kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

God morgen

Jeg våknet halv 12 i dag. Jeg var oppe til 4/5 i natt. Heldighvis har jeg hatt en god morgen^-^

Jeg skal hoppe i dusjen straks, freshe meg litt opp. Etter det skal jeg lage meg en god frokost i lag med typen. Egg, bacon og falukorv.

Så blir vi vel å se på noen filmer, kanskje drar typen og studerer. Gjør han det får jeg vel sitte å se serie, tenge, fargelegge eller male.

Det var en hod morgen å vokne opp ved siden av kjæresten, fremdeles så nytt og uvandt, men en god følelse.

Jeg sovnet med sminken på i går. Uansett jeg håper dere får en super fin dag vidre.

Vi blogges.

 • 4

  P-💉'n(e) ødlegger meg

  Aner du/dere hvordan det er å plutselig våkne en dag, du går på vekten og tenker du veier det samme som 4-5 dager siden. Så får du SJOKK når du ser tallene som dukker opp..

  Uheldige meg, etter all kosthold forandring og trening i flere år, gikk jeg endelig ned til ett tall jeg ikke har sett på MANGE ÅR. Som flere vet sluttet jeg med lavkarbo og treningen, greit nok jeg har skade i arma, og elsker normal mat. Likevel om jeg spiste godis hver helg eller hver uke om jeg følte for det så gikk jeg ikke opp i vekt. 0 prevensjon = vektnedgang. Jeg var strålende fornøyd og blid, super happy! Helt til den dagen jeg måtte ta den første p-sprøyten. 

  Jeg dro til en sykepleier og fikk den satt i setemuskelen (i rumpa/hofta). Det gikk helt greit. Jeg var veldig fornøyd, menstrasjonene stoppet opp og jeg trivdes med det. Jeg fant meg en ny kjæreste, begynte å spise maten jeg liker best, men ikke overdrevent mye. Tiden gikk..

  Jeg veide meg å hadde gått ned 5 kg! Så kom den dagen jeg måtte ta en ny sprøyte 3 mnd etter. Jeg gikk denne gangen til helse stasjonen og fikk satt den der, samme sted omtrent. Det er ikke så alt for lenge siden. Den første måneden eller skal jeg si 2, var ganske stabile med tanke på vekten. Nå derrimot den siste måneden har vekten økt. Ikke bare med 1-5 kilo med 10!... Jeg er så utrolig skuffet og lei meg. Etter alt jeg har vært igjennom for å kommet så langt. Jeg føler meg "ekkel" i min egen kropp, og jeg HATER magen min. Dumme dumme p- sprøyte, den gir meg ett tonn med hormoner, sikkert ALT FOR MYE.

  Her ser dere forskjell fra i sommer og til nå. Jeg savner kroppen min, jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Å uansett om jeg endrer hva jeg spiser virker det ikke. Har prøvd.

  Bildet er bare for fun, uansett. Det er ikke bare VEKTEN som "tar livet av meg". Det er mange flere ting. Noen av det er:

  -Syke mage smerter.
  -Små blødninger.
  -Smerter i ryggen.
  -Svimmelhet.
  -Kvalme.
  -Hodepine/migrene.
  -Kløe.
  -Utslett

  + flere andre ting. Jeg blir SPRØ. Jeg takler ikke mer av å gå å føle meg dårlig og elendig. Jeg har vært hos legen for smertene jeg fikk en gang, de fant ikke ut hva det var. Ja det roet seg litt ned, men ble aldri 100% borte. Jeg har slitt med mage smerter over 4 måneder, jeg må ta tabletter ofte, for å klare å fungere.

  Jeg tror i allefall det er hormonene som gjør alt dette. Jeg vurderer å slutte med p-sprøyten og heller gå på/fonne noe annet som funker bedre for meg.

  Har derfor sendt inn spørsmål til lege om hva jeg burde gjøre. Jeg er vel ikke den eneste som ikke takler å gå å føle seg dårlig/syk eller gå med smerter hver dag?

  Siden legene ikke har funnet noen grunn enda, hvorfor dette skjer. Så rekner jeg med det er p-sprøyten, hva annet kan det være? De har jo allerede sjekket.

  Anyway, hei igjen.
  Første blogg innlegg etter flytting!
  Endelig er jeg tilbake.

  Vi blogges.

 • 2

  Trondheim here I come

  Trondheim here I come

  I dag skjer det, endelig skal flyttingen begynne for alvor.  

  Jeg hadde aldri trodd noen gang at jeg kom til og ende opp i Trondheim, men der tok jeg vist veldig feil. Typen min studerer der  og siden vi vil bo i lag, velger jeg å flytte dit i sammen med han. Trondheim er ett fint sted, men for meg så er det veldig folksomt. Så siden jeg har angst for steder med mye folk, vil det bli en stor utfordring. Håper jo det går greit og at vi får det supert der. I tillegg kommer jeg nok til å prøve og gjøre slik at angsten blir mindre. Jeg har jo også venner i Trondheim så jeg kan jo møte dem også, med tiden. Om jeg får muligheten. 

  Nå har flere av dere ventet lenge på at jeg skal si hvor jeg skal flytte, jeg blir nok bare og si at jeg flytter til Trondheim, nær sentrum. 

  Jeg tror ikke at jeg blir å bo i Trondheim mer enn 6 måneder, men hvem vet. Ting kan endre seg, kanskje trives både jeg og Jørgen der, eller så om alt går slik vi håper blir vi vel å flytte videre etter det, men det er neste steg, man må ta ett steg i gangen. Jeg pakker og pakker, tiden flyr. Sju esker med ting og tang står stablet på gulvet, og enda er jeg ikke ferdig. (8.11.16).

  Den 18. flytter vi alle ting og møbler til vår nye leilighet. Om du leser dette så er jeg kanskje midt i flyttingen, eller skal begynne. Uansett, det blir spennende.

  Nøklene har vi vel hentet allerede, den 17 eller den 18, vi skulle jo egentlig hente de mandag den 7.11.16, men det ble det ikke noe av. Grunnen til det er fordi vi ikke ville betale ekstra for de dagene vi ikke skal bo (være der). 

  Jeg skriver dette blogginnlegget før den 18, så jeg har det klart, derfor er teksten slik den er, likevel håper jeg dere blir fornøyde med avsløringen av bo plass. 

  Jeg er så utrolig spent, det kribler i magen hver gang jeg tenker på det, jeg kan lukke øynene og dagdrømme om den nye leiligheten. Når jeg flytter dit blir jeg automatisk litt lenger unna familien min, men for min del er det 0 stress. Det går busser ofte, så jeg skal ikke slutte å ha kontakt. Det finnes jo alltid løsninger på ting, og man må se lyst på det.  

  Nå sitter jeg her, tenker og grubler. Håper det ikke blir for mye støy i det område vi skal bo på. Det som faktisk blir skikkelig rart er at det er kun Bunnpris og Rema 1000 i nærheten av der vi skal bo, jeg som er så avhennig av Kiwi. Heldighvis går det busser. Gamle vaner er vonde å venne. Likevel tror jeg det skal gå greit. 

  Det å bo så nære alt, kino, Trondheim Torg, det skal bli chill.   Nå er det ikke lenger falske smil om munnen, de er faktisk ekte. Jeg føler meg så mye bedre før enn nå. Jeg gleder meg så mye til å bo i lag med verdens beste gutt.   Tror det er alt jeg har å si for denne gang, men jeg vil nok komme innom i ny og ned. 

  Vi blogges. 

   

   

   

 • 5

  Hair extensions!

  Jeg bestilte fargen Auburn nr #33. Den var desverre alt for lys. Så da var det bare å sette igang med farging.

  Jeg ble veldig fornøyd med fargen til slutt. Det er ofc samme farge som jeg har i mitt eget hår.

  Vel så nå har jeg endelig langt hår igjen, å jeg elsker det!😍

  Vii blogges.

 • 4

  Nøkkelen

  I dag var jeg og Jørgen og henta nøkklene våre til den nye leiligheten. Vi kan vel endelig snart kalle oss for sammboere.

  Tiden har gått utrolig fort den siste tiden, jeg har ikke fått pakket ferdig alt sånn 100 % men jeg tar ting slik de kommer.

  Vi var også å så på leiligheten i dag å vi likte den veldig godt. Likevel om det ikke er den største er det iallefall helt OK. Det var ganske fint der.

  Likevel må jeg nok kvitte meg med en del av tingene mine. En kjøkken marskin, en Smoothiemaker, en mikrobølgeovn, en vann koker, en liten kaffe trakter også  kanskje noen hyller og en sovesofa. Så litt kjipt er det. Har heller ingen plass å lagre slike ting i/på. Håper bare noen andre får god bruk for det jeg lenger ikke får plass til.

  Kanskje bare kanskje orker jeg ikke en gang å åpne alle eskene, ikke at jeg skjønner hvor vi skal få plass til alt..

  Det var først i dag vi fikk sett hvor mye plass det egentlig er der. Jeg skjønner seriøst ikke hvor vi skal få plass til alle eskene.

  Jeg skal kanskje kvitte meg med stuebordet mitt også, det vet jeg ikke før senere. Da vi har 2 bord, og ikke er 100% sikkere på hvilket av de vi vil ha.

  Vi har ikke flytta inn enda, men nå er det virkelig ikke lange tiden igjen. Om du følger med på bloggen min vil du nok fort finne ut hvor jeg skal bo og når jeg flytter til slutt.

  Bare ikke denne gangen.

  Vi blogges.

 • 0

  Blir aldri ferdig

  Det føles virkelig ut som at jeg aldri blir ferdig. Jeg styrer på dag inn og dag ut. Jeg er sliten og utolmodig.

  Jeg pakker i esker og søppelsekker. 4 søppelsekker og 16 esker er ferdig pakket. 

  Jeg blir sprø! Fremdeles har jeg ting som ikke er pakket ned, jeg er også tom for esker. Vet ikke helt om jeg blir ferdig eller hva jeg skal pakke resten av tingene mine i.

  Vasking av leiligheten orker jeg ikke holde på med før etter jeg har fått flyttet ut tingene mine, kan si at det er ikke så alt for lenge til nå!

  Jeg er så utrolig spent på hva tiden fremmover bringer.

  Jeg sitter faktisk og ser på serie mens jeg skriver dette, Grey's Anatomi. Digger den serien, men ikke alltid hodet er på rett plass til å følge med.

  Uansett nå føler  jeg bare at jeg aldri kommer til å bli ferdig.

  Vi blogges.

 • 0

  Endelig nytt hair extensions👧

  I dag fikk jeg endelig bestilt nytt hair extensions, denne gangen blir det keratin i mens jeg skal spare opp til tape extensions om jeg føler for det.

  Jeg skal være ekstra nøye etter håret er satt i denne gangen, så jeg slipper å klippe meg helt kort igjen, men skjer det så skjer det.

  Jeg prøver jo å spare til langt hår så jeg tenkte at det å ha hair extensions igjen funker når det gjelds tålmodighet.

  Hvor mange måneder skal jeg ha det i vel 4-6 tenker jeg, det spørs på håret mitt og pleien jeg gir det.

  Jeg kjøper håret hos: http://mytrendyhair.com/index.php?route=checkout/cart

  Jeg hadde extensions fra de sist gang og elsket kvaliteten. Det var min egen feil at det ble floker, jeg kunne unngått det, nå vet jeg hvordan. Man lærer av sine egne feil.

  Jeg kommer til å skrive mer om det senere. Jeg håper det går kjapt å få håret i posten, og forhåpentligvis ikke for lenge til jeg får satt det i.

  Fargen er nr 33 - Auburn. Ser vel litt annerledes ut i normalt lys enn på bildet, håper virkelig det matcher håret mitt.

  Vel vel det var alt for nå.

  Vi blogges.

 • 0

  Det er ikke bare oppturer med å være alene

  Det er faktisk ikke bare bare å være alene, likevel om det er godt med alene tid i ny og ned.

  Når jeg er alene klarer jeg ikke sove om natten, på dagene kjeder jeg meg noe sykt og i tillegg ligger det et savn langt inne, og jeg kjenner det er veldig rart.

  Når jeg er alene gjør jeg ikke alltid det samme som om jeg er med noen og jeg spiser også andre ting, bare fordi jeg ikke orker og kjøpe inn mat, derfor spiser jeg det jeg har.

  Jeg pakker og pakker, blir fortere sliten og fortere deprimert når jeg er alene. Angsten er også større.

  Jeg er også sykt sløv med å bruke håndstøtten min, likevel om de på sykehuset har bedt meg bruke den når jeg har vondt er jeg sløv. Jeg må nok skjerpe meg.

  Jeg kan ærlig si at det er mye bedre å være med typen enn å være alene.

  Jeg skriver også mer her på bloggen når jeg er alene, pga jeg gjør mindre da. Uansett skal jeg bli flinkere etter flyttingen håper jeg.

  Vi blogges.

 • 1

  Ja jeg var på halloween fest

  Ja jeg var på halloween fest i starten av november, mange synes kanskje det er sent. Ja det var en uke etter halloween pga det var ikke tid til å feire den 31.oktober. Jeg gikk halloween i år og samlet inn godteri sammen med lillesøstra mi den dagen, derfor måtte jeg vente lenger for å "feste".

  Her ser dere hvordan jeg så ut jeg var politi med "demon ansikt på ene siden".

  Selvfølgelig var typen min med meg på festen. Vi var nemlig hos mamma og pappa i lag med flere andre.

  Vi koste oss med litt alkohol og potetgull, snakking og musikk.

  Her ser dere pynten og ene shotten min.

  Det var en fin kveld, jeg og han drakk ikke mye. Jeg drakk en halv cider, 2 shotter og brus og vann. Å smakte på noen andre likører osv, men jeg er ikke så glad i alkohol, Jørgen nøyt er par øl, thats all. selvfølgelig kunne vi vel drukket mer, men vi følte ikke for det.

  Maibritt (største storesøstra mi hvar der en liten stund, så måtte jo ta bilde i lag med hun).

  Natasha som også er min storesøster var der. Så vi 3 tok bilde sammen.

  Jeg syntes det var morro i allefall.

  Jeg var sliten den kvelden. Velvel nå vet dere dette også, beklager lite blogging, men pakker meg i hjel pga flytting så har ikke mye tid til overs.

  Vi blogges.

 • 0

  Når jeg er alene

  Ja jeg har kjæreste, men noen ganger er det godt med litt alene tid også, likevel om jeg elsker å være med Jørgen, så er det litt godt å ha litt tid for seg selv i ny og ned. Sånn er det bare. Alle mennesker trenger litt tid for seg selv en gang i blant.

  I dag har jeg vært alene, jeg har pakket enda to esker da jeg skal flytte om tolv dager. Jeg har laget meg middag, fiskeboller i hvit saus. Selvfølgelig har jeg laget sausen selv. Jeg har vært ute andre ganger for å handle på Kiwi. Vært litt med ei vennine. Jeg har også sett serie spist litt godis, og kost meg.

  Maten ser sikkert ikke så god ut (jeg moser alt som barnemat) haha.

  Ja nå sitter jeg med ansiktsmaske og chiller. Ser på tv for første gang på lenge. Bare nyter livet.

  Haha det er så komiskt når masken tørker, ser nesten ut som en zombie.

  Før i dag drakk jeg en flaske med julebrusen som jeg liker best, det er så fantastisk.

  Rart å tenke på at det ikke er lenge til jeg har busdag. På torsdagen fyller jeg 22!

  Digger øynene mine på det bildet der. Så måtte vare ta det med.

  Vi blogges.

 • 2

  Bilder fra dette året (ikke alle er vist)

  En dag i sommer hvor  jeg og familien min var på handletur på Sparkjøp.

  En av de dagene hvor jeg og mormor gikk til Amfi og handlet.

  En gang da jeg var på fest hos storesøsteren min Maibritt  (drikker Shaker).

  En dag i Trondheim med min aller beste vennine Embla♡ (Fotobokser er alltid morro).

  En dag i sommer hvor jeg var i lag med storesøstra mi Maibtitt og hadde det gøy i lag med tantungen min johanne!

  En dag ved Tyholt i lag med en god venn og vennina mi Marthe.

  De gagene jeg er på gården hvor jeg bodde før og ser kattene mine.

  På stranden, hvor jeg fikk hjelp til å ta noen bilder.

  Når jeg og Embla var på en fest hos Maibritt.

  Ett av de første bildene jeg og kjæresten min Jørgen tok sammen😂

  Fotoshoot med Carina, ei vennine.

  Den dagen da jeg prøvde å stripe håret alene, men til slutt trengte hjelp.

  Den dagen mamma lurte på om jeg klarte å lage en kul halloween look, men alt ble forferdelig feila.

  Jeg prøver å finne ut hvilken parykk jeg skal bruke på halloween festen til helga.

  I dag når jeg for første gang testet ut GALAXY sminke.

  Fikk endelig denne toppen i posten i dag! Er ikke lenger redd for å sjule ting. Curves on fleek☆

  Lik dette innlegget om du vil jeg skal lage noe som dette 1 gang i måneden.

  Vi blogges.

 • 0

  Velkommen November

  Denne måneden her vil det skje flere spennende ting, men det mest spennende av alle er flyttingen, Nå er det 1 november, endelig kommer tiden hvor livet mitt vil få en ny start, der jeg får nye muligheter, og ikke minst kan være fri fra (alt). Jeg er meg selv 100% nå, før kunne jeg ikke være det. Jeg bestemmer selv hvem jeg vil og kan være med. Hvor jeg vil bo, hvordan jeg vil ha det rundt meg. 

  10, november har jeg bursdag, da blir jeg 22. Før det skal jeg og kjæresten min på halloween fest, vi skal også hente ut nøkkelen(e) til leiligheten vår den 7 november ( om alt går etter planen). 

  Jeg trives med livet mitt nå, jeg kunne aldri tenkt meg og gå tilbake. Likevel om ting skjedde veldig plutselig og brått, så funker det. Kanskje det er en av meningene med livet, i alle fall føler jeg at det er det. 

  November er en fin måned, men i år er den ekstra spesiell nettopp fordi jeg skal flytte i lag med kjæresten min. Fordi jeg skal ha med meg han på halloween fest, fordi ja rett og slett fordi HAN er en stor del av livet mitt nå og det føles helt rett. 

  Som regel er det snø i november måned, men i år ser det dårlig ut. Dette må vel være pga vinden i verdensrommet som fremdeles går motsatt vei i forhold til hva den egentlig skal. Dette kan vel kanskje endre seg, hvem vet. 

  Jeg sier bare endelig er det november, den måneden hvor hele mitt liv er i ferd med og endre seg, foråpentligvis til noe bedre. 

  Blir ikke å ta med bilder i dette innlegget, da jeg ikke har noen jeg føler passer til enda, men med tiden vil det vel komme bilder. 

   

  Vi blogges. 

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits