uansett bety noe men, kan hende andre mener det er rart senere. Til slutt er jo alt mitt valg uansett.

  Jeg bestemmer jo over livet mitt og min egen kropp så ja.

  Haha jeg er pyse når det gjelder smerter så jeg må ha bedøvelse krem når jeg tar tattoveringer. Holder alltid på å svime av hver eneste gang!.

  Hva tenker dere om tattoveringer?

  Jeg har allerede 3. Å ønsker meg 3-5 til foreløbig.

  Vi blogges. 

 • 4

  Natta (helsprø video)

  Her er linken til min lille video til dere. 

  Haha: https://m.youtube.com/watch?v=ZapS8u-YDts

  Den er morsom bare så dere vet det.

  Natta.

  Vi blogges.

 • 10

  STALKERE

  Ja jeg vet det er MANGE som følger med bloggen min kun får å ha noe å le av.

  Jeg vet det er noen som følger med bloggen min kun for å se hva jeg skriver om for å følge med på alt jeg gjør.

  Jeg vet noen sier jeg skriver så mye rart, sannheten er jeg skriver kun fakta. Å skrive om trening, om familie, ting som skjer meg er ikke rart det er normalt.

  Dere som ler av min blogg, dere får bare le.

  At jeg noen ganger har skrevet om "eksen/typen" på min blogg ser jeg ikke som ett problem. Det står jo ikke navn en gang.

  Mange ganger skriver jeg positive ting mens andre ganger har jeg det vanskelig. Min blogg er en slags dagbok.

  Ja jeg skriver om mine diagnoser, mine problemer med mat. Har spørsmålsrunde,  lager videoer om sminke, sang, hår osv osv.

  Jeg slutter ikke med dette kun fordi dere ikke liker det eller fordi dere syns det er komisk.

  Ingen nevnt, ingen glemt!

  Det er ingen som tvinger dere til å lese min blogg. Men jeg begynner å bli litt lei av å få høre 1000 ting om at jeg legger ut slik og slik og ditt og datt fra andre rundt meg. Har dere problemer med min blogg så ikke gidd å bry dere om den.

  Jeg har skjerpet meg mye i hva jeg skriver jeg var værre før. Før skrev jeg absolutt alt nå holder jeg litt for meg selv også.

  Jeg er ikke sint bare skuffet.

  En ting som er sikkert jeg kommer aldri til og slutte og blogge kun fordi noen stalker  meg for å le eller for å slenge rykter eller for å klage.  Så uansett så kjører jeg på jeg gir ikke opp kun pga dette.

  Vi blogges.

 • 3

  Våken, men trøtt

  I dag våknet jeg 6 i mårest. Jeg la meg igjen å våknet 8, 10 og 12. Uansett jeg lå fremdeles å sov (slappet av) i sengen frem til klokken 12.30 ca.

  Så gikk jeg i gangen pga vi "feiret en avslutning,  med kake". (Sjefen slutter, vi får en ny) Altså av de som jobber her jeg bor. Så hans siste dag i dag.

  Uansett kake ble det.

  Det var utrolig godt, men kanskje ikke det jeg skal starte dagene mine med fremover. Normal mat er best å starte med.

  Nå er jeg alene igjen å håper at det ikke blir for lenge til neste gang jeg får besøk.

  Vel ja jeg er våken men trøtt. Slik er det når man ligger å drar seg i senga og ikke orker å stå opp før man hører ordet kake. Haha. Planen var å stå opp 12 men sovnet vist. Våknet av en melding der det sto "kake og kaffe på fellesen". Jeg var nyrskjerrig på hvorfor å valgte å stå opp.

  Kanskje blir det Zumba senere i dag. Ikke helt sikker enda. I mens jeg venter på å finne ut av det skal jeg se Bones. Jeg må se det hele dagen da det starter nye episoder i kveld.  Å jrg har ikke kommet så langt enda. Så jeg kommer nok til å være litt lat i dag.

  Vi blogges.

 • 2

  After Workout

  Da har jeg endelig mulighet til å legge ut ett nytt blogg innlegg.

  Har hatt besøk i dag, det var hyggelig. Derfor rakk jeg ikke blogge før nå. :)

  Uansett så gikk det greit på treningen treningsprogrammet ble ikke fullført slik jeg skulle da jeg er så lei av det samme om og om igjen så vi skal lage ny treningsplan. Vi trene mage, rumpe, lår og armer.

  Jeg har valgt og ta med noen få bilder. Å må ta med ett som feila (der jeg har dobbelthake fordi jeg bøyer hodet så mye frem) tar det med for litt komikk. (Ikke mobb dobbelt haka mi) 😂

  Bilder sier mer enn ord. I starten prøvde vi bare mange forskjellige ting.

  Vel jeg håper dere får en fin dag for det har jeg hatt. Både på trening og hadd det koselig i lag med besøk har sluppet å kjede meg alene.

  Vi blogges

 • 0

  Trening (kjører treningsprogram i dag)

  Ja da ligger jeg bare her og later meg på sofaen.

  Jeg venter på at jeg skal dra på trening blir ikke før halv 2 i dag. Uansett så har jeg fått på treningsklær og er klar til å trene.

  Lenge nå har jeg droppet treningsprogrammet mitt pga jeg har prøvd ut andre ting. Så i dag MÅ jeg prøve trenings programmet mitt igjen. Både gleder og gruer meg.

  Må få litt liv i kroppen. Både armer, ben, mage rumpe og lår.

  Skal dusje etter treningen ofc, gruer meg litt pga håret. Redd for at mye av fargen skal dette ut. Heldighvis har jeg kjøpt inn farger i tilfelle det skal skje.

  Kanskje blir det noe bilder i fra treningen i dag. Å kanskje får jeg fikset flere bilder av håret mitt i løpe av dagen også baksiden av håret. Jeg er nyrskjerrig på hvordan det ser ut. :p

  Skal ta meg en bolle eller 2 + en mandarin nå til frokost så jeg har energi + skal drikke noen glass vann♡

  Jeg gruer meg litt til treningen. Jeg trener ikke så ofte som før. Har ikke vært på gruppetimene på 3 uker. Skal komme igang der også igjen når der går ant å melde seg på. Uansett så trener jeg utom det så det går nok bra likevel.

  Jeg gruer meg mest til squats med ketlebelle, armhevinger på stang, og planken! Jeg elsker squats egentlig men har så mye vondt i knærne for tiden så er ikke så deilig. Xp

  Jeg klarer om jeg vil.

  Gruer meg litt til å gå dit da der er kaldt ute + masse is på veiene holdt nesten på å tryne ute i går. Så ja. Snø er bra på en måte men sammtidelig irriterende.

  Nå må jeg nesten avslutte så jeg rekker å få i meg mat før jeg drar.

  Ha en fin dag ALLE 😄

  Vi blogges.

 • 6

  Svar på spørsmålsrunde VIDEO🎥

  Da har jeg endelig laget en video hvor jeg svarer på spørsmål frem ei jente. Fikk kun spørsmål fra hun men, det var nok spørsmål til en video så da svarte jeg på de.

  Her er linken: https://m.youtube.com/watch?v=FBtsCiE8nnE

  Jeg håper noen liker svarene å ja jeg er rar.

  Vi blogges. 

 • 6

  Ny video blogg etter hårfarging +

  Etter mange før og etter bilder kan jeg vel gi dere linken til blogg videoen.

  Jeg vil bare først si jeg håper flere vil stille meg spørsmål til min spørsmålsrunde. Det hadde vært hyggelig.

  Så her er linken: https://m.youtube.com/watch?v=9F58JkQ8r08

  Ha en super kveld videre♡

  Vi blogges.

 • 1

  Fun and new😝

  Heihei da er jeg tilbake med litt nytt. Håret mitt er ferdig farget. Mange sier det er for rotete og rart og for mye. Andre sier det var mye finere nå enn når jeg var blond. Å noen sier det ser rart ut. Jeg synes selv det ble bra men, nå har jeg kjøpt mine egene farger. Så jeg kan farge håret mitt både rødt lilla og blått. Så det blir spennende fremover.

  Får flere bilder litt senere når frisøren min sender de til meg. I mellom tiden får dere se noen av de jeg har tatt.

  Ja jeg vet det er mange bilde men noen ganger kan de si mer enn jeg selv kan.

  Btw farget og formet brynene mine i dag også.

  Vi blogges.

 • 2

  Frisøren neste♡

  Heihei folkens da sitter jeg i frisørsalongen på og venter på at jeg skal i stolen.

  Jeg kjenner jeg gruer meg så sykt masse og er livredd for å angre. Sammtidelig gleder jeg meg for å bli mørkere da jeg selv føler det passer meg bedre.

  JA har kun 2 min igjen på meg til å skrive ferdig. Så jeg bare skriver mer når jeg er ferdig.

  Planen er svart, rødt og lilla. OM det blir slik vil vise seg til slutt.

