kittycatslife - hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Add meg påminnelse Snapchat/vlog

Jeg har skaffet meg en ny Snap. På den så skal jeg vlogge om min hverdag. Feks om jeg baker eller sminker meg. Jeg er ikke verdens flinkeste vlogger, men om du vil være en del av det så legg meg til.

Snapnavn: Kittycatssnap94

Vi blogges.

 • 2

  Blogger jeg for skjeldent?

  Blogger jeg for skjeldent? Synes dere at jeg burde skrive flere blogginnlegg, isåfall må dere bare komme med tips.

  Jeg vil egentlig ha en spørsmålsrunde, men får som regel for lite spørsmål til å lage en. Jeg er nok ikke den mest populære kniven i skuffen, hehe.

  Uansett vil du stille meg noen spm så er det bare å legge de igjen i kommentarfeltet under.

  Det er en del ting som jobber i mot meg om dagen, så derfor har jeg ikke følt for å blogge fordi da hadde det blitt så mye negativitet.

  Jeg skal prøve å skjerpe meg.
  Skulle jeg ha lagd mere videoer til bloggen? Hva tenker du? Jeg er åpen for idéer.

  Vi blogges.

 • 4

  Skummel natt, stakkars katt!

  PS, om du ikke liker blod hopp over bildene!

  I natt var det hektisk og skummelt ikke minst stressende! Lille Ariel endte opp hos dyrlegen igjen. Plutselig hørte vi et kjempe hyl(skrik). Å blodet sprutet. Når vi kom dit så var det blod over alt, på labbene og halsen! Vi viste ikke om det var halsen det var noe galt med eller halsen før hun ble undersøkt nærmere. Fant ut at det var halsen.

  Hun måtte bli bedøvet (jeg kallerdet lett narkose da hun får sprøyte så hun sovner). Så barberte de hun da de åtte sjekke hva som var galt.

  Her ligger hun på operasjonsbordet. Hull i hodet (halsen) eller skal jeg si ved haken. Uansett dyrlegen sa at hun enten har blitt bitt av en hund/katt eller fått en stikk/kutt skade fra noe. Kan bære skudd skade også, men tror ikke fant noe kule eller noe. Vi måtte se på alt..

  Her har dyrlegen renset med store poser med saltvann. Han tok også en metall pinne av noe slag og så inni hullet(såret). Der fant han masse blod og ødelagt muskelvev(fibre) som han måtte fjerne.

  Å se katten min ligge slik var VONDT. JEG var redd, stresset, gråt osv.

  Her hadde hun fått på seg en krage! Rett før hun våknet og etter hun våknet.

  I dag går det mye bedre med hun, selvfølgelig prøver hun å få kragen av, men har ikke klart det enda. Hun leker, drikker vann, spiser og hoppet opp i klatrestativet. Vi har ikke sett hun så aktiv på lenge. Smertestillende til Ariel er også kjøpt og antibiotika! Første dose i dag er tatt. Glemte å nevne at hun fikk 7sprøyter til sammen i går.

  Alt i alt - Hun lever og det er det som betyr mest!

  Vi blogges.

 • 1

  Fornøyd med dagen i dag

  I dag har jeg kjøpt meg en ny vinterjakke, endelig! Fant en på Kapphal, overraskende nok. Den er faktisk er litt i det største laget, kunne vel tatt hakke mindre i str, men bedre med litt større enn mindre, for da kan jeg ha masse klær under om jeg er kald. På H&M kjøpte jeg en hettegenser(jakke), en hvit ull genser med V utrigning og en stor rosa fluffy genser sak😍 Forbredelser til operasjonen min nemlig. For den dagen ja da trenger jeg en eller flere genser(e) med store armer😉 Ellers får jeg de ikke på meg for skal ha gips å kanskje fatle. Wii stor fornøyd med dagens kjøp!

  Her er meg med min fluffy rosa genser. Har ikke brukt alt det andre enda, så derfor jeg kun viser den.

  Nå ser jeg fremover til 6desember, operasjonsdagen min. Så håper jeg det blir vell overstått å at alle gensrene passer. Vet ikke om jakken passer med gips, det tenkte jeg faktisk ikke over. Får håpe på det beste.

  Ellers har jeg hatt en generell fin normal dag.

  Vi blogges.

 • 1

  Endelig får jeg legitimasjon

  Nå har jeg gått lenge uten noe legitimasjon iallefall ikke noe med mitt nye navn og slik jeg ser ut nå.

  Gikk til banken i dag fordi var rimelig lei av å vente, endelig kunne de la meg få nytt kort med bilde fra nåtiden og mitt nye navn! Thank god!

  Vi blogges.

 • 3

  Jørgen har fast jobb+++

  Altså jeg har ikke skrevet noe om Jørgen her inne på evigheter. At folk bare kommer å sier at vi ikke får til det ene og det andre irriterer meg. Jørgen har fast jobb for dere som tror han bare sitter hjemme. For ja han fant seg en jobb. Å jeg leter jeg også! Hadde en mulighet for en stund tilbake men trodd e jeg skulle operere armen, men den operasjonen avlyste sykehuset to dager før. Har enda ikke fått ny time. Jeg har snakket med nav og ser meg stadig rundt etter noe som kan passe meg. Det å være butikksjef er ikke min greie liksom. Å jeg kan ikke jobbe 100% jeg kan kun jobbe 80%. Jeg må starte sakte også bygge det opp. Mange sier jeg kan jobbe i barnehage, ja det kan jeg vel, men det er ikke noe jeg føler for. Desuten er det lov når familie går i barnehagen?

  Å for dere som ikke vet noe mer om vektnedgangen min. Jeg har gått ned i vekt ikke ekstremt mye men på en mnd har jeg gått ned fra 106,5-102,8 drt er en start! Å det er så godt å se at vekten endelig rykker på seg.

  Jeg håper jeg finner en jobb som kan passe meg.

  Bare slutt å si at vi bare sitter hjemme og er late å ikke gjør noe for å få penger osv, for det er løyn!

 • 6

  0️⃣🥚løsning denne syklusen‼️

  Jeg vet ikke om dere vet det, men vi endte opp med å kjøpe Clearblue Advanced fertilitetsmonitor. Den kan man bruke for å finne ut av syklusen, eller "prøve å bli gravid med". Man kan teste både for eggløsning og for graviditet. Det er en monitor som viser deg alt. Man kan trykke inn når man hadde sex eller hvor mye man blør når man har mensen. Alt i alt er den genial!

  Jeg fikk desverre ikke noe maksimal denne mnd. Hadde lav på dag 6 og på dag 7 ble den høy og alle dagene etter det var den på høy, men i dag ble den lav igjen. Ja litt trist er det for det vil jo også so jeg ikke er fertil denne mnd altså at jeg ikke kan bli gravid. For man blir ikke gravid uten eggløsning.

  Nå har jeg bursdag! Klokken er 00.01! HAPPY BIRTHDAY TO ME.

  JAJA da er jeg 23,og enda er ikke ønsker om barn oppfylt. Håper virkelig det skjer en dag.

  VELvel bedre lykke neste mnd.

  Å en annen ting som har skjedd det er at ovnen vår ikke virker den lysere bare error. Så jeg får ikke ferdig kaken heller.. Jaja. Får prøve å ikke tenke på at jeg ikke får noen god kake.

  Uansett eggløsning og graviditet det skjer når man minst venter det. Jeg har gitt opp, orker ikke prøve lenger.

  Vi blogges.

 • 2

  Baker kake til min egen bursdag 🎂

  I dag har jeg bynt å lage min egen bursdagskake. Har nemlig bursdag i morgen å fyller da 23.

  Lager en saftig sjokoladekake, har spist den kaken hver gang nå de siste årene. Beste kaken jeg vet av.

  Jeg har faktisk ikke invitert noen enda. Vet ikke om jeg gjør det heller.

  Legger ut bilde av kaken når den er ferdig.

  Vi blogges.

 • 12

  Vi ser etter ny leilighet, men!

  Ja vi ser etter ny leilighet, men ting er ikke alltid lett. Vi har vært på flere visninger, og det er en leilighet vi gjerne skulle hatt, men vi tviler på at det faktisk blir noe av. Dette fordi vi ikke får ha kattene våre der og det er ganske dyrt depositum. Leiligheten var dog perfekt for oss, men kan man ikke så kan man ikke.

  Time will show. Får vi ikke den leiligheten så venter vi til etter jul om vi i det heletatt flytter. Det kan hende vi velger å bo her til vi kjøper oss hus/bygger hus.

  Det er ikke så lett å bo på en plass som man ikke er helt fornøyd med, men kanskje vi kan prøve å overse alt som irriterer oss?..

  Noen ganger må man bare.

  En dag folkens, en dag får vi det slik vi vil.

  Vi blogges.