  PS,  still spørsmål til min spørsmålsrunde? :)

  Vel vi blogges.

 • 6

  Still meg spørsmål om du vil vite mer om meg.

  Her er linken til min siste lille video: https://m.youtube.com/watch?v=jKLXNvJM9wE

  Håper kanskje noen orker å stille meg spørsmål. Hadde vært koselig.

  Vi blogges.

 • 0

  Home again

  I dag var jeg i Trondheim. Rockheim er jo rett ved Pirbadet. Det viste jeg ikke før i dag.

  Det var spennende å være der har aldri vert der før i dag. Jeg fikk utfordret meg sykt når det gjelds høydeskrekken min!...

  Først tok vi heisen til etasje 6... I heisen kunne man se rett ned noen plasser å jeg fikk hjertet i halsen. Så vi tenkte å gå trappen ned. Det ble ikke så mye bedre for min del da sidene på trappen var i glass å jeg kunne virkelig se RETT NED. Å jeg måtte holde meg fast for å klare å gå.

  Jeg klarte meg helt ned. Å pustet lettet ut.

  Det vi gjore var jo å se å høre og prøve ut forskjellig intrumenter osv. Det var forskjellige tidsepoker. Det startet helt nede i 50 tallet.

  Annbefaler denne plassen til de som er glad i musikkens historie.

  Vi blogges.

 • 0

  Rockheim (Trondheim) + +

  Dagen her har heldig is gått fort frem til nå. Baking en som det skulle bli noe av ble ikke noe av jeg er litt skuffet over det men, jeg overlever.

  Så klokken 3 skal jeg (vi) dra til et museum i Trondheim som heter Rockheim. Dette er nok ett musikk museum.

  Jeg gleder meg da jeg tror at jrg aldri har vært der før å det å komme meg ut av leiligheten litt å tenke på noe annet enn det samme hele tiden blir godt.

  Jeg håper det er spennende der så jeg ikke kjeder meg i hjel.

  Uansett nå er det kun denne dagen igjen så er det bare å stå opp 9 i mårra og fikse meg før jeg skal til frisøren. Gleder meg!

  Rockheim vet jeg har vært populært,  å det er sikkert det enda. Vel jeg skal blogge mer senere i dag håper jeg. Etter jeg er hjemme.

  Vi blogges.

 • 2

  Dagens video📹

  Her er linken til min korte video blogg: https://m.youtube.com/watch?v=qK8qYm4fnfI

  Gjerne kommenter her om det er noe dere vil jeg skal lage video om. Ute, på shopping,  elns.

  Så kanskje jeg får det til. :)

  Vi blogges.

 • 3

  Lørdag kos = LES FOR Å FINN DET UT:)

  Heihei alle dere der ute. Jeg vet at min blogg ikke er den beste. At det ikke er den perfekte.  Uansett prøver jeg. Har kanskje ikke vært så flink i det siste. Mens noen ganger har jeg masse og skrive om. I det siste har jeg bare skrevet hva som har skjedd i hverdagen og slikt. Å det blir nok litt av det i dag også.

  Siden det er lørdag koser jeg meg med litt potetgull(potetchips) fra Kims. (MexicanFiesta). Før syntes jeg det var for sterkt men nå begynner jeg å elske dette.

  I går snakket jeg om at jeg hadde kjøpt meg en skjorte på h&m dere kan få se den i dag. :)

  Jeg elsker nye skjorten min skal jeg være ærlig er det min første skjorte som jeg eier selv. Jeg digger den.

  Ønsker meg en blå skjorte også men, er vist veldig vanskelig å finne det jeg tenker på.

  Lørdagen her er bare chill, alene. Så sitter jeg å ser litt Bones på Netflix. Å litt på youtube en som kaller seg (Guy Tang) Hår videoer.

  Litt senere i dag/kveld skal jeg lage mosakka med flere andre. Å det skal bli kos å være med noen andre i 2 timer i det minste. Spise sammen med noen å slippe å sitte helt alene.

  Å i tillegg sitter jeg her å nyter mine siste blonde dager før mandag. Skal bli spennende å se ferdig resultat etter farging jeg er veldig spent.

  Spiser skjeldent godteri og slikt men kjøpte inn litt nå i helga. Har så lite matlyst at jeg klarer ikke spise normal mat. Eller jeg får i meg boller. Skal prøve å få I meg den deilige middagen. Det er enklere å klare å få i meg maten når jeg spiser sammen med andre enn helt alene.

  I tillegg har jeg endelig bynt å fått ting i orden i leiligheten min
  Å endelig fått litt på veggene. Love it.

  Nå får dere ha en utrolig fin dag så kanskje jeg kommer med ett innlegg til i dag, hvem vet om ikke så skal jeg prøve å finne på noe til i morgen. Skjer nye ting da også.

  Vi blogges.

 • 0

  NE GILREH GADERF😲

  Skjønner du overskriften?

  Vel det er spennende å se hvor mange som skjønner det.

  Uansett det er en herlig fredag♡

  Før hatet jeg vårruller før jeg hadde smakt det jeg hadde bestemt meg for at det skulle jeg ALDRI SMAKE ELLER SPISE. Vel så begynte vennina mi for mange måneder siden æ spørre om jeg ville spise det med hun, så jeg sa ja å tøyde mine grenser. Å prøvde ut noe helt nytt.

  Først syntes jeg det var veldig rart å det bare var ikke helt min smak. Bestemte meg for æ prøve det en gang senere med hun og det ble det også noe av. Den gangen likte jeg det mye mer. Så tror jeg vi spiste det en gang til etter det. Å jeg må si nå liker jeg det vist. Det var sykt uvante smaker for min del.

  Så jeg bestemte meg i dag for å kjøpe meg vårruller i fersk vare disken kjøpte 1 med kylling og en vegetar. Dette fordi noen andre har spist de før å de frista meg å jeg ville tørre å prøve det selv.  Så I dag ble det.

  Nå har jeg nettopp spist vårruller jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken jeg likte best. De var ganske gode begge to.

  Jeg har brukt penger i dag mer enn jeg skulle ha gjort. Så jeg bare håper jeg får råa til alt jeg skal etter frisøren på mandag.

  Ja for jeg skal jo farge håret mitt på mandag♡ Gleder meg så utrolig mye. Jeg ja jeg bare gleder meg masse!

  Nå sitter jeg også å ser på Norske talenter. Helt alene.

  Å før i dag så har jeg hatt besøk av lillesøstra mi. Vi gikk kort runden rundt elven. Så spiste vi litt suppe. Å bare satt her. Så gikk vi ut en tur igjen denne gangen med andre vennina mi. Så brukte jeg litt penger igjen FY TIL MEG. Så nå prøver jeg så godt jeg kan å ikke gå til Cubus for å kjøpe en ting jeg ønsker meg. Haha. Er vanskelig når jeg har penger å ikke kunne bruke de til alt jeg vil. Mne må ha til alt det andre ene er regning på maxgym og det andre er en synstest. Så ja.

  Vel jeg har hatt en fantastisk dag. Håper dere også har det.

  Har veldig lyst til å prøve å lage mine egene vårruller. En dag blir det vel.

  Vi blogges.

 • 4

  Jag vill lära mig svenska🌐

  Jag vill lära mig svenska. Jag gillar det svenska språket.

  Det är svårt att lära. Det är svårt och lära sig, men jag kan om jag vill .

  Det är spännande med något nytt. Jag älskar och lär mig nya saker.

  Jag skriver rätt eller helt fel.

  Jag måste bli bättre.
  Hoppas ni får en trevlig dag .

  Vi ses senare.

 • 1

  Hvilken maskara er best?

  Heihei dere vakre mennesker.

  I dag tenkte jeg å skrive litt igjen. Denne gangen om sminke. Maskara er temaet.

  Vel jeg har testet ut de maskare dere ser på bildet.

  Den gule og blå pleier jeg å blande men de er også fine vær for seg.

  Uansett den rosa er den tv2 sa var best i test. Nå har jeg den endelig selv.

  Hva jeg synes er ett ord WOW. Den fiksa det lille ekstra. Trenger ikke Vippetangen eller noe slikt.  Man bare påfører og wolla lange vipper.

  Har ett bilde hvor venstre bildet er med de to maskaraene og den rora på høyre. Dere ser nok en stor forskjell.

  Jeg elsker min nye maskara♡

  ~Har du prøvd den rosa maskaraen?

  Vi blogges.

 • 2

  Påan igjen😩

  Jeg er så trøtt og så sliten. Har egentlig bare lyst til og sove hele dagen.

  Over ser dere meg nå. I dette øyeblikk mens jeg skriver. Jeg sto opp halv 12. Var egentlig våken lenge før men la meg igjen.

  Jeg er så trøtt og sliten at jeg ikke klarer å våkne helt. Jeg bare sløver og prøver så godt jeg kan å holde øynene mine åpne.

  Jeg skal nemmelig på trening Kl 13.00. Før trente jeg på mandager med denne personen, men hun måtte bytte dag til onsdager. Vanskeligere for meg, men jeg skal nok klare det også.

  Påan igjen med trening starter i dag og tar det sakte men sikkert. Har hatt fri 2 uker eller noe pga var på MR med foten og har hatt en del vondt etter det. Uansett så skal jeg på trening i dag å håper jeg blir mer våken når jeg kommer meg ut og til Maxgym.

  Jeg har fått i meg en banan for å få opp energi nivået mitt. Jeg er desverre ikke ett frokost menneske og som dere vet i fra før av sliter jeg med matlyst osv for tiden.

  Jeg har heller ikke børstet håret enda. Må nok gjøre det før jeg drar.

  Jeg har faktisk klart å gå ned for å skjekke posten min i dag. Enda ingen tegn til pakkene jeg venter på. Rare greier. Vel uansett nå skal jeg bare slappe av i mens jeg venter.

  ~Har du vanskelig for å stå opp noen ganger.
  ~Trener du?
  ~ Er du glad i frokost eller mer som meg?

  Vi blogges.

 • 1

  Outside🍁

  Nå begynner det å bli kaldt ute å nærmer seg vinter.

  Litt sykt å tenke på at jeg enda ikke har klart å skaffet en eneste julegave.

  Uansett jeg var ute i dag. Å tok noen få bilder. Jeg veldig glad i å ta bilder og veldig glad i frisk luft ute.

  Naturen er en så kjekk plass! Om jeg vil trene eller bare chille eller om jeg tenger litt tid alene få ut sinnet eller slike ting. Så er det bare å løfte på kroppen å gå ut.
  I dag var det mye tåke og grått ute. Men det var likevel koselig å være ute.

  Har også fått prøv ut min nye sko de er bare fantastiske!

  ~Hvordan er været hos dere (hvor bor du)?
  ~Har dere fått snø enda?
  ~Hvilken årstid liker du best?

  Vi blogges:)

 • 10

  Bigbite🍞

  Liker du Bigbite, jeg elsker bigbite. Likevel om jeg elsker det koster det penger og det blir dyrt om man skal spise det ofte.

  En skjelden gang kjøper jeg meg bigbite. Som regel kun en halv. I dag kjøpte jeg en hel. Med 2 brus.

  Uansett så prøvde jeg noe nytt en med salami jeg har aldri prøvd det før har vært opphengt i ost og skinke.

  Det var sykt godt med salami i steden for skinke i den ene og mye mer smak var det også.

  Som regel spiser jeg sunt men noen ganger detter jeg litt ut (tilbake) 5il gamle vaner.

  Brusen var god den også.
  Den ene er ikke tom enda.
  Jeg valgte Coca Cola Zero og Villa.

  Jeg er i allefall god å mett. Å siden jeg ikke spiser så mye for tiden tror jeg kroppen min har godt av all den næringen.

  Jeg dro til Amfi for å selge ett sko par. Å det har jeg gjennomført. Men hadde ikke spist frokost så da fristet det med bigbite. Skulle egentlig kjøpe i morgen men nå har jeg spist det i dag og tror ikke jeg orker å bruke mer penger på det i morgen.

  Man kan ha mange forskjellige smaker i (på) en bigbite. Å man kan velge mellom fint og grovt brød.

  Ofte før pleide jeg også og kjøpe kyllingsalat fra bigbite. Elsker den savner det nå som jeg tenker på det. Å egentlig smaker det bedre enn normal bigbite i allefall i mine øyne. Men så elsker jeg salat og spiser nesten aldri brød til vanlig.

  Kanskje neste gang så kjøper jeg salat i steden for. Håper i allefall på å få kjøpt det en dag.

  Jeg tenker liksom bigbite er ikke værdens mest usunne ting man kan spise men, det er ikke super sunt heller. Det som er positivt er jo at man kan ha salat i dem. Noe jeg synes er det beste :)

  ~Hva er din favoritt Bigbite
  ~Spiser du Bigbite ofte?
  ~Har du prøvd ut salaten til Bigbite?

  Ja jeg er nyrskjerrig på din opplevelse.

  Vi blogges.

 • 7

  Det bare klødde i fingrene, nå er de mine og jeg ELSKER DEM.

  Ja da var det gjort. Jeg betalte skoene og kunne kalle de mine. Det føles bortkastet men sammtidelig utrolig bra. Bortkastet med tanke på hva jeg kunne spart, men jeg trengte de også for å føle meg vell.

  Jeg synes de er så fine! :)

  Jeg håper virkelig jeg kommer til å bruke de. Jeg har i allefall tenkt til å gjøre det.

  Vel nå er det gjort jeg brukte noen av mine penger på sko å enda angrer jeg ikke. Tror ikke de engang sendte med meg kvitering så blir veldig vanskelig å få levert de om jeg ikke vil ha de likevel. Foreløbig elsker jeg dem.

  Det bare klødde i fingrene når jeg prøvde de på i butikken den følelsen av at de er så gode å ha på seg å liksom bare like hvordan de ser ut på.

  Kan hende jeg skal selge noen av mine andre sko som jeg aldri bruker eller som er for små og slikt har vurdert det. Problemet er bare jeg vet ikke hvor mange som er intrisert. Det finner jeg vel ut av om jeg prøver. 

  Synes du de nye skoene mine ser fine ut?

  Vi blogges.

 • 2

  Suppe, egg og smoothie🍜🍳🍹

  Neste uke som kommer skal jeg kjøpe de svarte skoene fordi jeg bare må ha de jeg klarer ikke slutte å tenke på de. Iallefall ikke i kveld. Skal se hva som virkelig skjer i morgen.

  Uansett så når jeg kjøper de har jeg jo ikke så mye penger igjen så uken som kommer blir det suppe og smoothie uke. Frukt og grønnsaker er SUNT og også billigere enn alt det andre.

  I tillegg kjører jeg en slik uke for å klare å få i meg mat. I kveld skal jeg lage meg grønnsakswok. Det blir bare brokkoli og gulerøtter men det er elsk med soja saus på. Om paprikaen min er bra skal jeg prøve å ha det i også.

  Uansett med lite penger er det ikke bare å velge å vrake man må tenke klokt.

  Vel gleder meg i allefall til å lage meg god suppe en eller annen dag til uka♡

  Å smoothie er jo alltid nam.

  Kan hende jeg blir litt lei av slik mat etterhvert også men skal også prøve å få i egg og knekkebrød kanskje så Jeg Får variert litt. Majones har jeg i kjøleskapet så det er 0 stress.

  Vann har jeg i krana og har masse sukkerfri saft om jeg absolutt trenger noe annen drikke. Er ikke så glad i saft. Har å med sukker men den lager jeg som regel kun når jeg får besøk.

  Vel jeg håper uka som kommer blir bra uansett om jeg kjøper de skoene eller ikke å om jeg har masse mat eller lite.

  Vi blogges.

 • 0

  Er det vært pengene eller burde jeg spare?👢

  Over på dette bildet ser dere mine vintersko i fra i fjord. De blåe er de jeg har brukt fast å de trenger vist en vask. Uansett.

  Jeg har jo vintersko men vil oppgradere meg.

  Jeg har funnet to par sko på butikken jeg liker begge men spesielt ett av de parene. Spørsmålet mitt er bare er det noen vits i å bruke penger på det? Jeg har jo 2 par vintersko om ikke mer. Jeg bare føler de er mer barnslig.

  Så jeg trenger litt hjelp rett og slett.

  Skoene over er de 2 parene som jeg har valgt ut. De er lagt av til mandag altså i morgen. De brune er på 70% som vil si prisen på de nå er på litt over 300 normalpris er over 1000!

  De svarte koster 599.-

  Er det vært pengene?

  Jeg liker selv de svarte best fordi svart passer  til mer og de er korte de brune er mer for i, men de er lange å da blir den vanskelig med klærne igjen.

  Skal jeg kjøpe meg nye sko på mandag eller skal jeg sette pengene på sparing i steden for?

  Hva tenker dere hva ville dere gjort.

  Hjelp meg å tenke.

  Fordi på en måte vil jeg ha de de er sykt gode å gå med, men samtidelig føler jeg det er unødvendig.

  Plis gjør meg klokere. Legg igjen en kommentar hva du tenker.

  Vi blogges.

 • 10

  #PrayforParis❕

  Jeg må ærlig innrømme at nå er jeg redd. Jeg har vondt inni meg å er redd for hva som kan skje her i Norge fremmover.

  Jeg har vondt pga alle de som har mistet livet i Paris (Frankrike).

  Alle de som lider. Alle de pårørende.

  Det er vanskelig å innbille meg hvordan det er siden jeg har aldri opplevd noe slik selv, men kan ærlig innrømme jeg tok til tårer da jeg så hva som hadde skjedd. Jeg bryr meg om menneskene rundt meg ikke bare her i Norge, men også i andre land.

  I dag har jeg tent lys for alle de som har mistet livet i Paris. I dette Terror angrepet.

  R.I.P everyone.

  Jeg håper det tar slutt.

  Nå er det bare å håpe at dette ikke skjer her i landet hvor vi bor. Prøv å leve alle dager som den siste. Fordi man vet aldri når det tar slutt. Det kan skje brått og uventet. Hvem vet.

  Om du vil sende dine tanke til Paris heng deg på, tenn ett lys!💔

  Vi blogges.

 • 3

  På Tinder jeg!??

  I vennegjengen er jeg ingen spesiell. Er for det meste alene. Jeg er den upopulære. Den som føler meg utenfor.

  På gata er jeg ofte ute og går.

  I matvare butikken er jeg kjent, jeg vet alt hva jeg skal ha og hvor jeg finner det.

  På McDonald's er jeg ALDRI.

  På fest er jeg hyper, og latterfull. Den som shotter mest.

  På nash er jeg aldri.

  På vors er jeg aldri.

  På Facebook er jeg meg selv. Elsker og legge ut bilder. Se spennende videoer. Snakke med andre.

  Om morgenen er jeg FARLIG SLITEN, gretten, sur, men kan også være din beste venn.

  På byen er jeg SKJELDENT, men redd. 

  På møter er jeg dødens stille, nervøs og redd.

  Hjemme alene er jeg KJEDELIG, koselig, pratsom, spennende, alt.

  I diskusjoner er jeg den som aldri gir opp. Den som skal ha rett.

  Når jeg pynter meg kler jeg meg i kjole og høy heler + sminke.

  På eksamen er jeg aldri lenger. Er ferdig med skole! (Men jeg pleide å være utolmodig.

  I familien er jeg liten. Jeg er nest yngst av mine søsken, men jeg er også godt kjent.

  På toget er jeg omtrent aldri, husker ikke sist. Kun om det er nødvendig.

  På Tinder er jeg meg? Bruker ikke Tinder kun prøvd det 1 gang. Ikke noe for meg for å si det rett ut.

  I telefonen er jeg masete, pratsom og sier alltid HÆ på noe.

  På melding er jeg alltid ærlig. Sier mine meninger, jeg er spesiell.

  Bak rattet er jeg ALDRI med mindre bilen står i ro, har ikke lappen og tror ikke folk hadde tort å sitte på med meg.

  På ferie har jeg det BRA.

  På kino er jeg ALLTID  ALENE, men betaler skjeldent selv.

  På date er jeg aldri bedt ut på. Iallefall ikke en ekte en.

  På tivoli er jeg pyse. Hater karuseller.

  På trening studio er jeg meg selv, jeg prøver så godt jeg kan og kjører alltid mitt eget løp. Med mindre jeg er på gruppe timer da er jeg gruppens klovn. Jeg er også en som gir motivasjon til andre og hjelper og veileder om det trengs.

  På shopping er jeg vill, jeg elsker klær og sminke. Som regel kjøper jeg skjeldent noe. Bare av og til.

  Vi blogges.

 • 4

  I går var jeg på fest. 👗🍹

  Ja jeg sa jeg aldri skulle drikke igjen for en stund tilbake å det varte en del måneder før jeg faktisk drakk igjen. Jeg drikker mye mindre nå en før og blander ikke så mye forskjellig.

  I går altså fredag den 13 var jeg på kose fest i lag med søstra mi M, mannen hennes og ei venninde.

  Vi hadde det utrolig morsomt. Vi spilte spill og lekte en leg som heter HIDE AND SEAKE eller noe. Den kom i allefall i fra en skrekk film. Det var utrolig spennende og morsomt. Vi lo masse og ja jeg klarte å kresje inn i en kiste. Haha.

  Vel jeg hadde det supert.

  Vi blogges.

 • 0

  Måtte bare♡

  Altså nå har jeg ønsket meg den ene gorgeous curling wand flere måneder. Så siden jeg ønske rå ha krøller men prøver å spare penger. Kjøpe jeg av denne i fra en venninde den er veldig lite brukt å funket utrolig bra på håret mitt")

  SÅ da brukte jeg 200 ca av sparepengene mine i dag. Det skal nok ordne seg igjen.

  Neste mandag skal jeg egentlig kjøpe ett par sko (vintersko) de er i allefall fôret.  Jeg elsket dem.  Problemet er bare jeg vet ikke om jeg skal kjøpe de eller sette pengene på sparing. Har ikke bestemt meg enda. Så på mandag skal jeg innom den butikken prøve begge og gå litt med de å se om jeg enda vil ha de. Kan jo hende jeg velger å ønske meg de også til jul da de satt perfekt på foten! Å fine var de også.

  Jeg har egentlig mest lyst til å spare men jeg trenger nye vinter sko. Jeg har en del på sparing enda ikke så mye som jeg tenger eller ønsker men vite sko er jo også viktig.

  Å siden jeg ikke vet om jeg får noen av mine julegave ønsker oppfylt er det liksom vanskelig å ikke kjøpe de da jeg trenger.

  Ønsker meg fremdeles gorgeous krølltang da. Det er ikke av listen. Siden de fikser andre krøller en den jeg kjøpte nå i dag.

  Jaja men JEG SKAL KLARE Å SPARE MER. Jeg må bare finne ut når rett tid for meg og sparing her jeg har ikke noe lyst til å ta mer av sparekontoen nå så det er jo ett bra tegn på at jeg begynner å forstå at bruker jeg de opp pga fristelse klarer jeg aldri å spare. Jeg har skjerpet meg, men vintersko er viktig. Å det er mat også så jeg får se hva som skjer etter jeg har prøvd de på.

  Vi blogges.

 • 2

  Hvorfor skal jeg!?? 🍝

  Hvorfor skal jeg orke det når jeg ikke klarer å få det i meg likevel.

  Hvorfor skal jeg bruke flere 1000 kr på mat i måneden når jeg ikke har sjans til å få i meg maten.

  Jeg gidder ikke lenger å prøve jeg er så forbaska lei. Jeg har prøvd lenge nok nå å endre dette.

  Gikk bra 3/4 måneder men nå er alt ødelagt.

  Jeg klarer ikke få i meg mat.. Er ikke sulten i det hele tatt. All lyst på mat er borte. Jeg orker ikke lage meg mat en gang. Blir kvalm av tanken på mat og i tilleg blir jeg kvalm når jeg spiser å klarer ikke spise opp maten min.

  Spiser 1 gang om dagen om jeg presser i meg selv mat.

  Jeg føler at alt bare detter/faller tilbake til den gang jeg var 16/17.

  Har begynt å gå ned litt i vekt også. Jeg har hatt fri fra trening denne uken. Skal starte neste uke igjen.

  Jeg har ikke lyst på noen ting. Ikke godteri, ikke mat. Kun vann det er det eneste jeg klarer å takler å få i meg.

  Jeg er så matlei, men likevel om jeg prøver ut noe nytt klarer jeg ikke å få i meg det heller. Om det er sunt eller usunt.  Har ikke sjans.

  Å nå er jeg lei av å tvinge meg selv til å spise når jeg bare bruker penger for å kaste bort maten ta 2 tygg for så å slenge resten i søpla.

  Dette er ikke noe jeg bare tuller om det begynner å bli ille å jeg vet det selv.

  Sist gang jeg hadde spise problemer tok det meg 2 ÅR å klare å spise normal mat og normalt igjen. 

  Jeg tror det blir bare enda værre siden jeg alltid er alene. Det er liksom ingen som passer på eller skal spise med meg så da er det enklere å komme meg unna.

  Jeg får sykt vondt i magen mange ganger når jeg spiser å det gjør også så jeg ikke orker eller har lyst til og spise. Jeg blir dårlig. Rett og slett.

  Jeg får liksom ikke til å forklare dette. Å ja jeg vet det er stor forskjell på liten mat lyst og spiseforstyrrelser og spiseproblemer jeg har tross alt hatt spiseforstyrrelser/problemer før. Å nei det er ikke noe jeg er stolt av.

  Å ja nå er jeg faktisk redd for hva som skjer med meg fremover. Jeg måtte være med noen hver dag sist gang for å klare å få i meg maten jeg trengte. Jeg har ikke den støtten lenger eller (de som sa jeg MÅTTE). Noen av de som jobber her jeg bor sier jeg må spise. Er jeg ikke sulten spiser jeg ikke.

  Har vel gått snart 3-4 uker med minimalt med mat.  Nei jeg er ikke syltynn men i dag er jeg også ganske oppblåst. Så derfor blir det ikke helt slik som jeg pleier å være. Uansett har mistet både vekt og cm i det siste. Om vekten går opp igjen finner jeg vel ut av med tiden. Midjen min har gått fra 94,5-88cm. Det er mye for min del har mistet 2 cm på de 2 siste ukene og gått ned fra 85-83,9.

  Der er vel mer når jeg ikke er oppblåst. På de jeg er tynnest. Jeg begynner å kjenne beina i kroppen min mer.

  Både ribbein,  kragebein og hoftebein.

  Uansett jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med mitt problem. Det er ikke enkelt. Det er vanskelig. Iallefall helt alene uten noen som helst hjelp og når jeg ikke vet hva som er galt i tillegg.

  Vi blogges.

 • 6

  Mine julegave ønsker🎁🎄

  Ja jeg har ikke så mye spennende å skrive om i dag så da skriver jeg ett lite innlegg om hva jeg ønsker meg til jul.

  Her kommer bildet av ønske 1. Det er en Gorgeous curling wand. Altså en krøll stav. De har 2 størrelser 1 tynn og 1 tykk. Jeg ønsker meg begge.

  Legger ut bilde av begge to.

  Man får kjøpt den hos klipperiet på amfi orkanger. (Vet ikke føere steder de selger den).

  Så har jeg funnet noen sko jeg ønsker meg sykt.

  Rosa trenger jeg str 38. De svarte 39.

  Så har jeg tatt bilde av noen parfymer jeg ønsker meg.

  Nedom her kommer full ønske liste på bildet.

  Det jeg ikke har skrevet på der er:

  Sminke koster

  Sminke

  Joggesko!! (Str 38, 5/39)

  Glattetang

  Pc

  Dørmatte

  Ja masse forskjellige ting.

  Så nå er noen forbredt. Å noen vet mine ønsker.

  Vi blogges. 

 • 0

  Happybox! Skynd deg, få ett ekstra full size produkt💄

  Heihei alle dere der ute. I går kveld fikk jeg en email i fra Happybox.

  Dette er mitt frivillige valg å skrive om bare så dere vet det. (Samme i går jeg får ikke betalt for å skrive om det).

  Jeg valgte å bestille min aller første Happybox. Å jeg må si jeg gleder meg til å få den.

  Jeg fant bilder fra google da jeg enda ikke har fått min. (Men jeg tror det er slik den ser ut).

  Link: happybox.no (dette er hoved linken) Les alt om du ønsker deg ett ekstra produkt i din Happybox.

  Nå har det seg slik at Happybox teaser har en kampanje. De skal dele ut 1000 happyboxer i november.

  Jeg har muligheten til å gi dere ett gratis ekstra full size  produkt. For å få det må du skrive navnet mitt i boksen hvor det står vervet av. (Altså dere må verve meg).

  Du må også bruke denne linken isteden for den over: http://hbteaser.instapage.com/

  (Mitt navn er Katarina Isabell Alexandra Brekken) til dere som ikke vet det.

  Dere må kun betale 99 for porto. For den første boksen.

  Så har jeg noen her ute i værden som er glad i skjønnhet? :) Glad i sminke og teste ut nye produkter?

  Du MÅ være over 18. Bare slik at du vet det. Dere har ca 9/10 timer før fristen på dette går ut da det varer kun 24 timer. Å siden jeg ikke fikk mailen før i går kveld så rakk jeg ikke skrive før nå.

  Jeg håper noen der ute ønsker å prøve Happybox teaser♡ Å gjerne ønsker seg ett ekstra fullsize produkt. :)

  La meg vite om du har værvet meg og bestilt din første happy box♡

  Vi blogges.

 • 2

  Finn ut hva jeg gjør i DUSJEN🌊

  Les dette om du vil vite hva jeg gjør i dusjen! Jeg elsker dusjen.

  Jeg er alene i dusjen. Å denne gangen skriver jeg til dere jenter (spesielt), finnes også for gutter/menn.

  Jeg bare elsker min barberhøvel. Å jeg vil annbefale Shai barberhøvel til alle.

  Når jeg ble medlem i Shai for over 1 år siden så hadde de en søt liten pakke. Jeg bestilte en startpakke den gangen. Det som var med var Shai barberhøvelen, nye barberblader og en boks for å feste høvelen i om man trenger.

  Nå har det endret seg litt. Jeg avbestilte mitt abonomang hos de da jeg hadde fått så mange pakker at jeg hadde barberblader i flere måneder. Jeg har enda mange.

  Nå den dag i dag har de en lekker startpakke så jeg bare MÅTTE bli medlem igjen. Å jeg er så stor fornøyd med det jeg fikk. Nå har jeg 2 høvler i fra dem.

  Altså man får baby hud omtrent etter barbering.

  I den nye statpakken er det med mer enn i den de hadde da jeg bestilte første gang. Denne gangen har de:

  Shai barberhøvel, selvbruningshanske, dusj/barberingssåpe, 3 mini høvler til bikini linjen, en toalettmappe.

  Ønsker dere jenter dere en ny barberhøvel som faktisk fungerer veldig bra. Den har flere blader tett i tett så du får en bedre barbering.

  Vel har du lyst på den å betale kun 99+porto (rundt 149.-) så kan du bestille din startpakke her: http://shai.no/shai.aspx?gclid=CjwKEAiA64uyBRCVmKyT2vuAjzgSJADfINB6UpRA4ZjZcavKqf4R2TU-Qbw1yl-59t-e47IRLyabyxoCC_Dw_wcB

  Håper noen prøver den ut, tror ikke NOEN kommer til å angre. Å vil du kun ha startpakken så sender du de bare mail etter du har betalt første pakken om at du ikke vil mot flere forsendelser.

  Vi blogges.

  Resultatet er glatte pene ben 0 hår. Love it! ♡♡♡

 • 5

  Sminke video, tester ut NY sminke

  Her er linken til videoene.

  Del 1: https://m.youtube.com/watch?v=8cdxfMKbNko

  Del 2: https://m.youtube.com/watch?v=Tvj4g-TRndI

  Annbefaler dere å se begge videoene om dere vil se ferdig resultat. Hva jeg synes osv.

  Skal ikke tvinge noen.

  Håper på noen kommentarer om sminken deres meninger osv.

  Btw jeg elsker produktene til Jan Thomas ♡

  Vi blogges.

 • 0

  Spørsmålsrunde (video)

  video:video
 • 3

  Forskjellen mellom (og-å)

  Hva er egentlig forskjellen på og & å?

  Jeg vet jeg har problemer med skrivingen min, det er noe jeg hater. Jeg har slitt med det veldig lenge. Spesielt når jeg skal sette og eller å. Jeg har også problemer med hvor jeg skal sette , og .

  Jeg har tenkt å prøve å finne ut av om jeg har dyseleksi. For for min del har det føltes ut som om jeg har hatt det lenge.

  Jeg får ofte kommentarer på om at det er ikke så vanskelig å lære seg. Jeg får beskjed om at jeg må lære meg å lage setninger. At jeg må lære når jeg skal sette og/å eller ,/.

  Dette er ikke så lett og lære slik som dere tror. Vi som har det vanskelig med skriving eller har skriveproblemer synes faktisk det er vanskelig å lære slike ting. Vi prøver nok en god del og øver masse. Går igjennom og retter opp feilene våre. Iallefall gjør jeg det.

  Jeg har hatt disse problemene siden jeg var en  liten jente. Spesielt etter jeg var 9 år.

  Jeg elsker og skrive, men synes det med og / å er veldig vanskelig.

  Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke får det til. Jeg gir ikke opp enda. Øvslede og prøvelse gjør mester.

  Vel jeg håper dere der ute uansett fortår hva jeg mener hva mine innlegg.

  Vi blogges.

 • 2

  ❗SEX❗

  Sex er tydelighvis noe mange bryr seg om. Det er ett tema mange er glade i. Sex er en normal ting. Uansett sex er temaet nå.

  Sex,sex,sex.

  Altså jeg får jo 1000❓ om SEX per dag omtrent. Hvorfor er det så mange som lurer på og er så nyrskjerrig på mitt sex liv?

  Kanskje ikke så mange som 1000 men det var liksom så dere skjønner jeg begynner å bli lei av alle de spørsmålene.

  Når hadde jeg sex sist, er jeg kåt, fingrer jeg ofte å alle slike ting som har med sex og gjøre. Altså dette er ett innlegg som passer til de over 13! Så det er sagt. Mer mot 16..

  Anyway. Sex er en normal ting. Det er normalt å ha sex. Det er normalt å snakke om det temaet.
  Det er greit nok det,  MEN SERIØST FOLKENS. Jeg er nok ikke den personen som går å svarer på slikt. Mitt sexliv holder jeg for meg selv.

  Bare for at noen av dere kan slutte å spørre så mye kan jeg si litt. Jeg husker ikke sist jeg hadde sex. Å jeg vet ikke når neste gang blir. Jeg er ikke en jente som leker ofte med meg selv da jeg liker å være 2. Så nå vet dere det om meg også uansett poenget er SLUTT Å SPØR MEG OM ALT SOM HANDLER OM SEX. Før en normal samtale så kanskje jeg orker å svare deg?

  Det er også mange som sender bilder til meg som jeg aldri har spurt om eller som jeg ikke vil ha en gang. Jeg blir nesten kvalm med tanke på tanken deres bak de. Greit nok kanskje de er kåte, men finn noen andre å send bildene deres til.  Jeg har ingen intresse av å se deres kropp.

  Jeg har blokkert og slette mange den siste tiden.

  Det jeg reagerer mest på er spørsmålene deres om å få bilder av meg eller det at hver gang jeg sier jeg ikke vil ha bilder av dem så sender de likevel.

  Jeg er en jente som ikke er fan av one night stands. Å jeg er heller ikke en jente som går rett frem. Hopper ikke rett på. Altså jeg får så mange spørsmål om jeg vil ha sex eller om jeg vil møte dem.

  NEI takk.

  Noen andre enn meg som er lei av å få naken bilder osv ut av det blå. Uten at man vil ha de. I tilleg øser det inn med 100 spørsmål per dag om sex og alt slikt.

  Jeg er lei av å prøve å si jeg vil ikke ha, eller jeg vil ikke snakke om dette, eller RETT OG SLETT NEI. 

  Lik eller kommenter om du også er lei av at de ikke skjønner deg spesielt når du sier NEI.

  Altså den ene er værre enn den andre.  En av de spammer meg med bilder av seg selv spesielt mage bilder osv.

  Sex er sex (Håper dere der ute vet at det er stor forskjell på det å ha ubetydelig sex enn det å elske med en annen)..

  Vel vi blogges.

 • 0

  Sen natt mat

  Ja siden de siste dagene siden søndag har vært kun kakespising tenkte jeg at det var på tide med noe mer normal mat.

  Hele dagen som var i går spiste jeg kake. Å dagen før der å dagen før der igjen.

  3 dager med kun kake spising.

  Jeg har vær halveis dårlig pga sukker sjokk i forigårs spesielt. I går gikk det greit.

  Nå er jeg sulten på mat. Å jeg er så sliten så jeg orker ikke stå å lage noe så da er jeg seriøst litt mer usunn denne uka å lager meg litt pomfri.

  Jeg trenger litt vanlig næring. Mat.

  Jeg har spist 4 kakestykker i går. Det er alt jeg har spist. Jeg kjenner det tærer på.

  Må si midja mi føles tynnere da. Noe som er rart. Jeg har gått veldig mye disse dagene som jeg har spist usunt. Så kan hende vekta har klart å være stabil har ikke sjekket. 

  Uansett gleder meg til litt usunn nattmat med å kose meg med å se serie på netflix og bare spise litt normal mat.

  Jeg er trøtt så blir nok ikke lenge til jeg skal prøve å sove heller. Som regel blir jeg lys våken igjen med en gang jeg legger meg.

  Nå er jeg 21 og gleder meg til det nye året fremmover å har ett håp om at dette året å neste skal bli bedre enn de som har vært.

  Vi blogges.

 • 12

  Snart 21! (BURSDAG)

  Hei alle dere. Ja det er en stund siden jeg blogget.

  Likevel sitter jeg nå enda våken og skriver dette innlegget. Fordi når klokken slår 12 eller 00.00 i natt så har jeg bursdag. Jeg fyller nemmelig 21 år!

  Jeg gruer meg så sykt. Jeg elsker tallet 20! Å det å ha ett rundt tall. Å bli gamle er skummelt. Ja slik er livet å i tillegg så sitter jeg å tenker på at det besøket jeg skulle få i morgen blir ikke noe av å ikke blir det noe feiring heller tror jeg. Jeg liksom.. Må sitte alene enda ett år! År nr 4 alene. (Kan hende noen feirer meg, hvem vet).

  Så nå sitter jeg i en lilla stol på felles stuen oppe mens jeg og nattvakta holder på å bake bursdagskake min til i morgen.  Nemmelig sjokolade kake. Jeg ELSKER SJOKOLADEKAKE! 

  SÅ det er jo 1 positiv ting da. Jeg får vel bare godta at jeg blir eldre. Er jo positivt at jrg enda lever. Blir uvant å skrive 1 bak tallet 2 i steden for 0.

  Jeg føler jo det er bra livet mitt går vidre å jo eldre jo "klokere"?

  PS,  har vært hos frisøren i dag å tok blonde og lyse brune striper så det skulle passe inn med extensionet mitt.

  Legger ut bilder her bare for å ha noen bilder med:)

  Vi blogges.

  Disse to siste bildene tok frisøren for meg. Synes de ble bedre enn mine bilder så må bare ha med de også:)

  Hva synes du? (Bedre)??

  Igjen vi blogges.

 • 0

  Må man virkelig???

  Må man virkelig gjøre alt som står på potetmos posene eller finnes det enklere metoder?

  Altså jeg har brukt 2 uker for å teste ut dette, siden jeg ikke spiser potetmos hver dag.

  Testen min går ut på finnes det kjappere medode å lage potetmos på. Må man ha oppi alt som står. Kan man ha i noe annet?

  Feks vann/melk.

  Først testet jeg ut potetmosen som trenger kun vann i seg. På posen står det man må ha en kjele med vann å koke på ovnen, er dette noe man må!? Nei vet dere hva det tar for lang tid for min del.

  Så her er hva jeg gjore. Jeg fylte vannkokeren min opp med vann å satt det til kok dette tar ca 2 minutter før det blir ferdig. Jeg fant fram en balje å tok smør, salt oppi. Det er det normalet.

  Jeg valgte å kjøre en liten vri for å se om det ble godt så jeg tok en halv buljong terning oppi i lag med det som allerede var oppi baljen.  Når vannet var ferdig tømte jeg oppi 3dl vann ca tror jeg. For så å ta 2 dl kald vann fra kranen. Rørte inn alt så det smeltet i vannet.

  Trenger man visp til dette? Nei det trenger man heller ikke jeg kjørte den enkle versjonen å valgte å bruke en spise skje. Enkelt og greit. Alt ble blandet godt sammen. Så helte jeg potetmos pulveret i rørte godt rundt.  Lot det svelle i 1 min. Før jeg så rørte godt igjen. Så smakte jeg på det.

  Jeg ble ganske overasket over smaken. Bulljongen hadde laget en bedre smak på potetmosen.

  I dag testet jeg ut den som liksom skal ha melk i seg (jeg testen den uten melk) Så det vil si jeg valgte å bruke vann også i denne.

  Denne gangen gjore jeg nøyaktig det samme. Annet enn at jeg hadde bittelitt mer smør i + en ekstra sort bulljong. (Okse + grønnsaks/suppe bulljong).

  Når jeg smakte på det tenkte jeg hvorfor trenger man melk? Det smaker jo potetmos slik som den andre. Nesten bedre. Eneste som var at det ble kanskje bittelitt mye smak av smør men den er ikke så ille etter man får rørt godt ut men som sagt jeg hadde i litt mer. Så har man normal mengde smør blir den enda bedre.

  Så trenger man kjeler, og visper og melk til å lage potetmos svaret er NEI, hvis man vil bli kjapt ferdig å lage en kjapp middag trenger man vannkoker, en balje, en skje, dl liter mål. Selvfølgelig trenger man ingegrediensene også det er jo en selvfølge.

  Om noen vil prøve ut potetmos med bulljong eller potetmos med "melk" uten melk så værsegod. Er ikke sikkert alle tenker på dette. Jeg fikk tipset om bulljong av ei vennine. Å takker for det.

  Vel vi blogges.

 • 1

  Meg på trening 💪🙊

  Som jeg sa på blogginnlegget før i dag så skulle jeg egentlig gå tur med lille søsteren min, men det ble jo avlyst. Så da valgte jeg heller å ta en trenings økt på Maxgym.

  Jeg tok en del squats/ knebøy.
  Trente armene en del med frivekter. Tok også noen apperater det er skjeldent men for å få trent skuldre litt så tok jeg noe. Så tok jeg litt på magen. Å legger og lår.

  Jeg er fornøyd. Å jeg tenkte å dele litt av min trening med dere. Så her kommer bilder fra noen øvelser i dag.

  Jeg er ikke en proff. Jeg bare prøver så godt jeg kan.

  Ja der er noen enkle bilder av maskiner tar ikke med alle da det ble tatt en del bilder.

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg valgte å ikke løfte eller ta i for tungt i dag da jeg har trent både mandag og tirsdag og skal også tilbake på trening i morgen. + Har mista så mye styrke i amrne at jeg klarer ikke for mye. Jeg jobber med den saken.

  Nå over til andre bilder.

  Nå vil jeg bare si en ting.

  Jeg håper dere alle får en super dag ♡

  VI BLOGGES!  ;)

 • 8

  Når vekten minsker^-^

  De to siste ukene har motivasjonen min økt mye! Dette er mye pga jeg har klart å bynne å spise det jeg skal igjen å jeg har sett mange youtube videoer som har gitt meg tips og råd.

  I tillegg var jeg jo så lei meg pga vekta hadde blitt høyere jeg hadde gått opp til 86. I går veide jeg meg å vekten var nede på 84,8. Så nå er jeg veldig glad igjen har gått ned 1,2kg. Å jeg pleier å veie 85. Så det ser ut som ting begynner å gå den rette veien.

  Jeg håper det fortsetter slik som dette nå. Den gleden av å se at det endelig skjer noe. Den er så god! :)

  I går var jeg på MRL på Magym. Der tok jeg 50 knebøy på rad. I går hjemme tok jeg 25 squats å i dag tok jeg 30.

  Jeg holder nemmelig på med 30 days challenge. (Begynner). Siden jeg ikke er værdens flinkeste enda starter jeg smått å øker.

  Skulle egentlig gå tur med lillesøstra mi i dag men hu har avlyst igjen 3dje eller fjerde gangen på rad. Jeg får vel kanskje prøve å komme meg i vei på trening på maxgym i steden for å trene armer. Jeg må bygge opp musklene min ei armene igjen etter alt jeg har gjort i det siste.

  Ja ikke en gang dere vet alt for jeg har ikke fortalt det enda. Da jeg vil holde det for meg selv.

  Uansett jeg håper dere har en fantastisk dag. Jeg skal i allefall prøve å ha en!

  Vekten går ned, motivasjonen på topp♡

  Vi blogges.

 • 3

  Me making food.

  Hi guys this is a day where I am trying out a lot of New things so yeah

  Here is a link to part one: https://m.youtube.com/watch?v=YaYS1wyN1h8

  And here is part2: https://m.youtube.com/watch?v=rqpL6-p21J0

  They are not so good as I was hopping for but better t han anything.

 • 1

  Workout videoes. Yeah I am trying out something New.

  I have startet to try out some New thing. I am doing this because I want to help others give inspiration to other not just me.

  I hope you know that this is hard for me to do. BUT I love to workout.

  I am not the skinnyest girl, but i'm me. If I can do it you can TO!
  If your trying to lose some waight or cm or if your trying to build a Stone body. All you have to do is get you ass up and out :)

  This can Somday be really hard, but again I can, you can. We just have to be strong and blive in or self.

  Here is the link to Before workout rutine: https://m.youtube.com/watch?v=-cD5E1TF6HU

  Here is my first workout video ( MY WORKOUT RUTINE): https://m.youtube.com/watch?v=ePfa9Crz2y4

  I really hope you like it! If you want me to keep going and make more videos like this let me know in the comments her on my blog or on youtube. Press like, Follow me. It's your choise.

  I love you all.

  See U

 • 3

  New hair extension video :)

  Here is the link to my last hair extensions video: https://m.youtube.com/watch?v=nrVSB9dxFgo

  This one is how it looks now and all that. 

  I am uploding a before workout rutine and MY WORKOUT RUTINE on youtube now. So  I am going to let you know the links to them when my last video about workout it done.

  But yeah I hope you like this one.

  See U

 • 0

  Blog videoes (nack and boob conturing)

  Hi guys.

  I was just making this videos for fun, and to let you guys see if it works or not.

  Every girl in this word have boobs. Small or bigg they are boobs anyway. 

  Here is the first video: https://m.youtube.com/watch?v=ZgQt3iZVfEc

  -That one is cream conturing-

  Here is the second one: https://m.youtube.com/watch?v=kzmcAJGhYlM

  I hope you like the videos.

  Comment if you do or like.;)

  See U!

 • 2

  Det positive i går (31 oktober/1 nov)😀

  Før alt det som skjedde i går var jeg i bursdags selskap hos min bestemor og bestefar. Bestefar ble 75 og bestemor hadde blitt 73? Jeg tror det. :) Uansett på bildene over ser dere den utrolig gode maten jeg spiste å nydelig kake etterpå.

  Jeg prøvde noe nytt i går. For alle første gang smakte jeg på aspik. Det er sånn gelé med grønnsaker og fiskeboller, egg m.mer. Man kan jo ha mye i en slik. Folk liker forskjellige ting. Grunnen til at jeg turte å smake er fordi det kun var fiskeboller å 0 reker:) Jeg er ikke ett reke menneske. 

  Etter bursdagen dro jeg hjem til meg hadde på meg kostymet og halloween sminke. Jeg skulle på halloween party hos søstra mi. Det ble det også.

  Jeg hadde egentlig ingen peiling på hvordan jeg skulle sminke meg å hva jeg ville være. Så da valgte jeg å prøve to forskjellige ting. Det ser dere over her.

  Jeg hadde på meg en rød og svart kjole (det er egentlig en av Bellatrix fra Harry Potter sine kjoler). Jeg syntes den passet bra i går å ble veldig fornøyd med den, litt varm å ha på seg i lengden hihi.

  Jeg fikk låne en heksehatt av ei venninde:)

  Tiden gikk å mot slutten ble jeg lei av den ene siden å valgte å vaske det bort å ha en side med normal sminke.

  Å fletter ble det vist også.

  Vel jeg har flere bilder av den/fra den kvelden, men å legge ut bilde av alle folkene på min blogg uten å spørre de først føler jeg blir feil.

  Så vel jeg hadde det supert mens jeg var både på bursdag og på halloween  party.

  Det var morsomt å slippe å være helt alene. Så jeg setter pris på at jeg fikk være med. Å at jeg fikk ble litt kjent med noen nye folk. Å at jeg fikk klem av ALLE. :)

  Må bare ha med en siste ting. Nå i dag har jeg spist hjemmelaget pizza, og skal snart nyte hjemmelagde kjeks. Kose meg med netflix og Teen Wolf serien. Å bare slappe av å prøve å roe meg litt ned å tenke på andre ting enn redsel.

  Vi blogges.

 • 12

  Enda like REDD, for en skummel opplevelse😨

  Jeg bryr meg ikke om noen av dere synes det er teit at jeg tar gråte bilder av meg selv. Greit nok det er ikke noe jeg gjør hver dag men når jeg vil få fram ett tema så er det kjekt med bilder som passer til. Eller som faktisk er det som skjedde.

  Jeg kan ikke huske sist gang jeg var så utrolig redd, eller det kan jeg vel kanskje, men jeg var vel nesten enda mer redd denne gangen. Den sykt forferdelige følelsen av å ikke bli hørt på av å bare stå der uten å komme meg noen steder.

  Det er noen som har lurt på hva som skjedde i natt. Egentlig vet jeg ikke om jeg ønsker å fortelle det, men siden dette er en blogg om meg og mitt liv å det jeg vil skrive om så rekner jeg med at det går greit. For dere er dette kanskje bare teit eller at dere tror jeg bare lyver eller noe slikt men dette er fakta. Som sagt før jeg hater løynere å jeg hadde aldri blitt så redd om jeg ikke ble skremt.

  Det som skjedde med meg i går gjore slik at alle de vonde minnene om overgrepene og voldtektene som har skjedd meg kom tilbake igjen, de er ikke lenger hjem å jeg fikk totalt panikk!

  Husker ikke nøyaktig klokkeslett da jeg ikke tenkte på klokka men 2-3 en plass.

  Jeg vil ikke nevne navn. (Fordi jeg vet ikke om denne personen mente alt på en slik måte eller jeg har bare hørt han kanskje ikke mente det på en slik måte uansett det er min opplevelse som skal forklares å alt det der). Sammtidelig vet jeg ikke helt hvordan jeg skal ta det, hvordan jeg skal reagere. Hva jeg skal gjøre.

  Jeg skal fortelle så detaljert som jeg klarer men liksom følelsene mine var så vonde å sterke at de ikke kan forklares. Redselen som strømmet gjennom kroppen min, alt sinnet og tårene. Jeg knakk omtrent sammen midt i gata i Orkanger.

  Som kanskje mange vet var jeg på halloween party i går. Der hadde jeg det faktisk overaskende bra. Jeg var glad og fornøyd. Ikke var jeg super full heller ja jeg drakk litt. "Jeg som liksom aldri skulle drikke igjen". Jeg drikker heldighvis aldri like mye som den gang. Jeg har lært litt. Men ja tilbake til temaet.

  Vi snakket om hvor jeg skulle være hos søstra mi å overnatte eller hos mamma og pappa eller hos meg selv. Egentlig skulle vi få skyss hjem med den personen som kjørte ble bare borte så da måtte vi bare begynne å gå.

  Greit nok jeg mamma og pappa + to andre gutter(menn) var med meg å gikk nedover veien. Jeg kjente han ene og han andre vet jeg bare av. Jeg og mamma spurte hvor de skulle henn, ja vi var på samme fest. Så han ene skulle samme plass som meg. Så siden det var han jeg kjente spurte vi om han kunne følge meg hjem da jeg hater å gå alene i mørket gjennom orkanger sentrum. Spesielt forbi puben.

  Litt før prixen gikk mamma og pappa motsatt vei av meg å de to. Vi kom ikke så langt vi kom jo ikke lengre enn rett ved prixen før ting begynte å skje.

  Det var en gutt som sa til oss fra andre siden av gaten at puben var stengt. Alle svarte ja vi vet det. Uten han ene han sa ja vi vet det vi skal jo ikke til puben en gang vi vet det er stengt. Noe lignende i allefall. Uansett han og han andre på gata begynte å rope til hverandre. Så gikk han over til han ukjente å startet en diskusjon. Altså hva skulle lille meg gjøre? Jeg ble redd. Jeg prøvde å få han som skulle følge meg hjem til å skjerpe seg å bli med meg. (Men null reaksjon). Jeg turte ikke gå i mellom å de bare diskuterte mer og mer...De kranglet!  Tilslutt begynte jeg å sende noen meldinger til mamma om hva som skjedde å at jeg var redd pga jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hater mørket. Så jeg bestemte meg selv for å snu å gå mot mamma og pappa sitt hus i steden for jeg kan veien begge veiene! Men jeg var redd og ville ikke gå alene.

  Da mamma ikke svarte på meldingene så begynte jeg å gå den veien jeg ville nemmelig mot mamma. Først da reagerte han jeg gikk med. Å ikke på en bra måte. (I allefall ikke i mine øyne).

  Han kom over gata å begynte å holde rundt meg, altså med armene rundt kroppen min ikke over skuldrene... Han hold meg fast. Å sa jeg ikke fikk lov til å gå alene og at han skulle følge meg hjem, men da var jeg allerede så  redd pga at han gikk å kranglet og lagde bråk med en random. Så han sa han forsto meg men at han hadde lovd mamma og pappa å følge meg hjem. Jeg ble lei meg, redd sykt redd. Jeg prøvde å si jeg ikke trengte følge hjem men han nektet å høre på meg. Btw rett før han kom ringte jeg mamma så jeg hadde hu i tlf mens det skjedde. Jeg ble reddere og reddere for når jeg ba han slippe meg nektet han. Jeg prøvde å rive meg løs men til ingen nytte. Tårene trillet å jeg begynte å rope. Han som han nettopp kranglet med kom over gaten å alt jeg husker han sa var HALLO DU SER JO HU IKKE VIL SLIPP HUN.  HUN VIL IKKE DU SER DET JO PÅ HUN HØR HVA HUN SIER. Men det hjalp ikke mye jeg var så sykt redd da jeg ikke kom meg løs å han bringte alle vonde forferdelige minnene mine tilbake. Å jeg ble så forferdelig redd jeg prøvde å slå meg ut av armene på han... Han sto å kjeftet på meg å nektet å la meg gå. Jeg ble seriøst så redd jeg sto å ropte kjempe høyt å sa han skulle slippe meg, tlf datt ut til slutt. Mamma ringte meg opp igjen å hun var på vei mot meg.  Hun hørte mye av hva som skjedde å hu skjønte veldig godt at noe galt holdt på å skje. Han det gjelds kjeftet å så kom han med hodet sitt helt intill mitt å stirret meg inn i øynene. Det ble ikke bedre av det men værre. Han begynte å si han måtte få lov til å forklare. Jeg nektet jeg ville ikke snakke med han. Alt jeg ville var å gå hjem. Han holdt meg fremdeles fast... Jeg ble bare mer og mer redd å kunne kjenne hjertet mitt hoppe i halsen på meg eller skal jeg si brystet. Tårene trillet å Så begynte han å bli mer frekk. Han sa jeg trodde han var en idiot. Jeg sa til han nei vet du hva jeg har ALDRI KALDT DEG EN IDIOT. JEG HAR ALDRI NEVNT ORDET IDIOT. Å han bare fortsatte å sa jeg trodde han var det. Til slutt fikk jeg nok av redselen da han nektet å slippe meg måtte jeg ty til andre metoder JEG ROPPTE JEG HAR BLITT VOLDTATT 13 GANGER... Det hjalp ikke. Jeg truet han med å ringe til politiet Å det var ikke langt unna at jeg ringte heller om han ikke slapp meg å lot meg gå. Mamma som hadde ringte meg opp igjen spurte  meg hvor jeg var å jeg spurte hvilken vei hu gikk. Jeg ble så sykt redd hvordan skal jeg forklare den redselen jeg klarer ikke finne noen rette ord å bruke. Han slapp meg jo ikke så jeg dro til han rett i ansiktet på høyre side! Jeg har aldri slått til noen før. Han bare sto å stirret på meg. Jeg måtte bruke hele min styrke å jeg rev meg ut av armene på han å begynte å gå. Han kom etter meg! Jeg sa Plis la meg være i fred slutt å følg etter meg.  Ikke RØR MEG! MEN HAN STOPPET JO IKKE. JEG FIKK ENDA MER PANIKK SÅ SNUDDE JEG Å PRØVDE Å GÅ I EN ANNEN RETNING, men da også fulgte han bare etter meg å ropt at jeg bare er vanskelig. At jeg ikke forstår noen ting å alle mulig slike ting. Han prøvde å ta tak i meg å jeg var i total panikk. Til slutt klarte han å forstå han han ikke skulle røre meg trodde jeg. Han sa greit jeg skal ikke ta på deg. Jeg prøver bare.. Å så skulle han forklare seg igjen.. Men jeg ville ikke snakke med han eller høre på han alle minner tok over meg å jeg klarte nesten ikke puste... Det føltes ut som en evighet når jeg ventet på at mamma skulle komme. Det sto to menn ved prixen og fulgte med på hva som skjedde jeg tror alle som var der skjønte jeg ikke ville at han skulle røre meg. (De som sto der kom gående) Tror nok det er fordi de hørte bråk. Jeg ble forbanna til slutt å ville stille han et spm. Så ja til  slutt stilte jeg faktisk han ett spørsmål han som fikk meg liv redd. Jeg sa kan jeg spørre deg om noe nå?? KAN JEG DET... HAN SA JA? Å jeg sa. Hva i all værden er vitsen med å gjøre det du gjore. Han på andre siden av gaten prøvde bare å hjelpe så klikker du på han å går bort til han å står å kjefter han ned og ypper og lager bråk. Hva FAEN er vitsen med det. hvorfor gjør du slik!!!  Han sa ja jeg vet det er dumt. Å jeg har mine problemer jeg å jeg å har vært igjennom ting. Jeg er 100% sikker på at de som sto der skjønte hvor redd jeg var. Å jeg hadde ingen anelse hvor jeg skulle gjøre av meg. Endelig! Jeg sa til han ja har du vært igjennom 13 voldtekter. Prøvde å få han til å forstå hvor jævlig det er. Alt han sa var jeg forstår.. Men hvorfor lot han meg ikke gå da!??-.-

  Endelig så jeg mamma å jeg var døds redd. Hun kom mot han. Å snakket til han. Om at han skulle la meg være. At han måtte slippe meg når jeg sa slipp! At han måtte forstå jeg ikke vil. Hu sa se på hun ser du ikke reaksjonen hennes. Det var en av de øyeblikkene hvor jeg knakk sammen i gråt å redsel. Jeg brydde meg ikke om alle folkene rundt.

  Jeg holdt rundt en lysstolpe å bare holdt meg fast der å gråt å var helt oppskaket etter hendelsen. Jeg fikk omtrent pusteproblemer å holdt på å dette sammen. Jeg hadde på noen minutter lyst til å dø. Men samtidelig vill jeg kjempe meg igjennom det.

  Jeg må gjøre det jeg føler for å velge mine valg. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre enda men jeg vil kalle det en overgripelse.

  Likevel om han kanskje ikke mener det slik går jeg faktisk etter hva som har skjedd blitt sagt og gjort. Vil jeg gjøre noe mer med deg gjør jeg det! Jeg er ikke den personen som bare lar folk gå. Tro meg var ikke lenge før politiet ble oppringt å jeg er enda sykt redd å vet enda ikke hva jeg skal gjøre om jeg skal la det gå eller følge det jeg vil.

  Jeg er rett og slett redd han. (Jeg prøvde å ordne opp med han kun pga jeg syntes synd på han fordi han begynte å gråte men han aner ikke hvor redd jeg var da jeg prøvde å ordne opp men det er ikke nok. Han burde lære av sine feil.

  Hvis han mente det der godt var det veldig FEIL måte å hvis det på. Greit nok han ville holde løftet sitt å følge meg hjem... MEN NÅR JEG SIER JEG VIL GÅ ALENE Å AT JEG KAN VEIEN Å AT MAMMA MØTER MEG. Så er det slik jeg vil ha det.

  Jeg bare har ikke energi til å skrive mer om dette nå å er ikke en gang sikker på hva dere tenker å jeg tror ikke dere egentlig kan forstå hvor jævlig skummelt det var å hvor redd jeg enda er.

  Han kan prøve å si hva han vil men jeg tar ting på den måten jeg opplevde det ingen kan komme inn å vri rundt i hodet mitt å si han var snill!... NÅR NOEN SIER NEI SIER DE NEI!! Det skal respekteres!  Det skal ikke misbrukes eller bli gitt faen i ett nei er ett nei.

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits